Коментари - Местан: Сборът ГЕРБ-РБ, ПФ и АБВ е антинатовски сговор | Днес.dir.bg

Местан: Сборът ГЕРБ-РБ, ПФ и АБВ е антинатовски сговор

Кабинет на ГЕРБ и РБ, подкрепен от ПФ и АБВ, е антинатовски сговор, ДПС ще бъде категорична опозиция на управление, което зависи от ПФ, обяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Сборът ГЕРБ-РБ, ПФ и АБВ е антинатовски сговор | Днес.dir.bg

Коментари

Каква държава,какъв народ сме ???? Две партии са протурски - ДПС и ББЦ. Четири - проруски - БСП,АБВ,НФСБ и Атака. И само две за Европа- ГЕРБ и РБ. Как да вървим напред,как да просперираме,след като повече от 50% от политиците ни защитават интересите на чужди държави. Непрекъснато гледаме към двете азиатски империи - Турция и Русия и ревеме,че в ЕС сме много зле.Така е,но ние сме лошия пример как една държава членка на ЕС пропада след като слугува на съседните империи. Добрия пример и на другия полюс са Полша,Чехия,Литва,Латвия,Естония.Но тезе държави не се кланят на Русия и Турция и затова вървят напред. Докато в България продължават да се развяват турски и руски знамена така ще е . Трябва ни нов Стефан Стамболов!

Партията на гъбарите и рибарите, разбира се, няма нищо против, този злостен враг на България да се плюнчи, глаголства и вреди, още пет века!?

боли ли, боли ли като очакваш да ти извадят зъбките от властта?

Местан заявил, че ДПС няма да подкрепи правителство....Много важно какво е заявил турчина-лузър. Не ни занимавайте с глупости, ако обичате.

доказателство, че пф е една от малкото партии, които не се е продала на турците и зашитава националните интереси. разбира се че пф са против евроатлантичеките ценности, тези ценнности (разпространение на исляма , финансово издържане на бежанци на гърба на българския данъкоплатец, унищожаване на малкия и средния бизнес в ползва на вампирски чужди компании, които вампирски заграбват пазара, приватизация на тока водата на чужди инвеститори -вамрири и др.) съсипаха българя

А ДПС е АНТИКОНСТИТУЦИОННА партия, формация, сбирщина или както там се самоопределят

По дефиниция приличат на секта: изнудват членовете си да гласуват за тях, карат ги зорлем с автобуси до избирателните секции, заплашват ги с какво ли не. Това не е партия, това е култ.

Явно останал извън хранилката ефендито се обляга на евроатлантизма за помощ. Местан е майстор в словоблудството и добре владее българският език,но зад тези витиевати приказки стои скритата заплаха "внимавайте, Турция ни е зад гърба по един или друг начин". ГЕРБ е толкова антинатовски, колкото ген. Брийдлав,примерно;-). Просто наблюдаваме хиени,каращи се за остатъците от оглозгания труп. Поздрави на ,родата на г-н Първанов, който за единия келепир не се посвени да влезе в коалиция с най-отявлените национални предатели ББ и Кунева. Пожеланието ми е народът един ден да ги третира всичките като архари;-).

Съюзът бкп, атака и дпс отново против България

дали тези"хубавци" лобират за нато и присъединяването на турция към българя и европеискя съüз...

е пукни се от яд, ефенди! власт ще гледаш през крив макарон... и дано скоро небето през решетки да гледаш, и ти , и всичките ти авери от ДПС начело с Доган!!

Кой е против правителството??? БСП, ДПС, Атака, ББЦ....... Червените Боклуци винаги са били русофили и анти Евроатлантически насочени...... Да не говорим за Атака..... ДПС винаги са защитавали само корпоративни и мафиотски кланове.... ББЦ пьк са отрочето на Пеевски...... :-) :-) :-) Манипулацията е твьрде очевидна, не мислиш ли, Местане???? :-) :-) :-)

За огромно съжаление, не всичко в държавата се решава в Парламента. Ако партиите от бъдещото правителство искат да оставят ДПС в политическия ъгъл, трябва от Ден-1, да започнат работа по места и да покажат, че се грижат за всички етноси. В противен случай, Местан ще ги "остави да се наиграят" 2-3 години и на следващите избори ще покаже смазващ резултат.

