Коментари - Уволниха втори съдия заради имотния скандал | Днес.dir.bg

Уволниха втори съдия заради имотния скандал

Висшият съдебен съвет (ВСС) уволни дисциплинарно младши съдия Деница Урумова. Това е второ отстраняване на съдия от длъжност заради имотния скандал в Приморско след това на Веселин Пенгезов.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха втори съдия заради имотния скандал | Днес.dir.bg

Коментари

Да се заостри вниманието към некадърниците, които станаха административни съдии през 2007 г. т.е. масовото уреждане на наши хора от кол и въже , а защо ли ????

ех бе мака то явно си се ъвлякла то така не се краде в тоя дарява ако беше делила баницата с баща си и бяхте се оцхели кадето трибва сега нямаше да имаш тя ядове на главата роди ма моико аз сама ще се изруся. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, тия юнаци от правителството що не си променят законите така, че да има ефективна съдебна система? Нали имат пълно мнозинство в парламента. Или им трябва ноу-хау?

Законите са само елемент от една система, в случая съдебна. С подмяна само на едни елемент не се гарантира добро функциониране на системата.

и други садии има за уволнение в благоевградския сад, ама като напиша некое име и оператора ме реже, защо, нали има свобода на словото, или не и в дира

в благоевградския сад има много садии за уволнение, ако има кои да прегледа делата на иван петков може да се разплаче от смях на отсажданията му

Страннно е да повярваш на твърденията как съдебната система си върши работата, при наличието на такива подкупни примери. А дали си върши наистина работата или се имитира вършене на работа? А дали са само те? Не, има и други компроментирани съдии, които и поради професията и знанията си се покриват доста успешно! Няма как корупцията да е навсякъде, а при съдиите да е оазис, особенно при тази безнаказана престъпност!! Но да, те си знаят много добре правата и къде са уязвими, за разлика от нас!

само да питам - защо тати магистрат и всички след него - наследствено ли е вече ?

И сега -к'во.Ще се разочарова тая красива ,образована мома ,от нашите условия на живот.И ще замине за чужбина.А ние ще се жалваме ,че изтичат мозъци.Абе нема угодия.А че си гоном младите-те това е непоправимо.

няма ли скоро да има имотен скандал за имотите в банско и околностите, уважаемите магистрати още ли не са се поинтересували за имената на щастливите собственици..

махат пешките за да си освободят места за ,,наши хора,, и се правят на велики....ами с цецко кво става? а? ...циркаджии с циркаджиите ви ,ама много балъци ви се ловят на въдецата ве ее прост народ ,робски народ

И КАКВО ОТ ТОВА ? ИМОТЕЦА ОСТАВА ЛИ НЕИН ? БИТИЯ БИТ .........

Баща и мяза на нерез... като повечето магистрати... она е цепеняк и сега захваща "стръмния път" But...падна! Ще се завърне с ново име и с нова визия... докато не огрлозгот всичко, останало от майка Балгария, все така ще е... до тахната победа ... или нашата

За жалост сте много прав Г-н Кан

Русо гладно нема, ама тва русо преяде младо и зелено. Язък, баща и явно се е имал за недосегаем. Яка руса мацка - не я мислете. Ша са начепи нейде все ма твърдо и удобно. Срамота е да се опорочи една млада и образована жена. На е достатъчно да си руса и хубава за да си добра мошеничка.

МНОГО Е МАЛКО НАКАЧАНИЕТО. ТАКИВА КАТО НЕЯ НАПРАВО НА ЕШАФОДА.

Хубаво е някой да прочете класиката.....За да има реципрочност между високия пост и крадливата ръчичка, така както биха съдили и редовия гражданин за много по-малки нарушения. Значи стимулът е, че ако заграбиш имот, гора или друго, само ще те уволнят. И какво - ще си го преместиш в другия джоб, а на сутринта - на нова месторабота в някоя мафиотска частна адвокатска кантора на "......в и синове" или ".....ки и баджанаци"!Ма то тъй било "убава работа".

Заради такива безпардонни креатури и безумни тъпанари България удря дъното и дано не съм прав, но ми се струва, че септемврийското въстание ще ни се стори като "ефирен лъх от ангелско крило".Коментарът е за малкото останали грамотни хора, за които ченгета и чалгата не е начин на оцеляване,а мимикрия на плебса!!!

българия...

