Коментари - Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат | Днес.dir.bg

Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат

Председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" Стефан Чайков беше отстранен от поста и на негово място беше назначен предшественикът му Лазар Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат | Днес.dir.bg

Коментари

ЧАЙКОВ,СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА СТОИШ МНОГО НА СЛЪНЦЕ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЛЪНЧАСАШ!!! ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА!!

Ще дойде време, Плевню и Захариева също да полетят.

професора етясно профилиран специалист по парламентарните комисии и тяхното значение или с една дума прагматично от къде идва допълнителната лапачка на депутатите -лобитата ,далаверите и близките нам законотворци.

колкото и да не публикувате коментарите хората знаят и виждат за какво идва реч .Така ,че не правите добра услуга на взелите се на много сериозно двумесечета които може да ни докарат до небивали катаклизми с това което започнаха от първия ден .

По важното е,че гери туриска се омъжи за Козов.

Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат Чайков не е отстранен, той просто е отлетял.

на тези, които искат Герб в никакъв случай да не влезе в парламента.

Здравей реваншизъм, здравей ГЕРБ. На 5.октомври. ще прережат лентичката на готовия път към гъбите. Зсичко вече е решено, защо да гласуваме?

го погледнеш това си е чист реваншизъм, така пламенно отричан от бЛизнашки от протестерскто правителство.

Дирник беге, що не пишете какво се случва в ДНСК от няколко дни? Или ви е страх да пишете, че две ключови смени изглеждат като реваншизъм?

Лазаров,ще грабиш заедно с Бойко и Плевнелиев до края на м. Октомври 2014 г.,а след това ще даваш показания.

Щом се жалваш , значи е добре работата . Който и да е щом не сте вие - червените алабаши , значи има шанс да се оправим . Апропо : като ви знам колко сте продажни , ако утре от герб ти предложат пари или пост - там си .

"Koйто и да е щом не сте вие -червените алабаши" ............."Най - добре е герберските мутромафиоти да дойдат на власт",тогава ще цъфнем и ще вържем , нали така Глупако

комуняга ( нерегистриран ) 08.08.2014 12:18 " цяла година не можахме да изчистим след вас. " Е банки , фондове ги ометохте - даже облизахте . А това че теб не са те включили , значи не е трябвало . Дерзай друарю !!

Нагла червена кучка!Какво друго да кажа за нея.Вижте й приятелката,вижте й делата.То всичко е ясно.Ама един ден всичко се заплаща!

деер

25 години не ни стигат, времето е тяхно ......

Лазаров, дай да направя едно кръгче с крадената от тебе Ауди Q7, бе! С една заплатка на български чиновник - и толкова разкош! Това цялата рода да ти е завещала де що има, пак няма да имаш това, с което се фръцкаш. А напред те чакат години на мошенничества и далавери...

Просто работеше. Като вол! За нас!

Не се сърдете , защото таз година е за нашите , а догодина пак за вашите .

Още от първия ден на това служебно "надпартиино" правителство се започна с реваншизма , за който говореше мутрата Борисов(реваншизъм в действие тъй , като това правителство ще подготви връщането на Гербаджииската мафия начело на държавата) ..........Не искам и да си помислям , какъв реваншизъм ще настъпи , ако герберските простаци вземат власта .

БРЦК

Точно така трябва - всяка червена и турска подлога трябва да бъде изрината от държавната администрация.

Назначаването с предимство на хора от тн частен бизнес е автогол за държавата. Именно частниците газят законите с цел печалба на гърба на данъкоплатците. Последното изпълнение - неплащането на авторските права на анадолските кючеци и маанета - е хпристоматиен пример за липсата на морал у частниците - от нискочелите агресивни питекантропи до мазните мошеници с тарикатски мустачки какъвто е един от новите вицепремиери. Какъв ще този български капитализъм на крадлива основа и неплащане на нищо - един господ знае. Няма власт няма санкции, няма справедливост. Остана ни и ние да последваме светлия остапбевдеровски пример на частниците и тогава България хептен ще цъфне и върже.

шпицкомандоси на герб извадиха ятаганите.

