Коментари - "Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП | Днес.dir.bg

"Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП

През 2019 г. около 33% от българите гласуваха на евроизборите. Сега със сигурност избирателите ще бъдат под 2 млн. души, някъде около 1,8-1,9 млн. души, заяви социологът Добромир Живков

Обратно в новината

Коментари - "Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП | Днес.dir.bg

Коментари

Няма оправия тая държава ако народа продължава все същото да избира и после рИве.

""Ако евроизборите бяха тази седмица, три политически сили увеличават относителния си дял - ПП-ДБ, "Възраждане" и БСП,..." Мокри сънища.

Да искаш борба с корупцията, и да гласуваш за ппдб, герб, дпс, бсп????

Как така Възраждане дето са против Европа и Европейския съюз въобще ще се явяват на избори за евродепутати?

Психодиспансера "Израждане" и той ли вкарва или му го вкарват ?

Сега пасолството ще лансира само проучвания, при които ГЕРБ губи. Всъщност за българите е все едно, дали мутрите от герб или ПП Дъ Бйъ, и двете са еднакво мутренски, само мутрите са различни. Възраждане е дори по-лошо вариант, гледайки им законите, които предлагат.

Ако знаят какво им готвят хората! Лично аз и моето семейство няма да гласуваме за евромушмуроците! И около мен роднини и приятели мислят така! Ще има да мигат като мишки в брашнян чувал нашите “ първенци”.

Социологическо изследване ама няма нито една цифричка. Дира, Абе що за журналисти сте.

Възраждаве които са против ЕС, но иначе искат на топло в ЕП :)

Като не гласуваш, все едно че гласуваш или за герб или за БСП, те са най-големите партии в ЕП.

“Възраждане е дори по-лошо вариант, гледайки им законите, които предлагат.“ И кои са тези лоши закони за България??

Това е проблема на НЕ-информираните, като теб.

Като Найджъл Фарадж, който беше основен играч в отцепването на Британия от ЕС. Още е рано, но вече се усеща ще е правилен ход.

Още от времето на бай Тошо, врагът се громеше най-сладко отвътре... :)))

Вземи протоколите от НС. Например поправките за лекарствата. Или процесуалния кодекс, който направи невъзможно българин да съди европейска фирма. Всички поправки, които са направили са против българите. Всъщност възраждане е доста ключов елемент да върви всичко така лесно в сглобката.

Вашите Възрожденци са тези дето непрекъснато са против Европейския съюз и искат излизане от НАТО и Европейския съюз. Е тогава защо искат да стават евродепутати- и ли викаш то с рубли не се живее трябва си евро и долари:))) Вашите депутати от Възраждане отидоха да целуват краката на Путин- хем потин ни обяви за вражеска държава. За подобно нещо извършено от руски депутати- същите руски депутати щяха да бъдат публично разстреляни. Твоя копейкин демонстративно разгъна руски вестник в народното събрание- руски депутат разгънал американски или български вестник демонстративно в тяхното народно събрание би бил незабавно изпратен в концлагер. Та какво казваш ми е неинформираното????

Фен на Урсула, очевидно.

Ще ти издам една тайна. Дори никой да не гласува, всеки кандидат може да гласува за себе си и това е достъчно. Тогава дори ще е спечелил с 100% от гласовете. :))) Вярно лоша активност, но пък 100% от пуснатите гласове... :)))

Феновете на Фон дер Лайнен, няма да закачаме.

Никой да не се хаби да ходи да гласува за тези долни мижитурки!

@Ами чети С лъжи и глупости не става, айде по-сериозно.

Кой ги избра тия?

Казваш, четири години не са достатъчни. Да изчакаме 40 та да видим дали Фараж е бил прав, примерно. Ако се интересуваш, виж настроенията към Европа във Великобритания сега и няма да ти се налага да пишеш такива глупости повече.

Си набии бустер

Шилo

Маркет Линкс - агенцията на Толупа! Да се знае просто. Не че има читава агенция в България, всички произвеждат проучвания по поръчка.

Шилo

И така те сами ще си влязат в Парламента. Много тъп съвет!

Някой е развалнуван! Ела да те намажа с едно бяло мехлемче по устенцата и ще ти мине

Шилo

Емо то Късопишещия си го казва сам в едно интервю - най-хубавото на евро-съюза са заплатите. Ако може тялото да е в ЕС, а душата - в Рашистан...