Местан започва да говори глупости!!! ГЕРБ и РБ са най-Евроатлантическите партии вьв Бьлгария-доказателството е членството и на двете в ЕНП!!! Много боли, нали Местане, когато те изхвьрлят от властта, заедно с прасчо Пеевски...... Свикай, четири години ще си на диета!!!!! :-) :-) :-)

Кофти а?Май не се събира в кожата си сам се отказа от властта и сега за пръв път няма да е във власта квичи като вдовица за х*й аре сега и на дпс честито от мен.

Този бастун има нахалството да говори за "национален интерес", след като непослредствено преди изборите си завлече сплескания задник при ердоги.

Основното обвинение към триглавата ламя бяха, не пропорциите, а заменките и другите нейни "патенти". Местьо пак измества координатната система и се опитва да внася заблуждение у хората. Аман от йезуити.

ТОЗИ ДС. СА ГО ДРЕСИРАЛИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ИНТРИГИ, ТАКА,ЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА. ТОЙ С АТАКА НЕ БИЛИ АНТИНАТОВЦИ!!! ЕГАТИ И ДЕБИЛА!!

Грешка си ефенди , антитурски блок са ! Няма открито да крадеш г-н Местан , само тайно ! Твоето семейство станаха милиардери в евро , дай и на Бориславова да си вземе някой милиардче!!!

Против Кабинетът са: 1. БСП 2. ДПС 3. Атака Без коментар.

....АЗ....АЗ... ...КОЙТО ГЛАСУВАХ ПРОТЕСТНО...СРЕЩУ ....ВСИЧКИ....ЗНАЕЙКИ ,ЧЕ СА... Б О К Л У Ц И !!!!! В С И Ч К И Т Е !!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !!!!!

Намерил кой да говори за Европа. Същите дето предложиха Пеевски и доведоха страната до разорение. Действително, като мърморим кой е на път да влезе в правителството е добре да видим кой е против. И като видим кой -- да се запитаме -- тия ли щяха да са по-добре ??? Нали вече се осраха. И то нееднократно.

България е името на страната чиито хляб ядеш, БЪЛГАРИЯ запомни ли г-н Местан?

Просто ченге мисли, че някой му вярва. За да съм честен вярва му неговият още по-прост електорат.

Защо коалиция с Атака в предишния парламент не беше укоримо, а пък сега евентуалната подкрепа на Патриотичния фронт е укорима за Местан ?

Този вече ни бърка с неговия прост електорат и мисли че му вярваме. Иначе ако го каже в някое родопско село, може и да му повярват.

Налице е организиран преврат и покушение срещу евроатлнтическите ценности и натовски тежнения. Новата антиевропейска коалиция между Герб и РБ, подкрепена от ПФ и АБВ е насочена не само срещу най-демократичната партия ДПС, а и срещу всички малцинства в България. Апелирам към целия свободомислещ свят да подкрепи ДПС и господин Местан в неговата тревожност и загриженост за бъдещето на България! Герб, спрете с инсинуациите и амалгаматичните си щения!

Лелеее, момиче, ти успа рибата ???

Тая е промит мозък и безнадежден случай.

Мисленето не е за всеки, мелиха. Виж там някой друг занаят - пране, чинии, вретено и малко секс.

Думите на меха спокойно мгат да бъде изтълкувани къто убийствен сарказъм към ДПС. Поздравявам я за чувството й за хумор и сарказма към местьо.

На средния пръст, на тия двама патриоти-титани ще се закрепи синкавата, рехавата, герберска строктура, съшита с тъмно сини риформаторски кройки и конци

А, КОЙ Е ЕФЕНДИ МЕСТАН ДА ДАВА АКЪЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,КАКВИТО И ДА СА ТЕ ? ТОЙ И НЕГОВОТО ДВИЖЕНИ Е НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСНИЯ ПАРЛАМЕНТ , А КАМО ЛИ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА . ВЪН ОТ ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ ! ПЪЛНА ЗАБРАНА СЪС ЗАКОН ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ !

Хах, козел, тарикат коч...

Че това са най големите слуги на вашингтон бе рептил.

Възможно ли е най-после да забранят ДПС? Да се направи пълна данъчна и финансова проверка на тази "партия". Да се намери достатъчно доказателства за агитация на турски език. За насаждане на религиозна омраза и опити за ислямизация. Аз се надявам, но ми се струва невъзможно. Ще ни заплашат, че започваме етническа война. Ще размахва тази гад Доган - етническата карта. Кажете , как мислите, възможно ли е? ... просто глупави надежди ...

ДПС и БСП вън от властта. Завинаги!

ivo10

Местане, шебек проскубан, като не е във ваша полза, значи е против НАТО и ЕС. Ако пак се бяхте насадили във властта щеше всичко да е наред. Като Атака ви крепеше на власт, не пищяхте, а сега пищите като девици. За власт всичко давате за да крадете и точите пари. Като не ви е угодно или етническа карта или ЕС и НАТО.

местан или е изключително тъп, или си мисли че всички в България са неграмотни като купения му електорат. атака, която крепеше правителството им, е изключително проевропейски и пронатовски настроена. мнозинството на тройната ляма се опита да извади един тръбопровод от европейските норми, за да устройва руснаците - това сигурно е много европейско и натовско. ако това правителство навре фесовете и другите боклуци от тройната в ъгъла, ще си осигури още по-голяма подкрепа

Крайно време е притивоконституцийонната, етническа и свръхкрадлива партя ДПС да бъде изолирана от всякакъв достъп до държавни пари. Местан, който ходи при Ердоган преди изборите, да говори за европейска насноченост е очевидно лицемерие.

Слушаш го, преглеждаш изказванията му, когато се къпеше във власт, кръстиш се и се чудиш - тъп ли е, нас ли ни мисли за тъп, да се смееш ли, да плачеш ли...

Да бе, да, това го казва бивш агент на ДС.

Сътрудникът на Трето управление на ДС (работата му е била да донася и лови натовски шпиони) да е загрижен за... НАТО. Да, ама НЕ. Повече го е грижа за обръчите от фирми, за търговете и обществените поръчки, за съдбата на една банка (как да се извлече макс.изгода), управленчески постове и лостове и т.н. и най-вече че не успя да се разбере с ГЕРБ да не им пипат мафиотския бизнес. Какво стана с 300 дни толеранс?

Яко, яко много яко даже. Всички антибългарски партии остават в опозиция протурските ДПС и ББЦ и проруските БСП и Атака. И бай дъ уей кои са анти нато ГЕРБ?, РБ? ПФ? ... или... аркадашите им от Атака???!

Местан Ефенди, не бъркай НАТО с Турция на Ердоган...

След като ДПС са против нещо-това със сигурност е добро за България.

Както и да се въртят, тройната коалиция БСП-ДПС-АТАКА пак се оказаха обединени, само този път в опозиция ХА ХА ХА ЛА ЛА ЛА

хора на корпорацията? Ще има вкарани в затвора бизнесмени, ползвали ДПС политчадър досега? За това ли вие тоя с несмисления изказ, или просто така си лае?

агент ПАВЕЛ

агент ПАВЕЛ и... Н.А.Т.О. ? ужЪс

През 1997 г. управляващото мнозинство от ОДС внесе промяна в Наказателния кодекс, с която криминализира отпускането на необезпечени кредити, които са останали неиздължени. Целта беше да се опазят парите на вложителите и банките като цяло от възможността безнаказано да се източват ресурсите им от недобросъвестни банкери. През 2001 г. новото управляващо мнозинство на НДСВ и ДПС премахна тази норма и възстанови старото положение. Аз и моите колеги бяхме против, защото на гърба си бяхме изпитали последиците от липсата й. И предупредихме ентусиазираните нови политици какво може да причини възстановяването на безнаказаността.

В България няма по-сигурна про НАТОвска партия от РБ,така че Местан да не бълва тъпотии,за неграмотния си и манипулиран електорат!Не е човешки да лъже бедните българи от турският етнос!

