Борисов се превърнал в централен говорител

Бойко Борисов остава медиен фаворит и след изборите, сочи изследване на "Лаборатория за медиен мониторинг" на фондация "Медийна демокрация", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Борисов се превърнал в централен говорител | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-много се престарава Симеон Дянков.

bate boiko e velik

ти пък си най лесен - виждаш снимката по - горе и си готов какво ми се оплакваш)))))

ревизирайки като крадеш е боста тъмно занимание май....така де прозрачност и това онова смехории

бе той си е главен смешник какво му сменят името тия, ега ти измислените тюфлеци и цървули мониторингови

Много малоумници пишат тук.Виждам колко сте неграмотни и първосигнални.Ако можех да видя и колко зле изглеждате - просмукани от простотия и злорадство.

Езика му не народен,а на хамалин от сточна гара.А акъла му - скоро ще проличи.

а колко вата е като централен говорител? и кой му е субуфера и страничните?

ББ може да ръкопляска с една ръка!

Бойко Борисов може да си оближе лакътя!

ситуацията в държавата е такава, че няма време да ги чакаме 6 месеца! айде стига сте повтаряли за тия 6 месеца, които трябвало да дадем на новото правителство...

ББ само чрез приказките живее. Лишете го от възможността да говори и той е мъртъв.

с тези темпове не след 6 месеца, а след 6 години няма да видим никаква положителна промяна. 3 месеца биват безвъзвратно изгубени в кадруване, празни приказки и политически реваншизъм. Това ли ни е най-големият проблем в момента?

Начално,основно и средно образование е получил в училище,където майка му е била учителка.Завършил е същото училище с отличен успех и с примерно поведение.Но това не е конфликт на интереси,защото той си е просто хубав и дори умен,в известен смисъл.

...Говори си и нека си говори, нали за туй му плащат хората...

А ненаивните Българки като тебе за кого гласуваха? В кои държави от Западна Европа или САЩ имат отражение мерките за борба с икономическата криза. Къде освен в Албания и Афганистан няма финансова криза и безработица? Ясното и прозрачно харчене на бюджета идва първо с публикуването на всички решения на МС в интернет, нещо което умело се криеше от предното управление. Кой според теб трябваше да застане начело на държавата след 05.07.2009г? И вярваш ли, че има екип в България , който да се справи леко и безболезнено с кризата. Понеже имаш и защитник нека питам - Софиянски или Янчулев направиха повече за София. Щяхме ли някога да разберем за - Софийски имоти, Общинска банка, Трамкар, Топлофикация? Не беше ли Станишев този, който върна отново Вълка на пирамидата на боклука в София? Тройната коалиция остана завинаги в историята. Знаеш ли, кое е най-лошото - след ГЕРБ България няма друга алтернатива.

Христо Стоичков и Бойко Борисов са на един акъл, само единия където играе по добре футбол.

до всички: много сте злобнички и типично по български компетентни по всички въпроси Как един не написа - да почакаме, да видим резултатите поне след 6 месеца и тогава да включите плювалниците.Убеден съм, че тук пишат хора без работа, злобни, некомпетентни - готови да изливат помия върху всеки.Станете от клавиатурите и се погледнете в огледалото - позеленели и с криви физиономии от лошотия.

От къде са му милионите????

Няма угодия, ей! Човека да си върши работата за която го избрахме! Ще сме щастлив народ, ако имаме политик, който да иска да направи нещо значимо за нас като държава и нация, и така да остане в историята. Бойко Борисов дава такава заявка. По-добре е да сме информирани!

За съжаление нашия електорат все още е убеден, че ако говориш малко и глуповато, ако имаш квадратна муцуна и се озърташ като свиня в тръстика си мъжкар...

Затова вече не ходя в сатиричния театър - нашата политика достойно замества сатирата .За ББ - има още да се учи от великите т.н. политици най-много от коварния Албион.

Мускули и приказки ! Нищо повече ! Друг да му върши работата, а той да си приписва победите и успехите ! В Столична община Минко Герджиков му вършеше цялата работа, докато той се пъчеше по медиите, сега ми слага за кмет някаква патица, която може само да слуша и да изпълнява, а работата пак ще я върши Герджиков ! Лошото е, че и при бойко нямат шанс кадърните, образованите и работливите - а връзкарите и подлизурковците, които му целуват задника ! Е докога ??? А той нека си говори, аз отдавна вече спрях да го слушам, сега спрях и да му вярвам ...

ЩЕ СЕ ОПИТМА ДА ТЕ ОПРОВЕРГАЯ, СКЪПА. Казваш, че досега нищо не прави, а само се показва по ТВ-то и търси с кой да се оправдава. Не е така. Виж вече почва да говори за изравняване на възрастта за пенсиониране на мъжете и жените. Ще си бачкаш до 63 г. и няма да мислиш за глупости като например екскурзия в чужбина или почивка на Черноморието. Вече няма задържани ченгета за рекет, няма обири в банки, няма дупки по улиците, няма битова престъпност, няма полуграмотни депутати от ГЕРБ в НС, няма крокодили за министърки, виж колко бивши комунисти тури за зам.министри и шефове на разни важни ведомства, виж как компетентно води разговори с Путин и европейските му началници. Не виждаш ли как безработица ден след ден намалява и хората стават все по-щастливи, че точно през зимата ще си седят вкъщи на топло и нямат да се налага да работят в закрити от него предприятия. Сколо ще излезе и сборник за изпълнените му предизборни обещания като кандидат-кмет на Сф. Там ще видиш какъв незаменим премиер сме си стъкмили. Не гледай негативно скъпа, гледай в прекрасното бъдещете, което ни предлагат тези прекрасни и компетентни негови министри. (извини ме са сарказма).