Махнаха номенклатурчик,сложиха крадец.Само колите които караше през изминалата година Л.Л. ,Lexus RX 450h и Audi Q7 струват толкова, колкото всички Вие мърляви гербаджииски драскачи няма да видите до пенсия!А ако изкара една година, ще си купи Ламборджини.

Льольо, те са служебни.

С връщането на племенника на бившия главен прокурор какво се променя в Агенция пътна инфраструктура. Нищо. Или професора по конституционно право, явно е тясно специализиран, че за нищо не става.

Няма държава. Какви са плановете на държавата в областта на пътищата, включващо строителство и поддържане и за каква промишленост и селско стопанство се правят. От къде се взимат средства за изграждане като няма промишленост и интензивно селско стопанство. Или чакаме еквилибристиките на ЕС с цел да сме военна база на САЩ които да ни кажат какво да правим и то с наши средства, от построеното преди идиотските промени на инфантили, или казано по друг начин хомосексуалисти и евреи.

Е Ц П Е Р Т И!!!!!!!

пак ще ручаме асфалт и постни пици на герберастите

е поне ще ручаш нещо няма да ближеш само догановия за сол

Голяма метла ги чака червените алабаши и голямо пищене ще има.

Много прост народ в тая държава, бе! Иска да го управлява човек, който и за пожарникар вече не става

вярно е много прост народ в тая държава ти си нагледен пример за простотия

А под "червени алабаши" имаш ли впредвид бивши комунисти, с партийни книжки и кариера по времето на БКП ? Или само тези от герб, които са били членове на БКП са добри комунисти, останалите са лоши ? Или ако слуша чалга е с вас ? А я си спомни февруари какво му се случи на демократа борисов - как мислиш, дали може пак да го отнесе а ?

не има предвид само настоящи чугунени червени глави като твоята

Важното е някой "алабаш" да не вдигне кръвното

Ей заради такива мутри като този и като много други от неговото котило не става за живеене в България. Съсипаха държавата с кражби и некадърност. И с просташка наглост. Такива екземпляри като Чайков си мислят, че държавата им е лична собственост и освен да са големи шефове и че им се полагат много пари, друг вариант не е възможен. Мислят си, че са всемогъщи и вездесъщи. Нали ги закриля ДС.

Добре че го махнаха Само с външния си вид ни плашеше

Каква "приемственост" само на герберо-протестерското павителство на офшорко, още от първия ден започнаха добронамерено да режат глави. Е това си е вече истинска демокрация, приемственост и надграждане, дума да няма.

Каквото почукало, такова се обадило... Сега цяла година трябва да чистим червени боклуци, направени от 'експерта' орех и съселко... ама лека-полека, ще се оправим...

цяла година не можахме да изчистим след вас.

после ми говорете, че това не е партийно правителство, а било служебно. баш си е герберастко правителство и целта не е подготвяне на избори, а подготвяне завръщането на ГРОБ.

Какви магистрали, след като се говори само за тези, дето са около София. Не се говори изобщо за 'Хемус', за 'Черно море", за пътищата на Северна България. То там няма пътища, а някакво жалко подобие с кратери. То не бе Стума, то не бе Марица, то не бе Люлин, то не бе Тракия - или на принципа: всички магистрали водят към дома, демек софия

мали ми те тия магистрали доникъде не водят само до софия а?? ми качи се на магистрала тракия ,струма люлин хоп и си в софия и всички проблеми са ти решени

Благоденствието в централата на ГЕРБ се завръща. Дано само не вдигнат още летвата на комисионната, защото 50% комисионна си беше жив обир. Но по-добре да я плащаш отколкото без работа.

Става въпрос за 50% комисионна практикувана от ГЕРБ>

Не разбирам защо са махнали Експерта на Партията?! В какво се провали? С какво заслужи?! - спряно е цялото финансиране - забатачени са всички проекти и закъсняват с половин година - на работниците не е плащано с месеци Експертна работа без пропуски в духа на най-добрите традиции на Партията!

другарят напусна защото заминава на екскурзията до Сибир, органиазарана от ЦКто. Партията ще мести седенката.

