Кадафи: Посрещнах Меграхи, както България сестрите

Либийският ръководител Муамар Кадафи, който е приел Абдел Басет ал Меграхи, е поздравил за куража и независимостта шотландското правителство, което освободи либиеца, осъден на доживотен затвор за атентата над Локърби.

Обратно в новината

Коментари - Кадафи: Посрещнах Меграхи, както България сестрите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това, че са български ги прави невинни ли ? Ей нашето лицемерие равно няма ! Абе осъзнайте се, че с това дразним цял свят!

Нямат нищо общо двата случая.Нашите сестри не бяхапряко виновни ,което е известно на всички,защото заразената кръв беше внесена от Австрия ,от техния външен министър,който после беше уволнен.Но им трябваше виновен за пред болните.Освен това в Либия ,няма поликика за предпазване от Спин и в самите болници ,хигиената е ниска.Просто сестрите бяха въвлечени във скандала.То и в нашите болници хигиената не е висока.Но в случая с атентатора ,натиска от Либия беше висок заради петрола ,а колкото до обезщетенията за загиналите не е ясно как ще се оправят.Така че петрола не трябва вече да е решаващ ,предвид алтернативните източници.

абе циганино миризлив като не ти харесва тука бегай в анадола при манафите да ти покажат кво е мъжка любов...сган долна миризлива и ненужна на никой!

Ей, читак, прегледай правописния речник! ПедерасТ се пише с Т накрая. За другите грешки да не говоря, няма да ти провеждам ПУЦ! Брей, гаджал прост!

до ДО Cat - кажи бе педарас смотан ,просташки език а ,а ти на какъв език искаш да им пиша на тия простаци или искаш да им точа баница ,те ще ни псуват а аз да им сервирам торта ,разкарай се и ти манго .

до до Cat - иди на майната си мангал ,аз ми е добре в БГ но се отвращавам от такива фашисти кат тебе без значение от народноста ясно ли ти е свиня гяурска .

до Македонец до cat абе мизерник ти пък от де се извъди ,безродник такъв

Ехей, господинчо, я по-спокойно! Ако не можеш, вземи да вървиш на майната си. Какъв е тоя просташки език?! Къде е админа и за какво е? Това е един нормален сайт за обменяне на мнения, а не за разни фанатици-откачалници И Вие, и Българин сте прекалено крайни, само се джафкате и дразните. Анадънму?

Абе манафино рязан, иди да се гръмнеш бе, мамицата ти читашка! Не знаш да пишеш правилно, а акъл раздаваш! Да утрепят тебе и такива като тебе! Гаджал мръсен и неграмотен!

Абе манафино рязан, иди да се гръмнеш бе, мамицата ти читашка! Не знаш да пишеш правилно, а акъл раздаваш! Да утрепят тебе и такива като тебе! Гаджал мръсен и неграмотен!

Факт е че българите не харесваме турците. Има исторически причини за това. Зверствата, които турците са вършили по нашите земи не могат да бъдат пренебрегнати. След като си роден в България можеш просто да носиш Българско име и никой няма да те мрази. Но ако държиш всички да знаят че си турчин ще си носиш последствията за това каквито и да са. Защо никой не мрази арменците например? Те също живеят в България и носят арменски имена, но никой не ги мрази за това. Просто турците не са желани тук. За това падна и предишното правителство, защото беше в коалиция с турците. Аз например като работодател мога да ти кажа че ако дойдат при мен за работа Сюлейман, Иван и Гарабед ще решавам между Гарабед и Иван. CV-то на Сюлейман дори няма да го прочета. Сами сте си виновни за това. Като не ви изнася тук ходете си в турция!

Добре че е бил Кемал Ататюрк малко да ви цивилизова че преди това сте били една миризлива сган дето се е чудила кво да открадне че да не умре от глад :)))

Абе да ти кажа Българите не правят разлика между турчин и циганин. Приемат ви по един и съшт начин.

до- Българин до cat -първо бг е моята родина и ти не може ми кажеш дали да я напусна или не ,то това си е мой проблем да ,ти не си спомняш,да ти припомня малко .Убийството в Лондон, атентата срещу папата организиран от БГ и СССР и покойния С Антонов го направихте герой Убийството на руския бизнесмен в хотела на златните , обесването на трима българи през 1920 те год с предлог че са атентатори които са взривили църквата в софия ,котрабанда с оръжие още от 1950 год до сега,убитите хора в белене от 1930 до края на 80 те год,сигурно не знаеш и за убитите анти комунисти от 1940 до началото на 80 те год,телата им бяха изхвърлени на прасетата ,паметника в Ловеч в чест на кои е издигнат , абе какво да ти кажа вие сте нация която уби краля си .Да ,не съм българин но съм български гражданин ,не съм цигански задник а турски да го знаеш, обичам БГ по вече от такива педараси като тебе ,не обичам хората като тебе ясно ли ти манго .