Малиии Местато пръв натовец смяаааах. А тази снимка ме връща 30 години назад. Места, коя врачка ти предсказа че НАТО е бъдещето за ДПС?

МЕСТАН ДО ВЧЕРА ПОДКРЕПЯ АНТИНАТОВСКИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БКП, ДНЕС НА ГОЛЕМ НАТОВЕЦ СЕ ПРАВИ! ДО ВЧЕРА ПОДКРЕПЯ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПУТИН ОТ БКП, ДНЕС МЕСТАН ГОЛЕМ ЕВРОПЕЕЦ СЕ ПИШЕ! 15 ноември 2013 ДПС и БСП заедно на митинг на Орлов мост От БСП обявиха, че протестът им е не само на БСП, а на всички, които подкрепят правителството, включително и ДПС. "Съботният митинг се организира от двете партии, които стоят зад кабинета, от БСП и от ДПС. Очакваме силна подкрепа от членовете и симпатизантите на ДПС, ние отправихме призив към тях да участват в утрешния митинг", заяви Местан 15 ноември 2013 ДПС и БСП ще протестират заедно на Орлов мост "Лютви Местан призна, че ДПС е съорганизатор на утрешния митинг на Орлов мост от 12.00 часа в подкрепа на кабинета, за който вчера съобщиха от БСП. Сергей Станишев заяви, че левицата няма да приеме протестиращите да го шантажират. Ръководството на ДПС е призовало членовете и симпатизантите на партията за участие в митинга и очаква силна подкрепа".

ДПС - в ъгъла на политическата сцена! Временно! Предстои изхвърляне на бунището! Завинаги!

FOREVER ЗАВИНАГИ ДПС ИЗВЪН ВЛАСТТА

След 6 месеца ще са предизвикали нови избори и ще си купят 1 млн. гласа, за да бъдат незаобиколими. Ако не стигат, нови избори и ще си купя 1.5 млн. гласа.

Коментари - Местан: Сборът ГЕРБ-РБ, ПФ и АБВ е антинатовски сговор | Днес.dir.bg

Местан: Сборът ГЕРБ-РБ, ПФ и АБВ е антинатовски сговор

Кабинет на ГЕРБ и РБ, подкрепен от ПФ и АБВ, е антинатовски сговор, ДПС ще бъде категорична опозиция на управление, което зависи от ПФ, обяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Сборът ГЕРБ-РБ, ПФ и АБВ е антинатовски сговор | Днес.dir.bg

Коментари

Каква държава,какъв народ сме ???? Две партии са протурски - ДПС и ББЦ. Четири - проруски - БСП,АБВ,НФСБ и Атака. И само две за Европа- ГЕРБ и РБ. Как да вървим напред,как да просперираме,след като повече от 50% от политиците ни защитават интересите на чужди държави. Непрекъснато гледаме към двете азиатски империи - Турция и Русия и ревеме,че в ЕС сме много зле.Така е,но ние сме лошия пример как една държава членка на ЕС пропада след като слугува на съседните империи. Добрия пример и на другия полюс са Полша,Чехия,Литва,Латвия,Естония.Но тезе държави не се кланят на Русия и Турция и затова вървят напред. Докато в България продължават да се развяват турски и руски знамена така ще е . Трябва ни нов Стефан Стамболов!

Партията на гъбарите и рибарите, разбира се, няма нищо против, този злостен враг на България да се плюнчи, глаголства и вреди, още пет века!?

боли ли, боли ли като очакваш да ти извадят зъбките от властта?

Местан заявил, че ДПС няма да подкрепи правителство....Много важно какво е заявил турчина-лузър. Не ни занимавайте с глупости, ако обичате.

доказателство, че пф е една от малкото партии, които не се е продала на турците и зашитава националните интереси. разбира се че пф са против евроатлантичеките ценности, тези ценнности (разпространение на исляма , финансово издържане на бежанци на гърба на българския данъкоплатец, унищожаване на малкия и средния бизнес в ползва на вампирски чужди компании, които вампирски заграбват пазара, приватизация на тока водата на чужди инвеститори -вамрири и др.) съсипаха българя

А ДПС е АНТИКОНСТИТУЦИОННА партия, формация, сбирщина или както там се самоопределят

По дефиниция приличат на секта: изнудват членовете си да гласуват за тях, карат ги зорлем с автобуси до избирателните секции, заплашват ги с какво ли не. Това не е партия, това е култ.

