Коментари - Радев в Рига: Обща декларация на Б9 няма да има заради липса на консенсус за Украйна (снимки) | Днес.dir.bg

Радев в Рига: Обща декларация на Б9 няма да има заради липса на консенсус за Украйна (снимки)

България по никакъв начин няма да бъде задължена да изпраща военна помощ, а ще взема такива решения по своя собствена преценка

Обратно в новината

Коментари - Радев в Рига: Обща декларация на Б9 няма да има заради липса на консенсус за Украйна (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Мунчо е путинист.

Войната припарва отново до дворовете ни и може да е късно за солидарен европейски патриотизъм, който евентуално да се появи едва когато се подпалят и къщите ни. Думите на френския президент Макрон, че не може да бъде изключен вариантът да бъдат изпратени западни войски в Украйна препраща към забравените уроци от недалечното минало и събужда европейците от уютната дрямка на немислимото. Уви... Закрилата от НАТО може да не е пълна...Кой ще воюва, ако България бъде въвлечена във война ?! Нека помислим обективно, без различия в политическите Ви пристрастия...!

Това са девет страни на Източния фланг и резултата е 3 на 6.

Финландия и Швеция са с Радев ...

Велик е Президента Радев. Не ще българи да умират за чужди интереси.

Аз искам да загина на руския фронт за Боко, Шиши и Шарлатаните.

Не му се умира за интересите на транснационалния говедарски капитал и неговите лакей - катилите от ЕК.

Нима в Рига никой не се е впечатлил от фото шопирания, епилиран български гларус

Ако ти, другарю Радев, отчиташе реалностите, нямаше да изричаш глупости като "... Русия да прекрати своята агресия...", ама к’во да кажеш, като и ти си шорошка подметка! Отлично знаеш, че в този конфликт Русия е в качеството на законно отбраняваща се страна, а не на агресор, както знаеш и че агресорът са САЩ и техните марионетки, които ще ползват т.нар. и създадена от другаря Ленин Украйна за геноцид над рускоезичното население докрай, т.е. до последния украинец. Отлично знаеш и че т.нар. подкрепа за Украйна фактическа подкрепа на украинските фанатизирани нацисти с цел унищожението на Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство, без която нямаше да има България, а само турски вилаети! Знаеш, ама слугуваш на враговете на българския народ! Историята от ВСВ се повтаря и ще се повтори докрай – отново с победа на Русия, но и Народен съд в България за поддръжниците на нацистка Украйна!

Правилно си се наименувал.

Ти,които наричаш русия жертва на агресия,си пълен простак малоумен.

"Кучето си лае, а керванът си върви."

Ако има политик, с койт България може да се гордее и представя на света, това е г-н Румен Радев, президент на страната и главнокомандващ на БА.

Много се радваме разбира се, имаме президент Мунчо в Мунчоландия, все пак народа си го е избрал

Сигурно си някаква отвеяна жълтопаветна откачалка ...

Даа, г-н Румен Радев, президент на страната и главнокомандващ на БА, престъпил клетвата си в Конституцията за да вкара във властта канадския идиот в угода на Мустафа ханъм, че да ни съсипе държавицата! Ами гордейте се с главнокомандващ на БА-клетвопрестъпник!

Евроатлантическата гняс газ пикае. Ама ако ги питаш, никой от тях няма да иде да се бие с руснаците. Страхливи и гнусни гниди са.

Чебурашка руска гадна

Аре заминавай за Крайна да воюваш

Кой изпрати тоя русофил на тая среща да излага страната.По-голяма излагация щеше да бъде само ако бяха изпратили Коцето Копейкин или "полковника" Мавров.Не харесвам Евгени Дайнов,обаче май е много прав за малкия ,но много прост народ.

? дебил

Радев е СТРАХЛИВЕЦ.

По важното е ,че прави няколко коремни без усилия, това е достойния президент на България

как са му оскубали веждите за да не му личи изражението на тъп селяк , ама няма спасение , маймунското излъчване си остава ......

и ролята ѝ в историята на ООН (видео) https://www.mediapool.bg/obuvkata-na-hrushchov-i-rolyata-v-istoriyata-na-oon-video-news352223.html

Российские военные корабли 12 июня зайдут на Кубу https://ria.ru/20240611/kuba-1952135875.html

Ще изразим отношение по тази позиция Но малко сме изненадани от Участието ни за партиина субсидия

На следващи избори да представи алтернативна партия , няма много време да има , само да не са такива инр.тересчии като ПП че с тях рейтинга само му пада.