Сияете ли от оптимизъм другарко демократке ? Само експертите на демократите от герб са истински - останалите заслужават презрение ! Само една партия, един вожд, едно мнение, едни калинки (опаа експерти) заслужават внимание - тези, посочени от НЕГО - докторът на всички науки и генералът на всички армии ! Следващият ход е да се върнат други неземни експерти като митко каратиста в ЧЕЗ, продавачката на цигари в НЕК, фидосова в Ядрената енергетика, Емо фаса в авиацията, Миро мършата в земеделието и другите Световни, не, Галактически експерти на народната милиция ! Усмихнете се - чака ни светло милиционерска бъдеще - мутри и чалга безплатно и навсякъде !

Пак ни връщат 30 години на зад.

Близнашки, който подкрепяше "протестърите", които не искаха Орешарски, не искаха и ГЕРБ, а искаха да живеят добре като умни и красиви, защо връща същите и защо сега няма КОЙ и ууу, а всички са доволни и щастливи?!

То не било служебно, ами си било гербаджийско

Абсолютно!Щом пионката президент,гербаджия послушко го съставя-какво да бъде!?

Ясно, пак ще се краде от магистрали. По-гнусно и клиентелистко служебно правителство не е имало, а това е само на няколко дена!!

Има ли вече нещо,което може да ни учуди след като осъденият престъпник цветанов оглавява предизборния щаб на герб.И с този престъпник начело и на герб искат да убедят народа да гласува за тях

А нямаше да има рванфашизъм...

Майтап бе ,Уили-истината е, че ще ви шибаме по списък ,докато ви има на тоя свят,льохмани спинозни!!! М.

Този чайков отдавна трябваше да "отлети", както сполучливо се изразиха строителите....

Докато се усетим,този ще е откраднал всичко,каквото има във фонда на Пътна инфраструктура. Нищо добро не ни чака от тук на там със тези Калинки на Чехльото.

Започна се. Нали е уж служебен кабинет и ще организира изборите? Борбата е за кокала и за големите пари. Гнус

С какво се захваща? С ремонта на боковите магистрали? Да побърза, че след година няма да личи къде са минавали. Справка Люлинската - един тунел здрав няма останал.

време е криминалинките да напуснат държавният апарат, браво !

Тези ги връщат, баламурнико.

Свткавично трябва да се овладеят големите пари на АПИ. Иначе улиците в Слатина са си същите, кръпка до кръпка и дупка до дупка. За тротоари само си мечтаем.

какви очакваш да са улиците след гнойната коалиция на бкп и как да се оправят, ако им се остави достъп до парите !?

Те са си такива отдавна. При вездесъщия Борисов като кмет и като премиер. Все са си същите. А до фамозната зала Армеец, плувния комплекс Червено знаме е изоставен и се руши. Едно време там се проведе европейско.

За улици и тротоари търси общината, АПИ са отговорни за пътища и магистрали.

Какви са заключенията от проведените изпитвания на качеството на настилката на новите участъци на автомагистрала Хемус. Имаше съобщения за специалният метод,който се използва,но не съм чул и чел за резултатите

На баце човека почва веднага с магистралите, каква изненада ...

Да очакваме ли митко каратиста да го върнат в ЧЕЗ, продавачката на цигари в НЕК, както и другите "касиери" и калинки на герб ударно да бъдат връщани от "надпартийните експерти" в служебното правителство ?

Да, очаквайте! Ще се върнат, защото при ГЕРБ имаше някоя и друга "калинка", ама такова чудо като последната година не е имало никога! Като се почне с Делян Пеевски, мине се през оня овен финансовия с познания по икономика на второкурсник, Стойнев дето подписа "Уестингхаус" Здравната овца дето уволни докторите в последния ден, спря лекарствата за онкоболни и разби ТЕЛК-овете и т.н. и т.н. Мога да пиша до утре! По некадърно, неграмотно, зловредно и пагубно управление не е имало никога!

Започна се, да ни е честито.

Интересува ме как това правителство ще гарантира подготовката и провеждането на честни избори, все пак това е основната му задача, а не смени и раздаване на награди.

Коментари - Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат | Днес.dir.bg

Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат

Председателят на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" Стефан Чайков беше отстранен от поста и на негово място беше назначен предшественикът му Лазар Лазаров.