какво лошо има Премиера на държавата да дава интервюта по медиите. По-добре ли е на първа страница на вестниците да са добре облечените бизнесмени. Остав премиера да си върши работата, а ние всички останали , ако искаме да сме добре , да се захванем за работа, а не само да гледаме в чуждата чиния, както казва народа.

Много високо се издигна ББ,ама няма да пада дълго,а изведнъж ще се згромоляса

Да и като направи ревизия на предишното правителство има ли осъдени или само си проветряваше устата?

Ко го плюите чивека бре. Нема ми попържате детето, че я го вижте колко е убав и силен. Че ви смаже кат тафтавица, ей. Па и как убаво си оради с ората. Сичко му се разбира. Таман кат че ли е в кръчмата у село с наште си пиандета. Я го вижте ков е аслан и ков убав му образа на ТВ-то, като същи един Шварцнегрото. Само дето оня чуждиьо мално въс нисък, па нашиьо си кат левент. А па видохте ли го как удари у земята унуй руското каратистче Путин. Като си турил нашиьо ръцете у джебевете, и като се напърчил, онуй русначето му се втресоха нозите. Халал му вера на нашето. Мамин убавец!!! Да гу изяде тетка.

подчинените ми : ПЪРВАНОВ И СТАНИШЕВ..не нападайте ББ ..излезе,че той е прав..и си мълчете,защото може да ви тикне на топлчко ..и без това идва зима...все пак мисли за вас...

Ясно е че няма човек който да се хареса на всички и е важно да го одобряват мнозинството(51%) българи! Но това е първия политик който се зае да направи ревизия на краденето извършено от предишните управляващи, това е заявка за едно по-честно управление! Най-важното за българския премиер е чесността, а експерти и съветници могат да се намерят ако трябва от ЕС или Америка.

Ами Бойко Борисов е фотогеничен и освен със изявата си по медиите,което продължава вече много години ,той не върши друга работа.Добре е поне ,че умее да се оправдава и всички други са виновни само не и той.Крайно време е да излезе екипът му от правителството и да каже ясно какви са мерките не за излизане от кризата , а за изкарване на предстоящата зима която идва.Тя е най близо.Беднотията и безработицата заплашва почти по-голямата част от населението и са необходими ясни правила за да могат хората да се успокоят .Налши това беше целта на промяната за която гласуваха наивните българи.ЯСНО И ПРОЗРАЧНО ХАРЧЕНЕ НА БЮДЖЕТА И ЗАПАЗВАНЕ НА РАБОТНИТЕ МЕСТА,ЗА ДА СЕ ОСИГУРЯТ ПАРИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,ОБР И ПЕНСИИТЕ!!!!!!!!!!!

Той нека си приказва и да ни забавлява от екрана, ама да накара неговите подлоги да започнат да работят. Такава пълна анархия е навсякъде в административното управление, че направо са решили да закрият и това, което е останало от държавата. Много леки хора. Ама как ни излъгаха....

Бойко само с това ли ходи облечен?!

Най-лошото е че му повярваха много хора и сега всички ще си патим. Другото ,което е лошо в случая е ,че говоренето е те това ... /скапаното/ оставиха, и ще направим....да не говорим ,че почнаха и откровено да лъжат. Ниският бюджетен дефицит и парите които Брюксел все пак пусна ,са резултат от действията на предишното правителсво и Плугчиева в частност.

Излезе том 1 от топ поредицата на Б.Б. Още един човек от народа озаглавен Селянинът от Банкя.

БОЙКО Е ВЕЛИК! ;)

Абе нека си гоовори човека и министрите му нека дрънкат, ама време и да почнат да бачкат, че филма с приказките много пъти сме го гледали и обикновено двършва след 4 години.

ИСКА ДА Е МЕДИЙНА ЗВЕЗДА, ДА ГО ПОКАЗВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА. А ГОВОРИ САМО ГЛУПОСТИ.

когато не краде ББ говори по медиите или цъка мачлета...евала!!!

Borisov se prevarna v paliacho!!! Tozi da si hodi!!!

Boyko Borisov ostava bezsporen selqndur nomer 1.

А и жалък.... А и си вярва...

Толкова му е дарата на човека!

самоне схванах що Сибанк пропускаш...туй ще дае от незнание може би хииииии смешниците от новото ОФ сте голяма работа ей

За PR всяка личност води суойте полувинки. ББ водеше Цветелинка, а сега Фандъка и пудела Цуци. Явно вършат много работа.

Смотаняк и смешник...