Маските на закрито се завръщат от 1 август във Варна

Ограничението ще важи не само за транспорта, болници и аптеки, а за всички обществени сгради, включително молове, кина театри, институции и др.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Честито, варненци! Сега е моментът да покажете дали сте хора с чест и достойнство или кротки овце ... :-)

Хахаха! Това ще стане в София и цялата страна от 1 август - също! Трайте си, той е голям, досега е влязла само главичката!

в морската градина кога ще облепяме

"Изключение за носене на маска се допуска за персонал и клиенти в ресторанти, заведения за бързо обслужване, питейни заведения." Ако вируса не заразява на тези места, не може ли да му кавем и на другите да не прави така? Ега ти "науката"

В момента пътувам с градския транспорт. Абсолютно никой, включително и аз не носи глупавите парцали. Ясно е, че всичко се командва от СЗО и на всички им писна от лъжите за пландемията.

Костадинов скоро ще дойде на власт и всички ковидиоти ще си платят

От страх ще я нося и на плажа дори.... Бе да ви и ма ма та помиярска, нещастна и всички сръбски и руски поздрави взети заедно... Как може такава безобразие, що за дебилщина, до кога...?

такова*

Ако маската пази - да я ности този, който има притеснения. Ако не пази - да не я носим. Ако пази наполовина, този с притесненията да носи няколко.

с IQ под 80 - със сигурност се завръщат...

Какъв локдаун, какво затваряне за вирус с хрема?! Какво ще ти помогне маска в повечето случаи 763 употреба...?! Август месец е около 30 градуса постоянно...по-опасно е да си с маска отколкото със сополи.

Интересно как наричат парче плат от стари гащи "маска" Всеки който е работил в промишленост или лаборатория където се изисква МАСКА по една или друга причина знае какво е маска.

Не че не заразява вируса в ресторантите,но ако накарат хората да свалят маската докато си набутват вилицата в устата и да я слагат обратно докато дъвчат.....нали се сещаш какво ще стане,хаха

Хахахахаха Слагай бурките и фереджетата ще въвеждаме фарма шериат.

Нямаш си на представа, колко бързо Костадинов, ще се превърне в същия като тези сега. Само с едно телефонно обаждане...

Почна се пак вируса не ходи по ресторанти кръчми парламента .До кога ще Ви правят на глупаци бе в тая жега с маска каска памперс може да пукнете от всичко друго но не и от летен грип.Поне така глупоковидарите ще се различават зимата по летния Зоро тен на лицето

Дано не стане така, но съм убеден че ще спазва принципите си. Той и Възраждане от началото до края са с изразени категорични позиции

На всички секретари и загрижени шефове на рзи-та ще кажа": ичка ви лелина!

За маймунската шарка маската на гъ-зъ ли трябва да се носи? Питам за един приятел :)

Покажете на "лъскавите" софиянци как се протестира!

ДВЕ!

това е нарушение на конституцията или я зачеркнахте ,трябва да баде по желание ,тези заповеди глоби-са нарушение на конституцията и особено сега през лятото в горещините ,хората вече колабират особено възрастните от маските...

А плажа защо оставихте без контрол?!!!

Да си спомним Стойчо Кацаров, как от антиваскър се промени бързичко,защо мислите,че Костадинов ще е различен!?

Stia maski jenata nemoje I svirki dami pravi.

И приключва тази простотия на джендърите

АЗ НЯМА ДА НОСЯ СТРАХА НА ДРУГИТЕ ВЪРХУ ЛИЦЕТО СИ! Който го е страх, да се заключва и да си слага въжето

Ebetesi maikata s tia parcali .

Скоро ще дойде.

Дали сте прости

Ако сега клекнете пак за маските, защото сте "бунтари" само и единствено в интернет форумите и анонимно, за маймунското нещо ще ви набичат по един вибратор отзад за по- сигурно, да не ви влезе оттам, както са си го инсталирали заразените манафи

"Бунтари" сте само в нета! Нали гледам в метрото, до вчера най-много 1 % ковидхипохондрици с гащи на лицето. От вчера 96 % пътниците, щото така разпоредил някакъв чиновник парашутист от рзи. 1. Какъв образователен и професионален ценз има? 2. За какво даваме стотици милиони за избори- по няколко на година, за държавени и бюрократичен апарат, който ние издържаме, а повечето от клетите данъкоплатци дори не знаят дали утре ще има с какво за нахранят децата си! Как може сульо и пульо да ви нарежда да се душите с парцала в тези жеги, защото някакакъв бабишкер с 15 хронични болести бил кихнал????

Ще гласувам за Възраждане! Само заради,тези глупави парцали/маски/.

Не се давайте варненци, софиянци сме с вас. Малко ли ви тероризират тимаджиите и мафиотската ни "държава", че и въздуха да ни вземат??? Не може чиновник от рзи да ви тероризира- нито е законодателен олган, нито изпълнителен!

не на нас, покажете на тимаджиите в града ви и другите мутри начело на "държавата". На един огън се печем всички - анци и -чани

Я си ЕПМ!

