Коментари - Атанас Атанасов ще иска вот на доверие от ДСБ | Днес.dir.bg

Атанас Атанасов ще иска вот на доверие от ДСБ

Възстановяването на разговора за нас започва с насрочване на Национално събрание, заяви лидерът на партията, който призна, че компромисът за управление с ГЕРБ е претърпял провал

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов ще иска вот на доверие от ДСБ | Днес.dir.bg

Коментари

ТОЗИ трябва да си ХОДИ- да пътува.МАХАЙ се

Жабо, хванете се за ръчичка с теляка Ицо и Кирчо, дето изпрахте кесиите на Боко Тиквата и вървете на майната си, като на изпроводняк му врътнете и по една свирка ! Резултатът от тая баня вече го видяхте!

Предлагам извънредно заседание на парламента за промяна в конституцията. 1. При поискан вод на доверие, и оказано съдействие при подреждането на столовете в залата, автоматично да се счита гласуването "ЗА" и "ПРИЕТО". 2. Ако вота на доверие е поискан от Генерал, автоматично да бъде повишен в чин "ГЕНЕРАЛИСИМУС" 3. Ако името на те тоя същия започва с "А" и завършва на "В", да бъде пожизнено избран за почетен председател на Парламента и пенсия равна на заплатата на Гонзо за 5 години. Мислим да е доста демократично, и требе тези промени да се приемат спешно.

Остави тез мераци Атанасов !!! Лошо, много лошо !!!

Знакови шарлатани не влизат в 50-ото Народно събрание. Сред тях са Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева, Настимир Ананиев и Атанас Славов .... Как ли ще живеят те сега, без парламентарните блага?

Този боклук няма ли да си даде оставката. Този некадърник унищожи един проект, който беше приобщил цялата интелигенция на нацията! Крайно време е Иван Костов да проумее, че това джудже му носи само негативи. ОСТАВКА!!!

Направо си вдигайте дирмите и заминавайте да кОпате на село доматите.

А няма ли Генерал ГНОМ да покани Бойко чрез телевизията да го остави на поста? Колко е жалко да си с претенция за Генерал и да паднеш толкова ниско! Скръъъб...

Не обвинявайте само колаборацията ви с Герб, но и с ПП. Не трябваше на тези избори да сте в коалиция с ПП. Вие сте ДЕМОКРАТИ и трябваше да запазите идентичността на демократичната идея! Така отвращението към ПП се пренесе и към вас и загубихте избиратели, които ви вярваха.

Четейки коментарите, може да си спестиш искането си за вот на доверие ...

ще се отметне или ще каже ,че не може да чете или ще каже ,че не се чете

Тия дето коментират тука са копейки които смучат от маркуча на пеефски. Нямат думата да коментират от името на ДСБ

Рядко може да се види такъв службогонец. Той и роднините му се опитаха да се наместят до последния във властта. Буквално нямаха претенции, кой какво - само да има държавна хранилка. Най-големите проблеми за Продължавамв Промяната дойдоха от тези и жаждата им за власт на всяка цена.

страшен боклук и физически и психически грешка на природата еталон за това на каква излагация и унижение може да се подложи човек

Един виц за Иво Инджев , хвали се какъв демократ е : отишъл в Москва и се изсрал на площада , аудитарията го пита , не Ви ли арестуваха . Инджев гордо отговаря , аз съм тарикат направих го без да си събувам панталоните .

там се случва това което заповяда драгалевският циганин.

Всички в един глас ще ревнат - "на кого ни оставяш" и ще си го преизберат, това сме го гледали няколко пъти.

Това комунистическото джобно прокурорче е СМЕШНИК! Дребен човечец с дребен морал и дребно чувство за отговорност. Жалък тип без чест. Щял да иска вот на доверие. От кого? От ортаците си ли? Чуди се как да остане близо до кокала независимо от пълната некадърност. Хайде, Танасе, подай оставка! И без това си за пенсия...