На мен ми се струва, че бащата яко прецака дъщеря си. Тя няма достатъчно "служба", за да натрупа връзки, достатъчни, за да се сдобива с такива имоти. Бащата има такива връзки, имотът е даден заради него, а това се отразява пагубно на професионалното бъдеще на дъщеря му като съдия.

Ами който наследява активите, наследява и пасивите....... (Цитат от Закона за наследството)

Всички до един съдии и прокурори и комунисти са оплетени като свински черва.Докато над тези люде не се размаха по яка дряновица от страна на народа тези безбожници няма да влезат в правия път.Чак тогава за тях ще важи поговорката = Криво седи право съди.

Хубава си но не бива така. Трябва да имаш малко неудобство и срам.

Жалко за хубавото момиче.Има много европейска визия.И сега как ще се препитава.Добре ,че е от сой.

Добре, уволниха няколко съдии!... А какво стана с агент Гоце - доносника на ДС?! Него кога ще го уволняваме?! Или ще трябва да чакаме да му изтече мандата?! Или десетките доносници на ДС в БАН. Тях кога ще уволняваме?! Или пък с номенклатурата на БСП в съдебната система, ДАНС, МВР, пък ако щете и в цялата държавна администрация! Има 3-4 хиляди, които са си за уволнение отвсякъде! Не работят, изнасят купища класифицирана информация и я предоставят на БСП. Откъдето и да го погледнеш, са за дисциплинарно уволнение! Един по един всички корумпирани мижитурки да изчезват - съдиите са основната причина за високата престъпност - няма наказуемост, защото 90% от тях са корумпирани боклуци, които за пари пускат и убийци и насилници на деца на свобода! И да се премахнат такива присъди като подписка и пускане под гаранция! Пуснеш ли го - после гони вятъра в полето!

Ауууу,какви лоши думи говорите,за божествата български,наречени от народа съдии.А за Гоце Сирищников да не сте посмели да злословите.Как така да го съдят.Това да не би да е някакъв си Жак Ширак,ха ма ха.

Уронила била престижа на съдебната власт!... Та тая власт няма никакъв престиж и то от десетилетия! Крайно време е да започнат по-сериозно да уронват ПОЗОРА на съдебната власт!... С клетви и възмущения , самоопределящи се като власт" и магистрати, обградили се с имунитети и свещеност, няма да се трогнат! Сигурен съм, че падне ли оръжие в ръцете на голяма част от озверелите и отчаяни българи, Либия ще ни се струва като пионерски лагер! Специално тези безбройни инстанции, апелации, касации и т.н. в съдебната система ще отпаднат.Който остане жив и иска да се занимава с правораздаване, ще работи само и единствено в един Български съд". Не изпълни ли в срок дадената работа, ще има премия, изразяваща се в обществено-полезен труд! Защо се налагат наказания на магистрати, едва когато безобразията им станат публично достояние?! Какво чакаха досега?! Всички съдии са затънали дълбоко в собствените си мръсотии, а в същото време нормалните хора отчакват от тях да раздават правосъдие! Но дали е възможно човек с едната си ръка да краде, а с другата да се бори срещу престъпността?! За да станеш съдия, според мен е необходимо да имаш професионален и житейски опит! Не може някой от студентската скамейка да става веднага съдия, само защото баща му има връзките и контактите, за да му помогне да заеме поста! Съдиите, главните и районните прокурори трябва да се избират от народа на мажоритарни избори! Само тогава ще имаме независима и справедлива съдебна система!

ОНЗИ ДЕН В ЕДНО ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ АНТОН СТАНКОВ/бивш министър на правосъдието/ ПРИЗНА В ЕФИР, ЧЕ ИМА КОРУПЦИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ..........

нещо не си слушал внимателно

аз ли нещо не схванах,глупав ли съм?!тия съдиййски и тем подобни не са ли изборни,няма ли някакви конкурси?как все дъщери ,синове и зетьове се избират,те природно ли са по-кадърни от другите?че това е някакъв вид монархия,как да очакваш баща да следи и съди дъщеря си или обратното,това дава невероятна почва за корупция.какво означава да нямаш баща или тъст съдия-че никога няма да станеш и ти,въпреки 3те висши и т.н?и още нещо-защо за тях наказанието е винаги само уволнение???няма ли да върне откраднатото,в затвора няма ли да полежи?нали затова е затвор,за крадци!!!сега като я уволнят,с парите от откраднатото ще отвори една частна кантора и с връзките си и контактите на баща и парите ще потечат,тоя път вече легално...и къде е справедливостта тогава?

