"Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП

През 2019 г. около 33% от българите гласуваха на евроизборите. Сега със сигурност избирателите ще бъдат под 2 млн. души, някъде около 1,8-1,9 млн. души, заяви социологът Добромир Живков

Обратно в новината

Коментари - "Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Възрожденците като се строят зад Коцето, изглеждат като че ли град ги е удрял.

Боко е шмекер, клоун и въжеиграч - всичкото това го прави, за да го хареса народа и за да не го вкара Амбасадора в затвора, този популист!

Казваш, че Възраждане са евроскептическа партия. Що така бе, Миме? Да си чул или видял някъде казано или написано от Възраждане нещо срещу членството ни в ЕС? Ни сш, щото и няма. Срещу начина по който влязохме, начина по който ни се налага СЕГА точно да вкараме еврото, срещу агресивната политика на ЕС, превръщаща го в някакво извратено подобие на НАТО, срещу съсипването на икономиката на страните с безумните политики и регулации, срещу затриването на свободата на словото, свободната пазарна икономика с тъпи санкции, срещу насилствената медицина и срещу корупцията по върховете на ЕС - да, има такива неща. Но те се въртят в главите на много хора. Това, че някой не харесва дадена политика на ЕС съвсем не го прави евроскептик, русофил или квото там. Ти в коментарите си не можеш да се въздържиш от пропаганда, а очакваш някой да вярва на това поръчкаво псевдоизследване.

Това не е представително изследване. И не може да се обобщава за национални електорални нагласи. Онлайн интервютата са в най- добрия случай- все едно сте питали случайно срещнати хора. Те не са представителна извадка и затова няма репрезентативност на информацията. Т.е. цитираното изследване е по метода на отзовалите се- който искал- отговарял. Чиста инсинуация и наглост , като се има предвид , че това което ви казвам го пише в учебниците и е задължително изискване в социологията. Питайте Института по социология, питайте преподаватели по социология в произволно избран университет- и наш и чужд.

прогнозите са точна на обратното - маркет линка са абсолютни платени манипулатори

На евроизборите трябва да се гласува масово, защото апатията ще засили позициите на анти европейските партии. Техни депутати нямат място в европарламента.

ГЕРБ -23.8% , "ПП-ДБ" -17.2%. ДПС-12.1% , БСП -8.5% , а "Възраждане"- 9,9% ! Дано така ви харесва, а на мен не!

Не разбирам тази обсесия тук с Възраждане, нито са крали, нито са управлявали.. Само платени от крадливите партии ли пишат тук?

Защо Маркет Линкс не са публикували резултатите за партиите в проценти както ВИНАГИ правят соц. Агенциите? Защото БСП и Възраждане са увеличили силно подкрепата си...ли?

На никой не са му нужни да гледа някакви проценти.

С цирковете прокрай множеството опити за свалянето на Нинова от поста й и факта, че продължава да намалява електората им по избори не виждам как изведнъж ще им се увеличи подкрепата си за ЕП. Колкото да Възражение е .... смехотворно е да имат въобще нагласи да пращат кандидати за ЕП след като открито са против членството ни в съюза. Но пък нали ужким се засилват партиите с националисти в ЕП? Тъй че най-малкото ще интересно да се види дали ще се постигне нещо повече. Всъщност ще е най-изненадващо ако от БСП имат шанс да сложат кандидат избран от електората им! След като до сега еднолично все "печели" Станишев.

Защо някои толкова ги е страх от Възраждане ?

Никой не го е страх от Израждане,хората са притеснени ,че искат да връщат "рускии мирь" тук,а в подобно мракобесие вече сме живяли.

но не от израждане а от слабия акъл на някои заблудени " българи"

Това Възраждане ония малоумници ли са,дето разхождат флага на Аквафреш насам-натам?

Почитателите на "Възраждане" са с мозъци на прогимназисти. Най-малкото, не са се научили да пишат. Погледнете ги по-долу. Явно са били обикновени хулигани и двойкаджии, а след това затова са станали и криминални престъпници.

Ако хората бяха щастливи с вашата Гинеколожка, нямаше да търсят алтернативи.

руснаци са и им е труден българския.

Благодарим на Маркет Линка че не са публикували процентите за партиите че русофобите от Възраждане и БСП щяха да се посер.ат от кеф. А тези Маркетлинкс дали са им точни резултатите изобщо?

Кой нормален човек гласува за евродепутати се чудя. Аз поне не познавам такива

Така или иначе на вас, психично болните, не се рарешава да гласувате.