момента ветара е ураганен от Изток на запад

С такова мислене... не напразно сме били 500 години под робство..

Браво на Радев !!! Дано влезе скоро в БГ политиката с партия. Ще прегази и Бойко и ПП и Делян !!! Според мен хората масово ще гласуват за него !

ти си малоумен, кажи за 2 мандата какво полезно свърши тоя селски комундел ?????Той е същия като Шишитата .

Какво искаш да свърши с перзидентски правомощия? Правомощията са в Изпънителната власт и в Парламента а не в Президентството. Затова искам Радев да влезе в изпълнителната власт, където реално може да свърши нещо !

ти си същия като заблудените хорица дето навремето гласуваха за царя-мизерник, направиха го богаташ , а той им се изсра !

А бе Лупи, в периода на служебните правителства от 2020 до преди една година тоя фатмак управляваше и имаше абсолютната власт в държавата. През цялото това време освен петорно повишение на инфлация и цени и вдигане с едни 20 млрд долара на дълга друго интересно няма, само малоумници могат да си мечтаят за такъв управляващ..

Неподкрепянето на Украйна означава зелени човечета в Одеса, Приднестровието и възкръсване на Черноморския флот на Русия. Много приятно ще бъде руски корабли да се разхождат демонстративно пред плажовете на Черноморието. Русия може да упражни и блокада на придвижването. За какво НАТО изобщо става дума , ако това се допусне. България, че е най-верния сателит на СССР се знае от години, защо Радев се прави на поддръжник на НАТО и изобщо Европа? Нека си каже, че му харесва новия многополюсен свят , в който тоталитарни държави като Русия и Китай дисктуват на по-малките и готово, какво се мъчи да се прави на умен?

Какво ти пречи на теб черноморския флот на Русия? Предпочиташ турските гемии и ловци на рапани ли?

мешката и бегом в гроба!

невнятен нещастник

на Г- н Президента Радев! Той не е продажник, като измислените генерали ....тиквата и гнома!

Долна нация сме, излъчвайки такива хора да ни управляват. Да не дава Бог да изпаднем в ситуацията на Украйна, нападнати от по-могъща във военно отношение държава, и тогава този лигльо ще е първият който ще опищи света, че никой не ни помага. А с правенето на сметки кой какво ще спечели от поддръжката или не на Украйна, заслужаваме точно това!!! Сякаш чувам Живсов - " да се снищим, да премине бурята, да си кротуваме. Приземяване! Приземяване"!!! Такива никой никога не ги е уважавал защото са роби по душа и са свикнали да се навеждат и да се предлагат на по-силните.

Противниците на Радев защо сте още тука в сайта а не във вагоните на път за Украйна? Питам психодесните, умните и красивите?

А ти нещастнико малоумен защо не си доброволец в армията на Путин?

Що е маке все е юнак

що е юнак, се е лайно!

остана ли опозиция за импиичмънт

Човека е на 99% прав! Единствената корекция е че не опира до материални ресурси а до човешки и ако освен НАТО не ги достави в ОГРОМНИ обеми....милиони, пак няма да е достатъчно защото тогава ще играе ядрената хурка. Така че, е безмислено да се продължава този конфликт. Прав е и да ползва ситуацията да развие българското ВПК. На тези които казват че няма как да си в НАТО и да не помагаш на Киев, аз казвам че този аргумент няма грам логика!!! Или приемаме че НАТО служи на интересите на всички членове - което означава че трябва да служи в интерес на България а България няма сметка от тази война нито има сметка от победата на Киев над Русия (или обратното) - или приемаме че НАТО е инструмент в ръцете на САЩ за постигане на техните геостратегически интереси срещу Русия - което пък води до въпроса, защо България да е в НАТО?! Заплахата за България не е Русия. Заплаха за България ВИНАГИ е била, е, и ще бъде в обозримото бъдеще само и единствено Турция!

И какво предлагаш Съветския съюз да гази, а свободният човек да мълчи. Извинявай, но ако мълчиш или не си човек, или или не си свободен. А честно казано в България има доста такива ....

Сърбоманино, Турция не е заплаха за България, а Сърбия през Русия.

