17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази герберска калинка е хем проста хем нагла

Имаме нужда от професионалисти във всички министерства, и ясна и целенасочена дъллгосрочна програма за развитие във всички отрасли за да се всигнат доходите. Някое правителство да е направило това? Не

СтриктноПроцедурно : След като лицето Е Доказан Престъпник (САПАРД и Свързани) - КакТака Е Още НЕпипнат, че И министър ?!

Лошо смята. Аз гледам и овце и кози и се губи от тях. Преди 30 години в Българиа е имало 8-9 ПЪТИ повече животни. Ако е толкова печелившо както се опита да го изкарва що не са се възстановили тези нива? Тези чиновници съвсем решиха че са богове...

Румката Порожанов веднъж го понабиха като шеф на фонд "Земеделие". Но явно му е било малко и е забравил вече.

О даже са на печалба.То и млечното говедовъдство беше на огромна печалба и затова сега 90% от продуктите от краве мляко се внасят и всичко това благодарение мъдрото ръководство на последните няколко земеделски министри и изпълнител въпросния Цв.Димитров.

Само влезте в това ведомство да видите антуража на този на снимката и ще ви стане ясно кой, колко и какво работи там. Само намахани кифлички на до 30 годинки с вирнати нослета, във вътрешния паркинг - все едно си на автошоу, тези, които работят здраво се мачкат най-много, а останалите за окраса и други неща. Тъжна картинка. А, забравих, моженето не се толерира.

Задължен ! ...- ориентировъчен Брой на персонала ? ...- Разположение на Централния офис и Главните съподчинени ?

Като гледам,некои породи ОВЦИ,като например "Овца министерска",бая добър млеконадой осигуряват! "Овчедушието" е завладяло страната- от упрваляващи,през опозиция до медии... Сега се създава и породата "овца ЕС"- тя ще е с голям добив на "блеене" и ще може да говори- т.е. ще казва "ДА" и "YES"....,т.е. ще може да кандидатства за външен министър,евродепутат и депутат... Блазе ни бееее!

Писна ми да чета статии, в които се срещат словосъчетанията: скъпи цени, бързи скорости и т.н.

Вашите изчисления си ги заврете там, дето не огрява слънцето. Изчисленията на живо, които всеки бранш, без изключение, търпи на собствения си гръб, са коренно различни от вашите неграмотни и крадливи изчисления!

Де да беше така. Факт е, че земеделието и животновъдството са най-крадливите браншове. То затова основните играчи там са все мутри. Източват се огромни субсидии по всевъзможни схеми. Пък качеството на продукцията ниско. То добре, че няма проверки за качеството, за да не разберат хората какви боклуци консумират умело прикрити под наоменованието "Българско".

Вече и децата знаят, че вашите изчисления са винаги грешни. Доказано в почти 30-годишен опит. Защото вие не можете да смятате. Бяхте най-некадърните и където минахте трева не никне.

И тоя нещо се отнесе. Какви пари може да компесират това от което ти живееш, в което си вложил сърце и душа? Не всеки може да гледа животни министъре! По времето на Социализма моят дядо гледаше овце. Имаш 5 овце - 5 агнета принадлежаха на държавата, за което тя даваше 5 лева на глава. Добре че не вземаха млакото. Да ама дядо ми нямаше право да ги изяде. Същото беше с кравите и телета. Добре че природата се намеси и овцете почнаха да раждат близнаци, та човекът успяваше да хапне малко месо. Дето се казва и дядото щастлив и държавата сита.

.....ти какъв мушморок си самоооо.....

другарч министър.научи се да смяташ и после ми обяснявай дали търпщ загуби или не!