Хубавице,Денице,от коя партия сте с баща ти.

Баща й още не е ли изгонен,задето използва съда не да съди престъпници,а да я прикрива.

Авгиевите обори /съдебната система/ ,трябва да се разчисти! Крайно време е българите да получават вече справедливост без участието на мръсни пари!

И това ако не е съдийска мафия!

Как така всички деца на магистрати се оказаха най-кадърни и умнички, че да заемат постове съдии, прокурори и т.н.?! Защо го отнася съдийката Деница, а не баща , тъй като е ясно като бял ден, че не тя, а той е уредил този имот на нейно име?! Как хора като тях имат дебелоочието да раздават правосъдие, когато те самите са за съд?! Защо определени фамилии завземат и монополизират определени обществени престижни длъжности и стават недосегаеми?! Не се ли превръщаме в КАСТОВА дъжава, където всички служби са по наследство?! Д. Урумова ли е най-съгрешилата в съдебната система, та точно нея я уволняват?! Според мен, преди да уволнят нея, би трябвало да уволнят много други! Тя просто опра пешкира, в който много измити ръце са се избърсали! Дано животът даде възможност да се реабилитира! Кураж, г-жа Урумова, всички те подкрепяме и ти пожелаваме животът да ти даде втори шанс! Днес е Осми март, международен ден на жената. Трябваше ли точно днес, на този празник, да бъде уволнена?!Така всички управляващи заслужават порицание от жените-майки. Да! Срамуваме се от невъзпитанието на правното ни ръководство. Затова ни критикуват от Европа! Ето вие показахте, че не сте добри и възпитани прависти!Поправете веднага стореното зло! Един благороден човек ,винаги може да си поправи грешката! А уволнението на съдията-жена точно днес е подигравка за всички български жени! Поправете грешката си, господа управляващи! Какво е това безобразие?! Та на човек винаги му се дава и втори шанс!Така ли вземате всичките си решения, не по-съвест а за някякви дребни яжби?! Срамота за България, на днешния ден да се гаврят със майка, независимо че е сгрешила! Дано Бог даде сили,да го преживее по-спокойно! Има и други алтернативни пътища! Аз ви съчуствувам и ви подкрепям духовно, госпожо съдия!...

Доколкото ми е известно за да станеш съдия е необходимо да имаш як гръб, да платиш пари и да си от квотата на някоя партия. Отделно голяма част от съдиите са обвързани и семейно с някой роднина-съдия или политик с влияние. Каква независимост тогава?! Такива хора ли ще раздават справедливост като последна инстанция? Да пази Господ! С такава съдебна система и персони в нея България е тотално обречена.

Пу, да не й е уроки - хубавелка. Гладна няма да остане татювата щерка :)

Мани, русо гладно - стои ли?

бащи-съдии, деца-съдии....това да не е някакъв вид монархия?

Бащата е успял в някакъв бизнес/област/поприще и със сигурност ще насочи детето си натам, защото ще може да му подаде ръка. Никой не отхвърля такава помощ. Аз не съм получил такава, но не злобея ако някои се е възползвал от нея. Горното не е противозаконно (с малки изключения в банковата сфера за които се сещам). Противозаконно е това което е направила съдийката. Там трябва да падне акцента.

мдааа, очевидно е как точно си подават ръка бащи и деца....да не мисилиш, че момата сама е уредила далаверката, че и на няма и 30 станала съдия.

Добре, уволниха няколко съдии. А какво стана с агент Гоце - доносника на ДС. Него кога ще го уволняваме. Или ще трябва да чакаме да му изтече мандата. Или пък с десетките доносници на ДС в БАН. Тях кога ще уволняваме? Или пък с номенклатурата на БСП в съдебната система ДАНС, и МВР, пък ако щете и в цялата държавна администрация. Има 3-4 хиляди които са си за уволнение от всякъде. Не работят, изнасят класифицирана информация и я предоставят на БСП, абе откъдето и да го погледнеш са си за дисциплинарно уволнение. И и други съдии има - много са корумпирани са....