Обратно в новината

Коментари - Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат | Днес.dir.bg

Коментари

ЧАЙКОВ,СЕГА НЕ ТРЯБВА ДА СТОИШ МНОГО НА СЛЪНЦЕ, ЗАЩОТО МОЖЕ ДА СЛЪНЧАСАШ!!! ВСИЧКО НА ТОЗИ СВЯТ СЕ ВРЪЩА!!

Ще дойде време, Плевню и Захариева също да полетят.

професора етясно профилиран специалист по парламентарните комисии и тяхното значение или с една дума прагматично от къде идва допълнителната лапачка на депутатите -лобитата ,далаверите и близките нам законотворци.

колкото и да не публикувате коментарите хората знаят и виждат за какво идва реч .Така ,че не правите добра услуга на взелите се на много сериозно двумесечета които може да ни докарат до небивали катаклизми с това което започнаха от първия ден .

По важното е,че гери туриска се омъжи за Козов.

Чайков отстранен от АПИ, Лазаров - върнат Чайков не е отстранен, той просто е отлетял.

на тези, които искат Герб в никакъв случай да не влезе в парламента.

Здравей реваншизъм, здравей ГЕРБ. На 5.октомври. ще прережат лентичката на готовия път към гъбите. Зсичко вече е решено, защо да гласуваме?

го погледнеш това си е чист реваншизъм, така пламенно отричан от бЛизнашки от протестерскто правителство.

Дирник беге, що не пишете какво се случва в ДНСК от няколко дни? Или ви е страх да пишете, че две ключови смени изглеждат като реваншизъм?

Лазаров,ще грабиш заедно с Бойко и Плевнелиев до края на м. Октомври 2014 г.,а след това ще даваш показания.

Щом се жалваш , значи е добре работата . Който и да е щом не сте вие - червените алабаши , значи има шанс да се оправим . Апропо : като ви знам колко сте продажни , ако утре от герб ти предложат пари или пост - там си .

"Koйто и да е щом не сте вие -червените алабаши" ............."Най - добре е герберските мутромафиоти да дойдат на власт",тогава ще цъфнем и ще вържем , нали така Глупако

комуняга ( нерегистриран ) 08.08.2014 12:18 " цяла година не можахме да изчистим след вас. " Е банки , фондове ги ометохте - даже облизахте . А това че теб не са те включили , значи не е трябвало . Дерзай друарю !!

Нагла червена кучка!Какво друго да кажа за нея.Вижте й приятелката,вижте й делата.То всичко е ясно.Ама един ден всичко се заплаща!

деер

25 години не ни стигат, времето е тяхно ......

Лазаров, дай да направя едно кръгче с крадената от тебе Ауди Q7, бе! С една заплатка на български чиновник - и толкова разкош! Това цялата рода да ти е завещала де що има, пак няма да имаш това, с което се фръцкаш. А напред те чакат години на мошенничества и далавери...

Просто работеше. Като вол! За нас!

Не се сърдете , защото таз година е за нашите , а догодина пак за вашите .

Още от първия ден на това служебно "надпартиино" правителство се започна с реваншизма , за който говореше мутрата Борисов(реваншизъм в действие тъй , като това правителство ще подготви връщането на Гербаджииската мафия начело на държавата) ..........Не искам и да си помислям , какъв реваншизъм ще настъпи , ако герберските простаци вземат власта .

БРЦК

Точно така трябва - всяка червена и турска подлога трябва да бъде изрината от държавната администрация.

Назначаването с предимство на хора от тн частен бизнес е автогол за държавата. Именно частниците газят законите с цел печалба на гърба на данъкоплатците. Последното изпълнение - неплащането на авторските права на анадолските кючеци и маанета - е хпристоматиен пример за липсата на морал у частниците - от нискочелите агресивни питекантропи до мазните мошеници с тарикатски мустачки какъвто е един от новите вицепремиери. Какъв ще този български капитализъм на крадлива основа и неплащане на нищо - един господ знае. Няма власт няма санкции, няма справедливост. Остана ни и ние да последваме светлия остапбевдеровски пример на частниците и тогава България хептен ще цъфне и върже.

