МиГ-овете по охрана на небето ни вече са базирани на летище Пловдив (снимки)

Днес Министерския съвет прие и проекта за инвестиционен разход за придобиване на още 8 броя самолети F-16 Block 70

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СИ се ГОТВИ за ВОЙНА. Задава се нещо...

Дайте на змея още храна , защото още е гладен. Дано сега вече ни погледне с добри очи и склони освен чертежи и нещо реално да даде.

Къде са тия дето коментираха цената на самолетите, че били скъпи? Това преоборудване на летището с какви пари се прави, а? То е включено в цената, но в тролските ви опорки това нарочно е прескочено, защо?

Ама всичките ли се пребазираха? И двата?

Я дайте точни GPS координати...

МиГ-овете по охрана на небето ни вече са базирани на летище Пловдив, а къде са прословутите американски E-16 платени от нас преди няколко години и още не произведени.

Тези разходи не са включени в сумата която преведохме на САЩ. Това са допълнителни разходи понеже ф16 е капризен самолет. Още една причина да не си купуваме ф16 - нямаме летище за него. Грипен може да използва наличните летища

Казаха, че започват да ги правят...

И защо трябваше да ги (пре)базират на гражданското летище Пловдив/Крумово (има и два-три военни хеликоптера), при действащо военно летище в Безмер (близко до Ямбол и на само 120 км от Пловдив)?

Но тези шепа неполучени самолети са основание нашето летище да се преработи за да се ползва от всякакви натовски самолети! И после ще видим какво ще излита от тях!!!

Мястото и на едните и на другите е на Равнец.

По-далечко от Русия си е по-добре.

Съд и разстрел за СДС- Шайката,за БСП-Чумата и за ГРОБ- Напастта,превърнали родината ни от високоразвита и добре подредена в старателно преджобена и ощавена англо-краварска Колония! Дано има Господ, който да отмъсти чрез децата им!

С наши пари драги - с част от твоята заплата,ако се осигуряваш и с част от "големите" пенсии на бащите и дедите ни

Само остава да се уточни, кога - преди или след „мащабната реконструкция в авиобаза Граф Игнатиево“, ще се изискват визи за българите при посещение! Ако визовият режим ще се прилага след доставката, значи ще имаме още доста време, защото един форумен „корифей/енциклопедист“ беше написал, че за един нов самолет се чака средно 5 години. Ние платихме 8 броя още през 2019 година.(на зелено) И така 8 бр. Х 5 години – 40 години! 2019 година + 40 години – 2059 година (евентуално) Това си е доста време, защото до тогава „Lockheed Martin“ може да се нарича „Сухой Мартин“ или „МИГ Мартин“, а има реална вероятност да е и „Shenyang Мартин“! За всеобщо съжаление има още една немалка вероятност – следващият производител на летателни устройства (направени от дървени летви и перушина) да е някой „нов Икар“ и то хиляди години по късно, но за този вариант не ми се и мисли.

Не мога да го разбера. Защо се казва на всеослушания, къде са самолетчетата? Ако някой реши да ги тресне, няма ли да му е по-трудно, ако не знае местонахождението им?

Ами... как да ти го обясня по-добре? Военновъздушната база Andrews е световноизвестна база на американските ВВС, и също така се знае че се намира в щата Мериленд, близо до градчето Морнингсайд, в непосредствена близост до столицата на САЩ Вашингтон. Там се намират двата президентски самолета Air Force One. Искаш ли да ти напиша точните географски координати на базата? Има също така пълен списък на всички ескадрили базирани там, много са да ти ги изброявам сега тук. Има си сайт на базата, абе изобщо - пълна информация. И Путин има достъп до тази информация.

Абе нюнюрко! Случайно съм бил във Washington, DC. Влизал съм и в Белия дом със специална покана от сенатор, влизал съм в сградата на ФБР, там достъпът е свободен за всички, в Националния Архив също. Единственото място където не можах да вляза (макар че имах връзки там) беше Пентагона! Простосмъртни не пускат там. във военновъздушната база Andrews достъпът също е свободен. Само че има правила - организират се турове на групи, резервацията за които се прави минимум един месец предварително като няма турове на самолетите Air Force One. Тук ще бъде същото - какви визи те бият по главата???!!!???

Граф Игнатиево става натовска сашка база, Александрополис също и за това се бърза. Та м бъългарски самолет па и ф 16 нема да кацне. Нагласените тук марионетки само козируват и треперят да не ги подменят.

Смех! Билети за МИГ-овете продават ли се на гишетата? И има ли кетъринг?