Коментари - Местан: Високомерно отхвърлят нашата подкрепа | Днес.dir.bg

Местан: Високомерно отхвърлят нашата подкрепа

Високомерното отношение към декларираната от ДПС подкрепа не е в посока на нужното съгласие за евроатлантическия профил на управление, заяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Високомерно отхвърлят нашата подкрепа | Днес.dir.bg

Коментари

Занапред всички турци трябва да се представят с двете си имена, защото когато им изнася се представят с турските имена, когато им изнася с българските. Това е Въпрос на национална сигурност!

Не приемат подкрепата ви защото вместо да създавате доверие, го подкопавате с отново изваждане на етническата карта- Вие сте най-голямата националистическа партия в БГ, но явно сте подкупили и ЕС- нали сте фирма!

Нагъл и противен тип.Приготвил е вече цяла торба с номера за да докаже колко са значими ДПС и как без тях и слънцето не изгрява.

ДПС Е КРАЙНО ВРЕМЕ МАЛКО ДА СИ ПОЧИНЕ И БЕЗ ТОВА СА ПРЕУЧОЛЕНИ ОТ ВЛАСТ.

труден е периода за българския народ днес, защото ЦЕЛУВАЩИТЕ СЕ НА ОРЛОВ МОСТ пред очите на докараните с рейсове и влакове недоумяващи за кво иде реч - ПРИСВОИХА ЗА НЯМА И ЕДНА ЦЯЛА ГОДИНА 10 МИЛИАРДА ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ПОД ФОРМАТА НА ВЪНШНИ ЗАЕМИ И ИЗТОЧВАНЕ НА КТБ. Днес, същите тези целуващи се сергейчовци, миховци и местанчовци са ни приготвили още 10 милиарда за запълване на ТЯХНИТЕ ДУПКИ. Ще приемете ли днес да върнете от личния си джоб общо 20 милиарда лева, както приехте фалшивия митинг и целувката през 2013, пак ли ще се скриете в мишите дупки, както тогава, когато ви се посочваше, че точно такава брадва са ни подготвили

Този козел ни го поднасят , за да ни провокират ! Затова е толкова мазен и отвратителен !

Ами не сте ни ПРИЯТНИ и затова Ви отхвърляме,какво се ЧУДИШ.

Извинявам се,не видях,че има коментар с 1.

Кой ще иска подкрепа в България от човек, който не води предизборна агитация на български. Отвратително е г-н Местан да римувате България с вашето име при предизборна агитация. Запомнете имена на държави не се превеждат. Вие живеете в БЪЛГАРИЯ, защо не римувате Русия, Германия, Великобритания, Франция или Италия с вашето име?

За това че ДПС събориха Орешарски - евала. За европейската ориентация на ДПС - евала! Ама сега предстои всичките вногобройни депесарски калинки да бъдат изметени от администрацията, а вашите обръчи от фирми и техните дъговори за държавни поръчки да бъдат попрегледани от ДАНС и от данъчните. Щом започне това, веднага ще си промените и ориентацията и дезориентацията.....

Четин Косматов внесе първия законопроект в НС и той е за....Възродителния процес!? Аз внасям законопроект за забрана на антиконституционната партия ДПС!Подкрепяте ли?

"за забрана на антиконституционната партия " Чакай първо да се закрепим необратимо към ЕС, че тогава забрана :) Защото само ДПС, наред с РБ и ГЕРБ днес са наистина евроориентирани....

Без ДПС - лошо, с тях НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!

Никой не иска ТВОЯТА ПОДКРЕПА.С нея и без нея ВСЕ ЕДНО.Човек и партия които ту са ляво центристи,ту дясно центристи и Вие не се знаете КАКВИ сте.Който се е захванал с Вас все е съжалявал-затова и НИКОЙ не иска да има взимане -даване с Вас и ДПС.

Местане, не разбра ли най-накрая, че не си желан?! Ходи си в Турция, прави каквото искаш там, и ни остави на мира!

КГБ: Так нельзя! Он наш руский разведчик :)

Нищо ве-е-е!?Какво плачеш сега, като мъстия за голям ........, агенте "Павел"!?Българите все избираха комунистите, а комунистите ти дадоха цяла България да я оплетете депесарите отвсякъде, като смъртоносен тумор!От което единствено следва нататък само, гибелта и!И на всичкото отгоре, пак плаче и се вайка

Тази етническа партия трябва да се РЕФОРМИРА!!!!