Дорогие товарищи от "градската партиика" Нещо Бригадирско движение тава онова

Съветската свиня - Радев, трябва да бъде разжалван и да бъде изхвърлен от президентството като мръсно коте. Позор за свободата и демокрацията е подобен роб, да ни е президент

слушай чужденецо / поне това личи от името ти ,както си го изписал /, не хули БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ . Не знам каква народност си, но си стой и говори за собствената си кочина.

БиБи не е артис като Робърт Фицо В задачата се пита От къде Главчев ще извади нови 100 млн при положение че за наводнените села в Карловско разплати половината от исканите Мелеони

Радев е ясен! Общата декларация би трябвало да бъде, че войната не трябваше да започва. Байдън насади половината свят на пачи яйца и скоро ще си отиде от политиката. Европа ще има да ме сърба надробеното. А Путин само това чакаше - някой да му се изрепчи. Болшевиките на Байдън и сталинистите на Путин са от един дол дренки.

Сегашни генерали- това са лица за които никой не може да предположи какви доблестни подвизи са извършили освен политически слугинаж / трябва да ги разберем, защото всеки вместо да вдига бариери пред офисите на мутрите предпочита да е на заплата в нато/ за да бъдат афиширани,като генерали, мечтаят единствено и само за война за да се пъчат пред картите и да дървдоркат..... противника от юг, противника от север и т.н. вместо да обявят публично,че Космоса е тъпкан с летящи спътници нахакани с ядрено оръжие.Вместо да се борят за мир те искат война. Егоистични тъпаци!

Ние българите сме против войната. Ще се предадем на Путин без бой, за да може най-накрая да осъществим нашата изконна мечта за 16-та съветска република!

Защо,защо го пращаме този отявлен руски агент във форуми на натовски държави и защо там в Литва не са му натрили носа на този предател в натовска държава.

Защото освен президент е и главнокомандващ на българската армия / каквото е останало от нея след погрома от нато /. И също така никой не може да го прогони от никъде освен ние избирателите...Хубаво е , че има и нормално мислещи хора, които не играят по свирката на сащ-исаните и жалкобритите и да водят техните войни...Русия не може да бъде победена...,а Крим е български

да не почне и там в Рига да се разсъблича пред хората тоя сельо ....

Руските роби още мечтаят за Варшавския договор, СССР и победата на световния комунизъм в Димитровград.

НаТо е копие на Варшавския договор а Евро-съюза копие на Съветския Съюз , само играчите и някой правила са леко променени ....

Обратното е - Варшавският договор е копие на НАТО, защото е създаден след него!

" Натовски генерал" ... Ха-ха-ха ... "Натовски президент" ... Мбу-ха-ха ... Шеф на българската армия ... Леле, мале, тра-ла-ла ... Човек без мнение...Х и-хи-хи ...

БиБи не е артис като Робърт Фицо В задачата се пита От къде Главчев ще извади нови 100 млн при положение че за наводнените села в Карловско разплати половината от исканите Мелеони

Бързичко триете, щом някой не подкрепя резидента.

знаем че си ку-ку

Настъпи време президент Радев да състави един боеспособен батальон от Киковци, Боковци, Шишовци, Лени и други отпадъци и да ги праща, начело с генерал Гном, в Украйна. Да се сражават за евроатлантически ценности и всякакви либерастии.

Има 70% неподкрепящи никого.

Украйна се нуждае от бинтове, марли и памперси за Зеленски

Стига вече с тая Украйна. САЩ да си се грижат за своето прокси 404

Този, между фотосесиите, намира време за срещи без никакво реално значение. С нищо не можеш да помогнеш на Путин. ;) Най-много да се снимате двамата. Яздил е кон и мечка, остава му само президент... България и Унгария, с обединената мощ на американско село, решили да спират НАТО... Ами комично...

той вече му помогна, разцепи дзържавата. Ако Бойко беше премиер, цялата соц военна техника щеше да я натоварят на шлепове за украйна, барабар със самолетите на радев . такива процеси на путин вървят из цяла европа, ама нашия поддаде

Точен. Подкрепа!

Докога бе Муни ще ни срамиш пред света ?!

За Вас ли говорите? Друг не виждам да "срами" България пред света, освен хора като Вас!

Когато президента се мъчи да седи на два стола, най-накрая ще седне на ...путиновия. Лошото е, че ще повлече и България .

направо съсипа България

Радев сериозно се е включил в надпреварата за спечелване на нобеловата награда за мир.

А вие коя награда печелите? ДАРВИН?