хаха, колко стотинки получи за това? Дай си сметката да ти пусна някой лев да не се излагаш като кифладжия

Защо, аз лично винаги гласувам за европарламент. Така или иначе ни питат веднъж за нещо, колкото и мижаво, и измамно да е.

Има ли смисъл да гласуваме за организация, която е корумпирана и върви към разпад ? Само за да плащаме огромни заплати на евродепутатите ? Айде, мерси !

Гледай си хомодружинката и не се занимавай с глобални въпроси.

Вие в селската кръчма ли решавате глобалните въпроси ?

Не виждам защо партията "Възраждане", състояща се от национални предатели и обикновени криминални престъпници ще издига кандидати, след като са против ЕС. Тази партия е за прокуратурата, не за избори. Всички българи са на това мнение.

Също партията "Възраждане" включва и откровени педераси. Такава защита на интересите на чужда държава не може да е нормална. Сигурно има нещо сексуално. Най-вероятно са нещастно влючени в руското ръководство.

По-добре се кръсти "някакъв глупак" за да е обяснимо глупостите, дето ги ръсиш. Да не припомняме кой си призна на запис, че всичко се одобрява от Посолството и следователно кой защитава чужда държава!!!

Съветските цървули сте малоумните. Живеете си в свой измислен свят и си въобразявате, че всички са в него.

Заради такива като вас, на хората им светва все по-вече и Възраждане расте. Феновете на Урсула, тепърва ще се усамотявате.

Някакъв тип

Хайде, върни се в прогимназията да научиш как да пишеш!

чувал ли си за Найджъл Фараж? Гледай му смешните речи - от Великобритания... а Възраждане са единствените които ще смучат ПО-МАЛКО кура на Американците, аз съм американец и ми е гадо да гледам Българите какви червеи са.

но песен няма да ти напишат.

Лично аз не виждам смисъл от провеждането на тези избори. На последните избори като великата Габриел спечели най-много гласове от герб какво стана накрая? За благодарност на електората заяви как отказва да приема поста защото вече била комисар и за това ще предостави позицията на нейн колега от партията!? Е тогава какъв беше смисъла от гласуването? И при социалистите сходна работа когато в последният момент им се изтърси Станишев (не помня дали дори беше вписан в листите за изборите) и накрая ги спечели. Какъв е смисъла от избори за кандидати, които по всяко време след избора кандидата може да се сменят? Да си ги избират те и да си ги пращат без да се харчат ненужно пари за избори! А отделно като имаме тези представители в ЕП какво се променя за нацията? През половината време всички в ЕП се мъчат да прокарват нереалистични и понякога абсолютно абсурдни политики, а през другото време се мъчат да ги прокарат отново но с нов облик и наименование. Големите политики на Габриел за иновациите съществуват от цяла вечност, тя само ги преименува на Европейски иновации и хоп преоткри топлата вода. Ама постигнали огромен напредък при програмите за иновации!!! И как точно? Ами просто вдигнали бюджета който им предоставят до рекордно ниво. Една от големите политики на ЕП беше "програмата за необработваеми земи", която има за цел да определя по-точно кои земи може да служат за обработване. И въпреки това единствената функция на програмата беше да намали обработваемите земи на земеделците! Един ден общината постановява как "Х"% от територията ти вече Не може да се обработва. На следващата година същото постановление и следващата година Отново. И то заради тази политика. И естествено това беше един от водещите проблеми на земеделците при протестите.

Шилo

Маркет Линкс - агенцията на Толупа! Да се знае просто. Не че има читава агенция в България, всички произвеждат проучвания по поръчка.

Не разпространявай лъжи, неистиви! Това е агенция силно приближена към ПП-ДБ!

Шилo

Лъжите ги разпространяваш ти, троле! ПП и ДБ не съществуваха, когато ББ си създаде тази "агенция" да му пуска удобни "проучвания".

Огледайте се за поръчалите изследването. Там музаката я поръчва щатният офицер на ДС Красимир Гергов.

Никой да не се хаби да ходи да гласува за тези долни мижитурки!

Шилo

И така те сами ще си влязат в Парламента. Много тъп съвет!

Те така или иначе ще си влязат

Шилo

Е, не е ли по-добре да влязат тези, които ти искаш, а не тези, които ще платят на брат'чедите от махалите? Мисли бе!

Вашите Възрожденци са тези дето непрекъснато са против Европейския съюз и искат излизане от НАТО и Европейския съюз. Е тогава защо искат да стават евродепутати- и ли викаш то с рубли не се живее трябва си евро и долари:))) Вашите депутати от Възраждане отидоха да целуват краката на Путин- хем потин ни обяви за вражеска държава. За подобно нещо извършено от руски депутати- същите руски депутати щяха да бъдат публично разстреляни. Твоя копейкин демонстративно разгъна руски вестник в народното събрание- руски депутат разгънал американски или български вестник демонстративно в тяхното народно събрание би бил незабавно изпратен в концлагер. Та какво казваш ми е неинформираното????