Подай оставка бе, дебил! Утре 10-тината души от партията ти,, която ти предвидливо прочисти от неудобните, няма да те пуснат да си ходиш щото си незаменим. Цирк и погнуса!

Колко удобно! Не оставка, а вот на доверие. Нали до сега си имаха безгранично доверие.

Комунистически смотаняк дето трябва да си ходи незабавно.

Кой ще разказва воцове за руски агенти ако му бият шут в задника? Няма да има кой да ни разсмива ако го изритат.

Този дърт швестер нищо не казва за оставка, нито за напускане на Парламента!?

Абе той ще се махне все някога, ама тогава ще почнете да обичате ДСБ или Демокрацията ли?!? :) :) :) Споко, вие и Пеевски махнахте ДСБ отдавна - под 1% са. Какво ви пука, кой е председателят? Останахте само идиоти и вече достигнахте Величие!! :) :)

ДСБ е бутиково НПО, на щат към ЦРУ. За ДСБ гласуват една шепа хора, Атанасов вместо да дрънка помпозни безмислици, да се яви на избори като ПАРТИЯ. Няма да докара и половин процент. Тоя човек, който никога не е бил избираем, никога не е имал подрепа от която и да е част от народа, освен от 50 фанатизирани зомбита, си прекара живота като депутат, паразитирайки на гърба на държавата. Атанасов беше се опитал да подслушва американците, за да може да им угажда още преди да си отворят устите. Той е човешкото дъно, напълно деградирал човек, каквито са всички в ДСБ. Крайно - лява секта, комсомолци, които имат образование и култура, колкото някоя саксия с мушкато.

"а в последствие не обяснихме достатъчно добре действията си" Как да обясниш такива действия? То това ще е равносилно на самопризнание.

PEYTSCH

Вие не сте различими от ПП. Няма ДБ, няма ДСБ...Хората гласуват и не гласуват за неяо с което не се идентифицират ! Ако се бяхте явили поотделно с ПП щяхте да видите ясно това.

Почитатели на Путин се подиграват на ръста на хората... Добре... Абе вие, защо не си гледате Копейката? При 80% русофили и толкова любов от Москва, остана 4ти! Егати провала и позора! :) :)

Тоя на снимката няма да подаде оставка, нали знаете !?! Демократите навсякъде по света явно са еднакви. Не е ясно дали се самовъзпроизвеждат или репликират. Но във всеки случай много си приличат. При тях няма такова нещо като загуба или отстъпление. Няма и прегрупиране. Сега ще седнат и ще анализират ситуацията. Ще водят дебати. Ще се случат разговори. Ще излязат с декларация. Ще съставят платформа. Накрая за всичко ще е виновен ретроградния Меркурий и международното положение. И всичко дотук ще има за цел да се печели време и да се забрави излагацията. А ако някой припомни поражението, ще го питат защо не гледа напред и ще го обявят за путинист, сатанист и вентрилоквист. И работата ще си продължи по старому. И правилните хора пак ще са отгоре. Защото партийте в нашето дясно са точно това - малки групички, които се събират по холове и клубове и които съществуват само с една цел - да има шефа на какво да е шеф. А шефа не може да е нищо друго освен шеф. И това е тъжната съдба и злощастната природа на нашето "дясно" - много вожд и никакви индианци. И този на снимката е абсолютно същия. Той не можеше да понесе мисълта да се яви в телевизионно студио с опонент. Защото опонента можеше да го засенчи, да го обори и да внесе алтернатива във внимателно наредената му къщичка от карти. Тези хора живеят в свой измислен свят, в който те са центъра (термина е егоцентричен). Те се водят от принципа "по-добре малко, но мое, отколкото много но общо". И затова веднъж на няколко години тарикатите в България ще се избърсват с дясното в България. Последния път бяха Баце и Реформаторите. Сега са Баце и Шиши с тези (не знам как да ги нарека). Ще се видим пак след няколко години! (тогава този от снимката сигурно още ще стиска с треперещи старчески ръце дръжките на стола)

Олеле майко! Още не съм преживял политическата гибел на Мравояда и съдбата ми поднася нов удар!!! Имай милост, на кой ни оставаш бащице? Без тебе живота няма да е същият !!! Танасе, недей! Ти си незаменим!!!

