Маските на закрито се завръщат от 1 август във Варна

Ограничението ще важи не само за транспорта, болници и аптеки, а за всички обществени сгради, включително молове, кина театри, институции и др.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В ПСУВНИ ПО ФОРУМИТЕ ПО НЕЗНАЧИТЕЛНИ ТЕМИЧКИ, КОИТО НИ ПОДХВЪРЛЯ, ЗА ДА НИ РАЗСЕЙВА, ЗАДКУЛИСИЕТО НАЛАГА НАВИЯ СВЕТОВЕН РЕД В КОЙТО СЗО ЩЕ БЪДЕ ЗДРАВНИЯТ ОРГАН, КОЙТО ЩЕ КОМАНДВА ЦЕНТРАЛИЗИРАНО ВСИЧКИ АСПЕКТИ НА ЗДРАВЕТО НИ! ЩЕ ИМА ЕДИННО ПРАВИТЕЛСТВО, ЕДИННА ВАЛУТА/ЦИФРОВА/, ЕДИННА АРМИЯ, ЕДНА БАНКА И ПР. ДОКАТО БЛЕЕТЕ И СЕ ПСУВАТЕ!

Нека се самозакопават, като Костадинов дойде на власт ще ги измете всичките.

Вчера писах, че сте "бунтари" само в нета, днес пътувах цял ден със софийския градски транспорт- рейс,тролей, травмвай- всичко живо се дави в маските и си ги е набичило до веждите. Защо???? до вчера не носеше, днес ай данчо от хеи му ги наложи за леки хреми всичкото бунтар в нета се прабради!!! Никой не ви проверява, не ви глобява, какъв ви е проблемът? Абсолютно съм сигурна, че всички, които писаха вчера тук са си слагали намордниците доброволно, щото така казАха по телевиЗОРа и силно развития Стокхолмдси синдром.Всичко си заслужавате, нещастници, и мизерните си заплатици, и безобразните цени, и мутренската си олигарска "държава" щом клехната на някакъв помияр от хеи да ви се бърка в живота, при целия този колапс на всичко.

Хората в Варна, Пловдив, Благоевград, Кюстендил, Монтана, Перник, Разград, Стара Загора и Хасково, ако ИСКАТ да имат Работа и Пари, трябва да ЗАПАЛЯТ всички Китайски и Ресторанти и китайски магазини в тия градове. Също трябва да убият няколко НЕГРИ- МАЙМУНИ... Да набучат главите им на Турската гранциа да гледат араби и негри , как ПОСРЕЩАМЕ маймуни , пълни с ВИРУСИ.. СЪщо така може да ЗАСТРЕЛЯТ няколко директора на турско- негърските фирми -А1, и ВИивкаом, който РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия .... и тия фирми да ИЗБЯГАТ от Българиа и да ги ЗАКРИЯТ... МАСКИ носят САМО мошеници ПРОДАВАЩИ маски, и Китайци РАЗПРОСТРАНЯВАЩИ вируси..Мачкай маска-джиите за да имаш Пари и Работа !!

Фашисти , губите войната! То се вижда , че е губите! Възраждане печелят изборите , и махат всички маски и простотий! Вие знаете Сороски келеши, че губите войната! И си го връщате на българският народ! Да налагате маски и този идиотски ковид-фашизъм! Я ми кажете , вашите пра дядовци , не изнасилваха ли , така българите през османското робство?

НЯМА ДА МАХНАТ МЕРКИТЕ И ЗНАЕШ ЛИ ЗАЩО?! ЗАЩОТО НЕЩАТА СЕ КОМАНДВАТ ОТ СЗО! А ПЪК КОЦЕТО СМЯТА, ЧЕ СЗО Е БЕЗОБИДНА ОРГАНИЗАЦИЯ, КОЯТО НЯМА НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО СТАВА! ДАЖЕ БЮДЖЕТ НЯМАЛА ГОРКАТА! КОЦЕТО ИГРАЕ СЪС СЗО И ГЛОБАЛИСТИТЕ, НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ!

Я си ебетесимайкитевгъзЪ!!!Това е зверско нарушение на закона, няма издадена заповед за извънредно положение, какви маски, какви гащи... МайкавидаЕбавгнуснатапротритаВагина... В момента никъде в ЕС не се носят маски освен лайняните хипохондрици, те даже се разхождат със спринцовки и игли по ръцете си от страх, а нормалните си ходим без лайна по лицата.

Ако маската ти смърди на лайна, то знаеш ли каква е причината?

И да имаше извънредно епидемиологично положение, отново маските са незаконни по няколко причини.

