Лекари от чужбина правят експертиза за смъртта от Covid-19 на абитуриента Христо

Разследването, което е водено от Националната следствена служба, все още не е приключило

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАЩАТА, се е смахнал от скръб. Това е най-доброто, което може да се каже за подобен тип поведение. Все пак е адвокат, а те са си нагли копелета!

Д-р Сибила Маринова ли уби момчето с експерименталното лекарство Толицизумаб? Дали ще го Приложи го на дъщеря си,?

Въх, размножават ли се подобни индивиди!?

Българино, осъзнай се! Лекарите не са богове. А хората не са машини. Това да лекуваш човек не е като да ремонтираш автомобил. На човека НИКОГА не можеш да си сигурен какво му е. НИКОГА не можеш да си сигурен какво ще му помогне и какво не. Човек не е машина. Ако продължи това отношение постоянно да се търсят лекарски грешки и да се оказва такъв натиск и стрес върху лекарите, резултатът ще е, че един ден няма да има кой да ни лекува. Ще молите да лекарска помощ, но няма да има откъде да дойде.

Е как няма откъде - от адвокатите ще дойде, те или ще лекуват или ще бъзбуждат дела още преди хоспитализация с мотина, че лечението я ще помогне, я не!

Разбира се, че лекарите също са хора и могат да допуснат грешки. Също е вярно че човек не се "ремонтира" току така.. Обаче лекарска небрежност и некомпетентност вече са други неща. Приятел загуби съпругата си защото когато тя отиде поради съмнение за състоянието си в болница(години преди корона вируса), първо я навикаха че е трябвало да иде при личния а не да се "домъкне" при тях. После я прегледали и казали че е нищо сериозно и е за дом. лечение. После тя се пооправи и половин година по-късно се влоши. Откриха в друга болница рак. Но само можели да и "препоръчат" място. После бе разправии с лекари и тя се влоши още. Успя да стигне до лекари в чужбина но бе късно. Те казаха че вече няма шанс.. И тя си отиде.. Майка ми влезе със сърдечни проблеми (преди ковид) в спешно. И отиде с такси че не може ли да пратят линейка !?! От там я пишат с друго заболяване с по-скъпа пътека и на втория ден(петък) ни бе казано че трябва да влезе в болница за наблюдение същия ден. В документите пише че е престояла 4дни.!?! Отиваме да я приемат , и излиза един нахакан сополанко разгърден със зланто синджирирче и селски обноски и ни навика че няма кой да ни приемел..Да дойдем понеделник?!Явно това е магазин а не болница с дежурства. Понеделник другия завеждащ ни овика защо идваме сега след като са ни казали да влезе петък.. А де.. параграф 22. Платих за стая и за храна.. За щастие тя се оправи, но горчивия вкус от досега с родните "медици" остана.. За това че при записването имаше нов "преглед" и доктора поиска 20лв които просто постави в джоба си няма да коментирам.. Приятелско семейство загуби дъщеря си в рутинна операция от апандесит. Момичето се оказало алергично към анестезията.. Не знам случая на човека, може просто така да е било писано на синът му.. но ако ще имаме неграмотни и арогантни медицински работници по-добре да сме без тях..Току виж пък оцелеем..

Гадно, адвокат! Да печелиш от смъртта на невъзпитаното си дете!? Играта с текстовете в законите не е най-пристойното нещо.

Първата и основна причина е собственото му поведение. Съжалявам. Моите съболезнования.

А този адвокат платил ли е 400 хиляди долара, колкото струваше лечението на Тръмп??? Ако не е платил, защо се е стискал? Той да не очаква, че здравната каса ще отдели толкова пари от нашите данъци??

Мда, забелязва се едно сериозно намаляване на броят на отричащите Ковид. Не знам сега, дали естественият отбор или пък някои познати/роднини промениха нещата.

На този баща бих задал само един въпрос - милионите които иска да вземе от болницата ще му върнат ли сина ?!