Аз се надявам всички Българи подкрепили ДПС, Копейкин, Величия разни и други комуняги от тероториите на САЩ, Австралия, Великобритания да бъдат незабавно екстрадирани от тоя прогнил запад за да могат напълно да се насладят на избора си.

зеления киевски клоун е 148, а на една снимка този му е до раменете. гном

Атанасов, даже и да имаш чин генерал, идва време за пенсия ! Дошло е времето и за раздяла с политиката ! вижте Атанасов стига повече фалш !!!

Че пп/дб са тъпи, тъпи са, но ОЩЕ ПО-ТЪПИ СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ! Защото не разбраха досега, че това са хора, които прикриват некадърността си зад приказките за "лошата" Русия и Путин, "добрата" демокрация и "негативното" наследство на комунизма!

Абе - хайде най-накрая направи едно нещо като мъж - колко още има да те чакат да се излагаш... Генералите вече започват да се срамуват за титлата си, заради недоразумения като този гном..!

А Гном, недей! Загубихме видният конституционалист Буда кехая, ако загубим и нано – генерала Наско, демокрацията ще изчезне, а Путин ще ни окупира! Имай милост, на кой ни оставаш бащице? Без тебе живота няма да е същият !!!

Тоя кога най-накрая ще се разкара от пейзажа и ще потъне вдън земя? Изключително противен, гаден и арогантен клатикурец, който преди няколко месеца беше замесен в страхотен скандал за който във всяка уважаваща себе си държава щеше вече да е осъден и да лежи в затвора за държавна измяна. Вместо това искал вот на доверие. Марш бе, гном гаден. Взимайте се с Ристю под ръчичка, качвайте се на гумената лодка от Росенец и отивайте на меден месец из океаните и не се връщайте.

Аз Гнома, съм длъжен да си подам оставката, а вие – сте ДЛЪЖНИ ДА НЕ МИ Я ПРИЕМЕТЕ !!! Защото така е демократично !!! Но дали това ще се случи, и това неолиберастко -джендурско човекоподобно ще се разкара е въпрос на 100 000 лв. в шоуто „Стани богат“, като останеш ЕРГЕН !!!

Оставете ДБ на новите хора, вие напуснете с Христо Иванов.

Добър ден на Всички, Едно време офицерите имаха чест и достойнство, когато направят грешка поемаха цялата отговорност без да питат има ли друг вариант за да се измъкнат. Други времена други нрави.

и си мисля: Наблюдаваме в буквален и преносен смисъл надбягване на физически и духовни джуджета под масата. Модерна България? Жалка картинка...

Щом истинската оценко идва от ЕК, то нека тя да гласува за вас. На добър път в небитието, уж се извинявате.....

Жуже, плача! От кой ще поискаш вота на доверие - от себе си, или от синекурата в ДСБ?

В ДСБ има много свестни хора, както и във всички останали партии, впрочем. За съжаление липсват харизматични лидери навсякъде, като изключим бате Бойко, но при него харизмата се изврати в тщеславие. При всички случаи вот на доверие от каквото и да е събрание на която и да е партия няма да промени нищо за по-добро. Ако Атанас не вярва да пита Корнелия - той където отива, тя оттам се връща.

Бойко и харизма? Същото е като при курвата девственост

Мене друго ми е интересно. Сега като Баце и Шиши взеха кокала, какво ще правят Кирчо и Кокорчо ? Ще има ли повръщок на евро кеш или не :) Докъде я докарахме майка България еййййй........ Наско разведката да си подаде оставката......хахаха егати вица........ тоя дупе дава, оставка не..... мазен тип....зае..и :)

Бойко, моля те!

Този е един от най-отвратителните полицаи ... / правещ се на политик/ Този има ли идея , че ако се махне от политиката , никой няма да го вземе - дори и за портиер... Какъв вот на доверие - от кого - народа е толкова отвратен , че не иска да гласува за никого , ти др. Атанасов - от кого искаш доверие ???

