Манолова внесе предложение за 2000 лв., 3000 лв. и 4000 лв. за първо, второ и трето дете

Ако проектът бъде приет, както е предложен, при раждането на второ и трето дете семейството ще получи 10 000 лв., ако единият от родителите работи и се осигурява в последните две години

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изработете ги тези пари, преди да ги раздавате. На гърба ни (1.5 М раборещи) най-лесно се правят социални експерименти. Дайте да дадем.

не бе, тия Сороски изроди унищожаване нямат!!! Това е краят на България с българи!!!!!! Значи тия изчадия ще ни цоцат и изстискват като лимони докато пускаме!!! Социалната държава с нейните "социални" плащания трябва да бъдат забранени!!!!! Единственото решение е работеща икономика, в която срещу положен труд получаваш висока заплата! Тогава всички тия "социални" ционистки мантри ще отпаднат от само себе си! Дали ще е селскостопански тежък труд или високоинтелигентен труд с висока добавена стойност - трябва да бъде заплатен високо. Тогава циганите не могат да се класират нито в единия, нито в другия труд. И съответно остават зад борда и никой не им е длъжен. На ви Мая Общата сега , боклуци с боклуци от Орлов мост!!!!!!

марш бе гербаво лайненце Колкото е изсмукал Боце Мутрата никой не може ДТЕПМ гербава!!!

не бе, хемороид гнусен, от Мая Общата наср*н, ДЕПМ!нищо общо гербаджийско нямам, ама ти си боклук и дебил хаджигейски и минетски!

Живях до 1999г в България и приз това време Партията ти раздаде БЕЗПЛАТНО ТРИ пъти апартаменти на циганите, които те продадоха и изпиха. Аз имах вноска за апартамент 20 години, още от дете, като с парите, на Десети, успях да купя чернобял телевизор. При Цар Борис мангасарите са 50000 таанета без паспорти и БЕЗ ПРАВО НА ГЛАСУВАНЕ. Твоят Първи, мангасара Тодор Яшар Правешки ги наплоди до 1 милион. ДВАДЕСЕТ ПЪТИ. Българите са били на Девети 1944г пет милиона и до днес са 5 милиона. Преди да пишеш щуротии първо мисли, мать твою Москаль!

и ти като горния хемороид си дебил (в изгнание). Първо чети бе, чети и после пиши! Ама чукча писател, не читател!виж, че пиша за същото, което и ти си натворил. А защо Мая Общата, Минетов, Бръкмян и Хаджигеойв са сороски изчадия няма ти обяснявам, щото с 1 гънка в мозъка да не те натоварвам!

Много глупава, но затова пък креслива

М. Тачър: Те имат обичайната социалистическа болест - изхарчиха парите на другите хора

Ромите викаме УРА. от утре почваме да работим по въпроса. Да му мислят българите че останаха малко.

Бум на бебета в Столипиново, Филиповци, Шекер махала, Сливен града голяма и т.н

tonk11

Това е лесен начин да дадем на циганите по 9 бона. Трябва всички такива плащания да са обвързани с работа и осигуровки. Щото сега мангалите гледат на децата като на касичка.

Ето тази носи промяната: През 1983 – 1988 година завършва история в Института на младежта в Москва, който по това време се нарича Висша комсомолска школа при Централния комитет на Всесъюзния Ленински комунистически съюз на младежта, а днес – Московски хуманитарен университет. След завръщането си в България работи за кратко в апарата на Българска Демократична Младеж (новосъздадена организация на мястото на саморазпусналия се през февруари 1990 година Димитровски комунистически младежки съюз) в Кюстендил (1989 – 1990). През 1989 година става член на тогавашната Българска комунистическа партия, скоро след това наследена от БСП. Партийната книжка ѝ е връчена от Георги Пирински през 1990 в Кюстендил. В съществувалия до 2016 година свой официален сайт manolova.eu, Манолова обяснява интереса си към политиката и своите убеждения с факта, че „тя е трето поколение социалист“.

Но без мангали, тоест това да се дава на хора над средно образование. Защото аз българи с 3 деца познавам много малко , да не кажа че се сещам за едно семейство в момента.

