Коментари - Кремъл: Може да се съгласим със САЩ, че е нужен мир в Украйна, но засега няма да има преговори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двете държави винаги са били съюзници в началото таен съюз после явен като се започне със възстановяването и подялбата на влияние , както обикновено става след война .

О, Украйна! Девет месеца младите украински дружини как Украйна бранят. Горските долини трепетно повтарят на боя ревът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти чеченско- руски орди лазят, и тела я стелят, и кръв я залива. Бури подир бури! Рояк след рояк! Путлер безумний соч и Украйна пак и вика: "Търчете! Тамо са украинските герой! " И ордите тръгват с викове сърдити, и "Путларах акбар!" гръмовно въздуха разпра. украинския полк "Азов" отговаря с други вик: ураааа Слава на Украйна СЛАВА НА ГЕРОИТЕ. Победа Украйна!!!

Радой Ралин за подобни графомани: "Едно време нашите деди с пачи пера пишеха златни стихове, а днешните ни "поети" със златни пера пишат пачи стихове!"

Не знам на кого правят впечатление? Руснаците имат загадъчни цели с тая война,ако доживеем да видим края може и да разберем.САЩ ако не махнат дъртофелниците от управлението може и да не се разпаднат .

ЕДИНСТВЕНОТО Разумно Решение на войната в Украйна е ЛИКВИДИРАНЕ и ИЗЧИСТВАНЕ на Украйна от НЕОНАЦИСКИТЕ и ВЛАСТИМАЩТИ и ЕЛЕМЕНТИ! А Постигането на това може да стане по много начини! А ако това НЕ се НАПРАВИ СЕГА по късно ще ПОСЛЕДВА и ЯДРЕНА Война???

за руските окупатори или за украинския народ..

С извинение. Не са самолетоносачи, а бомбардировачи. Не че има значение, щото руснаците така или иначе не разполагат със самолетоносачи.

Явно Путин в момента се е заобиколил с врачки, които му предсказват светло бъдеще. Украйнците в момента изваждат от строя ядрени самолетоносачи на стотици километри в сърцето на РФ. И това само с достъпа до цивилни технологии, достъпни до всеки в САЩ. Путин в момента се насира, щото вижда, че не струва нищо, а това вече е ясно и за всички под него. От този момент на татък, вертикалната структура на власт, установена от него, започва, да се разпада. Скоро ще станем свидетели, на първите признаци за зараждаща се анархия. На запад не обичат анархията. И със сигурност не биха позволили да се случи такава на територия като РФ и то с ядрен арсенал да затрие всичко на нея за столетия. Извода е, че територията вече е разпределена. Хората които ще я управляват, вече са се съгласили, да следват определени правила и да се откажат от ядрения арсенал срещу щедра помощ за нейното развитие Тази война вече е загубена и спечелена. Това което ще видим в следващите години е разпад на РФ и подобие на Плана Маршъл, който да не позволи анархия. В момета в който се установят граници и се създадат държавни институции, новосъздадените държави ще бъдат заставени, да подпишат обвързващи договори, с които да се осъществят реформи, гарантиращи демократичното развитие на държавата и разделението на властите. Това най-елементарно обяснено. След това влизат частните капитали от Запада и освободените капитали на тези които са на власт. И тук идва красотата. Когато имаш демокрация и върховенство на закона, инвестиращия капитал се облагодетелства много, но много повече се облагодетелства самото общество в което е инвестиран този капитал. За жалост Путин уби това във Русия. За това Путин си отива, Русия се разпада и всичко започва от начало. А Запада има обица на ухото. Първо реформи, после капитали. А тука някакви ни обясняват, че България не влиза в Шенген, разбираш ли, щото Нидерландия има да бори вътрешни проблеми. Не приятели! Имаме късмет че сме в ЕС и се ползваме от блгата на свободния пазар и свободното движението на капитали, и работна ръка. Защото парите които влизат в България благодарение на това( и тук не вкарвам парите които ЕС буквално ни подарява) не са нищо в сравнение с това което са инвестирали западни компании тук и тяхният ефект върху ежедневния живот. Когато западните капитали влезнаха в България, всички разбрахме, какво е наистина, да имаш избор и тъговеца да се бори за твоето внимание. Преди това имахме Илиянци и кварталните магазини, които не само че те лъжеха в геамажа, а няма и на кого да се оплачеш, че нещо е с изтекъл срок, примерно. Смятам, че бях доста изчерпателен. Всеки има глава на раменете. А троловете, колкото и да всяват смут… Скоро парите ще спрът. Някой беше казал, че капитализмът не е перфектен, но е най доброто което имаме. И това е вярно за демократични общества с разделение на властите. И все се надявам, че ме четът хора, които имат представа, какво е това.