ТВА ДПСЕ-ТО НЕ СА ЛИ ГО ЗАБРАНИЛИ ВЕЧЕ? ЛИДЕРЪТ НА КЮРДИТЕ ИЗЛЕЖАВА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, А ТУРЦИТЕ ТУКА РЕДЯТ КАБИНЕТИ!

Никой ви не ще защото когото сте "подпрели" все е ял дървото. Душите ви са нечистоплътни, за действията да не говорим.

Не само в кабинета ,въобще да ги махнат, да не са там,да я закрият тази партия,и никога повече да не се допуска такова нещо.

Ми, гласувайте бе джанъм! То вие българите, не знаете какво да правите. Ние сме във властта щото нашите гласуват и тук и в Турция. Вие по време на избори се назландисвате, пиете си ракийката, копате се нивите, не знаете за кой да гласувате и после - хоп фес на главата! ГЛАСУВАЙТЕ моля ГЛАСУВАЙТЕ!

премахване на двойно гражданство - избираш си гражданин на коя държава да бъдеш. ..Бас ловя, че автобусите с "български" избиратели драстично ще намалеят

плаши. Финансовите ресурси, осигурявани от обръчите фирми, са напълно достатъчни, за да бъдат винаги защитени...Мит е, че с гласуване ще ги събориш. АКо искат и 1000000 могат да си напазаруват, герберите спокойно могат да им дишат прахта, ако решат да купят всичко природно тъпо и продажно население.

pochivka mestane , preiadohte s vlst

а ве аби,тя вашата подкрепа много дращи бе,с рязана карабина подкрепяте от към,гз..ъ..бе ,виж станишка,така го целунахте,подкрепихте и тои направо цъфна и върза бе аби...та сега ша почакаш ....

ДПС знаят отлично че са компрометирани тотално и желаят неистово да запазят некадърниците които назначиха в огромни количества в държавната администрация! Това е цената на тяхната подкрепа и тя обрича България на посредствена и невежа администрация! Ако и сега оставят техните мекерета да уреждат стопанския живот на държавата - това ще е самоубийство на всеки управляващ. Народа вече проумя и няма да търпи тези издевателства, дори и с цената на постоянни избори, след като нямаме куража да смачкаме главата на политическата змия!

Ей какво "високомерие" измисли този г-н Местан,пак проблема да го докара етнически,а не политически и не без повод!Ами така мазно се натикваше навсякъде,приоритетно се правеше каквото каже философа и от всички управления изсмукахте максимално,а сега се усуква като смок да го забележат,но нещо няма кой да го пожелае за сега!А дали някой ще му потърси сметка както трябва,да видим,време е!

Само мълчание и забвение. Да забравим, че има такова движение!

Защо ни заблуждава? Уговорката вече е направена. Борисов има нужда от него иначе нямаше да отиде на крака в Кърджали.

ДПС е единствената не конституционна партия в българския парламент.

Това го казвате вие , защото гледате с едното око . Гледайте с двете си очи и тогава ще видите истината , ама сте страхливи и се изхвърляте в тези форуми. Какво чакате шом сте толкова ербапи, защо нея забраните. Вашия глас е глас в пустиня.

ivo10

Няма как. Теоретично тя не е етническа партия, тъй като Доган съвсем предвидливо и хитро я напълни с българи-еничари и така си осигури бушони, които да гръмнат при късо съединение. Никой не може да я забрани. По документи всичко й е наред. Само ние си знаем, че нещата съвсем не стоят така.

Тя по устав е конституционна,на практика не е!

ДПС е единствената демократична партия в парламента на България. Благодарение на тях има демократично взаимно съществуване на нехомогенната българска общност.

ivo10

Ще ме умориш от смях. ДПС са абсолютно ненужни за съвместното съществуване на нехомогенната маса, защото на практика няма разделение в правата между отделните етноси и вероизповедания. ДПС е фактор за сегрегацията на малцинствата, капсуловането им, загубата на връзка с обществения живот. Забравяйки и неизучавайки достатъчно официалния език, основната част от турския етнос се превръща в неконкурентна маса от аутсайдери, които трудно си намират работа и са основните емигранти в чужбина. ДПС на практика са разделител на нацията. Нещо, което не би допуснала нито една нормална страна, включително Турция.