шпицкомандоси на герб извадиха ятаганите.

Махнаха номенклатурчик,сложиха крадец.Само колите които караше през изминалата година Л.Л. ,Lexus RX 450h и Audi Q7 струват толкова, колкото всички Вие мърляви гербаджииски драскачи няма да видите до пенсия!А ако изкара една година, ще си купи Ламборджини.

Льольо, те са служебни.

С връщането на племенника на бившия главен прокурор какво се променя в Агенция пътна инфраструктура. Нищо. Или професора по конституционно право, явно е тясно специализиран, че за нищо не става.

Няма държава. Какви са плановете на държавата в областта на пътищата, включващо строителство и поддържане и за каква промишленост и селско стопанство се правят. От къде се взимат средства за изграждане като няма промишленост и интензивно селско стопанство. Или чакаме еквилибристиките на ЕС с цел да сме военна база на САЩ които да ни кажат какво да правим и то с наши средства, от построеното преди идиотските промени на инфантили, или казано по друг начин хомосексуалисти и евреи.

Е Ц П Е Р Т И!!!!!!!

пак ще ручаме асфалт и постни пици на герберастите

е поне ще ручаш нещо няма да ближеш само догановия за сол

Голяма метла ги чака червените алабаши и голямо пищене ще има.

Много прост народ в тая държава, бе! Иска да го управлява човек, който и за пожарникар вече не става

вярно е много прост народ в тая държава ти си нагледен пример за простотия

А под "червени алабаши" имаш ли впредвид бивши комунисти, с партийни книжки и кариера по времето на БКП ? Или само тези от герб, които са били членове на БКП са добри комунисти, останалите са лоши ? Или ако слуша чалга е с вас ? А я си спомни февруари какво му се случи на демократа борисов - как мислиш, дали може пак да го отнесе а ?

не има предвид само настоящи чугунени червени глави като твоята

Важното е някой "алабаш" да не вдигне кръвното

Ей заради такива мутри като този и като много други от неговото котило не става за живеене в България. Съсипаха държавата с кражби и некадърност. И с просташка наглост. Такива екземпляри като Чайков си мислят, че държавата им е лична собственост и освен да са големи шефове и че им се полагат много пари, друг вариант не е възможен. Мислят си, че са всемогъщи и вездесъщи. Нали ги закриля ДС.

Добре че го махнаха Само с външния си вид ни плашеше

Каква "приемственост" само на герберо-протестерското павителство на офшорко, още от първия ден започнаха добронамерено да режат глави. Е това си е вече истинска демокрация, приемственост и надграждане, дума да няма.

Каквото почукало, такова се обадило... Сега цяла година трябва да чистим червени боклуци, направени от 'експерта' орех и съселко... ама лека-полека, ще се оправим...

цяла година не можахме да изчистим след вас.

после ми говорете, че това не е партийно правителство, а било служебно. баш си е герберастко правителство и целта не е подготвяне на избори, а подготвяне завръщането на ГРОБ.

Какви магистрали, след като се говори само за тези, дето са около София. Не се говори изобщо за 'Хемус', за 'Черно море", за пътищата на Северна България. То там няма пътища, а някакво жалко подобие с кратери. То не бе Стума, то не бе Марица, то не бе Люлин, то не бе Тракия - или на принципа: всички магистрали водят към дома, демек софия

мали ми те тия магистрали доникъде не водят само до софия а?? ми качи се на магистрала тракия ,струма люлин хоп и си в софия и всички проблеми са ти решени

Благоденствието в централата на ГЕРБ се завръща. Дано само не вдигнат още летвата на комисионната, защото 50% комисионна си беше жив обир. Но по-добре да я плащаш отколкото без работа.

Става въпрос за 50% комисионна практикувана от ГЕРБ>

Не разбирам защо са махнали Експерта на Партията?! В какво се провали? С какво заслужи?! - спряно е цялото финансиране - забатачени са всички проекти и закъсняват с половин година - на работниците не е плащано с месеци Експертна работа без пропуски в духа на най-добрите традиции на Партията!

другарят напусна защото заминава на екскурзията до Сибир, органиазарана от ЦКто. Партията ще мести седенката.