великите конституционалисти, евроатлантици и добри сили - като правихте реформи в Конституцията, как допуснахте да гласуват за българското НС хора, които не знаят български, идват с автобуси от чужбина, нямат българско самосъзнание и обслужват чуждси интереси??? Как ДПС е втора??? Оттам трябваше да започнете, шушумиги смотани!

Не се провалихте по отношение на компромиса, който направихте. Компромис просто нямаше, а това което направихте беше просто бандитско договаряне и измама по отношение на избирателите. Не се провалихте обаче по отношение на простотиите, които извършихте - брой нямат. Не се провалихте и по отношение на лакомото нагъване на държавната баница. За наша сметка естествено. Не, българското общество в огромната си част не е разделено. Тази преобладаваща част е единна - мрази ви, презира ви и мечтае за вашата политическа (а по-кройните - дори и физическа) смърт или поне остаркиране. И само да ти напомня - нали и тебе те чухме на "ония записи". Айде - всичките в канализацията!

Да ви направим ли един мавзолей на Паразитите на Прехода? ОСТАВКА, наглецо! Поне въднъж бъди като европеец! ОСТАВКА Киро, Денков, Асен

Няма да има сглобка, а ще има хибридна констелация.

блестяща им еврогейска анална съмовглабеност не може да не породи някое ново,правдиво чудото на глупоста

Няма как единодушно да се подари готова АЕЦ отгладувана от българина и същевременно да му се искат нови 50 милиарда за експериментална.

Да се провалиш,значи да не успееш да постигнеш реализация по един адекватен начин на обществената нужда от смисъл и истина дефинирана от обществения житейки интерес. Така,че не сте се провалили. Единственото което умеете е да мултиплицирате лъжливата си фалшива антибългарска неадекватност обслужваща интереса на господарите ви - оглеждаща се единствено в себичния си дребнав интерес.

Коментари - Атанас Атанасов ще иска вот на доверие от ДСБ | Днес.dir.bg

Атанас Атанасов ще иска вот на доверие от ДСБ

Възстановяването на разговора за нас започва с насрочване на Национално събрание, заяви лидерът на партията, който призна, че компромисът за управление с ГЕРБ е претърпял провал

Обратно в новината

Коментари - Атанас Атанасов ще иска вот на доверие от ДСБ | Днес.dir.bg

Коментари

ТОЗИ трябва да си ХОДИ- да пътува.МАХАЙ се

Жабо, хванете се за ръчичка с теляка Ицо и Кирчо, дето изпрахте кесиите на Боко Тиквата и вървете на майната си, като на изпроводняк му врътнете и по една свирка ! Резултатът от тая баня вече го видяхте!

Предлагам извънредно заседание на парламента за промяна в конституцията. 1. При поискан вод на доверие, и оказано съдействие при подреждането на столовете в залата, автоматично да се счита гласуването "ЗА" и "ПРИЕТО". 2. Ако вота на доверие е поискан от Генерал, автоматично да бъде повишен в чин "ГЕНЕРАЛИСИМУС" 3. Ако името на те тоя същия започва с "А" и завършва на "В", да бъде пожизнено избран за почетен председател на Парламента и пенсия равна на заплатата на Гонзо за 5 години. Мислим да е доста демократично, и требе тези промени да се приемат спешно.

Остави тез мераци Атанасов !!! Лошо, много лошо !!!

Знакови шарлатани не влизат в 50-ото Народно събрание. Сред тях са Ивайло Мирчев, Антоанета Цонева, Настимир Ананиев и Атанас Славов .... Как ли ще живеят те сега, без парламентарните блага?

Този боклук няма ли да си даде оставката. Този некадърник унищожи един проект, който беше приобщил цялата интелигенция на нацията! Крайно време е Иван Костов да проумее, че това джудже му носи само негативи. ОСТАВКА!!!

Направо си вдигайте дирмите и заминавайте да кОпате на село доматите.