За официалния език сте прав и аз съм съгласен със вас всеки български поданник трябва да знае официалния език. За аутсайдерите не сте прав , значителна част от българските турци са образовани и навсякъде във всички сфери доста успешно са се вредили и са почитани. винаги може да има изклъучения не можем всичките да ги вземем под общ знаменател.

то кüрдската обшност е много хомогенна ама нещо тяхното движениие ,не се вижда в турския парламент,няма още благословия от уса,както го има нащо си дпс....

Местан е много силен в думите си, но ДПС управляваше 3 пъти държавата. На действия не доказаха друго освен, че работят за партийния си интерес и в полза на турското малцинство.

Прав сте че са работили за интереса на българските турци, затова повечето търсят препитание в чужбина

ivo10

Снайперче, явно живееш твърде далеч от районите на ДПС. Олигархията на ДПС работи само за своя интерес. На турския етнос се подхвърлят само трохи и манипулации за да гласуват. Турските села в смесените райони тънат в мизерия и разруха. Тук таме само има някои придобивки като канализация и асфалт и то постигнати трудно, с много солидни връзки пред башагаларите. Всичко е един театър за крадене на много пари.

ще се получи като ги слушаме какви акъли ни пробутват.

Знаете ли, че преди освобождението с турците сме си имали долу-горе подобни отношения и сме си били "рахат". Викали сме им "комшу", били сме им аркадаши, пиели сми си заедно кайветата и сме правели алъш-вериш. Затова нито Старозагорското, нито Априлското въстание не са успели. Малко са били "лудите глави", които са бълнували нещо си за някаква свободна България. На повечето нашенци им е било добре така. Така е и сега. Всеки българин знае, че с масово гласуване ДПС си отива. Но защо да си разваля рахатлъка и да гласува? Едно време дядо Иван ни е помогнал да се отърсим и осъзнаем. Сега няма кой.

Не смесвай Османската империя с днешното време,оттогава много вода изтече и живота е различен!ДПС е една псевдо партия използваща религията и демокрацията за политически цели и лични облаги,ограничавайки електората в насаждане на различие и капсолиране,отдалечавайки го умишлено от общността чрез религията ,отричайки изучаването на българския език,за да има винаги сигурни поддръжници!Защо всички мюсюлмани гласуват приоритетно за ДПС,нищо не е случайно, нищо не е повърхностно,а добре организирано и планирано!

Винаги съм се изказвал против Тиквата...но ако Оно се хване и смачка ДПС ще ми се издигне в очите е ще спра да го обиждам...може даже да гласувам за Него следващия път..

Нещо му омекнаха пръстите на Тиквата,та дали ще може е въпрос без отговор засега,дори не е имал намерение,сега събитията го налагат!Но има по реалистични предложения от други партии,по обосновани от ефекта на една обикновена вражда само за ефект,без покритие,защото проблема е много дълбок, много стар и изоставен на практика,докато ДПС използват всеки удобен момент да се наложат и плячкосват!

АКО БОКО ИЗРИНЕ ТУРЦИТЕ НА БУНИЩЕТО ДРУГИО ПЪТ ША ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО. АКО ИЗРИНЕ И ПОМАЦИТЕ БАРАБАР С ПРЕЗИДЕНТО ША СТАНА ЧЛЕН /КА/ НА ГЕРБ. А АКО УСПЕЕ ДА ФИНТИРА И РАДАН / РАМАДАН/ ША ГО ПРИЗНААМ И ЗА ФУТБОЛИС.

Па и тия видяха как потребявате, предавате партньори и бягате. Знаят и какво означава да полегнат на миндера на властта с вас. Всеки ихтибар към вас ще сложи край на всяка партия. Кое не може да се разбере?

Цялото ви участие в управлението до сега бяха само обръчи, кражби, сараи, золуми. Аиде, байгън от вас.

Местане, най-хубавото нещо ще е да го няма ДПС, което разединява нацията, насажда омраза между хората!!! ДПС е етническа партия и не трябва да съществува в България!!! С посещението си при Ердоган заявихте имперските си амбиции!!!Защо се натискате за властта---не ви искаме!!! По ТВ един изселник в Турция заяви със злорадство: "Гласувам за ДПС за отмъщение към България и българите"- без коментар!!!! Позор!