Явно останал извън хранилката ефендито се обляга на евроатлантизма за помощ. Местан е майстор в словоблудството и добре владее българският език,но зад тези витиевати приказки стои скритата заплаха "внимавайте, Турция ни е зад гърба по един или друг начин". ГЕРБ е толкова антинатовски, колкото ген. Брийдлав,примерно;-). Просто наблюдаваме хиени,каращи се за остатъците от оглозгания труп. Поздрави на ,родата на г-н Първанов, който за единия келепир не се посвени да влезе в коалиция с най-отявлените национални предатели ББ и Кунева. Пожеланието ми е народът един ден да ги третира всичките като архари;-).

Съюзът бкп, атака и дпс отново против България

дали тези"хубавци" лобират за нато и присъединяването на турция към българя и европеискя съüз...

е пукни се от яд, ефенди! власт ще гледаш през крив макарон... и дано скоро небето през решетки да гледаш, и ти , и всичките ти авери от ДПС начело с Доган!!

Кой е против правителството??? БСП, ДПС, Атака, ББЦ....... Червените Боклуци винаги са били русофили и анти Евроатлантически насочени...... Да не говорим за Атака..... ДПС винаги са защитавали само корпоративни и мафиотски кланове.... ББЦ пьк са отрочето на Пеевски...... :-) :-) :-) Манипулацията е твьрде очевидна, не мислиш ли, Местане???? :-) :-) :-)

За огромно съжаление, не всичко в държавата се решава в Парламента. Ако партиите от бъдещото правителство искат да оставят ДПС в политическия ъгъл, трябва от Ден-1, да започнат работа по места и да покажат, че се грижат за всички етноси. В противен случай, Местан ще ги "остави да се наиграят" 2-3 години и на следващите избори ще покаже смазващ резултат.

Местан започва да говори глупости!!! ГЕРБ и РБ са най-Евроатлантическите партии вьв Бьлгария-доказателството е членството и на двете в ЕНП!!! Много боли, нали Местане, когато те изхвьрлят от властта, заедно с прасчо Пеевски...... Свикай, четири години ще си на диета!!!!! :-) :-) :-)

Кофти а?Май не се събира в кожата си сам се отказа от властта и сега за пръв път няма да е във власта квичи като вдовица за х*й аре сега и на дпс честито от мен.

Този бастун има нахалството да говори за "национален интерес", след като непослредствено преди изборите си завлече сплескания задник при ердоги.

Основното обвинение към триглавата ламя бяха, не пропорциите, а заменките и другите нейни "патенти". Местьо пак измества координатната система и се опитва да внася заблуждение у хората. Аман от йезуити.

ТОЗИ ДС. СА ГО ДРЕСИРАЛИ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ИНТРИГИ, ТАКА,ЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА. ТОЙ С АТАКА НЕ БИЛИ АНТИНАТОВЦИ!!! ЕГАТИ И ДЕБИЛА!!

Грешка си ефенди , антитурски блок са ! Няма открито да крадеш г-н Местан , само тайно ! Твоето семейство станаха милиардери в евро , дай и на Бориславова да си вземе някой милиардче!!!

Против Кабинетът са: 1. БСП 2. ДПС 3. Атака Без коментар.

....АЗ....АЗ... ...КОЙТО ГЛАСУВАХ ПРОТЕСТНО...СРЕЩУ ....ВСИЧКИ....ЗНАЕЙКИ ,ЧЕ СА... Б О К Л У Ц И !!!!! В С И Ч К И Т Е !!!! ДА ГИ ИЗМЕТЕМ !!!!!

Намерил кой да говори за Европа. Същите дето предложиха Пеевски и доведоха страната до разорение. Действително, като мърморим кой е на път да влезе в правителството е добре да видим кой е против. И като видим кой -- да се запитаме -- тия ли щяха да са по-добре ??? Нали вече се осраха. И то нееднократно.