А няма ли Генерал ГНОМ да покани Бойко чрез телевизията да го остави на поста? Колко е жалко да си с претенция за Генерал и да паднеш толкова ниско! Скръъъб...

Не обвинявайте само колаборацията ви с Герб, но и с ПП. Не трябваше на тези избори да сте в коалиция с ПП. Вие сте ДЕМОКРАТИ и трябваше да запазите идентичността на демократичната идея! Така отвращението към ПП се пренесе и към вас и загубихте избиратели, които ви вярваха.

Четейки коментарите, може да си спестиш искането си за вот на доверие ...

ще се отметне или ще каже ,че не може да чете или ще каже ,че не се чете

Тия дето коментират тука са копейки които смучат от маркуча на пеефски. Нямат думата да коментират от името на ДСБ

Рядко може да се види такъв службогонец. Той и роднините му се опитаха да се наместят до последния във властта. Буквално нямаха претенции, кой какво - само да има държавна хранилка. Най-големите проблеми за Продължавамв Промяната дойдоха от тези и жаждата им за власт на всяка цена.

страшен боклук и физически и психически грешка на природата еталон за това на каква излагация и унижение може да се подложи човек

Един виц за Иво Инджев , хвали се какъв демократ е : отишъл в Москва и се изсрал на площада , аудитарията го пита , не Ви ли арестуваха . Инджев гордо отговаря , аз съм тарикат направих го без да си събувам панталоните .

там се случва това което заповяда драгалевският циганин.

Всички в един глас ще ревнат - "на кого ни оставяш" и ще си го преизберат, това сме го гледали няколко пъти.

Това комунистическото джобно прокурорче е СМЕШНИК! Дребен човечец с дребен морал и дребно чувство за отговорност. Жалък тип без чест. Щял да иска вот на доверие. От кого? От ортаците си ли? Чуди се как да остане близо до кокала независимо от пълната некадърност. Хайде, Танасе, подай оставка! И без това си за пенсия...

Подай оставка бе, дебил! Утре 10-тината души от партията ти,, която ти предвидливо прочисти от неудобните, няма да те пуснат да си ходиш щото си незаменим. Цирк и погнуса!

Колко удобно! Не оставка, а вот на доверие. Нали до сега си имаха безгранично доверие.

Комунистически смотаняк дето трябва да си ходи незабавно.

Кой ще разказва воцове за руски агенти ако му бият шут в задника? Няма да има кой да ни разсмива ако го изритат.

Този дърт швестер нищо не казва за оставка, нито за напускане на Парламента!?

Абе той ще се махне все някога, ама тогава ще почнете да обичате ДСБ или Демокрацията ли?!? :) :) :) Споко, вие и Пеевски махнахте ДСБ отдавна - под 1% са. Какво ви пука, кой е председателят? Останахте само идиоти и вече достигнахте Величие!! :) :)

ДСБ е бутиково НПО, на щат към ЦРУ. За ДСБ гласуват една шепа хора, Атанасов вместо да дрънка помпозни безмислици, да се яви на избори като ПАРТИЯ. Няма да докара и половин процент. Тоя човек, който никога не е бил избираем, никога не е имал подрепа от която и да е част от народа, освен от 50 фанатизирани зомбита, си прекара живота като депутат, паразитирайки на гърба на държавата. Атанасов беше се опитал да подслушва американците, за да може да им угажда още преди да си отворят устите. Той е човешкото дъно, напълно деградирал човек, каквито са всички в ДСБ. Крайно - лява секта, комсомолци, които имат образование и култура, колкото някоя саксия с мушкато.

"а в последствие не обяснихме достатъчно добре действията си" Как да обясниш такива действия? То това ще е равносилно на самопризнание.

PEYTSCH

Вие не сте различими от ПП. Няма ДБ, няма ДСБ...Хората гласуват и не гласуват за неяо с което не се идентифицират ! Ако се бяхте явили поотделно с ПП щяхте да видите ясно това.