Добре- разправиха се с няколко съдии, а какво стана с министър Цветанов? Той точно трябва да е най-разследвания човек в държавата, а се оказва, че каквото за другите не може, за него е изключение!!! Ей на това аз му викам фашистки режим- да се мери с различен аршин, това си е обслужване на тясно партийни интереси, лични интереси и от време на време по някой и друг за назидание се "хвърля" на гладните за зрелища- т.е. народа. Няма как да се оправим докато най-висшите служители в държавата- т.е. министър-председател и вицето му крадат, а в същото време ще съдят другите- това е гадно вулгарно!!!

Тъщата, тъщщаатааа при него е грешката!!! Даай следващия пълнител!!!

Ей ама светкавчина реакция, след има няма 2 години...

Още искам още

Въййй, Ами СЕГА

За да станеш съдия според мен е необходимо да имаш професионален и житейски опит. Не може някой от студенската банка да става веднага съдия само защото баща му има контактите да му помогне да заеме поста. Съдиите, главните и районните прукорори трябва да се избират от народа на мажоритарни избори. Само тогава ще имаме независима и справедлива съдебна система.

Само да не стане (замирише) като с депутатите. От най-рядкото, да изберем най-гъстото, вече повече от 20 години...

Защо се налагат наказания на магистрати едва когато безобразията им станат публично достояние. Какво чакаха досега? Всички съдии са затънали дълбоко в собствените си л...., а в същото време нормалните хора отчакват от тях да раздават правосъдие. Но дали е възможно човек с едната си ръка да краде, а с другата да се бори срещу престъпността?

Хубава кака. Само нещо не мога да разбера - вече от една година (не бъркам и гледам различни снимки, на различни места!!!) ходи облечена с черно сакенце, червена блузка и черни дънки. Дали има няколко комплекта такъв екип или са едни и същи???

Общинският съвет одобрява 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова, председател на фондация "Кредо Бонум", и на Асен Бориславов Асенов, председател на фондация "София за култура и изкуства", по проект "Фестивали за изкуство в публичното пространство: Sofia Contemporary" и Фестивал на открито в "Западен парк".За "Кредо Бонум" на Цветелина Бориславова и "София за култура и изкуства" на Асен Асенов няма никаква информация и в сайта на неправителствените организации.

Та, колко клана има в БГ съда? Баща-дъщеря; баща-син; майка-дъщеря; майка-син; мама им........аман

Коментари - Уволниха втори съдия заради имотния скандал | Днес.dir.bg

Уволниха втори съдия заради имотния скандал

Висшият съдебен съвет (ВСС) уволни дисциплинарно младши съдия Деница Урумова. Това е второ отстраняване на съдия от длъжност заради имотния скандал в Приморско след това на Веселин Пенгезов.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха втори съдия заради имотния скандал | Днес.dir.bg

Коментари

Да се заостри вниманието към некадърниците, които станаха административни съдии през 2007 г. т.е. масовото уреждане на наши хора от кол и въже , а защо ли ????

ех бе мака то явно си се ъвлякла то така не се краде в тоя дарява ако беше делила баницата с баща си и бяхте се оцхели кадето трибва сега нямаше да имаш тя ядове на главата роди ма моико аз сама ще се изруся. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе, тия юнаци от правителството що не си променят законите така, че да има ефективна съдебна система? Нали имат пълно мнозинство в парламента. Или им трябва ноу-хау?

Законите са само елемент от една система, в случая съдебна. С подмяна само на едни елемент не се гарантира добро функциониране на системата.

и други садии има за уволнение в благоевградския сад, ама като напиша некое име и оператора ме реже, защо, нали има свобода на словото, или не и в дира

в благоевградския сад има много садии за уволнение, ако има кои да прегледа делата на иван петков може да се разплаче от смях на отсажданията му

Страннно е да повярваш на твърденията как съдебната система си върши работата, при наличието на такива подкупни примери. А дали си върши наистина работата или се имитира вършене на работа? А дали са само те? Не, има и други компроментирани съдии, които и поради професията и знанията си се покриват доста успешно! Няма как корупцията да е навсякъде, а при съдиите да е оазис, особенно при тази безнаказана престъпност!! Но да, те си знаят много добре правата и къде са уязвими, за разлика от нас!

само да питам - защо тати магистрат и всички след него - наследствено ли е вече ?

И сега -к'во.Ще се разочарова тая красива ,образована мома ,от нашите условия на живот.И ще замине за чужбина.А ние ще се жалваме ,че изтичат мозъци.Абе нема угодия.А че си гоном младите-те това е непоправимо.

няма ли скоро да има имотен скандал за имотите в банско и околностите, уважаемите магистрати още ли не са се поинтересували за имената на щастливите собственици..