Коментари - Радев в Рига: Обща декларация на Б9 няма да има заради липса на консенсус за Украйна (снимки) | Днес.dir.bg

Радев в Рига: Обща декларация на Б9 няма да има заради липса на консенсус за Украйна (снимки)

България по никакъв начин няма да бъде задължена да изпраща военна помощ, а ще взема такива решения по своя собствена преценка

Обратно в новината

Коментари - Радев в Рига: Обща декларация на Б9 няма да има заради липса на консенсус за Украйна (снимки) | Днес.dir.bg

Коментари

Мунчо е путинист.

Войната припарва отново до дворовете ни и може да е късно за солидарен европейски патриотизъм, който евентуално да се появи едва когато се подпалят и къщите ни. Думите на френския президент Макрон, че не може да бъде изключен вариантът да бъдат изпратени западни войски в Украйна препраща към забравените уроци от недалечното минало и събужда европейците от уютната дрямка на немислимото. Уви... Закрилата от НАТО може да не е пълна...Кой ще воюва, ако България бъде въвлечена във война ?! Нека помислим обективно, без различия в политическите Ви пристрастия...!

Това са девет страни на Източния фланг и резултата е 3 на 6.

Финландия и Швеция са с Радев ...

Велик е Президента Радев. Не ще българи да умират за чужди интереси.

Аз искам да загина на руския фронт за Боко, Шиши и Шарлатаните.

Не му се умира за интересите на транснационалния говедарски капитал и неговите лакей - катилите от ЕК.

Нима в Рига никой не се е впечатлил от фото шопирания, епилиран български гларус

Ако ти, другарю Радев, отчиташе реалностите, нямаше да изричаш глупости като "... Русия да прекрати своята агресия...", ама к’во да кажеш, като и ти си шорошка подметка! Отлично знаеш, че в този конфликт Русия е в качеството на законно отбраняваща се страна, а не на агресор, както знаеш и че агресорът са САЩ и техните марионетки, които ще ползват т.нар. и създадена от другаря Ленин Украйна за геноцид над рускоезичното население докрай, т.е. до последния украинец. Отлично знаеш и че т.нар. подкрепа за Украйна фактическа подкрепа на украинските фанатизирани нацисти с цел унищожението на Русия, нашата Освободителка от петвековното турско робство, без която нямаше да има България, а само турски вилаети! Знаеш, ама слугуваш на враговете на българския народ! Историята от ВСВ се повтаря и ще се повтори докрай – отново с победа на Русия, но и Народен съд в България за поддръжниците на нацистка Украйна!

Правилно си се наименувал.

Ти,които наричаш русия жертва на агресия,си пълен простак малоумен.

"Кучето си лае, а керванът си върви."

Ако има политик, с койт България може да се гордее и представя на света, това е г-н Румен Радев, президент на страната и главнокомандващ на БА.

Много се радваме разбира се, имаме президент Мунчо в Мунчоландия, все пак народа си го е избрал

Сигурно си някаква отвеяна жълтопаветна откачалка ...

Даа, г-н Румен Радев, президент на страната и главнокомандващ на БА, престъпил клетвата си в Конституцията за да вкара във властта канадския идиот в угода на Мустафа ханъм, че да ни съсипе държавицата! Ами гордейте се с главнокомандващ на БА-клетвопрестъпник!

Евроатлантическата гняс газ пикае. Ама ако ги питаш, никой от тях няма да иде да се бие с руснаците. Страхливи и гнусни гниди са.

Чебурашка руска гадна

Аре заминавай за Крайна да воюваш

Кой изпрати тоя русофил на тая среща да излага страната.По-голяма излагация щеше да бъде само ако бяха изпратили Коцето Копейкин или "полковника" Мавров.Не харесвам Евгени Дайнов,обаче май е много прав за малкия ,но много прост народ.

? дебил

Радев е СТРАХЛИВЕЦ.

По важното е ,че прави няколко коремни без усилия, това е достойния президент на България

как са му оскубали веждите за да не му личи изражението на тъп селяк , ама няма спасение , маймунското излъчване си остава ......

и ролята ѝ в историята на ООН (видео) https://www.mediapool.bg/obuvkata-na-hrushchov-i-rolyata-v-istoriyata-na-oon-video-news352223.html

Российские военные корабли 12 июня зайдут на Кубу https://ria.ru/20240611/kuba-1952135875.html

Ще изразим отношение по тази позиция Но малко сме изненадани от Участието ни за партиина субсидия

На следващи избори да представи алтернативна партия , няма много време да има , само да не са такива инр.тересчии като ПП че с тях рейтинга само му пада.