Станишев с милионите в Швейцария, Доган с милионите тук, а българите да плащат парите окрадени от КТБ.Е така е 6+.

Да не забравим да споменем "бедняка" Борисов, който наскоро чества няколко стотин кръгли милиона!

По добре да работя за богат българин в България отколкото за богат турчин в България!

Ей този Станишев пак го наредихте с "милиони",а реалните играчи да си живуркат!Къде го слагаш един Станишев с Доганя,дето се е разпрострял из цяла България и е назначил на всички ключови постове ДПС-ри,я па обръчите от фирми,са като на Василев свързаните фирми!

Ami estestveno be, aga ! Bezkraino nagli ste, baigan veche ot vas !

Все едно дявола да ти предложи подкрепа:)

Докосването до ДПС е равносилно на зараза с Ебола. Да си гледат десетниците и стотниците. Скоро ще са само лош спомен.

Хем с пари обрани от КТБ хем на власт, еееее пей сърце е ДПС-то.

Че ти забрави ли оная трагикомедия - когато бяха на калъп с БСП във властта, точно ДпС водеше протестите на тютюнопроизводителите! Пълен фарс! Крадеца вика дръжте крадеца :) . Нали бяха във властта, нали те разпределяха порциите? Хак да им е и на електората им, дето ходи да гласува под строй за тях - порциите отиват при обръчите от фирми на Сопола, а за тях - един среден пръст и пак обявяват българите за виновни. Те са все по тънките сметки, но накрая хитрата сврака винаги е в капана с двата крака.

Да върнат парите от необезпечените кредити , взети от КТБ от техни фирми и добре дошли.

Това е заради ниската избирателна активност на българите.Гледайте и си стойте в къщи на изборите, после питайте какво стана.Ще бъдем обрани и какво ли още не защото не гласуваме.

Според мен Местан подсилва нещата! Няма как от ГЕРБ така да са казали! Това да не са атакистите!

Вземи за пример поведението на турците в Германия. Разхвърлете се из другите партии. Така нестава или става при Ердо. Капичи?

Коментари - Местан: Високомерно отхвърлят нашата подкрепа | Днес.dir.bg

Местан: Високомерно отхвърлят нашата подкрепа

Високомерното отношение към декларираната от ДПС подкрепа не е в посока на нужното съгласие за евроатлантическия профил на управление, заяви Лютви Местан.

Обратно в новината

Коментари - Местан: Високомерно отхвърлят нашата подкрепа | Днес.dir.bg

Коментари

Занапред всички турци трябва да се представят с двете си имена, защото когато им изнася се представят с турските имена, когато им изнася с българските. Това е Въпрос на национална сигурност!

Не приемат подкрепата ви защото вместо да създавате доверие, го подкопавате с отново изваждане на етническата карта- Вие сте най-голямата националистическа партия в БГ, но явно сте подкупили и ЕС- нали сте фирма!

Нагъл и противен тип.Приготвил е вече цяла торба с номера за да докаже колко са значими ДПС и как без тях и слънцето не изгрява.

ДПС Е КРАЙНО ВРЕМЕ МАЛКО ДА СИ ПОЧИНЕ И БЕЗ ТОВА СА ПРЕУЧОЛЕНИ ОТ ВЛАСТ.

труден е периода за българския народ днес, защото ЦЕЛУВАЩИТЕ СЕ НА ОРЛОВ МОСТ пред очите на докараните с рейсове и влакове недоумяващи за кво иде реч - ПРИСВОИХА ЗА НЯМА И ЕДНА ЦЯЛА ГОДИНА 10 МИЛИАРДА ОТ ДЪРЖАВНАТА ХАЗНА ПОД ФОРМАТА НА ВЪНШНИ ЗАЕМИ И ИЗТОЧВАНЕ НА КТБ. Днес, същите тези целуващи се сергейчовци, миховци и местанчовци са ни приготвили още 10 милиарда за запълване на ТЯХНИТЕ ДУПКИ. Ще приемете ли днес да върнете от личния си джоб общо 20 милиарда лева, както приехте фалшивия митинг и целувката през 2013, пак ли ще се скриете в мишите дупки, както тогава, когато ви се посочваше, че точно такава брадва са ни подготвили

Този козел ни го поднасят , за да ни провокират ! Затова е толкова мазен и отвратителен !