Как може британския премиер да има много по- малко власт за налагане на ковид простотии от местен сульо, шеф на рзи???? Британският премиер може да предложи, НО се гласува в парламента, който може да отхвърли мярката! Тук бай стамат от симитли с вуйчо владика може да си налага каквито си иска мерки по ПЛАНА, който приеха наскоро.

Колко чиновника на наша издръжка има във всяко РЗИ? Колко стотици хиляди левове от нашите данъци отиват за огромни учреждения от нищонеправещи чиновници? Какво е завършил и работил шефа на варненското и на софийското РЗИ, които се опитват отново да ни слагат гащите върху лицето заради леки кашляници и киханици при тези жеги при това, при тази бясна инфлация, при тази абсолютна липса на държава и държавност? Да се даде ясен отчет за дейността на всяко едно РЗИ по месеци назад каква работа е свършило и за какво им плащаме заплатите на хиляди нищо неправещи индивида из тези инспекторати!

Ало, Въпрос, Виж дали интернетът ти не минава през някое прокси на Възраждане, които подменят думата маска с гащи. Ако четеш двете еднакво, значи имаш подобен проблем.

Във Варна чудесно. А в София кога?!

Айде троловете да престанете да отвличате вниманието от главните виновници като насъсквате хората едни срещу други. Написаха план- сега планираното го прилагат. В цяла България ще ги въведат и не само маските, но и безнаказания повсеместен ожесточен геноцид в болниците- едни касапници на търговци на месо. Ще спрат плановия прием, приема на спешните случаи. От всичките ни познати нито един не умря от ковид, но почти всички с тежки хронични заболявания в това число и млади хора, при поредната криза и викане на бърза помощ, вкараха ги в ковид отделение, без дори да се опитата да реагират на конкретната причина, захвърлиха ги в ковид отделения и ги ги включиха в статистиката, умряха като кучета. В това число и брат ми с втори инсулт, с тежки чернодробни и белодробни заболявания, когато припадна спешните медици не предприеха никакви действия, захвърлиха го в ковид отделение и там го доубиха. Връчиха ни един летящ лист, отгоре с химикал пишеше ковид, БЕЗ ЕПИКРИЗА, БЕЗ ЛЕКУВАЩ ЛЕКАР, БЕЗ ПОДПИС И ПЕЧАТ! В затворен ковчег и срещу 600 лева допълнително понеже го бил идезинфекцирали! Софиямед- модерна частна клиника.Не може да си представите какво става в болниците, нищо чудно на по- годните да им взимат органите, близките нма как да разберат като ни ги връщат в затворени, запечатани ковчези

Главни виновници за какво?! За това, че народа е прост и не може да спазва елементарни мерки...управляващите не са виновни! По никакъв начин! Ама ние затова и сме на дъното и продължаваме да го копаем ежедневно. Калпав е мат'ряла. Народ съставен от конспиратори и 80%-ви.

ОТ МАЩАБНАТА ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО ВЪРВЕШЕ УСПЕШНО ОТ ГОДИНИ НАСАМ, ДО ВОЙНАТА В УКРАЙНА! ОПЕРАЦИЯТА ПО ГЛОБАЛИЗАЦИЯ, ЦИФРОВИЗАЦИЯ И ТРАНСХУМАНИЗАЦИЯ НА СВЕТА!

Чиче, крий се в мазето бе педал. Дано пипнеш маймунска шарка.

Айде при новия служебен кабинет мерките от днес за утре.Тъй вярно, генерал Радев! Старши сержант Радев-ултра глобалист и антихуманист каканижеш мазно инструкциите на ИИ(изкуствения интелект).

Я си ЕПМ!

Не се давайте варненци, софиянци сме с вас. Малко ли ви тероризират тимаджиите и мафиотската ни "държава", че и въздуха да ни вземат??? Не може чиновник от рзи да ви тероризира- нито е законодателен олган, нито изпълнителен!

Ще гласувам за Възраждане! Само заради,тези глупави парцали/маски/.

"Бунтари" сте само в нета! Нали гледам в метрото, до вчера най-много 1 % ковидхипохондрици с гащи на лицето. От вчера 96 % пътниците, щото така разпоредил някакъв чиновник парашутист от рзи. 1. Какъв образователен и професионален ценз има? 2. За какво даваме стотици милиони за избори- по няколко на година, за държавени и бюрократичен апарат, който ние издържаме, а повечето от клетите данъкоплатци дори не знаят дали утре ще има с какво за нахранят децата си! Как може сульо и пульо да ви нарежда да се душите с парцала в тези жеги, защото някакакъв бабишкер с 15 хронични болести бил кихнал????