Уважаеми политици, създайте сигурност в България и икономически условия хората да си изкарват номални доходи. Тогава ще има повече деца.

Тая Мая явно знае, че скоро няма да влезе в управлението иначе нямаше да внася такива предложения, които ще трябва да изпълнява

да се плаща само за второ и трето дете на майки само с висше образование под условие, че парите се харчат за жилище или образование на децата! За второ дете да се дава 50 000 евро, а за трето 100 000 евро. Парите се депозират в специална сметка и да могат да се харчат само за покупка на жилище или за обучение на децата. От къде да се вземат сумите? От покачване на данъците на недвижимите имоти. Премахване на измислената данъчна оценка и всичко се плаща по пазарна цена. Втори източник на средства е въвеждане на данък върху собствеността на замеделска земя и гори.

А ти си идиот. Защо аз да плащам за жилище, образование и пр. на нещо дето нито съм го правил, нито са ме питали, като са го правили. Да те попитам, като толкова ги разбираш нещата. На аерогарата ще има ли каса, на която да връщат парите, когато заминават. И защо само на майки с висше? Нали те са по-успяли и могат да си гледат отрочетата сами. А, като гледам, всички кифли станаха вишистки, само дето не са запомнили, какво са завършили. На базата на едно идиотско предложение, което за Маямата е нормално, започнохте да правите олигофренски интерпретации и малоумни допълнения. Това ли сте вишистите, на които трябва да издържам децата? И те ли ще станат умни/алчни/, като вас.

Очаква се да станем държавата с най-много близнаци и тризнаци

Пчеличката Мая започна опрашването на определен електорат за следващите избори...

Лошото е, че и такива като теб ще направят поколенше

Лошото ще дойде, когато резултатът от тоя стимул навърши 18год. и получи право да гласува.

може да се направи и с коефициент спрямо образуванието - х2 за средно - х4 за висше за да се насърчи грамотното семейство.

като гледам - за теб ще трябва х0

Идеята е отлична, но във варианта на ВМРО-за образовани родители, родители студенти, да се възпитава образовано поколение. Но явно скоро пак се задават избори или Мая ще се пробва за президент и отсега се мисли за гласовете. Едно да извадиш 50лв. на глас сега, друго е да обещаеш и то през държавата 2000лв. след 9 месеца, 3000 след още девет и 4000 след още девет. Пък дотогава я Мая, я камиларя

Значи чакаме следващите избори най-рано след шест до девет месеца.

Ако беше предложено от друг нямаше да се чете межу редовете. Написано е, ако поне 1 родител е работил и се е осигурявал последните 2 години. Такива стимули, се дават в Унгария (33 000 EUR след 3то дете), Русия (по 10 000 USD на всяко дете след първото) и др. страни. В Русия тези пари се отпускат само при закупване на жилище за семейството, или се отпускат на по-късен етап за образование на детето. Аз лично предпочитам данъците и глобите които плащам да отват за децата, а не да бъдат окрадени или използвани за издръжка на огромата администрация, защото след време няма кой ни заработва пенсиите...

Ако важи за образовани хора с поне средно образование е добре.Важи ли за всички тежко ни!

Жива да си како!

Ти работиш и осигуряваш ли се в последните 2 години, Манго?

скрийте кондомите, направете заводи, вдигнете заплатите като на ония и гледайте сейра на българина дайте му бъдеще

Чекай ся, туй за да и ги напрай някой ли е ? Много малко, бе !

Най-висшата форма на отговорност за 95 % от коментиращите под тази тема са се грижили за фикуса на майка си 1 седмица, докато тя е била на море... И са го уморили. Иначе са много вещи в темата... Кога станахте такива егоисти, кога забравихте християнските си корени и се продадохте на джендър идеологии? Продали сте бъдещето на родината, за да може днеска да се щракнете селфи с айфона от Малдивите - евала за принципите. Голямо разочарование! Аз предлагам, за да не се възползват циганите, да има 10 000 лв за всяка жена, която се откаже да ражда през живота си, как смятате вие тролове?