Феновете на Фон дер Лайнен, няма да закачаме.

Някой е развалнуван! Ела да те намажа с едно бяло мехлемче по устенцата и ще ти мине

Няколко неща: Първо, защо смяташ че ако си против ЕС и Нато и няма да ходиш в европейския парламент? А всящност доколкото съм запознат, Възраждане не е против идеята на ЕС за свободна търговия а е против това в което се превръща а именно един Варшавски договор. А НАТО и ЕС по принцип са две отделни неща. Второ - демокрацията е право и решение на мнозинството, а не както сега ни учат на малцинството. Мнозинството решава и ако то иска определен начин на поведение на държавата дали във вътрешно-политически или външно-политически, то се примиряваш. И на мен не ми харесва ПП-ДБ, ама нищо не мога да направя защото заедно с ГЕРБ са мнозинство. Така са решили избирателите и се примиряваш. Ако някой ден се обърне палачинката пак се пимиряваш, защото така иска мнозинството. Всичко останало не е демокрация, а тоталитаризъм.

Въртите се като палачинки, не били против ЕС, съвсем за мезе ни взехте

Възраждаве които са против ЕС, но иначе искат на топло в ЕП :)

Още от времето на бай Тошо, врагът се громеше най-сладко отвътре... :)))

Фен на Урсула, очевидно.

Си набии бустер

Шилo

Емо то Късопишещия си го казва сам в едно интервю - най-хубавото на евро-съюза са заплатите. Ако може тялото да е в ЕС, а душата - в Рашистан...

Социологическо изследване ама няма нито една цифричка. Дира, Абе що за журналисти сте.

"През 2019 г. около 33% от българите гласуваха на евроизборите, сега със сигурност избирателите ще бъдат под 2 млн. души, някъде около 1,8-1,9 млн. души, посочи социологът Добромир Живков" Това прави по-малко от 30%. Може да си направите сметката за базата на проучването при 30% активност и около 1000 интервюирани. За подробности вижте дописката в БНР.

Ако знаят какво им готвят хората! Лично аз и моето семейство няма да гласуваме за евромушмуроците! И около мен роднини и приятели мислят така! Ще има да мигат като мишки в брашнян чувал нашите “ първенци”.

Като не гласуваш, все едно че гласуваш или за герб или за БСП, те са най-големите партии в ЕП.

Ще ти издам една тайна. Дори никой да не гласува, всеки кандидат може да гласува за себе си и това е достъчно. Тогава дори ще е спечелил с 100% от гласовете. :))) Вярно лоша активност, но пък 100% от пуснатите гласове... :)))

Кой ги избра тия?

Сега пасолството ще лансира само проучвания, при които ГЕРБ губи. Всъщност за българите е все едно, дали мутрите от герб или ПП Дъ Бйъ, и двете са еднакво мутренски, само мутрите са различни. Възраждане е дори по-лошо вариант, гледайки им законите, които предлагат.

“Възраждане е дори по-лошо вариант, гледайки им законите, които предлагат.“ И кои са тези лоши закони за България??

Вземи протоколите от НС. Например поправките за лекарствата. Или процесуалния кодекс, който направи невъзможно българин да съди европейска фирма. Всички поправки, които са направили са против българите. Всъщност възраждане е доста ключов елемент да върви всичко така лесно в сглобката.

@Ами чети С лъжи и глупости не става, айде по-сериозно.

Психодиспансера "Израждане" и той ли вкарва или му го вкарват ?

Как така Възраждане дето са против Европа и Европейския съюз въобще ще се явяват на избори за евродепутати?

Това е проблема на НЕ-информираните, като теб.

Като Найджъл Фарадж, който беше основен играч в отцепването на Британия от ЕС. Още е рано, но вече се усеща ще е правилен ход.

Казваш, четири години не са достатъчни. Да изчакаме 40 та да видим дали Фараж е бил прав, примерно. Ако се интересуваш, виж настроенията към Европа във Великобритания сега и няма да ти се налага да пишеш такива глупости повече.

Да искаш борба с корупцията, и да гласуваш за ппдб, герб, дпс, бсп????

""Ако евроизборите бяха тази седмица, три политически сили увеличават относителния си дял - ПП-ДБ, "Възраждане" и БСП,..." Мокри сънища.

Няма оправия тая държава ако народа продължава все същото да избира и после рИве.