Лавров: Добре, че София не ни обвинява, че сме убили Фердинанд, решила е да надмине Чехия

Външният министър коментира информацията, че България разследва руска намеса в серия взривове в складове за боеприпаси с препратка към Първата световна война

Обратно в новината

Коментари - Лавров: Добре, че София не ни обвинява, че сме убили Фердинанд, решила е да надмине Чехия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

еее, борис не сте! но взривихте храм св. неделя в софия на връх велики четвъртък 1925г, с идеята да избиете целият политически елин та държавата ни, гадове азиатски! 134 души! 500 ранени, много почиват по късно от раните си! вие сте обречени, гадове! прокълнати сте!!

Да става дума за ерцхерцога убит в Сараево и причината за ПСВ. Обаче не е сигурно че нямат. Пръст в това,иначе княз Фердинанд си е починал от естествена смърт.

Значи е вярно за Фердинад

Последен шанс за Тиквоний, плюсване на килимчето пред американците по корем и свалени гащи. Това е сценария, но драм състава е много слаб. Освен това Гебрев отказа "поддръжаща роля" в сценката. Но за гьонсурати като нашите управници доказателства не са нужни.

Руснаците убиха Стефан Стамболов,Георги Въркович,Цар Борис,Георги Димитров.....

Никога България не е тласкана към конфликт и разделение с Русия както в епохата ни на измшслената американска демокрация . И то от шепа продажни дебили наречени политици влезли във власта случайно...В крайна сметка ще загуби само българския народ -нормалните трудови и достойни граждани на България.

иванушка, тъпаче безподобно, до днес россия е нападала България пет пъти! пет!

Браво на кремълските управници - с действията си бавно, но сигурно превръщат Русия в най-мразената страна в света. Браво, ребята, продължавайте в същия дух!

Внаги сме били едни гърди напред,- и преди и сега. В заседание на Политбюро на БКП през 70-те години на социализма се е обсъждало искане на КПСС/Компартията на СССР/ за спешен "заем" от 15 кг злато.Нашите "мъдри" ръководители начели с Живков решават:"...на другарите в СССР да им дадеме не само исканите 15 кг ,а още колкото имаме..."?! В годините на прехода от запад поискаха да се разтурят кооперативните земеделски стопанства, а нашите "мъдри" ръководители решиха да разтурят и успешно се справиха с цялото земеделие. Та винаги едни гърди напред - за да бъдем харесвани.

Признахте ли си и за Фердинанд?

грохнало от създаването на политически интриги арменче да не си мисли, че може по всяко време да се изказва налудничаво срещу България.

И извършва терористични актове на наша територия Време да изгоним оназ тьотка и шпионите и Да живее България!

По какво можете да познаете руската дипломация...когато ги подложиш на съмнение и им изложиш факти, те отвръщат с теория на конспирацията. Понеже цялата им държавна машина е основана на конспирацията. Похвати от 18-ти век...!!

Абе тоя нашият главен прокурор кой и за какво го назначи? Да слугува на задокеанските си господари като плюе бездоказателствено по Русия? А, тези бандити от управляващата върхушка,дето крадат на поразия,тях кой ще ги лови? Или сред тях няма корумпирани?

Тука не става думаза никакви "шпиони " или други по-умни дипломатически действия. Това е обикновен ..."СЛУГИНАЖ"!!! Та това е ...."ДЕМОКРАЦИЯТА И (НЕ)ЗАВИСИМАТА БЪЛГАРСКО/ЧЕШКА ПОЛИТИКА".

СЛУГИНАЖА винаги е бил на подлогите тук бивши ченгета и доносници които добре са си живуркали при тях-вие сте само едни продажници и заслужавате да бъдете съдени по ЗЗД но и това ще стане

Фердинанд Сакс-Кобург-Готта или вашия лакей Фердинанд Козовски? А ? А може би имаш предвид Фернандел? Я по-добре да стягаш чемаданите и....на заслужен отдих да ловиш риба на дачата! Я се виж, ще вземе да ти стане лошо да се чудят в Боровиха какво да те правят. Срамота е на тези години, пк и за простата трябва да се внимава, абе-е...сложни работи.