Идиотски пост - това смятаме!

Имаш си бръмбари в главата, защо ни занимаваш

Павелчо, седесарче, отдавна е доказано, че седесарите не сте като хората. Щом като от държава успяхте да направите кочина, нищо не става от вас.

Чист популизъм , защо не си зададат следния въпрос, защо в Америка или Украйна има масово семейства с две или три деца дали там има такъв вид стимули или хайде помощ към семейството не няма в Америка няма майчинство, но се раждат деца, проблема е на общо усещане как живееш и на народо психология

отсега се подготвя за следващите избори. И да се приеме и да не се приеме предложението, тя печели циганския електорат.

робите в плантацията..........................

Eeee Мая куво. Кой гласува за те бе?

Минетолова, имам предвид, Манолова много добре започва. На всички ебачи трябва да се плаща. Тя има да връща много парички.

Запретвам престилката. Ще се бачка яко, ох на кака пачките.

Абе, по колкопари ви дават за тъпите отрицателни коментари

Хората искат нормални условия за труд и творчество, а не подаяния! Намали малко патоса вече!

Are you looking for Finance? Are you looking for fast cash to enlarge your business Interested people should please contact us reply to us (Whats App) number: +919394133968 Mr Jeffery

Комунистите ще опоскат парите за нула време и после глад и мизерия!

Ало лудата Тия пари от къде ще ги вземеш, че да ги дадеш? ОТ ЛЕКАРИТЕ, ИЛИ ОТ УЧИТЕЛИТЕ, ИЛИ ОТ ПЕНСИОНЕРИТЕ? ДОЛНА КУЧКА НЕПОРЪБЕНА.

Поощри още малцинствата да се плодят - скоро ще ни претопят!!! Чиста проба недоносен популизъм

Драга Мая, нормалните хора не правят деца заради парите, те ги правят за да ги възпитават и обичат. На тях им помогнете с детски градини, добри учители и училища. Заради пари деца правят само паразитите. А твоето предложение Майче е една примитивна демагогия и популизъм. Порадвай се още малко на политиката, защото скоро ще си политически труп.

Българинът е свикнал тез пари от данъците да ги дава на олигарси, политици, мутри, чалгаджии, чиновници(които цял ден си пият кафето). Е как може за бебето...... Боже, завалиите ще умрат от глад. Тез данъци така или иначе, ще отидат ама по добре при твойто бебета ама Бай Ганьо търси под вола теле.. Иначе всичко разбира след 3-тата ракия. Дават а ние не щем бе...

Искам първа малко математически сметки да направите, а после да помислите дали това е възможно. Това ще струва на бюджета към един милиард лева годишно. Второ, за циганите това са лесни пари, 2 години са 24 месеца, по средно 600 лева на месец можеш да пресметнеш, че става към 14400 лева. Сега пресметни 2 деца, това прави 5000 и още 10 хиляди, 15 хиляди. Откъде сте дойдат по още 600 лева на месец за всяко дете в рамките на 2 години? Само дето раждането е постоянен процес, няма да се родят тази година 60 хиляди деца и да спре раждането в следващите 2 години. Нали разбираш това. А сега помисли колко хора вадят по минимум 1200 лева на месец и ще се простят с половината пари за да отидат за някой, който е решил да прави пари от раждане на деца? Ако се родят 120 хиляди деца в една година, откъде ще откриеш 3 пъти повече градини и ще намериш персонал особено в София? Може и да намериш, ако изкуствено се вдигнат заплатите на 3000 лева, но това означава, че тези 2000 лева давани на дете ще се равняват вече на 600 лева сега.

За да не се създава професия родител, т.е. раждат деца за да взимам пари, по-доброто решение е 10% от годишната бруто заплата да се връща на семейството в следващите 5 години за 1 дете, 15% за 2 и 20% за три. Така ще стимулират хората да бъдат осигуряване на реалните си заплати, ще се плащат повече данъци и най-важното, ще се стимулират младите да се преквалифицират и да търсят по-добре платена работа заради това, че ще получават повече пали за отглеждане на дете на база по-високата брутна заплата. Ето ти решение без популизъм и стимулирани на паразитите.