Ами не сте ни ПРИЯТНИ и затова Ви отхвърляме,какво се ЧУДИШ.

Извинявам се,не видях,че има коментар с 1.

Кой ще иска подкрепа в България от човек, който не води предизборна агитация на български. Отвратително е г-н Местан да римувате България с вашето име при предизборна агитация. Запомнете имена на държави не се превеждат. Вие живеете в БЪЛГАРИЯ, защо не римувате Русия, Германия, Великобритания, Франция или Италия с вашето име?

За това че ДПС събориха Орешарски - евала. За европейската ориентация на ДПС - евала! Ама сега предстои всичките вногобройни депесарски калинки да бъдат изметени от администрацията, а вашите обръчи от фирми и техните дъговори за държавни поръчки да бъдат попрегледани от ДАНС и от данъчните. Щом започне това, веднага ще си промените и ориентацията и дезориентацията.....

Четин Косматов внесе първия законопроект в НС и той е за....Възродителния процес!? Аз внасям законопроект за забрана на антиконституционната партия ДПС!Подкрепяте ли?

"за забрана на антиконституционната партия " Чакай първо да се закрепим необратимо към ЕС, че тогава забрана :) Защото само ДПС, наред с РБ и ГЕРБ днес са наистина евроориентирани....

Без ДПС - лошо, с тях НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА !!!

Никой не иска ТВОЯТА ПОДКРЕПА.С нея и без нея ВСЕ ЕДНО.Човек и партия които ту са ляво центристи,ту дясно центристи и Вие не се знаете КАКВИ сте.Който се е захванал с Вас все е съжалявал-затова и НИКОЙ не иска да има взимане -даване с Вас и ДПС.

Местане, не разбра ли най-накрая, че не си желан?! Ходи си в Турция, прави каквото искаш там, и ни остави на мира!

КГБ: Так нельзя! Он наш руский разведчик :)

Нищо ве-е-е!?Какво плачеш сега, като мъстия за голям ........, агенте "Павел"!?Българите все избираха комунистите, а комунистите ти дадоха цяла България да я оплетете депесарите отвсякъде, като смъртоносен тумор!От което единствено следва нататък само, гибелта и!И на всичкото отгоре, пак плаче и се вайка

Тази етническа партия трябва да се РЕФОРМИРА!!!!

ТВА ДПСЕ-ТО НЕ СА ЛИ ГО ЗАБРАНИЛИ ВЕЧЕ? ЛИДЕРЪТ НА КЮРДИТЕ ИЗЛЕЖАВА ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА, А ТУРЦИТЕ ТУКА РЕДЯТ КАБИНЕТИ!

Никой ви не ще защото когото сте "подпрели" все е ял дървото. Душите ви са нечистоплътни, за действията да не говорим.

Не само в кабинета ,въобще да ги махнат, да не са там,да я закрият тази партия,и никога повече да не се допуска такова нещо.

Ми, гласувайте бе джанъм! То вие българите, не знаете какво да правите. Ние сме във властта щото нашите гласуват и тук и в Турция. Вие по време на избори се назландисвате, пиете си ракийката, копате се нивите, не знаете за кой да гласувате и после - хоп фес на главата! ГЛАСУВАЙТЕ моля ГЛАСУВАЙТЕ!

премахване на двойно гражданство - избираш си гражданин на коя държава да бъдеш. ..Бас ловя, че автобусите с "български" избиратели драстично ще намалеят

плаши. Финансовите ресурси, осигурявани от обръчите фирми, са напълно достатъчни, за да бъдат винаги защитени...Мит е, че с гласуване ще ги събориш. АКо искат и 1000000 могат да си напазаруват, герберите спокойно могат да им дишат прахта, ако решат да купят всичко природно тъпо и продажно население.

pochivka mestane , preiadohte s vlst

а ве аби,тя вашата подкрепа много дращи бе,с рязана карабина подкрепяте от към,гз..ъ..бе ,виж станишка,така го целунахте,подкрепихте и тои направо цъфна и върза бе аби...та сега ша почакаш ....