Пий си хапчетата редовно. Тия младежки блянове няма как да се случат дори и да се разпадне РФ. От 300г. основните цели са богатсвата на Русия и унищожаване на една свръх държава, която е винаги заплаха.

Тия младежки блянове няма как да се случат дори и да се разпадне РФ. От 300г. основните цели са богатсвата на Русия и унищожаване на една свръх държава, която е винаги заплаха. През последните 300 години светът се развива, а тази територия деградира. За разлика от много други не свърх държави. И каква заплаха е била и е тази прогнила от корупция империя някога, а и сега освен за малките и съседи. С какво толкова е била важна за развитието на света някога? Всъщност бих провел с теб един дълъг и откровен разговор. Предполагам не си смятал и че СССР ще се разпадне?! Но не изключваш, РФ да се разпадне, всъщност. Но не смяташ, че нещо ще се промени там. А всъщност смяташ, че някой иска богатствата и. Интересно ми е, кой иска нейните богатства?! Япония, Сингапур, Южна Кореа, Холандия, Дания, Белгия….. Не! Щатите! САЩ искат тази територия и нейните богатства за себе си!? И сега ако ми обясниш кое точно богатство искат те…. или който и друг да смяташ, че иска нещо което е важно за развитието на дадена развита държава. Това което в Русия не могат да разберат, нито управляващите, нито поробеното население е, че първо трявада да искаш, да развиеш и да се грижиш, за това което имаш. И оттук идва и твоето объркване, за това какво е възможно. Мисълта ти свършва точно преди носа!

Имаш наченки на мисъл .И вярно извади пръстите от контакта!

Словесна еквилибристика в стил "тюрлюгювеч", овкусена с неграмотност! "ИзводА е..."!!! "спрЪт"!!! "четЪт"!!! До подводните дълбини на синтактичните и интонационни запетаи няма нужда да се далдисва.

През последните месеци 35% от ключовите съоръжения на украинските опорни мрежи бяха повредени от масирани атаки на руските сили. В момента електроенергийната система все още има дефицит на капацитет от 19%. Това съобщи премиерът на Украйна Денис Шмигал. „Недостигът на мощности в енергийната система ще продължи да съществува. Сега е 19% от прогнозното потребление“, каза правителственият ръководител. По думите му 70% от ключовите съоръжения са атакувани два и повече пъти. По-конкретно, по една от подстанциите в района на Одеса нашествениците са изстреляли седем ракети наведнъж. Шмихал също подчерта, че енергийната система остава непокътната и се контролира от диспечери на Ukrenergo поради факта, че повечето от ракетите са били свалени по време на масираната атака на 5 декември.

Нова партида военни марки от Укрпоща беше изкупена днес в Донецка област. Това съобщи началникът на регионалното военно управление Павел Кириленко. „Този ​​път марките са посветени на въоръжените сили на Украйна и се наричат ​​„Оръжия на победата“. На листа с марки има шест марки, всяка от които е посветена на отделно оръжие на нашата армия: "Елша", "Нептун", "Стугна-П", "Байрактар ​​ТВ2", FGM-149 "Javelin", "M142 Хаймарс", каза Кириленко.

"Продължаваме да връщаме защитниците на Мариупол - в днешния списък от 60 души 34 са от тях, включително 14 от "Азовстал". Някои са ранени и ще получат всякаква необходима помощ в Украйна", Тези в Мариупол и Азовстал бяха пленени през месец май. Досега са минали над 6 месеца. Ако са били ранени - надали са стояли 6 месеца без мед.помощ. Явно е, че са ги лекували руснаците. Така че Ермак леко лъже.