България е името на страната чиито хляб ядеш, БЪЛГАРИЯ запомни ли г-н Местан?

Просто ченге мисли, че някой му вярва. За да съм честен вярва му неговият още по-прост електорат.

Защо коалиция с Атака в предишния парламент не беше укоримо, а пък сега евентуалната подкрепа на Патриотичния фронт е укорима за Местан ?

Този вече ни бърка с неговия прост електорат и мисли че му вярваме. Иначе ако го каже в някое родопско село, може и да му повярват.

Налице е организиран преврат и покушение срещу евроатлнтическите ценности и натовски тежнения. Новата антиевропейска коалиция между Герб и РБ, подкрепена от ПФ и АБВ е насочена не само срещу най-демократичната партия ДПС, а и срещу всички малцинства в България. Апелирам към целия свободомислещ свят да подкрепи ДПС и господин Местан в неговата тревожност и загриженост за бъдещето на България! Герб, спрете с инсинуациите и амалгаматичните си щения!

Лелеее, момиче, ти успа рибата ???

Тая е промит мозък и безнадежден случай.

Мисленето не е за всеки, мелиха. Виж там някой друг занаят - пране, чинии, вретено и малко секс.

Думите на меха спокойно мгат да бъде изтълкувани къто убийствен сарказъм към ДПС. Поздравявам я за чувството й за хумор и сарказма към местьо.

На средния пръст, на тия двама патриоти-титани ще се закрепи синкавата, рехавата, герберска строктура, съшита с тъмно сини риформаторски кройки и конци

А, КОЙ Е ЕФЕНДИ МЕСТАН ДА ДАВА АКЪЛ НА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,КАКВИТО И ДА СА ТЕ ? ТОЙ И НЕГОВОТО ДВИЖЕНИ Е НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРСНИЯ ПАРЛАМЕНТ , А КАМО ЛИ В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА . ВЪН ОТ ВСИЧКИ РЪКОВОДНИ ПОСТОВЕ ! ПЪЛНА ЗАБРАНА СЪС ЗАКОН ЗА СЪЩЕСТВУВАНЕТО ИМ !

Хах, козел, тарикат коч...

Че това са най големите слуги на вашингтон бе рептил.

Възможно ли е най-после да забранят ДПС? Да се направи пълна данъчна и финансова проверка на тази "партия". Да се намери достатъчно доказателства за агитация на турски език. За насаждане на религиозна омраза и опити за ислямизация. Аз се надявам, но ми се струва невъзможно. Ще ни заплашат, че започваме етническа война. Ще размахва тази гад Доган - етническата карта. Кажете , как мислите, възможно ли е? ... просто глупави надежди ...

ДПС и БСП вън от властта. Завинаги!

ivo10

Местане, шебек проскубан, като не е във ваша полза, значи е против НАТО и ЕС. Ако пак се бяхте насадили във властта щеше всичко да е наред. Като Атака ви крепеше на власт, не пищяхте, а сега пищите като девици. За власт всичко давате за да крадете и точите пари. Като не ви е угодно или етническа карта или ЕС и НАТО.

местан или е изключително тъп, или си мисли че всички в България са неграмотни като купения му електорат. атака, която крепеше правителството им, е изключително проевропейски и пронатовски настроена. мнозинството на тройната ляма се опита да извади един тръбопровод от европейските норми, за да устройва руснаците - това сигурно е много европейско и натовско. ако това правителство навре фесовете и другите боклуци от тройната в ъгъла, ще си осигури още по-голяма подкрепа

Крайно време е притивоконституцийонната, етническа и свръхкрадлива партя ДПС да бъде изолирана от всякакъв достъп до държавни пари. Местан, който ходи при Ердоган преди изборите, да говори за европейска насноченост е очевидно лицемерие.

Слушаш го, преглеждаш изказванията му, когато се къпеше във власт, кръстиш се и се чудиш - тъп ли е, нас ли ни мисли за тъп, да се смееш ли, да плачеш ли...

Да бе, да, това го казва бивш агент на ДС.