Ще вземе на босия цървулите

Е , че то е ясно какво е станало… д-р Сибила Маринова докато се е правила на велика го е обатачила и сега агентите на ДС замазват ситуацията

Прав е бащата. Трябва експертиза за това какво не е било направено, а е трябвало да се направи. За мен покриват нещата щом още вещите лица не са се произнесли какво е трябвало да се направи.

Каква е каузата на бащата? Ако е да вземе милиони от болницата, няма да го огрее. Частната експертиза освен това не е годна за съдебни цели. Експертизата се възлага от съда на експерти от списък, одобрен от съда! Частни експертизи от експерти, наети от страните, включително и чуждестранни, могат да се ползват само за частни нужди!

За какво е толкова зор? Да не би да го съживявате?

по някаква причина е осъдил този адвокат. И той понеже си е богат адвокат се мъчи да заведе насрещен иск някак. И понеже не може Господ да съди... Глупаво и тесногръдо ми се струва ама така е решил. Между другото това което прави не допринася по никакъв начин за по-добро лечение на останалите хора в този град. Даже напротив.

Нищо няма да върне синът му. По добре да си насочи усилията към правене на нещо добро...

""Аз съм сигурен, че успеем ли да докажем какво се е случило със сина ми и това, че му е била поставена грешна диагноза, която по никакъв начин не е обоснована и е лекуван за нещо съвсем друго, по този начин ще разкрием схемата, която се прилага към цялото българско общество и хората, лекувани от коронавирус и са починали. " Грешна диагноза? Вика било е свински грип, а те го лекували от корона! И след като е получил имунна свръхреакция те са му давали имуносъпресори! :) Вместо да му дадат една супичака и... как беше... "да му мине". :) А каква е "схемата"? Може би в болниците им сават рептилско ДНК? :) Това ще е интересен цирк

Да припомня само че "лекарите от чужбина" натръшкаха много народ миналата пролет, прилагайки прибързано и преекспонирано "лечение" на болните от същата тая корона. Който не вярва, да провери официалната статистика на която и да било "нормална" държава и да сравни смъртността миналата пролет, със смъртността от следващите вълни ( https://www.worldometers.info/coronavirus/ ). Разликата е хич да не е поне десет пъти. Къде останаха вентилаторите дето се вдигаше такава врява в началото че нямало да стигнат? Тихомълком ги изоставиха, в момента никой не ползва вентилатори, оказа се че така убиваш пациентите. "Пневмонията" изобщо не била пневмония, вече всички го знаят, и смъртността намаля осезаемо. Добре, айде нова болест не се знае как да се действа. Да, но защо само в "нормалните" държави имаше такъв проблем? И от къде накъде същите тия дето поради прибързаност или каквото и да е избиха десетки хиляди миналата пролет, сега ще са компетентна комисия и ще търсят грешки на хора които далеч не могат да се похвалят с техния брой "фрагове"?

От всичко написано как пък едно вярно нещо няма.

Истината боли а? Сещаш ли се за спекулациите че BCG ваксината пазела от корона? Я ме подсети че съм забравил, от къде тръгна тая глупост? На какъв въпрос се опитваха да отговорят специалистите, та изплува тая нелепа хипотеза че BCG ваксината пази? ААА дали не беше "защо в развитите държави смъртността е в пъти по-голяма" , да май това беше. BCG ваксината е изоставена в развитите държави, защото туберкулозата вече е унищожена. Да обаче на картата със смъртността се виждаше че точно развитите държава са най-зле. После това явление мистично изчезна, но миналата пролет беше така , а който не се сеща - дадох линк със официалните данни на всички страни

истина да боли като нищо вярно в тези неща няма? Вярно е че има такъв сайт единствено. Всичко друго са глупости и лъжи.

"Сещаш ли се за спекулациите че BCG ваксината пазела от корона?" Тръгна от изселдвания в Холандия, Германия и други места, където открииха, че лекари ваксинирани с BCG имат 20% по-малка вероятност да хванат коронавируса и 30% по-малък шанс да умрат от усложнения ОТ корронавируса. Холандия стигна до там че имунизира над 60% от лекарите си с BCG. По това време цяла Европа губеше лекари ОТ коронавируса. А ти защо подскачаш така срещу BCG-то? Страх те е от игли или имаш научен проблем с BCG-то... мангърче глупаво и шизофренно!