махат пешките за да си освободят места за ,,наши хора,, и се правят на велики....ами с цецко кво става? а? ...циркаджии с циркаджиите ви ,ама много балъци ви се ловят на въдецата ве ее прост народ ,робски народ

И КАКВО ОТ ТОВА ? ИМОТЕЦА ОСТАВА ЛИ НЕИН ? БИТИЯ БИТ .........

Баща и мяза на нерез... като повечето магистрати... она е цепеняк и сега захваща "стръмния път" But...падна! Ще се завърне с ново име и с нова визия... докато не огрлозгот всичко, останало от майка Балгария, все така ще е... до тахната победа ... или нашата

За жалост сте много прав Г-н Кан

Русо гладно нема, ама тва русо преяде младо и зелено. Язък, баща и явно се е имал за недосегаем. Яка руса мацка - не я мислете. Ша са начепи нейде все ма твърдо и удобно. Срамота е да се опорочи една млада и образована жена. На е достатъчно да си руса и хубава за да си добра мошеничка.

МНОГО Е МАЛКО НАКАЧАНИЕТО. ТАКИВА КАТО НЕЯ НАПРАВО НА ЕШАФОДА.

Хубаво е някой да прочете класиката.....За да има реципрочност между високия пост и крадливата ръчичка, така както биха съдили и редовия гражданин за много по-малки нарушения. Значи стимулът е, че ако заграбиш имот, гора или друго, само ще те уволнят. И какво - ще си го преместиш в другия джоб, а на сутринта - на нова месторабота в някоя мафиотска частна адвокатска кантора на "......в и синове" или ".....ки и баджанаци"!Ма то тъй било "убава работа".

Заради такива безпардонни креатури и безумни тъпанари България удря дъното и дано не съм прав, но ми се струва, че септемврийското въстание ще ни се стори като "ефирен лъх от ангелско крило".Коментарът е за малкото останали грамотни хора, за които ченгета и чалгата не е начин на оцеляване,а мимикрия на плебса!!!

българия...

На мен ми се струва, че бащата яко прецака дъщеря си. Тя няма достатъчно "служба", за да натрупа връзки, достатъчни, за да се сдобива с такива имоти. Бащата има такива връзки, имотът е даден заради него, а това се отразява пагубно на професионалното бъдеще на дъщеря му като съдия.

Ами който наследява активите, наследява и пасивите....... (Цитат от Закона за наследството)

Всички до един съдии и прокурори и комунисти са оплетени като свински черва.Докато над тези люде не се размаха по яка дряновица от страна на народа тези безбожници няма да влезат в правия път.Чак тогава за тях ще важи поговорката = Криво седи право съди.

Хубава си но не бива така. Трябва да имаш малко неудобство и срам.

Жалко за хубавото момиче.Има много европейска визия.И сега как ще се препитава.Добре ,че е от сой.

Добре, уволниха няколко съдии!... А какво стана с агент Гоце - доносника на ДС?! Него кога ще го уволняваме?! Или ще трябва да чакаме да му изтече мандата?! Или десетките доносници на ДС в БАН. Тях кога ще уволняваме?! Или пък с номенклатурата на БСП в съдебната система, ДАНС, МВР, пък ако щете и в цялата държавна администрация! Има 3-4 хиляди, които са си за уволнение отвсякъде! Не работят, изнасят купища класифицирана информация и я предоставят на БСП. Откъдето и да го погледнеш, са за дисциплинарно уволнение! Един по един всички корумпирани мижитурки да изчезват - съдиите са основната причина за високата престъпност - няма наказуемост, защото 90% от тях са корумпирани боклуци, които за пари пускат и убийци и насилници на деца на свобода! И да се премахнат такива присъди като подписка и пускане под гаранция! Пуснеш ли го - после гони вятъра в полето!

Ауууу,какви лоши думи говорите,за божествата български,наречени от народа съдии.А за Гоце Сирищников да не сте посмели да злословите.Как така да го съдят.Това да не би да е някакъв си Жак Ширак,ха ма ха.