Те така или иначе ще си влязат

Няколко неща: Първо, защо смяташ че ако си против ЕС и Нато и няма да ходиш в европейския парламент? А всящност доколкото съм запознат, Възраждане не е против идеята на ЕС за свободна търговия а е против това в което се превръща а именно един Варшавски договор. А НАТО и ЕС по принцип са две отделни неща. Второ - демокрацията е право и решение на мнозинството, а не както сега ни учат на малцинството. Мнозинството решава и ако то иска определен начин на поведение на държавата дали във вътрешно-политически или външно-политически, то се примиряваш. И на мен не ми харесва ПП-ДБ, ама нищо не мога да направя защото заедно с ГЕРБ са мнозинство. Така са решили избирателите и се примиряваш. Ако някой ден се обърне палачинката пак се пимиряваш, защото така иска мнозинството. Всичко останало не е демокрация, а тоталитаризъм.

Лично аз не виждам смисъл от провеждането на тези избори. На последните избори като великата Габриел спечели най-много гласове от герб какво стана накрая? За благодарност на електората заяви как отказва да приема поста защото вече била комисар и за това ще предостави позицията на нейн колега от партията!? Е тогава какъв беше смисъла от гласуването? И при социалистите сходна работа когато в последният момент им се изтърси Станишев (не помня дали дори беше вписан в листите за изборите) и накрая ги спечели. Какъв е смисъла от избори за кандидати, които по всяко време след избора кандидата може да се сменят? Да си ги избират те и да си ги пращат без да се харчат ненужно пари за избори! А отделно като имаме тези представители в ЕП какво се променя за нацията? През половината време всички в ЕП се мъчат да прокарват нереалистични и понякога абсолютно абсурдни политики, а през другото време се мъчат да ги прокарат отново но с нов облик и наименование. Големите политики на Габриел за иновациите съществуват от цяла вечност, тя само ги преименува на Европейски иновации и хоп преоткри топлата вода. Ама постигнали огромен напредък при програмите за иновации!!! И как точно? Ами просто вдигнали бюджета който им предоставят до рекордно ниво. Една от големите политики на ЕП беше "програмата за необработваеми земи", която има за цел да определя по-точно кои земи може да служат за обработване. И въпреки това единствената функция на програмата беше да намали обработваемите земи на земеделците! Един ден общината постановява как "Х"% от територията ти вече Не може да се обработва. На следващата година същото постановление и следващата година Отново. И то заради тази политика. И естествено това беше един от водещите проблеми на земеделците при протестите.

Не виждам защо партията "Възраждане", състояща се от национални предатели и обикновени криминални престъпници ще издига кандидати, след като са против ЕС. Тази партия е за прокуратурата, не за избори. Всички българи са на това мнение.

Не разпространявай лъжи, неистиви! Това е агенция силно приближена към ПП-ДБ!

Също партията "Възраждане" включва и откровени педераси. Такава защита на интересите на чужда държава не може да е нормална. Сигурно има нещо сексуално. Най-вероятно са нещастно влючени в руското ръководство.

Има ли смисъл да гласуваме за организация, която е корумпирана и върви към разпад ? Само за да плащаме огромни заплати на евродепутатите ? Айде, мерси !

Кой нормален човек гласува за евродепутати се чудя. Аз поне не познавам такива

Въртите се като палачинки, не били против ЕС, съвсем за мезе ни взехте

Така или иначе на вас, психично болните, не се рарешава да гласувате.

Гледай си хомодружинката и не се занимавай с глобални въпроси.

хаха, колко стотинки получи за това? Дай си сметката да ти пусна някой лев да не се излагаш като кифладжия

По-добре се кръсти "някакъв глупак" за да е обяснимо глупостите, дето ги ръсиш. Да не припомняме кой си призна на запис, че всичко се одобрява от Посолството и следователно кой защитава чужда държава!!!

Заради такива като вас, на хората им светва все по-вече и Възраждане расте. Феновете на Урсула, тепърва ще се усамотявате.

Защо, аз лично винаги гласувам за европарламент. Така или иначе ни питат веднъж за нещо, колкото и мижаво, и измамно да е.

чувал ли си за Найджъл Фараж? Гледай му смешните речи - от Великобритания... а Възраждане са единствените които ще смучат ПО-МАЛКО кура на Американците, аз съм американец и ми е гадо да гледам Българите какви червеи са.

Шилo

Лъжите ги разпространяваш ти, троле! ПП и ДБ не съществуваха, когато ББ си създаде тази "агенция" да му пуска удобни "проучвания".

Съветските цървули сте малоумните. Живеете си в свой измислен свят и си въобразявате, че всички са в него.

Благодарим на Маркет Линка че не са публикували процентите за партиите че русофобите от Възраждане и БСП щяха да се посер.ат от кеф. А тези Маркетлинкс дали са им точни резултатите изобщо?

но песен няма да ти напишат.

Хайде, върни се в прогимназията да научиш как да пишеш!

Шилo

Е, не е ли по-добре да влязат тези, които ти искаш, а не тези, които ще платят на брат'чедите от махалите? Мисли бе!