И да е вярно, всеки да си носи кръста...т.е. отговорността.

и да кажат кой виновен общо взето няма починал от ковид а има умрели с ковид аз и жената го изкарахме аз съм на 60 г с заболявания диабед бе си като вски годишен грип изписаха рецепта з а 300 лв не взех нищо и си оздравях с чай и паржоли

С парите, които спести от лекарства си купи една Българска граматика и правописен речник.

Не може на 60 години да си толкова неграмотен. Ти си пъпчив пубер.

хахахаах граматиката ви е зора пиша като за имбецилите в дира що като имам граматическа проверка не я ползвам...?

ясно ,че травестит завижда на пубери

си и глупав трол освен, че си неграмотен.

И какво е троленето!? и че, има 2 сгрешени букви ли е важно? А, че писалите тук са за лоботомия? И са се спуснали по крака на майка си и е трябвало да идат в екарисаж?

частните болници вече тотално се отдръпнаха от лечение на ковид. Държавните не са от няма накъде, но ако така продължава има голяма вероятност лекарите там да се отдръпнат. Пък ковид нали няма така или иначе, ако искат хомеопатите да го лекуват. Или адвокатите. Безвъзмездно.

часните сергиии з аздраве взеха милиони а нямат дори инфекциозни отделения забрана за часниците да ползват публичен ресурс за формиране на печалба/ здравни вноски/ държавата нарива пари на болници кабинети и даже оптики що няма държавни аптеки?застраховател?

Така е, кармата винаги те застига, ако не в този живот, то в другия. Бащата пишеше глупости в родния фейсбук за маски и комари и вижте какво стана. Фейсбук е международно зло. Простите и глуповати хора активно се "образоват" от там и ето го резултатът.

После защо бият лекарите че над половината сам крадат и точат от здравната.

А защо въобще търсите лекарите?! Лекувайте се по фейсбук и при д-р Мангъров, Чорбанов, Кацаров, Тодоров, Тони Фармата и Тошко Афроамерикански:)

Браво на човека, търси си правата си последно

Не търси права, а пари. Намерил е точните лекари, да му кажат точните неща. Експертизата, за да е безпристрастна, може да бъде направена само от лекари одобрени И ОТ ДВЕТЕ СТРАНИ!

Глупости, виновният да се съгласи...апсурдно е. ,така се бяга от закона .

Да си търси правата! Необходима е експертиза какво е трябвало да се направи , а не е било направено. Да се даде гласност на тази експертиза. Това ще помогне на добросъвестните лекари, а също и на пациентите. Знанието е половината лечение. Независимо, че детето няма да се върне, много други хора няма да загинат като него. Браво на бащата?

Жалко за момчето, но вина и отговорност носи обществото, хората и родителите. Колко милиона измряха в цял свят? Колко смърт пося тази зараза? Хората са егоисти и не ги интересува. Нима отричането на тази зараза ще направи живота ви по - добър? Лекарите виновни, управляващите виновни, всички са витовни, но в себе си не се вглеждаме.

Много правилно. Да не се окаже, че бащата е смятал маските за измислици и е разказвал вицове за огради и комари.

С тази фобия утрепаха най-вероятно милиони по света. Без фобията не е ясно дали щеше да мине различно от годишните грипове. За България умрелите повече за година (не календарна, а от среда до среда) са над 36 хиляди човека или 1/3 смъртност отгоре или по средно около 100 човека повече почиващи на ден. За да спасиш на теория 1, не може да утрепеш 100 човека. Горе долу това направиха.

Айде Някой да обясни как ноември-декември миналата година рязко се фобираха ли хората лекарите ли рязко решиха да ги трепят но ударно тези два месеца измряха много хора. После как им мина за няколко месеца? После март-април тази година изведнъж някак пак се фобираха... Или пък лекарите пак решиха да убиват някакви? После пак нищо... Пък за фобиите се ревеше много още миналата пролет. Интересно тогава дори се оказа полезна фобията поне даже по-малко от нормалното умираха. Айде бе Някой нали си много умен. Вземи да ни осветлиш защо така?