Уронила била престижа на съдебната власт!... Та тая власт няма никакъв престиж и то от десетилетия! Крайно време е да започнат по-сериозно да уронват ПОЗОРА на съдебната власт!... С клетви и възмущения , самоопределящи се като власт" и магистрати, обградили се с имунитети и свещеност, няма да се трогнат! Сигурен съм, че падне ли оръжие в ръцете на голяма част от озверелите и отчаяни българи, Либия ще ни се струва като пионерски лагер! Специално тези безбройни инстанции, апелации, касации и т.н. в съдебната система ще отпаднат.Който остане жив и иска да се занимава с правораздаване, ще работи само и единствено в един Български съд". Не изпълни ли в срок дадената работа, ще има премия, изразяваща се в обществено-полезен труд! Защо се налагат наказания на магистрати, едва когато безобразията им станат публично достояние?! Какво чакаха досега?! Всички съдии са затънали дълбоко в собствените си мръсотии, а в същото време нормалните хора отчакват от тях да раздават правосъдие! Но дали е възможно човек с едната си ръка да краде, а с другата да се бори срещу престъпността?! За да станеш съдия, според мен е необходимо да имаш професионален и житейски опит! Не може някой от студентската скамейка да става веднага съдия, само защото баща му има връзките и контактите, за да му помогне да заеме поста! Съдиите, главните и районните прокурори трябва да се избират от народа на мажоритарни избори! Само тогава ще имаме независима и справедлива съдебна система!

ОНЗИ ДЕН В ЕДНО ТЕЛЕВИЗИОННО ПРЕДАВАНЕ АНТОН СТАНКОВ/бивш министър на правосъдието/ ПРИЗНА В ЕФИР, ЧЕ ИМА КОРУПЦИЯ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДИТЕ ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ..........

нещо не си слушал внимателно

аз ли нещо не схванах,глупав ли съм?!тия съдиййски и тем подобни не са ли изборни,няма ли някакви конкурси?как все дъщери ,синове и зетьове се избират,те природно ли са по-кадърни от другите?че това е някакъв вид монархия,как да очакваш баща да следи и съди дъщеря си или обратното,това дава невероятна почва за корупция.какво означава да нямаш баща или тъст съдия-че никога няма да станеш и ти,въпреки 3те висши и т.н?и още нещо-защо за тях наказанието е винаги само уволнение???няма ли да върне откраднатото,в затвора няма ли да полежи?нали затова е затвор,за крадци!!!сега като я уволнят,с парите от откраднатото ще отвори една частна кантора и с връзките си и контактите на баща и парите ще потечат,тоя път вече легално...и къде е справедливостта тогава?

Хубавице,Денице,от коя партия сте с баща ти.

Баща й още не е ли изгонен,задето използва съда не да съди престъпници,а да я прикрива.

Авгиевите обори /съдебната система/ ,трябва да се разчисти! Крайно време е българите да получават вече справедливост без участието на мръсни пари!

И това ако не е съдийска мафия!

Как така всички деца на магистрати се оказаха най-кадърни и умнички, че да заемат постове съдии, прокурори и т.н.?! Защо го отнася съдийката Деница, а не баща , тъй като е ясно като бял ден, че не тя, а той е уредил този имот на нейно име?! Как хора като тях имат дебелоочието да раздават правосъдие, когато те самите са за съд?! Защо определени фамилии завземат и монополизират определени обществени престижни длъжности и стават недосегаеми?! Не се ли превръщаме в КАСТОВА дъжава, където всички служби са по наследство?! Д. Урумова ли е най-съгрешилата в съдебната система, та точно нея я уволняват?! Според мен, преди да уволнят нея, би трябвало да уволнят много други! Тя просто опра пешкира, в който много измити ръце са се избърсали! Дано животът даде възможност да се реабилитира! Кураж, г-жа Урумова, всички те подкрепяме и ти пожелаваме животът да ти даде втори шанс! Днес е Осми март, международен ден на жената. Трябваше ли точно днес, на този празник, да бъде уволнена?!Така всички управляващи заслужават порицание от жените-майки. Да! Срамуваме се от невъзпитанието на правното ни ръководство. Затова ни критикуват от Европа! Ето вие показахте, че не сте добри и възпитани прависти!Поправете веднага стореното зло! Един благороден човек ,винаги може да си поправи грешката! А уволнението на съдията-жена точно днес е подигравка за всички български жени! Поправете грешката си, господа управляващи! Какво е това безобразие?! Та на човек винаги му се дава и втори шанс!Така ли вземате всичките си решения, не по-съвест а за някякви дребни яжби?! Срамота за България, на днешния ден да се гаврят със майка, независимо че е сгрешила! Дано Бог даде сили,да го преживее по-спокойно! Има и други алтернативни пътища! Аз ви съчуствувам и ви подкрепям духовно, госпожо съдия!...