Почитатели на Путин се подиграват на ръста на хората... Добре... Абе вие, защо не си гледате Копейката? При 80% русофили и толкова любов от Москва, остана 4ти! Егати провала и позора! :) :)

Тоя на снимката няма да подаде оставка, нали знаете !?! Демократите навсякъде по света явно са еднакви. Не е ясно дали се самовъзпроизвеждат или репликират. Но във всеки случай много си приличат. При тях няма такова нещо като загуба или отстъпление. Няма и прегрупиране. Сега ще седнат и ще анализират ситуацията. Ще водят дебати. Ще се случат разговори. Ще излязат с декларация. Ще съставят платформа. Накрая за всичко ще е виновен ретроградния Меркурий и международното положение. И всичко дотук ще има за цел да се печели време и да се забрави излагацията. А ако някой припомни поражението, ще го питат защо не гледа напред и ще го обявят за путинист, сатанист и вентрилоквист. И работата ще си продължи по старому. И правилните хора пак ще са отгоре. Защото партийте в нашето дясно са точно това - малки групички, които се събират по холове и клубове и които съществуват само с една цел - да има шефа на какво да е шеф. А шефа не може да е нищо друго освен шеф. И това е тъжната съдба и злощастната природа на нашето "дясно" - много вожд и никакви индианци. И този на снимката е абсолютно същия. Той не можеше да понесе мисълта да се яви в телевизионно студио с опонент. Защото опонента можеше да го засенчи, да го обори и да внесе алтернатива във внимателно наредената му къщичка от карти. Тези хора живеят в свой измислен свят, в който те са центъра (термина е егоцентричен). Те се водят от принципа "по-добре малко, но мое, отколкото много но общо". И затова веднъж на няколко години тарикатите в България ще се избърсват с дясното в България. Последния път бяха Баце и Реформаторите. Сега са Баце и Шиши с тези (не знам как да ги нарека). Ще се видим пак след няколко години! (тогава този от снимката сигурно още ще стиска с треперещи старчески ръце дръжките на стола)

Олеле майко! Още не съм преживял политическата гибел на Мравояда и съдбата ми поднася нов удар!!! Имай милост, на кой ни оставаш бащице? Без тебе живота няма да е същият !!! Танасе, недей! Ти си незаменим!!!

Аз се надявам всички Българи подкрепили ДПС, Копейкин, Величия разни и други комуняги от тероториите на САЩ, Австралия, Великобритания да бъдат незабавно екстрадирани от тоя прогнил запад за да могат напълно да се насладят на избора си.

зеления киевски клоун е 148, а на една снимка този му е до раменете. гном

Атанасов, даже и да имаш чин генерал, идва време за пенсия ! Дошло е времето и за раздяла с политиката ! вижте Атанасов стига повече фалш !!!

Че пп/дб са тъпи, тъпи са, но ОЩЕ ПО-ТЪПИ СА ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ! Защото не разбраха досега, че това са хора, които прикриват некадърността си зад приказките за "лошата" Русия и Путин, "добрата" демокрация и "негативното" наследство на комунизма!

Абе - хайде най-накрая направи едно нещо като мъж - колко още има да те чакат да се излагаш... Генералите вече започват да се срамуват за титлата си, заради недоразумения като този гном..!

А Гном, недей! Загубихме видният конституционалист Буда кехая, ако загубим и нано – генерала Наско, демокрацията ще изчезне, а Путин ще ни окупира! Имай милост, на кой ни оставаш бащице? Без тебе живота няма да е същият !!!

Тоя кога най-накрая ще се разкара от пейзажа и ще потъне вдън земя? Изключително противен, гаден и арогантен клатикурец, който преди няколко месеца беше замесен в страхотен скандал за който във всяка уважаваща себе си държава щеше вече да е осъден и да лежи в затвора за държавна измяна. Вместо това искал вот на доверие. Марш бе, гном гаден. Взимайте се с Ристю под ръчичка, качвайте се на гумената лодка от Росенец и отивайте на меден месец из океаните и не се връщайте.