до до администраторите кво стана бе манго ,май се засегна мангал мръсен .Ти и такива като тебе могат да псуват хората които не са като вас а другите не могат така ли хай да си е...............ш майката ганювска .Научете се да уважавате другите .Българските курви убиха и заразиха сума ти деца в либия а в бг ги посрещнахте като герои ,невинни били хай сиктир бе кирлив.А бе вие се избивате един друг а какво остава да убиете други невинни хора ,ако искаш да ти ги изброя убийствата извъшени от гановци ,като се започне още от османското време та до сега , изв забравих убиец на български означава герой .

tova sa mrusnite igri na MOSAD......6tom po sveta ima zlini-zna4i sa tqhno delo--da ne izbroqvam faktite..vsi4ki gi znaem..

Ей, това политиката е много ку.венска работа.

Браво на Кадафи наистина той е 1 демократичен политик и е абсолютно прав ХАХАХАХАХАХАХАХА!!!! Той е диктатор бе тулуп! ХЕХЕ Демократичен бил....леле хора толкова сте тъпи,че ще ме спукате от смях! ххахха

този Cat защо го публикувате моля? Гяури а? Предайте IP адреса му на ДАНС вместо да насърчавате подобно анти-българско отношение във форума...а Кадафи да мълчи! Били заразили деца? Вие луди ли сте бе? От поне 100 човека персонал само българките били виновни? Много фантастики е гледал по TV каналите на САЩ Кадафито. Ама парите си ни ги взе нали? Навсякъде другаде хората биха нарекли това изнудване и тероризм!

Пустах сестрите при условие,че ще излежат в България доживотнота си присъда.А те бяха помилвани,наградени и посрещнати като национални герои.Ах Гоце,Гоце,мило наше коце.

abe toya gnusen travestit-kadafi/gri se kato stara mastiya/ nema li koi da go grumne ?pisna mi da slusham za pederaskite mu izpulneniya!

Хапчетата редовно и току виж, попилените деца ще намалеят!

Виж сега, не знам колко точно самолета, колко небостъргача, колко екзотични курорти, колко автобуси с майки с деца са взривени от Българи аз поне не знам за нито един. Но ако пусна в търсачката думата атентат всички статии и новини ще започват или завършват с думите ислямски терористи. Ти явно не си Българин и ако не ти харесва тук предполагам че можеш да си изметеш циганския задник от родината ми възможно най-скоро. Тук не харесваме такива като теб. А тези форумци дето се възхищават на законите на либия ги съветвам да поживеят малко там и да видят наистина колко се спазват от самите либийци.

Незнам дали е виновен или не но това че семействата на жертвите от Англия не го считат за виновен ме навежда на сериозни съмнения . Но пък нашите медици бяха използвани много грозно от Кадафи и вместо света да го накаже за това грубо изнудване света го награди.

Ha ha.....prodajnite anglichani izturguvaha Al Megrahi za petrolni dogovori....a koito ne poznava anglichanite, ne znae che te biha izturguvali i rodnata si maika za pari.Izraza za vechnite interesi e patent na edna angliiska dama, znaete koia.V Amerika grajdanskoto obshtestvo e skandalizirano ot sluchaia,tui kato 189 ot jertvite na tozi atentat sa amerikanzi.Kadafi se ochakva da iznese rech v OON sledvashtia mesez i tuk se podgotviat grandiozni protesti za tazi data.

NASHITE SA NEVIDNI - NEMOJE DA SE SRAVNIAVA

До Кокалак. Щеше да бъдеш напълно прав ако не беше пропуснал най-важното - нашите сестри попиляха над 400 либийски деца. Това е големият проблем, защото историята не познава подобно престъпление. Просто България в неподходящ момент и по неподходящ начин се набърка в мръсната война между САЩ и Либия. Имаш ли представа в колко още войни България се е набърквала през последните 20 години?

Белите хора винаги смятат че белите винаги са невинни, а всички останали винаги са виновни. Съответно всички останали имат подобно отношение към белите хора. :)

Абе лилипут, ти пък да не си бил със сестрите, че раздаваш правосъдие? Гледай си рязаната цев и бий глава в пода!

sttotici hilidai bulgarki prodavat telata si-a koito prodava tialoto si,bi prodal i dushata si !!!

Като чета Саt, До Българин (22.08.2009 г. 11:19ч.) (22.08.2009 г. 13:50ч.) и кадафия си мисля, че ДАНС наистина ще има работа. Явно Ал Кайда вече е тук. Каква злоба!? Направо настръхнах...

Евала на Кадафи. Истински патриот, който защитава своите граждани. Само ако имахме тука такива... Въпреки, че имаме много светли примери за подръжание - като Ботев и Левски.