В същият период спират другите неща, планови операции и така нататък. Грешно лечение. И дори всичко да приемеш 100% за истина, останалите повече починали са над тези изкарвани констатирани починали. Като очевидно мерят всякакви влизащи в болници по всякакви причини. Хора от рискови групи и пред умиране ги мерят за ковида. Е като наскоро бременна, дето почива след слагане на приспивателно за секцио, очевидно умряла от приспивателното. Но 3 ли месеца по-рано имала ковида и брояха такава с бременност. После почва разследване, но вече е броена. Част от броените са напълно абсурдни, ако не е огромното мнозинство, а над половината със сърдечни проблеми. А в началото изкарваха случаи като, казват по телефона на жена, че има ковида, дето нямала и да си стои в къщи. 2-3 седмици така и почива от нещо на червата. Нито е прегледана, нито е лекувана. Ето това е съвсем конкретен случай на убит човек от ковид фобията.

Биг да прости това момче. Лекарите правят всичко по силите си и това е от малкото сфери, които работят правилно. Затова им имаме доверие и за щяло и нещяло сме при тях. Този баща, дето е завел дело, с какви очи ще отиде пак на лекар или ще заведе близки? Понякога и медицината е безсилна, каквито и усилия да се правят.

Има и случаи на лекарски грешки или по-скоро недоглеждане и немарливост, които колегиално се прикриват. Не зная дали случаят на това момче е такъв - може и да не е. Нищо няма да върне сина му - дано поне на 1 човек помогне да получи справедливост с тази си борба. Иначе е безсмислено упорство.

Много просто - отива с думите "ти си длъжен!" И лекарят няма право да откаже, защото се е клел и въпреки че знае, че след това оня ще го съди.

Стига сте се лигавили с тези писаници, че таткото бил меркантилин, алчен и правел всичко за пари. Явно има пари, щом може да си позволи да наеме ексепрти от целия свят, но ако загубите детето си в лапите на некадърни лекари, нима няма да търсите възмездие според възможностите си? Аз лично съм скептичен към някакъв положителен развой, защото това е България и ще бъдат взети всички мерки на дръжавната машина да смачка и да укроти бащата. Защото ако истината излезе наяве, ще повлече след себе си лавинообразно голяма част от лекарите и политиците в страната ни. Всъщност, истината е просат - д-р Сибила Маринова е убила това момче поради некадърност, а защо не и умишлено, защото стана ясно, че тази лекарка е част от системата за нелегална търговия с органи за трансплантация. Естествено, всичко се покри, поради по-горе изброените причини, а маринова дори отнесе някаква награда за лекар на годината. Няма как да натъпчеш един човек със 7 антибиотика и незнайно колко кортикостероида, което противоречи на всякакъв здрав разум и пациентът на оживее. Пожелавам успех на бащата и дано успее да предизвика трус в т.н. здравна система в нашата нещастна държава.

Ти си виновен за смъртта на това дете, както и такива като теб. Ти носиш смъртта и манипулираш мнението на хората, които те четат. Ти си смърт!

Част от жертвите са от Ковид, другата част са от Ковид истерията, карантина и целият този терор на Гейтс, Мутрафджиев , НОЩ и всички други сатанисти замесени в Ковид терора. Едва ли Христо е умрял от Ковид, здрави хора на тази възраст не умират, сигурно е поредната жертва на паниката , лоша грижа, процедурите на НОЩ. Тези фашяги затвориха болниците, отнеха правото на хората да се лекуват, тези 17 хиляди убити са на съвестта на ГЕРБ.

Умрелите повече за година (не календарна, а от среда до среда) са над 36 хиляди човека или 1/3 смъртност отгоре или по средно около 100 човека повече почиващи на ден. Преди съм описвал как мерено, при търсене на умирания по седмици излиза сайта на НСИ и долу има Ексел файлове с данните.