ДПС знаят отлично че са компрометирани тотално и желаят неистово да запазят некадърниците които назначиха в огромни количества в държавната администрация! Това е цената на тяхната подкрепа и тя обрича България на посредствена и невежа администрация! Ако и сега оставят техните мекерета да уреждат стопанския живот на държавата - това ще е самоубийство на всеки управляващ. Народа вече проумя и няма да търпи тези издевателства, дори и с цената на постоянни избори, след като нямаме куража да смачкаме главата на политическата змия!

Ей какво "високомерие" измисли този г-н Местан,пак проблема да го докара етнически,а не политически и не без повод!Ами така мазно се натикваше навсякъде,приоритетно се правеше каквото каже философа и от всички управления изсмукахте максимално,а сега се усуква като смок да го забележат,но нещо няма кой да го пожелае за сега!А дали някой ще му потърси сметка както трябва,да видим,време е!

Само мълчание и забвение. Да забравим, че има такова движение!

Защо ни заблуждава? Уговорката вече е направена. Борисов има нужда от него иначе нямаше да отиде на крака в Кърджали.

ДПС е единствената не конституционна партия в българския парламент.

Това го казвате вие , защото гледате с едното око . Гледайте с двете си очи и тогава ще видите истината , ама сте страхливи и се изхвърляте в тези форуми. Какво чакате шом сте толкова ербапи, защо нея забраните. Вашия глас е глас в пустиня.

ivo10

Няма как. Теоретично тя не е етническа партия, тъй като Доган съвсем предвидливо и хитро я напълни с българи-еничари и така си осигури бушони, които да гръмнат при късо съединение. Никой не може да я забрани. По документи всичко й е наред. Само ние си знаем, че нещата съвсем не стоят така.

Тя по устав е конституционна,на практика не е!

ДПС е единствената демократична партия в парламента на България. Благодарение на тях има демократично взаимно съществуване на нехомогенната българска общност.

ivo10

Ще ме умориш от смях. ДПС са абсолютно ненужни за съвместното съществуване на нехомогенната маса, защото на практика няма разделение в правата между отделните етноси и вероизповедания. ДПС е фактор за сегрегацията на малцинствата, капсуловането им, загубата на връзка с обществения живот. Забравяйки и неизучавайки достатъчно официалния език, основната част от турския етнос се превръща в неконкурентна маса от аутсайдери, които трудно си намират работа и са основните емигранти в чужбина. ДПС на практика са разделител на нацията. Нещо, което не би допуснала нито една нормална страна, включително Турция.

За официалния език сте прав и аз съм съгласен със вас всеки български поданник трябва да знае официалния език. За аутсайдерите не сте прав , значителна част от българските турци са образовани и навсякъде във всички сфери доста успешно са се вредили и са почитани. винаги може да има изклъучения не можем всичките да ги вземем под общ знаменател.

то кüрдската обшност е много хомогенна ама нещо тяхното движениие ,не се вижда в турския парламент,няма още благословия от уса,както го има нащо си дпс....

Местан е много силен в думите си, но ДПС управляваше 3 пъти държавата. На действия не доказаха друго освен, че работят за партийния си интерес и в полза на турското малцинство.

Прав сте че са работили за интереса на българските турци, затова повечето търсят препитание в чужбина

ivo10

Снайперче, явно живееш твърде далеч от районите на ДПС. Олигархията на ДПС работи само за своя интерес. На турския етнос се подхвърлят само трохи и манипулации за да гласуват. Турските села в смесените райони тънат в мизерия и разруха. Тук таме само има някои придобивки като канализация и асфалт и то постигнати трудно, с много солидни връзки пред башагаларите. Всичко е един театър за крадене на много пари.

ще се получи като ги слушаме какви акъли ни пробутват.

Знаете ли, че преди освобождението с турците сме си имали долу-горе подобни отношения и сме си били "рахат". Викали сме им "комшу", били сме им аркадаши, пиели сми си заедно кайветата и сме правели алъш-вериш. Затова нито Старозагорското, нито Априлското въстание не са успели. Малко са били "лудите глави", които са бълнували нещо си за някаква свободна България. На повечето нашенци им е било добре така. Така е и сега. Всеки българин знае, че с масово гласуване ДПС си отива. Но защо да си разваля рахатлъка и да гласува? Едно време дядо Иван ни е помогнал да се отърсим и осъзнаем. Сега няма кой.