Лавров ги насра жестоко...Действията на чешки и български управляващи са меко казани нелепи, смешни и силно повлияни от сащ-исаните еврейски уроди. Евреите са страхливи биологични отпадъци и не могат сами да си водят войната срещу могъща Русия и хвърлят в боя разни нелепи пудели като трохата соломон паси и него подобни. Русия ще ги смаже за пореден път, но защо трябва да завличат целия свят. Отровиха и разсипаха планетата с проклетата си зараза. Този водопад от нападки срещу Русия ще има ефекта на бумеранг, но евреите печелят от дрънкането на оръжие...

Лавров-заминавай под земята! РашкоУсмърДен

Ами другари комуниси вие създадохте Македония сега си я браните

Къде ги видя тия комунисти?

То тук наистина нямаше истински комунисти защото малцината другарето ги избиха още в началото на преврата да не им мътят водата но слугинаж и подлоги винаги е имало и те се наредиха на комунистическата софра та сега като ги изгониха се мъчат пак някак си да се наредят на нея,че глада ги гони а не са научени да работят

Ставаме за смях и унижение с нашата прокуратура.

Фердинанд не, но синът му Цар Борис трети.....? На въпрос защо все още има тайни около смъртта на нейния баща и кой се страхува от истината за нея, княгиня Мария Луиза отговори: "Няма отговор. Може да се търси навсякъде. Има много теории, гадания, измислици, но засега за жалост нищо не излезе наяве. Човек започва да елиминира: не са германците, защото макар че той се опъна на Хитлер и беше единственият човек – не казвам цар или президент, а човек, и му каза: „Не изпращам българските войски на Източния фронт и не си давам евреите!” Никой друг не го направи. Това се крие, разбира се, но и това ще излезе. Значи, не са германците, англичаните нямаха смисъл да го убият, защото баща ми опитваше да направи завой на Запад. Единственото, което може да се каже, че е от Изток. И аз съм убедена в това." От 1990 година тя отправя въпроси. "Питала съм президенти и други хора: „Знаете ли нещо?” –„ Не.” „Знаете ли, кой разкопа баща ми тук от гроба и не го остави на мира?” –„ Не!” - Една стена от мълчание. Брат ми, като беше премиер и той не успя да научи какво направиха с тялото на баща ми. Това е нещо доста отвратително. Всеки има право да отиде на гроба на баща си или на майка си. Затова, когато майка ми почина, аз казах: „Дума да не става да я погребат в България! Пак да направят такава гавра – Благодаря!”

Баси тъпнята. Той отказал да прати войска против Русия и затова го убили, Малеев.

Чудя се само как с 2 гр. мозък пазиш и равновесие а за мисъл не искам да говорим......много "пяна" има още по земите ни и само за смет става

без коментарs!!!

Първи 1989 застанахте позиция партер на запада, разпродадохте не само ссср Русия но и цяла Източна Европа за жълти копейки. Подарихте му производство, оеъжие, цели народи... Преди България построихте макдоналдс в Москва, дадохте тон за целия разпад, а сега Българите са ви виновни?!-Не, вие не заслужавате да бъдете лидери защото сте п..ки!!!

Президента нали каза че наште служби хал-хабер си нямат от това което става в България... "Получена е била информация от международно сътрудничество," а Бойко пак си мълчи.

- Товарищ Митрофанка, получаешь призовку. - За что? - За мою кожаную спринцовку.

Руснаците винаги са ни смятали за някакви мекотели, които от благодарност за освобождението ни от османско робство, трябва да им лижем гъзЪ во веки веков. Руснаците си гонят интересите, което си е съвсем в реда на нещата, но ние не сме руснаци и не сме длъжни да им пригласяме.

А, може и да сте го убили, вашите потайности и мръсотии са безгранични.

Всяка година хиляди руски граждани посещават България и е възможно е според информацията от партньорските служби и най-вече от САЩ те да са участвали и във взривовете в Чехия и нашите военни заводи.

Нагъл и безочлив,нормално за Рашките.

Това не може да бъде - братята руси не правят такива неща...

На времето трябвало да се напише книга за слона. Германците написали един том. Поляците написали два тома. Руснаците написали три тома. Българите написали шест тома: 1, 2 и 3 том ги превели от руски 4. Българският слон - по-малък брат на съветския слон 5.Слоновете в светлината на решенията на Априлския пленум на БКП 6. Българския и съветския слон - хобот за хобот през вековете Нищо ново, само че сега превеждаме не от руски, а то английски!