Ами... В нета има трима или четирима, които вдигат шум като за 200. Нито давате стотици милиони, нито издържате бюрократичен апарат. А повечето от клетите данъкоплатци знаят, че утре ще има с какво да нахранят децата си. Ти може би не знаеш, но не си масов случай. Повечето хора, поне в София, са образовани и затова спазват инструкциите на РЗИ, където работят чиновници с много по-висок ценз от твоя. И все пак се намират 4% хора, мислещи и свободни разбира се, които стриктно спазват твоите заповеди.

Ако пак се спука канализационната тръба в езерото, маските няма да помогнат.

Ebetesi maikata s tia parcali .

АЗ НЯМА ДА НОСЯ СТРАХА НА ДРУГИТЕ ВЪРХУ ЛИЦЕТО СИ! Който го е страх, да се заключва и да си слага въжето

И приключва тази простотия на джендърите

Stia maski jenata nemoje I svirki dami pravi.

А плажа защо оставихте без контрол?!!!

това е нарушение на конституцията или я зачеркнахте ,трябва да баде по желание ,тези заповеди глоби-са нарушение на конституцията и особено сега през лятото в горещините ,хората вече колабират особено възрастните от маските...

Нали това е целта - да измират много хора?

Покажете на "лъскавите" софиянци как се протестира!

не на нас, покажете на тимаджиите в града ви и другите мутри начело на "държавата". На един огън се печем всички - анци и -чани

За маймунската шарка маската на гъ-зъ ли трябва да се носи? Питам за един приятел :)

ДВЕ!

Ако сега клекнете пак за маските, защото сте "бунтари" само и единствено в интернет форумите и анонимно, за маймунското нещо ще ви набичат по един вибратор отзад за по- сигурно, да не ви влезе оттам, както са си го инсталирали заразените манафи

На всички секретари и загрижени шефове на рзи-та ще кажа": ичка ви лелина!

Почна се пак вируса не ходи по ресторанти кръчми парламента .До кога ще Ви правят на глупаци бе в тая жега с маска каска памперс може да пукнете от всичко друго но не и от летен грип.Поне така глупоковидарите ще се различават зимата по летния Зоро тен на лицето

Хахахахаха Слагай бурките и фереджетата ще въвеждаме фарма шериат.

Интересно как наричат парче плат от стари гащи "маска" Всеки който е работил в промишленост или лаборатория където се изисква МАСКА по една или друга причина знае какво е маска.

с IQ под 80 - със сигурност се завръщат...

Ако маската пази - да я ности този, който има притеснения. Ако не пази - да не я носим. Ако пази наполовина, този с притесненията да носи няколко.

От страх ще я нося и на плажа дори.... Бе да ви и ма ма та помиярска, нещастна и всички сръбски и руски поздрави взети заедно... Как може такава безобразие, що за дебилщина, до кога...?

такова*

Докато ги слушате дотогава! При тези цени, при тази инфлация, при 100% тното увеличение на газа, над 40 на парно и топла вода, нали ви е ясно, че и при махнати радиатори, ако досега сте давали около 70 лева, зимата ще стоите на още по- студено, но ще плащате около 250, те се загрижили за вас. Ами ако сте мазохисти носете парцала. Аз няма. Следващите сме всички останали българи. Вместо да потърсим сметка за хилядите невинни погубени животи заради тази ковидистерия и НЕЛЕКУВАНЕТО НА всички останали тежки спешни случаи, а набутването им в ковид отделения и оставени там да умрат като кучета, ние тука се занимаваме с някакви парцали.

Костадинов скоро ще дойде на власт и всички ковидиоти ще си платят

Нямаш си на представа, колко бързо Костадинов, ще се превърне в същия като тези сега. Само с едно телефонно обаждане...

Дано не стане така, но съм убеден че ще спазва принципите си. Той и Възраждане от началото до края са с изразени категорични позиции

Да си спомним Стойчо Кацаров, как от антиваскър се промени бързичко,защо мислите,че Костадинов ще е различен!?

Скоро ще дойде.

В момента пътувам с градския транспорт. Абсолютно никой, включително и аз не носи глупавите парцали. Ясно е, че всичко се командва от СЗО и на всички им писна от лъжите за пландемията.

"Изключение за носене на маска се допуска за персонал и клиенти в ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения." Ако вируса не заразява на тези места, не може ли да му кавем и на другите да не прави така? Ега ти "науката"

Не че не заразява вируса в ресторантите,но ако накарат хората да свалят маската докато си набутват вилицата в устата и да я слагат обратно докато дъвчат.....нали се сещаш какво ще стане,хаха

в морската градина кога ще облепяме

Хахаха! Това ще стане в София и цялата страна от 1 август - също! Трайте си, той е голям, досега е влязла само главичката!

Честито, варненци! Сега е моментът да покажете дали сте хора с чест и достойнство или кротки овце ... :-)

Дали сте прости