момента ветара е ураганен от Изток на запад

С такова мислене... не напразно сме били 500 години под робство..

Браво на Радев !!! Дано влезе скоро в БГ политиката с партия. Ще прегази и Бойко и ПП и Делян !!! Според мен хората масово ще гласуват за него !

ти си малоумен, кажи за 2 мандата какво полезно свърши тоя селски комундел ?????Той е същия като Шишитата .

Какво искаш да свърши с перзидентски правомощия? Правомощията са в Изпънителната власт и в Парламента а не в Президентството. Затова искам Радев да влезе в изпълнителната власт, където реално може да свърши нещо !

ти си същия като заблудените хорица дето навремето гласуваха за царя-мизерник, направиха го богаташ , а той им се изсра !

А бе Лупи, в периода на служебните правителства от 2020 до преди една година тоя фатмак управляваше и имаше абсолютната власт в държавата. През цялото това време освен петорно повишение на инфлация и цени и вдигане с едни 20 млрд долара на дълга друго интересно няма, само малоумници могат да си мечтаят за такъв управляващ..

Неподкрепянето на Украйна означава зелени човечета в Одеса, Приднестровието и възкръсване на Черноморския флот на Русия. Много приятно ще бъде руски корабли да се разхождат демонстративно пред плажовете на Черноморието. Русия може да упражни и блокада на придвижването. За какво НАТО изобщо става дума , ако това се допусне. България, че е най-верния сателит на СССР се знае от години, защо Радев се прави на поддръжник на НАТО и изобщо Европа? Нека си каже, че му харесва новия многополюсен свят , в който тоталитарни държави като Русия и Китай дисктуват на по-малките и готово, какво се мъчи да се прави на умен?

Какво ти пречи на теб черноморския флот на Русия? Предпочиташ турските гемии и ловци на рапани ли?

мешката и бегом в гроба!

невнятен нещастник

на Г- н Президента Радев! Той не е продажник, като измислените генерали ....тиквата и гнома!

Долна нация сме, излъчвайки такива хора да ни управляват. Да не дава Бог да изпаднем в ситуацията на Украйна, нападнати от по-могъща във военно отношение държава, и тогава този лигльо ще е първият който ще опищи света, че никой не ни помага. А с правенето на сметки кой какво ще спечели от поддръжката или не на Украйна, заслужаваме точно това!!! Сякаш чувам Живсов - " да се снищим, да премине бурята, да си кротуваме. Приземяване! Приземяване"!!! Такива никой никога не ги е уважавал защото са роби по душа и са свикнали да се навеждат и да се предлагат на по-силните.

Противниците на Радев защо сте още тука в сайта а не във вагоните на път за Украйна? Питам психодесните, умните и красивите?

А ти нещастнико малоумен защо не си доброволец в армията на Путин?

Що е маке все е юнак

що е юнак, се е лайно!

остана ли опозиция за импиичмънт

Човека е на 99% прав! Единствената корекция е че не опира до материални ресурси а до човешки и ако освен НАТО не ги достави в ОГРОМНИ обеми....милиони, пак няма да е достатъчно защото тогава ще играе ядрената хурка. Така че, е безмислено да се продължава този конфликт. Прав е и да ползва ситуацията да развие българското ВПК. На тези които казват че няма как да си в НАТО и да не помагаш на Киев, аз казвам че този аргумент няма грам логика!!! Или приемаме че НАТО служи на интересите на всички членове - което означава че трябва да служи в интерес на България а България няма сметка от тази война нито има сметка от победата на Киев над Русия (или обратното) - или приемаме че НАТО е инструмент в ръцете на САЩ за постигане на техните геостратегически интереси срещу Русия - което пък води до въпроса, защо България да е в НАТО?! Заплахата за България не е Русия. Заплаха за България ВИНАГИ е била, е, и ще бъде в обозримото бъдеще само и единствено Турция!

И какво предлагаш Съветския съюз да гази, а свободният човек да мълчи. Извинявай, но ако мълчиш или не си човек, или или не си свободен. А честно казано в България има доста такива ....

Сърбоманино, Турция не е заплаха за България, а Сърбия през Русия.