Коментари - "Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП | Днес.dir.bg

"Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП

През 2019 г. около 33% от българите гласуваха на евроизборите. Сега със сигурност избирателите ще бъдат под 2 млн. души, някъде около 1,8-1,9 млн. души, заяви социологът Добромир Живков

Обратно в новината

Коментари - "Маркет ЛИНКС": Ако евроизборите бяха сега, 5 български партии вкарват депутати в ЕП | Днес.dir.bg

Коментари

Няма оправия тая държава ако народа продължава все същото да избира и после рИве.

""Ако евроизборите бяха тази седмица, три политически сили увеличават относителния си дял - ПП-ДБ, "Възраждане" и БСП,..." Мокри сънища.

Да искаш борба с корупцията, и да гласуваш за ппдб, герб, дпс, бсп????

Как така Възраждане дето са против Европа и Европейския съюз въобще ще се явяват на избори за евродепутати?

Психодиспансера "Израждане" и той ли вкарва или му го вкарват ?

Сега пасолството ще лансира само проучвания, при които ГЕРБ губи. Всъщност за българите е все едно, дали мутрите от герб или ПП Дъ Бйъ, и двете са еднакво мутренски, само мутрите са различни. Възраждане е дори по-лошо вариант, гледайки им законите, които предлагат.

Ако знаят какво им готвят хората! Лично аз и моето семейство няма да гласуваме за евромушмуроците! И около мен роднини и приятели мислят така! Ще има да мигат като мишки в брашнян чувал нашите “ първенци”.

Социологическо изследване ама няма нито една цифричка. Дира, Абе що за журналисти сте.

Възраждаве които са против ЕС, но иначе искат на топло в ЕП :)

Като не гласуваш, все едно че гласуваш или за герб или за БСП, те са най-големите партии в ЕП.

“Възраждане е дори по-лошо вариант, гледайки им законите, които предлагат.“ И кои са тези лоши закони за България??

Това е проблема на НЕ-информираните, като теб.

Като Найджъл Фарадж, който беше основен играч в отцепването на Британия от ЕС. Още е рано, но вече се усеща ще е правилен ход.

Още от времето на бай Тошо, врагът се громеше най-сладко отвътре... :)))

Вземи протоколите от НС. Например поправките за лекарствата. Или процесуалния кодекс, който направи невъзможно българин да съди европейска фирма. Всички поправки, които са направили са против българите. Всъщност възраждане е доста ключов елемент да върви всичко така лесно в сглобката.

Вашите Възрожденци са тези дето непрекъснато са против Европейския съюз и искат излизане от НАТО и Европейския съюз. Е тогава защо искат да стават евродепутати- и ли викаш то с рубли не се живее трябва си евро и долари:))) Вашите депутати от Възраждане отидоха да целуват краката на Путин- хем потин ни обяви за вражеска държава. За подобно нещо извършено от руски депутати- същите руски депутати щяха да бъдат публично разстреляни. Твоя копейкин демонстративно разгъна руски вестник в народното събрание- руски депутат разгънал американски или български вестник демонстративно в тяхното народно събрание би бил незабавно изпратен в концлагер. Та какво казваш ми е неинформираното????

Фен на Урсула, очевидно.

Ще ти издам една тайна. Дори никой да не гласува, всеки кандидат може да гласува за себе си и това е достъчно. Тогава дори ще е спечелил с 100% от гласовете. :))) Вярно лоша активност, но пък 100% от пуснатите гласове... :)))

Феновете на Фон дер Лайнен, няма да закачаме.

Никой да не се хаби да ходи да гласува за тези долни мижитурки!

@Ами чети С лъжи и глупости не става, айде по-сериозно.

Кой ги избра тия?

Казваш, четири години не са достатъчни. Да изчакаме 40 та да видим дали Фараж е бил прав, примерно. Ако се интересуваш, виж настроенията към Европа във Великобритания сега и няма да ти се налага да пишеш такива глупости повече.

Си набии бустер

Шилo

Маркет Линкс - агенцията на Толупа! Да се знае просто. Не че има читава агенция в България, всички произвеждат проучвания по поръчка.

Шилo

И така те сами ще си влязат в Парламента. Много тъп съвет!

Някой е развалнуван! Ела да те намажа с едно бяло мехлемче по устенцата и ще ти мине

Шилo

Емо то Късопишещия си го казва сам в едно интервю - най-хубавото на евро-съюза са заплатите. Ако може тялото да е в ЕС, а душата - в Рашистан...