Сияете ли от оптимизъм другарко демократке ? Само експертите на демократите от герб са истински - останалите заслужават презрение ! Само една партия, един вожд, едно мнение, едни калинки (опаа експерти) заслужават внимание - тези, посочени от НЕГО - докторът на всички науки и генералът на всички армии ! Следващият ход е да се върнат други неземни експерти като митко каратиста в ЧЕЗ, продавачката на цигари в НЕК, фидосова в Ядрената енергетика, Емо фаса в авиацията, Миро мършата в земеделието и другите Световни, не, Галактически експерти на народната милиция ! Усмихнете се - чака ни светло милиционерска бъдеще - мутри и чалга безплатно и навсякъде !

Пак ни връщат 30 години на зад.

Близнашки, който подкрепяше "протестърите", които не искаха Орешарски, не искаха и ГЕРБ, а искаха да живеят добре като умни и красиви, защо връща същите и защо сега няма КОЙ и ууу, а всички са доволни и щастливи?!

То не било служебно, ами си било гербаджийско

Абсолютно!Щом пионката президент,гербаджия послушко го съставя-какво да бъде!?

Ясно, пак ще се краде от магистрали. По-гнусно и клиентелистко служебно правителство не е имало, а това е само на няколко дена!!

Има ли вече нещо,което може да ни учуди след като осъденият престъпник цветанов оглавява предизборния щаб на герб.И с този престъпник начело и на герб искат да убедят народа да гласува за тях

А нямаше да има рванфашизъм...

Майтап бе ,Уили-истината е, че ще ви шибаме по списък ,докато ви има на тоя свят,льохмани спинозни!!! М.

Този чайков отдавна трябваше да "отлети", както сполучливо се изразиха строителите....

Докато се усетим,този ще е откраднал всичко,каквото има във фонда на Пътна инфраструктура. Нищо добро не ни чака от тук на там със тези Калинки на Чехльото.

Започна се. Нали е уж служебен кабинет и ще организира изборите? Борбата е за кокала и за големите пари. Гнус

С какво се захваща? С ремонта на боковите магистрали? Да побърза, че след година няма да личи къде са минавали. Справка Люлинската - един тунел здрав няма останал.

време е криминалинките да напуснат държавният апарат, браво !

Тези ги връщат, баламурнико.

Свткавично трябва да се овладеят големите пари на АПИ. Иначе улиците в Слатина са си същите, кръпка до кръпка и дупка до дупка. За тротоари само си мечтаем.

какви очакваш да са улиците след гнойната коалиция на бкп и как да се оправят, ако им се остави достъп до парите !?

Те са си такива отдавна. При вездесъщия Борисов като кмет и като премиер. Все са си същите. А до фамозната зала Армеец, плувния комплекс Червено знаме е изоставен и се руши. Едно време там се проведе европейско.

За улици и тротоари търси общината, АПИ са отговорни за пътища и магистрали.

Какви са заключенията от проведените изпитвания на качеството на настилката на новите участъци на автомагистрала Хемус. Имаше съобщения за специалният метод,който се използва,но не съм чул и чел за резултатите

На баце човека почва веднага с магистралите, каква изненада ...

Да очакваме ли митко каратиста да го върнат в ЧЕЗ, продавачката на цигари в НЕК, както и другите "касиери" и калинки на герб ударно да бъдат връщани от "надпартийните експерти" в служебното правителство ?

Да, очаквайте! Ще се върнат, защото при ГЕРБ имаше някоя и друга "калинка", ама такова чудо като последната година не е имало никога! Като се почне с Делян Пеевски, мине се през оня овен финансовия с познания по икономика на второкурсник, Стойнев дето подписа "Уестингхаус" Здравната овца дето уволни докторите в последния ден, спря лекарствата за онкоболни и разби ТЕЛК-овете и т.н. и т.н. Мога да пиша до утре! По некадърно, неграмотно, зловредно и пагубно управление не е имало никога!

Започна се, да ни е честито.

Интересува ме как това правителство ще гарантира подготовката и провеждането на честни избори, все пак това е основната му задача, а не смени и раздаване на награди.