Докато ги слушате дотогава! При тези цени, при тази инфлация, при 100% тното увеличение на газа, над 40 на парно и топла вода, нали ви е ясно, че и при махнати радиатори, ако досега сте давали около 70 лева, зимата ще стоите на още по- студено, но ще плащате около 250, те се загрижили за вас. Ами ако сте мазохисти носете парцала. Аз няма. Следващите сме всички останали българи. Вместо да потърсим сметка за хилядите невинни погубени животи заради тази ковидистерия и НЕЛЕКУВАНЕТО НА всички останали тежки спешни случаи, а набутването им в ковид отделения и оставени там да умрат като кучета, ние тука се занимаваме с някакви парцали.

Айде при новия служебен кабинет мерките от днес за утре.Тъй вярно, генерал Радев! Старши сержант Радев-ултра глобалист и антихуманист каканижеш мазно инструкциите на ИИ(изкуствения интелект).

Във Варна чудесно. А в София кога?!

Костадинка Копейкина, клекна веднага щом влязоха в парламента. Бялата Златка номер 2! Защо мълчаха, когато гласуваха чиновници от рзи- та да ни командват? Глас не и се чува, само когато защитава интересите на путин, само тогава е активна, иначе е напълно пасивен.

Айде троловете да престанете да отвличате вниманието от главните виновници като насъсквате хората едни срещу други. Написаха план- сега планираното го прилагат. В цяла България ще ги въведат и не само маските, но и безнаказания повсеместен ожесточен геноцид в болниците- едни касапници на търговци на месо. Ще спрат плановия прием, приема на спешните случаи. От всичките ни познати нито един не умря от ковид, но почти всички с тежки хронични заболявания в това число и млади хора, при поредната криза и викане на бърза помощ, вкараха ги в ковид отделение, без дори да се опитата да реагират на конкретната причина, захвърлиха ги в ковид отделения и ги ги включиха в статистиката, умряха като кучета. В това число и брат ми с втори инсулт, с тежки чернодробни и белодробни заболявания, когато припадна спешните медици не предприеха никакви действия, захвърлиха го в ковид отделение и там го доубиха. Връчиха ни един летящ лист, отгоре с химикал пишеше ковид, БЕЗ ЕПИКРИЗА, БЕЗ ЛЕКУВАЩ ЛЕКАР, БЕЗ ПОДПИС И ПЕЧАТ! В затворен ковчег и срещу 600 лева допълнително понеже го бил идезинфекцирали! Софиямед- модерна частна клиника.Не може да си представите какво става в болниците, нищо чудно на по- годните да им взимат органите, близките нма как да разберат като ни ги връщат в затворени, запечатани ковчези

Главни виновници за какво?! За това, че народа е прост и не може да спазва елементарни мерки...управляващите не са виновни! По никакъв начин! Ама ние затова и сме на дъното и продължаваме да го копаем ежедневно. Калпав е мат'ряла. Народ съставен от конспиратори и 80%-ви.

Това дори НЕ Е заповед на министерство, а на чиновник в някаква държавна инстанция, която издържаме и нищо не правят стотици лапачи- рзи!

Колко чиновника на наша издръжка има във всяко РЗИ? Колко стотици хиляди левове от нашите данъци отиват за огромни учреждения от нищонеправещи чиновници? Какво е завършил и работил шефа на варненското и на софийското РЗИ, които се опитват отново да ни слагат гащите върху лицето заради леки кашляници и киханици при тези жеги при това, при тази бясна инфлация, при тази абсолютна липса на държава и държавност? Да се даде ясен отчет за дейността на всяко едно РЗИ по месеци назад каква работа е свършило и за какво им плащаме заплатите на хиляди нищо неправещи индивида из тези инспекторати!

Боклука, к.к. е една кака, която иска от всичко и от всеки. Ако не става сега, утре е ден, ако не става с тези, утре с други. Важно е да му е пълен джоба. Боклука е такъв, защото има мръсотия, която го прави такъв

Как може британския премиер да има много по- малко власт за налагане на ковид простотии от местен сульо, шеф на рзи???? Британският премиер може да предложи, НО се гласува в парламента, който може да отхвърли мярката! Тук бай стамат от симитли с вуйчо владика може да си налага каквито си иска мерки по ПЛАНА, който приеха наскоро.

Министерствата също нямат право да издават заповеди освен само и единствено в извънредно положение като война не дай си Боже! Министерствата са изпълнителна власт, а НС, за което сме гласували се води ЗАКОНОДАТЕЛНА! Не свиквайте с диктатурата наложена ни вече трета година, а знайте елементарни права, вие им плащате заплатите, докато се чудите как да издържате семейството си.

Я си ебетесимайкитевгъзЪ!!!Това е зверско нарушение на закона, няма издадена заповед за извънредно положение, какви маски, какви гащи... МайкавидаЕбавгнуснатапротритаВагина... В момента никъде в ЕС не се носят маски освен лайняните хипохондрици, те даже се разхождат със спринцовки и игли по ръцете си от страх, а нормалните си ходим без лайна по лицата.

Нали това е целта - да измират много хора?

Чиче, крий се в мазето бе педал. Дано пипнеш маймунска шарка.