Не смесвай Османската империя с днешното време,оттогава много вода изтече и живота е различен!ДПС е една псевдо партия използваща религията и демокрацията за политически цели и лични облаги,ограничавайки електората в насаждане на различие и капсолиране,отдалечавайки го умишлено от общността чрез религията ,отричайки изучаването на българския език,за да има винаги сигурни поддръжници!Защо всички мюсюлмани гласуват приоритетно за ДПС,нищо не е случайно, нищо не е повърхностно,а добре организирано и планирано!

Винаги съм се изказвал против Тиквата...но ако Оно се хване и смачка ДПС ще ми се издигне в очите е ще спра да го обиждам...може даже да гласувам за Него следващия път..

Нещо му омекнаха пръстите на Тиквата,та дали ще може е въпрос без отговор засега,дори не е имал намерение,сега събитията го налагат!Но има по реалистични предложения от други партии,по обосновани от ефекта на една обикновена вражда само за ефект,без покритие,защото проблема е много дълбок, много стар и изоставен на практика,докато ДПС използват всеки удобен момент да се наложат и плячкосват!

АКО БОКО ИЗРИНЕ ТУРЦИТЕ НА БУНИЩЕТО ДРУГИО ПЪТ ША ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО. АКО ИЗРИНЕ И ПОМАЦИТЕ БАРАБАР С ПРЕЗИДЕНТО ША СТАНА ЧЛЕН /КА/ НА ГЕРБ. А АКО УСПЕЕ ДА ФИНТИРА И РАДАН / РАМАДАН/ ША ГО ПРИЗНААМ И ЗА ФУТБОЛИС.

Па и тия видяха как потребявате, предавате партньори и бягате. Знаят и какво означава да полегнат на миндера на властта с вас. Всеки ихтибар към вас ще сложи край на всяка партия. Кое не може да се разбере?

Цялото ви участие в управлението до сега бяха само обръчи, кражби, сараи, золуми. Аиде, байгън от вас.

Местане, най-хубавото нещо ще е да го няма ДПС, което разединява нацията, насажда омраза между хората!!! ДПС е етническа партия и не трябва да съществува в България!!! С посещението си при Ердоган заявихте имперските си амбиции!!!Защо се натискате за властта---не ви искаме!!! По ТВ един изселник в Турция заяви със злорадство: "Гласувам за ДПС за отмъщение към България и българите"- без коментар!!!! Позор!

Станишев с милионите в Швейцария, Доган с милионите тук, а българите да плащат парите окрадени от КТБ.Е така е 6+.

Да не забравим да споменем "бедняка" Борисов, който наскоро чества няколко стотин кръгли милиона!

По добре да работя за богат българин в България отколкото за богат турчин в България!

Ей този Станишев пак го наредихте с "милиони",а реалните играчи да си живуркат!Къде го слагаш един Станишев с Доганя,дето се е разпрострял из цяла България и е назначил на всички ключови постове ДПС-ри,я па обръчите от фирми,са като на Василев свързаните фирми!

Ami estestveno be, aga ! Bezkraino nagli ste, baigan veche ot vas !

Все едно дявола да ти предложи подкрепа:)

Докосването до ДПС е равносилно на зараза с Ебола. Да си гледат десетниците и стотниците. Скоро ще са само лош спомен.

Хем с пари обрани от КТБ хем на власт, еееее пей сърце е ДПС-то.

Че ти забрави ли оная трагикомедия - когато бяха на калъп с БСП във властта, точно ДпС водеше протестите на тютюнопроизводителите! Пълен фарс! Крадеца вика дръжте крадеца :) . Нали бяха във властта, нали те разпределяха порциите? Хак да им е и на електората им, дето ходи да гласува под строй за тях - порциите отиват при обръчите от фирми на Сопола, а за тях - един среден пръст и пак обявяват българите за виновни. Те са все по тънките сметки, но накрая хитрата сврака винаги е в капана с двата крака.

Да върнат парите от необезпечените кредити , взети от КТБ от техни фирми и добре дошли.

Това е заради ниската избирателна активност на българите.Гледайте и си стойте в къщи на изборите, после питайте какво стана.Ще бъдем обрани и какво ли още не защото не гласуваме.

Според мен Местан подсилва нещата! Няма как от ГЕРБ така да са казали! Това да не са атакистите!

Вземи за пример поведението на турците в Германия. Разхвърлете се из другите партии. Така нестава или става при Ердо. Капичи?