Може да е препил с алкохол на абитуриентската вечер. Може да е от лекарства. Това както Балтов защитаваше пред Мангъров, защо ползват Ремдесивир и как спазвали всички стандарти. И май точно на следващият ден излезе СЗО и каза, да не се използва Ремдесивир при хоспитализирани. Че прекалената имунна реакция е опасна и сигурно тя води до цитокиновата буря, от която се умира. И как се разработват лекарства срещу имунитета за ковида. Е онзи ден имаше как направили трансплантация на черен дроб, след като са го отровили с лекарства срещу ковида. Ако сте обръщали внимание, почти всички които ни съобщават по-млади починали, са с наднормено тегло. За една бременна починала, личният и лекар я пратил в болница, защото била рискова група с наднормено тегло - негови думи на лекарят, а не мои. Имаше щат в САЩ където в ресторанти забранява неща с изкуствени маргарини, че най-голямата им смъртност е свързана с наднорменото тегло. Само от прокламираното дебелеене в къщи и за карантини, хората станали няколко килограма по-дебели. Само от това по света може да са умрели някой друг милион хора. Даваха преди повече от година, че хората в Европа станали 2кг по-дебели след карантините, а сега не знам. И как китаец във Вухан под карантина станал с над 100кг по-дебел. В България за година (не календарна, а от среда до среда), са починали над 36 хиляди човека повече, сравнено с предният такъв период. Има такова мерене на сезони, да хванат зимата. Дават в НСИ на седмици смъртност, а 2020 е високосна и е 52 седмици и 2 дни, но се падат 53 понеделника, които се броят за седмици докрай от годината. Пада се без пикове предните 53 седмици и там починалите са 106556, при 108083 починали за 2019г. Но за сезон 2020-2021 за 53 седмици починалите са 143161 по данни от 29.07.2021г., че ги сменят назад в НСИ. Или за периода 36605 повече починали. Което е 1/3 смъртност отгоре за година или по около 100 починали повече средно на ден. А в България мерените починали са "починали лица при които е констатиран ковид-19". Това от сайта на здравното министерство. Без уточнение от какво са починали. Но очевидно сменят начина на мерене, че чисто статистически в момента, на толкова хора щяха да умират по 18 човека на ден. Но пак има лъжите като умряла от упойката бременна, където изкарваха починала на еди-колко-си години с бременност. И където щеше да има разследване, но си я броят сигурно точно нея. Може да мерят различно дори по болници. Но според мен се отличава мереното от в началото, все едно сечение.

Цитат:"Той уточни, че предстои завеждане на дело за милиони срещу областната болница като обезщетение за смъртта на сина му." Това уточнение обезсмисли всичко останало, казано от този меркантил. Каквото и да ви говорят, да знаете, че става въпрос за пари. Жалка картинка, да осребриш смъртта на детето си.

Другия вариант е да внесе иск за бой с пръчки.

Какво предлагаш? Да ходи да самоубива убийците на сина си ли? Както се случи преди години с детето убито от пиян екип при апендектомия? По какъв цивилизован начин може да се спре порочната практика да се прилагат върху пациент рискови манипулации и експериментални лекарства, за които се изисква информирано съгласие, без да има такова?!

Мислете хора ! Да не би болницата да е заразила сина му с КОВИД ?! Да съди този който е заразил сина му !!!

Мисля, че съм нормален. Съдиш болница за неправилно лечение, при положение, че протокол за правилно лечение на ковид19 няма? Лекуват се симптомите, като те са доста разнообразни и не винаги са лечими. Уж приоритет е справедливостта, а веднага говорим за пари и то "милиони". Не е ли по-добре, първо да се докаже вина, пък после да мислим за "обезщетение". Щял да помага и на други хора, загубили близки, като веднага подчертава "абсолютно безвъзмездно". Ами, то помощта е безвъзмезден акт по принцип, но явно адвокатската му психика не може да го разбере. Отвратен съм.

През войната в Виетнам, грешно са третирали ранените и много са починали, последствие се разбрало защо. Със сигурност има финансови интереси, фирмени. И има грешки....