Сътрудникът на Трето управление на ДС (работата му е била да донася и лови натовски шпиони) да е загрижен за... НАТО. Да, ама НЕ. Повече го е грижа за обръчите от фирми, за търговете и обществените поръчки, за съдбата на една банка (как да се извлече макс.изгода), управленчески постове и лостове и т.н. и най-вече че не успя да се разбере с ГЕРБ да не им пипат мафиотския бизнес. Какво стана с 300 дни толеранс?

Яко, яко много яко даже. Всички антибългарски партии остават в опозиция протурските ДПС и ББЦ и проруските БСП и Атака. И бай дъ уей кои са анти нато ГЕРБ?, РБ? ПФ? ... или... аркадашите им от Атака???!

Местан Ефенди, не бъркай НАТО с Турция на Ердоган...

След като ДПС са против нещо-това със сигурност е добро за България.

Както и да се въртят, тройната коалиция БСП-ДПС-АТАКА пак се оказаха обединени, само този път в опозиция ХА ХА ХА ЛА ЛА ЛА

хора на корпорацията? Ще има вкарани в затвора бизнесмени, ползвали ДПС политчадър досега? За това ли вие тоя с несмисления изказ, или просто така си лае?

агент ПАВЕЛ

агент ПАВЕЛ и... Н.А.Т.О. ? ужЪс

През 1997 г. управляващото мнозинство от ОДС внесе промяна в Наказателния кодекс, с която криминализира отпускането на необезпечени кредити, които са останали неиздължени. Целта беше да се опазят парите на вложителите и банките като цяло от възможността безнаказано да се източват ресурсите им от недобросъвестни банкери. През 2001 г. новото управляващо мнозинство на НДСВ и ДПС премахна тази норма и възстанови старото положение. Аз и моите колеги бяхме против, защото на гърба си бяхме изпитали последиците от липсата й. И предупредихме ентусиазираните нови политици какво може да причини възстановяването на безнаказаността.

В България няма по-сигурна про НАТОвска партия от РБ,така че Местан да не бълва тъпотии,за неграмотния си и манипулиран електорат!Не е човешки да лъже бедните българи от турският етнос!

Малиии Местато пръв натовец смяаааах. А тази снимка ме връща 30 години назад. Места, коя врачка ти предсказа че НАТО е бъдещето за ДПС?

МЕСТАН ДО ВЧЕРА ПОДКРЕПЯ АНТИНАТОВСКИТЕ КОМУНИСТИ ОТ БКП, ДНЕС НА ГОЛЕМ НАТОВЕЦ СЕ ПРАВИ! ДО ВЧЕРА ПОДКРЕПЯ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПУТИН ОТ БКП, ДНЕС МЕСТАН ГОЛЕМ ЕВРОПЕЕЦ СЕ ПИШЕ! 15 ноември 2013 ДПС и БСП заедно на митинг на Орлов мост От БСП обявиха, че протестът им е не само на БСП, а на всички, които подкрепят правителството, включително и ДПС. "Съботният митинг се организира от двете партии, които стоят зад кабинета, от БСП и от ДПС. Очакваме силна подкрепа от членовете и симпатизантите на ДПС, ние отправихме призив към тях да участват в утрешния митинг", заяви Местан 15 ноември 2013 ДПС и БСП ще протестират заедно на Орлов мост "Лютви Местан призна, че ДПС е съорганизатор на утрешния митинг на Орлов мост от 12.00 часа в подкрепа на кабинета, за който вчера съобщиха от БСП. Сергей Станишев заяви, че левицата няма да приеме протестиращите да го шантажират. Ръководството на ДПС е призовало членовете и симпатизантите на партията за участие в митинга и очаква силна подкрепа".

ДПС - в ъгъла на политическата сцена! Временно! Предстои изхвърляне на бунището! Завинаги!

FOREVER ЗАВИНАГИ ДПС ИЗВЪН ВЛАСТТА

След 6 месеца ще са предизвикали нови избори и ще си купят 1 млн. гласа, за да бъдат незаобиколими. Ако не стигат, нови избори и ще си купя 1.5 млн. гласа.