Те така или иначе ще си влязат

Няколко неща: Първо, защо смяташ че ако си против ЕС и Нато и няма да ходиш в европейския парламент? А всящност доколкото съм запознат, Възраждане не е против идеята на ЕС за свободна търговия а е против това в което се превръща а именно един Варшавски договор. А НАТО и ЕС по принцип са две отделни неща. Второ - демокрацията е право и решение на мнозинството, а не както сега ни учат на малцинството. Мнозинството решава и ако то иска определен начин на поведение на държавата дали във вътрешно-политически или външно-политически, то се примиряваш. И на мен не ми харесва ПП-ДБ, ама нищо не мога да направя защото заедно с ГЕРБ са мнозинство. Така са решили избирателите и се примиряваш. Ако някой ден се обърне палачинката пак се пимиряваш, защото така иска мнозинството. Всичко останало не е демокрация, а тоталитаризъм.

Лично аз не виждам смисъл от провеждането на тези избори. На последните избори като великата Габриел спечели най-много гласове от герб какво стана накрая? За благодарност на електората заяви как отказва да приема поста защото вече била комисар и за това ще предостави позицията на нейн колега от партията!? Е тогава какъв беше смисъла от гласуването? И при социалистите сходна работа когато в последният момент им се изтърси Станишев (не помня дали дори беше вписан в листите за изборите) и накрая ги спечели. Какъв е смисъла от избори за кандидати, които по всяко време след избора кандидата може да се сменят? Да си ги избират те и да си ги пращат без да се харчат ненужно пари за избори! А отделно като имаме тези представители в ЕП какво се променя за нацията? През половината време всички в ЕП се мъчат да прокарват нереалистични и понякога абсолютно абсурдни политики, а през другото време се мъчат да ги прокарат отново но с нов облик и наименование. Големите политики на Габриел за иновациите съществуват от цяла вечност, тя само ги преименува на Европейски иновации и хоп преоткри топлата вода. Ама постигнали огромен напредък при програмите за иновации!!! И как точно? Ами просто вдигнали бюджета който им предоставят до рекордно ниво. Една от големите политики на ЕП беше "програмата за необработваеми земи", която има за цел да определя по-точно кои земи може да служат за обработване. И въпреки това единствената функция на програмата беше да намали обработваемите земи на земеделците! Един ден общината постановява как "Х"% от територията ти вече Не може да се обработва. На следващата година същото постановление и следващата година Отново. И то заради тази политика. И естествено това беше един от водещите проблеми на земеделците при протестите.

Не виждам защо партията "Възраждане", състояща се от национални предатели и обикновени криминални престъпници ще издига кандидати, след като са против ЕС. Тази партия е за прокуратурата, не за избори. Всички българи са на това мнение.

Не разпространявай лъжи, неистиви! Това е агенция силно приближена към ПП-ДБ!

Също партията "Възраждане" включва и откровени педераси. Такава защита на интересите на чужда държава не може да е нормална. Сигурно има нещо сексуално. Най-вероятно са нещастно влючени в руското ръководство.

Има ли смисъл да гласуваме за организация, която е корумпирана и върви към разпад ? Само за да плащаме огромни заплати на евродепутатите ? Айде, мерси !

Кой нормален човек гласува за евродепутати се чудя. Аз поне не познавам такива

Въртите се като палачинки, не били против ЕС, съвсем за мезе ни взехте

Така или иначе на вас, психично болните, не се рарешава да гласувате.

Гледай си хомодружинката и не се занимавай с глобални въпроси.

хаха, колко стотинки получи за това? Дай си сметката да ти пусна някой лев да не се излагаш като кифладжия

По-добре се кръсти "някакъв глупак" за да е обяснимо глупостите, дето ги ръсиш. Да не припомняме кой си призна на запис, че всичко се одобрява от Посолството и следователно кой защитава чужда държава!!!

Заради такива като вас, на хората им светва все по-вече и Възраждане расте. Феновете на Урсула, тепърва ще се усамотявате.

Защо, аз лично винаги гласувам за европарламент. Така или иначе ни питат веднъж за нещо, колкото и мижаво, и измамно да е.

чувал ли си за Найджъл Фараж? Гледай му смешните речи - от Великобритания... а Възраждане са единствените които ще смучат ПО-МАЛКО кура на Американците, аз съм американец и ми е гадо да гледам Българите какви червеи са.

Шилo

Лъжите ги разпространяваш ти, троле! ПП и ДБ не съществуваха, когато ББ си създаде тази "агенция" да му пуска удобни "проучвания".

Съветските цървули сте малоумните. Живеете си в свой измислен свят и си въобразявате, че всички са в него.

Благодарим на Маркет Линка че не са публикували процентите за партиите че русофобите от Възраждане и БСП щяха да се посер.ат от кеф. А тези Маркетлинкс дали са им точни резултатите изобщо?

но песен няма да ти напишат.

Хайде, върни се в прогимназията да научиш как да пишеш!

Шилo

Е, не е ли по-добре да влязат тези, които ти искаш, а не тези, които ще платят на брат'чедите от махалите? Мисли бе!