до Българин педарас смотан да не си бил със сестрите че знаеш дали са виновни и не , майка ти гяурска щом е българин значе е невинен ,да ви трепят мамицата ти гадна

Ти сигурен ли си ,че Меграхи е терорист?Лично ли го видя да взривява самолета?Много си надъхан,но има много дуги хора ,които са сигурни, че нашите мед.сестри са заразили децата с ХИВ.

Браво на Кадафи, доказва за пореден път мъдрост и управленски разум.Кой е виновен за взривяването на самолета знаят малцина висши политици,рано или късно ще разберат всички пострадали и лъгани. Е, делата на нашите проститутки са известни на много.Да са благодарни на Кадафи,че ги пусна, те нарушиха законите на една мюсулманска страна и трябва да си понесат заслуженото.

Наглоста на този диктатор не знае граници и достига дори до там да говори явно противоречащи си лъжи.Как така неговото правителство е помилвало нашите медици и ги е пуснало да доизлежат в България остатъка от доживотната си присъда .Що за помилване е това?А защо не каже какъв откуп трябваше да се плати за да бъдат пуснати ?Оставям на страна скълъпения абсурден процес вина за който имат и българските власти които сами раздухваха тезата за независимия либийски съд.Вместо да искаме истински независим международен съд и да настояваме за това ,нашите тапаци тогава на власт, ни точеха тези за вътрешна консумация. За да имитират уж активност ни залъгваха ,че провеждат някаква тиха дипломация, на която не трябвало да се пречи.Трябваше роднините на медиците ,за своя сметка ,да вдигнат шум в Европа ,да се ангажират много почтенни хора и организации там ,за да се достигне до благоприятния изход подплатен с големи пари.И този гнусен диктатор си позволява да сравнява нашия случай с атентата над Локърби.Официалният Запад обаче мълчи защото когато замирише на много нефт всичко друго е без значение ,дори собственото достойнство.Все пак вестникарите изразяват общественото недоволство но какво от това ?!

циганин бил с шатра пътувал и пр а? де и у нас такива цигани да има пък то само бръкниджобовци разни))))))

s tazi razlika, `e sestrite ne sa ubili nikoj , a wa6ia gnusen gadjal e pri`inil smqrtta na mnogo nevinni hora

да не вземе някой да каже че за нашите сестри не е имало сделка.всичко на този свят е пари.и който си мисли че не е така,жестоко се лъже.

Браво на Кадафи наистина той е 1 демократичен политик и е абсолютно прав че всички са хора а става ли въпрос за деца ще замълча,,,Никога не съм вярвал че тази зган която ни излага по цял свят и носи името Българско са били света вода ненапита ,никога не бих защитавал човек който в националната телевизия казва цитирам онази измет здравко нарочно с малка буква''Тази скапана държава ''е като е скапана лежи по чуждите затвори обитак Не знам какви терористи са Иракчани но от повече от 400 заразени умишлено деца нито 1 от тях не потърси възмездие нито 1 Българин в Либия не се е притеснил че с него могат да постъпят така там да те обвиняват в нещо което не си .Това показва и европейското ни право което гласи че усъдиният в дадена държава и екстрадиран в родината си НЕ може да бъде помилван припомням ви случая с Майкъл Шилдс който има огромна подкрепа но законът е закон и все пак той не е убиец!!!

Много хубаво! Сравняват атентатор със българските сестри??? По-голяма тъпотия не бях чувал. Една бомба ще им дойде добре на тез говеда.

Апартамент и неустойка платиха ли му?

Браво!!! Да взривиш самолета и после да те посрещат като герой. Без коментар...

най големият 'майтап' е, че може и да е невинен.

Само с тази разлика че меграхи е терорист и е извършил едно абслолютно безсмислено убийство на много невинни хора, а сестрите не са навредили на никой. Според мен не е лесно да намериш няколко българки, които да извършат какъвто и да било терористичен акт особенно в името на някаква тъпа религия и именно за това първобитните араби, които живеят в либия с разбирания за живота от преди 2000 години не могат да проумеят че нашите сестри са невинни. Това е защото съдят по себе си и и глупава си религия. З повечето араби е нормано да убиваш в името на исляма, докато за 99% от християните да убиеш в името на религията е най-голямата простотия която можеш да направиш. Това е причината поради която либийците приемат един долен терорист като герой. Междо другото мюсюлманите нямат нито една спечелена битка по честен начин на бойното поле очи в очи с врага. Те винаги са действали в гърба на противника, защото нямат капка смелост, но имат океан от подлост!

Невинните така ги посрещат

Единственото нещо което спасява задника на този нагъл диктатор е либийския петрол, но рано или късни ше си намери майстора, също като Садам.

Британците знаят да си првят сметките и да воят политики, не ги мислете... А на тоя нещастник сигурно му остват броени дни н земята, а на небето ще го съдят за делата му, отново...

Нито нашите сестри бяха виновни, нито пък либиеца.