Доколкото ми е известно за да станеш съдия е необходимо да имаш як гръб, да платиш пари и да си от квотата на някоя партия. Отделно голяма част от съдиите са обвързани и семейно с някой роднина-съдия или политик с влияние. Каква независимост тогава?! Такива хора ли ще раздават справедливост като последна инстанция? Да пази Господ! С такава съдебна система и персони в нея България е тотално обречена.

Пу, да не й е уроки - хубавелка. Гладна няма да остане татювата щерка :)

Мани, русо гладно - стои ли?

бащи-съдии, деца-съдии....това да не е някакъв вид монархия?

Бащата е успял в някакъв бизнес/област/поприще и със сигурност ще насочи детето си натам, защото ще може да му подаде ръка. Никой не отхвърля такава помощ. Аз не съм получил такава, но не злобея ако някои се е възползвал от нея. Горното не е противозаконно (с малки изключения в банковата сфера за които се сещам). Противозаконно е това което е направила съдийката. Там трябва да падне акцента.

мдааа, очевидно е как точно си подават ръка бащи и деца....да не мисилиш, че момата сама е уредила далаверката, че и на няма и 30 станала съдия.

Добре, уволниха няколко съдии. А какво стана с агент Гоце - доносника на ДС. Него кога ще го уволняваме. Или ще трябва да чакаме да му изтече мандата. Или пък с десетките доносници на ДС в БАН. Тях кога ще уволняваме? Или пък с номенклатурата на БСП в съдебната система ДАНС, и МВР, пък ако щете и в цялата държавна администрация. Има 3-4 хиляди които са си за уволнение от всякъде. Не работят, изнасят класифицирана информация и я предоставят на БСП, абе откъдето и да го погледнеш са си за дисциплинарно уволнение. И и други съдии има - много са корумпирани са....

Добре- разправиха се с няколко съдии, а какво стана с министър Цветанов? Той точно трябва да е най-разследвания човек в държавата, а се оказва, че каквото за другите не може, за него е изключение!!! Ей на това аз му викам фашистки режим- да се мери с различен аршин, това си е обслужване на тясно партийни интереси, лични интереси и от време на време по някой и друг за назидание се "хвърля" на гладните за зрелища- т.е. народа. Няма как да се оправим докато най-висшите служители в държавата- т.е. министър-председател и вицето му крадат, а в същото време ще съдят другите- това е гадно вулгарно!!!

Тъщата, тъщщаатааа при него е грешката!!! Даай следващия пълнител!!!

Ей ама светкавчина реакция, след има няма 2 години...

Още искам още

Въййй, Ами СЕГА

За да станеш съдия според мен е необходимо да имаш професионален и житейски опит. Не може някой от студенската банка да става веднага съдия само защото баща му има контактите да му помогне да заеме поста. Съдиите, главните и районните прукорори трябва да се избират от народа на мажоритарни избори. Само тогава ще имаме независима и справедлива съдебна система.

Само да не стане (замирише) като с депутатите. От най-рядкото, да изберем най-гъстото, вече повече от 20 години...

Защо се налагат наказания на магистрати едва когато безобразията им станат публично достояние. Какво чакаха досега? Всички съдии са затънали дълбоко в собствените си л...., а в същото време нормалните хора отчакват от тях да раздават правосъдие. Но дали е възможно човек с едната си ръка да краде, а с другата да се бори срещу престъпността?

Хубава кака. Само нещо не мога да разбера - вече от една година (не бъркам и гледам различни снимки, на различни места!!!) ходи облечена с черно сакенце, червена блузка и черни дънки. Дали има няколко комплекта такъв екип или са едни и същи???

Общинският съвет одобрява 800 000 лв. безвъзмездна финансова помощ на Цветелина Бориславова Карагьозова, председател на фондация "Кредо Бонум", и на Асен Бориславов Асенов, председател на фондация "София за култура и изкуства", по проект "Фестивали за изкуство в публичното пространство: Sofia Contemporary" и Фестивал на открито в "Западен парк".За "Кредо Бонум" на Цветелина Бориславова и "София за култура и изкуства" на Асен Асенов няма никаква информация и в сайта на неправителствените организации.

Та, колко клана има в БГ съда? Баща-дъщеря; баща-син; майка-дъщеря; майка-син; мама им........аман