Ето ти малко математика след 20 - 30 години съотношението българи - сигани 40 на 40 останалото 20% турчета смятай както искаш интеграли или office Word. ПОСТА МАТЕМАТИКА

Не прочете ли, че само ако единият от родителите работи и се осигурява в последните 2 години

Червените популисти с поредните си малоумия! Направете пенсиите по 2000 лв, детските по 2000 и за всяко родено дете по 20 000 лв! Да видим до кога ще издържи бюджета и малоумните работещи и плащащи данъци! Измет червена, един лев още не сте изкарали, вече стотици милиони взехте да раздавате!

Това е като купуване на гласове.

Трескава подготовка за преизбиране на Руци Тъпото кипи.

Лесно се харчат чужди пари...

Ама Майо ТИЯ ПАРИ ГИ ДАВАЙ ОТ ТВОИТЕ, НЕ ОТ МОИТЕ ПАРИ. РАЗБРА ЛИ? КУЧКА НЕПОРЪБЕНА.

За 10000,20000,30000,40000 и т.н. Само трябва да намеря балъци да гласуват за мене Както са гласували за Мая Мутрева

След като прегледах коментарите се убедих окончателно, че сме Нация от Хейтъри! Уви!

10 000, 20 000, 30 000 за българи, задължително ГРАМОТНИ, ДА! За неграмотни, вземащи помощи, имащи 2 дни стаж през живота си - НЕ!!!

Хайдееее циганите пак намазаха!

О, да, топ предложение. Ама защо само до третото повече пари? Ние с Айши ще направим десет и осем ще оставим на майка България в дом да ги гледа. А парите няма да изпием като мляко, а като нещо по-високоградусово. Интелигентното решение бяха още по-големи данъчни облекчения и връщане на внесените осигуровки и частично поемане на лихвите при ипотечните кредити и всичко, което стимулира изсветляването на доходите, а не стимул за манговците, мизерниците, които се осигуряват на минимална, а я вземат в пъти, на разните майсторчета по коли, строежи и каквото се сетиш, които още не са разбрали, че има данъци в държавата. 4000 лева за трето дете в София - то половината заминават месечно горе-долу общо за трите. Топ популистко решение. Очаквам от ИТН да ги контрират - 2500/3500/4500 и по един телевизор от шоуто.

девет. И ги разделете на 3 тройки. Сметни каква сума ще се заформи.

Българите ще работят, а циганската измет ще взима пари...уникално предложение на една пача.

ГЕРБ са против. Те предпочитат да дадат парите на Пеевски за някой ремонт на ремонта на ремонта. Или директно да ги вкарат в Чекмедже Банк като подарък за Тиквоний Тъпи - фараон на всички тъпаци гейбаджия.

Завършен идиот си .вземи се застреляй

Толкова е прост,че не може и да се застреля!

Кофтито е че който вече има деца нищо, за новите е добре дори Албания ни изпревари ,а нашите предишни уж приоритети им бяха демографската криза, а реално 4 година се занимаваха с парите на Божков, Левски, Македония, небостъргач Златен Век, Нова Конституция ... и така нататък време не им остана за такива закони.

циганите вече работят за тези пари чрез още ебан! задължително висше бразование и тест по български език!

това образование и тест някои ще го изкарт ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБ! А ЗА 10000 ЛВ.И 3 ДИПЛОМИ ЩЕ СИ НАМЕРЯТ. ЩО ЗА ИДИОТИ СТЕ ? Изпита по език го правете като се раздават БЪЛГАРСКИ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ !

Айде да видим как ще се взима диплома за висше, така че да си струва 10те бона. Тъпият си ти, приятелю. Такава специфична форма на престъпност, в толкова тясна конкретика, бива изчиствана от Държавата за 1 месец, при дори леко усилие.

тясно е д-то ти! Всеки средно голям град сега си има "университети" и раздава дипломи на кило!

е значението на българскиябезик ори размножаването на вида човек, че теябва тест? И кога, преди размножаването ли?