Странно на къде тръгна този свят,първо от САЩ с 30-40 г. давност тръгнаха едни,каки да си спомнят какъв секс са правили,но сега осъзнали че даже и да им е било хубаво ,те не са били съгласни:((( след това пак САЩ чак в 21 век решиха,че живота на черните има значение.Дали случайно с новата мода да се обясняват едни взривове от преди 7 до 13 години пак не тръгва от САЩ???

Каквото и да излезе или не излезе ще бъде с един и същ резултат - повече гонене на руски "дипломати". В ЕС и САЩ идва края на новичока и политическите убииства на Путин, всеки руски дисидент ще бъде в безопасност. За съжаление обаче параноята и шпиономанията ще се вихрят с пълна сила.

Тиквата беше казал, че тоя е най-големият дипломат в света!!

Тиквата е скрита мурзилка. На всички е ясно.

Типична руска наглост! А след това защо имало русофоби. Ама заради терористичната ви политика бе кон такъв!

Споко пич, ние на тея дето са ни бомбардирали им правим паметници. А Бойко ходи да им върти и свирки. А фенчетата от този сайт им дават и дирниците си за "онождане"

Ние имаме паметницина агресора СССР - оня хОй в София, ватника в Пловдив и т.н.. Творби на българските мурзилки.

На тия дето 45+ години ни правят мизерии,още им държим паметниците..

Не мога да разбера българската мурзилка. Сталин през 1944 отцепи една голяма част от България и искаше да я даде на Тито и македонските ни душмани, а българската мурзилка ближе руските гъзове. Извращение!

Слаб 2 по история.

Да те еба у глупака прост! Айде ти кажи !

А кой уби Георги Димитров нека да си каже лавров

Уникално дебилно същество! Убиецът на Фердинанд Хабсбургски, сърбинът Неделко Габринович е заловен веднага след хвърлянето на бомбата. Така че, Лавров, и там вашите любимци, сърбите са се окакали.

Браво на "българската" про кура тура.

КОН

Боклук смотан, а ще чествате ли както каза Путьо празника на "македонската" писменост, на която и вие пишете? Нещастници, дали сме ви писменост, вяра, държавно управление с Цар начело, книги, християнска култура! А вие пратихте учения , който откри гроба на Кубрат в Сибир и разпарчадосахте всичко от могилата в различни музеи с надпис неизвестна "култура". Толкова мизерии, колкото руската държава ни е направила, няма друг такъв! Не говоря за обикновените руснаци, добри и изстрадали хора под гнусен антихуманен комунистически режим, дори и в момента!

Ларвов, а батюшката император Ники 2, кой го уби?

Който уби Линкън и Кенеди ?

Да България! да не се услушва много ами да се мята на абразурата да сваля Гешев, че Лавров ще им спре дотациите

Този дебил? да не намеква,че Българи са убили Фердинанд. Ей тези са абсолютно непоравим случай, все лъскат сърбите.... Илиза,ч еруснаците са някви слуги на сърбите, а не независим ителигентен народ

Лавров може всичко да говори Нашата прокуратура също Журналята също правят собствена интерпретация Например По тава време на годината в България са засечени 6 американци. Може да се направи обосновано предположение, че те са построили автомагистрала Марица

Ама е́рцхерцог Франц Фе́рдинанд фон Ха́бсбург всички знаят кой го е убил - руските и тогава, и сега любимци сърбите, в лицето на студентът Неделко Габринович, от босненската организация на сръбската националистическа организация „Черна ръка“.

Ако питаш руснаците те вече намекват, че това са Българите

Уникални безочливи лъжци са!

Тоя Лавров може и да не знае, той не е особено образован човек, но въпросния Неделко Габринович е заловен на място. Така че за пореден път всички знаят, само руснаците се правят на умрели лисици. Както и за Катинската Гора.

Не си прав - лично Путин беше ( каскетски даже има клипче - 20к резолюция и го е качил в тубата ) .

Лавров и Демократична България са на изненадващо сходни позиции относно Гешев.

скоро ще ни обвинят че сме колонизирали целия сибир, и Манджурия....

Не но кораб на американската брегова охрана - ще пази ,,американските интереси'" в Черно море , а за индианците - мъниста ... вожда продаде земята .

продаде е Станишев

Такак е ! А костов - люпеше семки и броеше пачките .

Дай България подкрепиха Лавртов и продължиха да настояват за оставката на Гешев...

Тъй кат му гледам фейса на Лавров ми мяза на дърто, деградирало руско пиянде.