Аз Гнома, съм длъжен да си подам оставката, а вие – сте ДЛЪЖНИ ДА НЕ МИ Я ПРИЕМЕТЕ !!! Защото така е демократично !!! Но дали това ще се случи, и това неолиберастко -джендурско човекоподобно ще се разкара е въпрос на 100 000 лв. в шоуто „Стани богат“, като останеш ЕРГЕН !!!

Оставете ДБ на новите хора, вие напуснете с Христо Иванов.

Добър ден на Всички, Едно време офицерите имаха чест и достойнство, когато направят грешка поемаха цялата отговорност без да питат има ли друг вариант за да се измъкнат. Други времена други нрави.

и си мисля: Наблюдаваме в буквален и преносен смисъл надбягване на физически и духовни джуджета под масата. Модерна България? Жалка картинка...

Щом истинската оценко идва от ЕК, то нека тя да гласува за вас. На добър път в небитието, уж се извинявате.....

Жуже, плача! От кой ще поискаш вота на доверие - от себе си, или от синекурата в ДСБ?

В ДСБ има много свестни хора, както и във всички останали партии, впрочем. За съжаление липсват харизматични лидери навсякъде, като изключим бате Бойко, но при него харизмата се изврати в тщеславие. При всички случаи вот на доверие от каквото и да е събрание на която и да е партия няма да промени нищо за по-добро. Ако Атанас не вярва да пита Корнелия - той където отива, тя оттам се връща.

Бойко и харизма? Същото е като при курвата девственост

Мене друго ми е интересно. Сега като Баце и Шиши взеха кокала, какво ще правят Кирчо и Кокорчо ? Ще има ли повръщок на евро кеш или не :) Докъде я докарахме майка България еййййй........ Наско разведката да си подаде оставката......хахаха егати вица........ тоя дупе дава, оставка не..... мазен тип....зае..и :)

Бойко, моля те!

Този е един от най-отвратителните полицаи ... / правещ се на политик/ Този има ли идея , че ако се махне от политиката , никой няма да го вземе - дори и за портиер... Какъв вот на доверие - от кого - народа е толкова отвратен , че не иска да гласува за никого , ти др. Атанасов - от кого искаш доверие ???

великите конституционалисти, евроатлантици и добри сили - като правихте реформи в Конституцията, как допуснахте да гласуват за българското НС хора, които не знаят български, идват с автобуси от чужбина, нямат българско самосъзнание и обслужват чуждси интереси??? Как ДПС е втора??? Оттам трябваше да започнете, шушумиги смотани!

Не се провалихте по отношение на компромиса, който направихте. Компромис просто нямаше, а това което направихте беше просто бандитско договаряне и измама по отношение на избирателите. Не се провалихте обаче по отношение на простотиите, които извършихте - брой нямат. Не се провалихте и по отношение на лакомото нагъване на държавната баница. За наша сметка естествено. Не, българското общество в огромната си част не е разделено. Тази преобладаваща част е единна - мрази ви, презира ви и мечтае за вашата политическа (а по-кройните - дори и физическа) смърт или поне остаркиране. И само да ти напомня - нали и тебе те чухме на "ония записи". Айде - всичките в канализацията!

Да ви направим ли един мавзолей на Паразитите на Прехода? ОСТАВКА, наглецо! Поне въднъж бъди като европеец! ОСТАВКА Киро, Денков, Асен

Няма да има сглобка, а ще има хибридна констелация.

блестяща им еврогейска анална съмовглабеност не може да не породи някое ново,правдиво чудото на глупоста

Няма как единодушно да се подари готова АЕЦ отгладувана от българина и същевременно да му се искат нови 50 милиарда за експериментална.

Да се провалиш,значи да не успееш да постигнеш реализация по един адекватен начин на обществената нужда от смисъл и истина дефинирана от обществения житейки интерес. Така,че не сте се провалили. Единственото което умеете е да мултиплицирате лъжливата си фалшива антибългарска неадекватност обслужваща интереса на господарите ви - оглеждаща се единствено в себичния си дребнав интерес.