17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По принцип въздушният транспорт е най-безопасният. Ако бяха тръгнали с кола нямаше да имат почти никакви шансове да оцелеят.

slavrado

Ужасно трягична смърт за тези хора!

Да си бяха пътували като нормални хора с кола и щяха да са живи. Ама са били от важните явно...

Те, колите, изобщо не катастрофират, да знаеш. Ма никак.

Катастрофират и те, но така и не разбрахте, че фар се сменя и калник се изчуква, а при самолетите е почти винаги фатално.

Така е , винаги казват, че падналите самолети годишно се броят на пръсти, а катастрофите с коли са ежеминутни, но услужливо пропускат да кажат, че: -Самолетите спрямо колите са милион пъти по-малко и е логично и катастрофите с тях да са по-малко. -Оцелелите при авто катастрофа са милион пъти повече от тия при самолетна.

goose

Ами ... статистиката казва, че далеч повече хора загиват при птп на земята, отколкото в разбити самолети ... И колкото и да не ти харесва - въздушния транспорт все-още остава най-сигурния на този свят :)

Тези малки самолети са много рискови. Профаните нон стоп цитират статистика колко безопасен в въздушния транспорт, но това е на базата на големите търговски полети. Тези самолетчета и хеликоптери са в пъти по-вероятни да катастрофират от автомобил и резултата почти винаги е фатален.

Виновен е Путин! Терористите нека да се самоизбиват!!