Като осъди болницата за милиони и я ьакрият, а докторите заминат в чужбина, кой ще го лекува, като остарее. Разбирарма е мъката му, но това е прекалено според мен. Едва ли някой е искал това момче да си отиде.

Като заминат 70 годишните доктори в чужбина, ще внесем 50 годишни от Китай... Може и да ни лекуват през Интернет.

Те пък сега като са се юрнали да те шелуват тая измислена пандемия и ваксини..

Правите де на важни, но при болежка веднага тичате при джи пито нали? И започвате, яма направление за това, ами за онова, ами при кой професор да отода за скъпоценния си животец. Иначе, сте много ербап да псувате докторите, докато не ви потрябват. Не съм лекар, но кал биха ви лекували хора, които псуватр постоянно! Никак разбира се!

Хората си мрат и без лекарска помощ.

"Аз съм сигурен, че успеем ли да докажем какво се е случило със сина ми и това, че му е била поставена грешна диагноза, която по никакъв начин не е обоснована и е лекуван за нещо съвсем друго, по този начин ще разкрием схемата, която се прилага към цялото българско общество и хората, лекувани от коронавирус и са починали. За това отпорът е невероятен, но аз съм убеден, че рано или късно ще успеем да се преборим за истината", каза още Иван Денев.

Истината , че таткото-адвокат е било много важно да се изфука сина му в ресторанта , а не дали ще го опази от КОВИД ! Собствената глупост е убила много хора и техните близки !

а ти - последна инстанция дървен философ. Освен от сизелови двигатели и от всичко друго разбираш :)

Глупако това само доказва , че всички адвокати са еднакви ! Те никога не са виновни ! Дори истина да крещи в лицето им ВИНОВЕН !

Шапка свалям на бащата на детето но със сатанисти няма как да се бори аз съм напълно сигурен че това дете не е починало от КОВИД 19 за мен истината е че нашите продажни доктори които вземат хиляди евро да лъжат за тоя вирус са го уморили от безхаберие и най важното да докажат че вируса е опасен за да могат сатанистите да си изпълняват плана за да поставят хората на колене лека му пръст на детето да почива в мир милото и дано е на по добро място

A по цял свят ли лъжат за ковида, или само нашите лекари лъжат, че има ковид?

Кой какво лъже още не се знае , но цял свят се държи изключително странно и неадекватно, независимо користно или от тъпотия. Нашите глупаци просто копират и се борят за повече пари

Но си мълчат. Много добре знаят за какво става дума, но онези, които дръзнат да изразят мнение, умират много бързо.

Жалко за момчето ама Славе, Мангъра, Мунчо и компания що тръбяха, че било грипче, че нямало вирус.....да ги съди тях

Лъжеш . Вечерял е .

Правилно до последно да си търси правата човека умориха доста хорад

Вируса е виновен, да го осъдят доживот!

Едно голямо браво на човека, за смелостта и упоритостта да се бори със системата. За съжаление, за да стигне до там човек, обикновено трябва да се случи трагедия и ако има сили да се бори, го прави сам. Черните списъци на лекари са дълги, пострадалите - много, осъдени - няма. А в случая на всичкото отгоре е и политически неизгодно, което прави борбата още по-трудна.

А ти що не си станал лекар, щом толкова разбираш????

Нямам психика за това. И сърце нямам. Нито можах да намеря адекватна мотивация. Как се потиска емпатията, имаш ли идея? Грешки могат да станат винаги, дори да си 100% добронамерен, дори да направиш всичко по учебник стават. А в тази професия е лесно да станеш убиец и ако имаш съвест - сън не те хваща, разбира се, ако изобщо можеш да си осъзнаеш грешката. Има самоуверени хора, които не могат обаче, има социопати, които стават лекари, при това добри, именно защото са социопати, има жени с чудовищна механична памет и напълно лишени от лигическа мисъл, които също завършват и дори правят академична кариера и т.н. и т.н. Нещата не са никак прости. Професията е съвсем нелека и е истина, че в гилдията има серийни убийци, които рушат авторитета на лекарското съсловие, било поради злост, алчност, некомпетентност, злоупотреба с наркотични вещества и т.н.