Дорогие товарищи от "градската партиика" Нещо Бригадирско движение тава онова

Съветската свиня - Радев, трябва да бъде разжалван и да бъде изхвърлен от президентството като мръсно коте. Позор за свободата и демокрацията е подобен роб, да ни е президент

слушай чужденецо / поне това личи от името ти ,както си го изписал /, не хули БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ . Не знам каква народност си, но си стой и говори за собствената си кочина.

БиБи не е артис като Робърт Фицо В задачата се пита От къде Главчев ще извади нови 100 млн при положение че за наводнените села в Карловско разплати половината от исканите Мелеони

Радев е ясен! Общата декларация би трябвало да бъде, че войната не трябваше да започва. Байдън насади половината свят на пачи яйца и скоро ще си отиде от политиката. Европа ще има да ме сърба надробеното. А Путин само това чакаше - някой да му се изрепчи. Болшевиките на Байдън и сталинистите на Путин са от един дол дренки.

Сегашни генерали- това са лица за които никой не може да предположи какви доблестни подвизи са извършили освен политически слугинаж / трябва да ги разберем, защото всеки вместо да вдига бариери пред офисите на мутрите предпочита да е на заплата в нато/ за да бъдат афиширани,като генерали, мечтаят единствено и само за война за да се пъчат пред картите и да дървдоркат..... противника от юг, противника от север и т.н. вместо да обявят публично,че Космоса е тъпкан с летящи спътници нахакани с ядрено оръжие.Вместо да се борят за мир те искат война. Егоистични тъпаци!

Ние българите сме против войната. Ще се предадем на Путин без бой, за да може най-накрая да осъществим нашата изконна мечта за 16-та съветска република!

Защо,защо го пращаме този отявлен руски агент във форуми на натовски държави и защо там в Литва не са му натрили носа на този предател в натовска държава.

Защото освен президент е и главнокомандващ на българската армия / каквото е останало от нея след погрома от нато /. И също така никой не може да го прогони от никъде освен ние избирателите...Хубаво е , че има и нормално мислещи хора, които не играят по свирката на сащ-исаните и жалкобритите и да водят техните войни...Русия не може да бъде победена...,а Крим е български

да не почне и там в Рига да се разсъблича пред хората тоя сельо ....

Руските роби още мечтаят за Варшавския договор, СССР и победата на световния комунизъм в Димитровград.

НаТо е копие на Варшавския договор а Евро-съюза копие на Съветския Съюз , само играчите и някой правила са леко променени ....

Обратното е - Варшавският договор е копие на НАТО, защото е създаден след него!

" Натовски генерал" ... Ха-ха-ха ... "Натовски президент" ... Мбу-ха-ха ... Шеф на българската армия ... Леле, мале, тра-ла-ла ... Човек без мнение...Х и-хи-хи ...

БиБи не е артис като Робърт Фицо В задачата се пита От къде Главчев ще извади нови 100 млн при положение че за наводнените села в Карловско разплати половината от исканите Мелеони

Бързичко триете, щом някой не подкрепя резидента.

знаем че си ку-ку

Настъпи време президент Радев да състави един боеспособен батальон от Киковци, Боковци, Шишовци, Лени и други отпадъци и да ги праща, начело с генерал Гном, в Украйна. Да се сражават за евроатлантически ценности и всякакви либерастии.

Има 70% неподкрепящи никого.

Украйна се нуждае от бинтове, марли и памперси за Зеленски

Стига вече с тая Украйна. САЩ да си се грижат за своето прокси 404

Този, между фотосесиите, намира време за срещи без никакво реално значение. С нищо не можеш да помогнеш на Путин. ;) Най-много да се снимате двамата. Яздил е кон и мечка, остава му само президент... България и Унгария, с обединената мощ на американско село, решили да спират НАТО... Ами комично...

той вече му помогна, разцепи дзържавата. Ако Бойко беше премиер, цялата соц военна техника щеше да я натоварят на шлепове за украйна, барабар със самолетите на радев . такива процеси на путин вървят из цяла европа, ама нашия поддаде

Точен. Подкрепа!

Докога бе Муни ще ни срамиш пред света ?!

За Вас ли говорите? Друг не виждам да "срами" България пред света, освен хора като Вас!

Когато президента се мъчи да седи на два стола, най-накрая ще седне на ...путиновия. Лошото е, че ще повлече и България .

направо съсипа България

Радев сериозно се е включил в надпреварата за спечелване на нобеловата награда за мир.

А вие коя награда печелите? ДАРВИН?