Нямаше да се бори ако беше решил , че живота на сина му е струва повече от една пиянска вечер по време на чума !

Позитивното е, че човека се бори с системата и иска публични дебати. В София имаше "Червената къща", където се водеха дебати, лектори, постановки, но Веждичката я закри, като ненужна и стана музей на скулптор, където никой не влиза

Абе по това време нали имаше забрана за събирания? Как се е заразил на бал?

Ако се криеше вкъщи с две маски дали нямаше да се зарази?

Иска пари Ганчо, това е....

Каквото почукало, такова се обадило! Двама приятели имам които се правеха на рамбовци. Единият го изкара доста тежко - единият бъбрек даде фира. Другият почина преди два месеца.

Това е реалността. Вече започвам да мисля, че получаваме това, което заслужаваме

Тъгата го е озлобила.

Жалко за момчето! Виновни са родителите Забраните важат за всички, другите си носят последствията

Почти в6ички "починали" от ковид, са убити в болниците, чрез интубация. Но това дело, не може да бъде спечелено - пред български или какъвто и да било съд. Такава е политиката на ковидиотите и няма да го позволят...

Изкуствена вентилация повече от 2-3 дни освен, рисковете от баротравма, обикновено води до нозокомиална пневмония, която по незнайни причини в случая на положителен пср тест, я приписват автоматично на вируса. И това се знае от всеки лекар, който не е завършил изцяло с преписване.

Явно сте лекар. Кажете но защо биха ги поставили на вентилационно дишанр, ако нямаха пневмония вече и дробовете им не са засеганти? То хубаво вентилацията води до пневмония, ама те май са си я имали и преди това!

Да бе, тия в чужбина си нямат умрели от ковид, че да се занимават и с нас.

Този кога ще разбере , че единственият виновен е той ! Той го прати на бал в онази кръчма където го заразиха момчето ! Вместо да съди кръчмата за не спазени мерки саи докторите !

Съболезнование но бащата адвокат е с погрешна представа - Нищо няма да може да докаже срещу лекарите. Всички са лекува и по един и същ начин / но по различен начин се справя всеки организъм

Така е. Това не е математика. А и лекарите са хора, а не компютри. Може би човека иска да прехвърли отговорността на другаде. Всички виждаме и знаем как се спазват в България мерките. Няма какво да се сърдим на други

Иска да на сина му да не са били извършвани манипулации, за които се иска изрично съгласие и подпис, а такива са му направени неправомерно. За да разбереш - отива хлапе на дискотека за първи път да се прави на мъж, иска да изпие едно малко жони, а барманът му сипва в джонито още нещичко, в резултат на това, родителите намират сина си пред къщи гол, изнасилен, неадекватен, без пари, без документи, очите му са раздалечени и му трябва месец, за да дойде на себе си. Родителите се радват, че е жив. На детето на този родител обаче са му дали по-сериозни субстанции, без да го питат, при това хора, на които е имал безрезервно доверие.

Нищо няма да излезе от цялата работа.На търгашите им бяха дадени много права няма търгаш който да забие прът в колелото на друг търгаш.Всичките ядат от една купичка.Театъра трябва да продължи така е наредено.А търгашите са главни действащи лица в него.Не напразно в последните 2-3години доста си накупиха нови коли и имоти .Такива каквито и хора със сериозен бизнес не могат да си позволят

Съболезнования за смъртта на сина ти, но кажи ти, пушиха ли те цялата компания от едно наргиле, смяха ли се на вируса и спазваха ли предпазните мерки??? Може би от другата седмица трябва лекарите да не отидат на работа щом са виновни те. Товага всичко ще е наред, нали?

Доста глупав коментар

Да, за съжаление самата истина. Огледален образ на глупаво поведение

Напротив, доста точен. И още нещо, бащата ще се извини ли, ако няма грешка?

Ти да не беше там или сляпо вярваш на това което ти кажат мисирките по телевизора

То много трудно да се сетиш как протича купон с алкохол. Все едно ние не сме били млади. Хайде няма нужда...

Аман от маскирани глупаци!