"Русия казва, че никога няма да се откаже от окупираните територии в Източна Украйна, а Киев изключва възможността да отстъпи каквато и да е част от земите си в замяна на мир и изисква Москва да ѝ върне всички завладени и окупирани територии, включително и Кримския полуостров." Ех, ПРОЕКТЪТ на САЩ се провали.

Проектите на САЩ не се провалят! Украинците с наша помощ ще откажат Русия от окупираните територии в Източна Украйна и след това ще бъде сключен мирният договор!

Докато не постигнели целите на СВО? Че те тия цели отдавна са мираж. Песков кво се прави на не разбрал. Сво се провали с гръм и трясък. Само бг подлогите на Путя все още вярват в победата на ордата. Ха хаха руския резил е самой могучийй.

Никакви преговори докато не бъде почистен Донбас и останалите исконни руски земи от укрофашисти, укринацисти и всякаква бандеровска сволач. На Артьомоск братухите утилизират доста бандеровци и чуждестранни терористи. Това трябва да продължи.

На Запорожието мистър Хаймърс бая груз 200 направи.

Ще изчакаме Изборите в САЩ /

путиландия е прекрасно място! нещо като рая! вероятно заради това никой не ще да ходи там доброволно! дори русолюбците!!

Русия има Шенген - не допускат хора без Образование .

там няма хора! там са изродите! хората там са изтрепани още от иванушка грозни, после пьотр , екатерина, джугашвили и путанин сейчас!

вместо да ми пишете минуси, може да ме опровергаете, като се заселите в раша, бе россолюбци!

И ние като се заселим в Русия , какво ще стане с теб? Ще те пръцат мюсюслмани .Такива кото теб са предали България /

тъпи, рашистан е единствената уж бяла държава в която 35 % от населението са мюсюлмани!

Сащ не преговарят с террористи,и Рф още по малко ..

тъй де! не може раша да преговаря с терористи, щото няма как да преговаря сама със себе си!

Съобщава се, че в Бахмут украинската страна (и наемниците – постът на португалски) губят между 500 и 800 души дневно („еквивалента на силата на батальон“); в Константиновка болниците бяха пълни, някои от училищата бяха превърнати във военни болници. „Можем да считаме тази битка за мини Сталинград на тази война.

Путин от 8 год им разправя че ще ядат дървото ,обаче Укропите не вдяват ..Значи им харесва.Свикнаха.

“Кремъл: Може да се съгласим със САЩ, че е нужен мир в Украйна, но засега няма да има преговори” Още малко, сред като и украинците започнаха да удрят военни обекти и в Русия не само ще се съгласите, но и хоро ще играете! Но голевият ви зор всъщност ще дойде от вътре, когато руският народ узрее и окончателно ви усети, и тогава дупе до ви е яко ке Ива: “И почвам са бегам и да се крия, бате!” :)

Алъооу инфото...знаеш ли режима на тока във Лвов примерно!? 8 няма...4 има...8 няма ...4 има... А като стане -20...а още 5 месеца зима!?А като замръзне и се пръснат тръбите!? Ти чакаи да зрее руския народ...по точно той ще узрее...и ще спре да жали тия свой македонци

Викаш като им спрът тока и ще станат руснаци набързо хахахахахаха !!!! бабите по родопите да не станат и те рускини че там ток няма въобще хахах от къде ви намират чак толкова умни не знам в русия ли ви развъждат или просто каквото изхвърлят от столипиново като човешки отпадък

Що... в Белград като им спряха тока и водата...че и мостовете над Дунава срутиха станаха ли американци!? А като спряха тока и водата на Крим 2014 там станаха ли украинци!?

Денис ПУШИЛИН фърля ГЮБЕЦИ на терасата докато руските ФАШИСТИ масово умират в Донбас от ХИМАРС и ТРИ ТОПОРА Минута 5 от клипа https://www.youtube.com/watch?v=5HK224APh_w

Руснаците просто показаха истинското си лице - комплексирани бедни противни селяндури. Крадци на перални и тоалетни чинии. Бедняшка шайка мародери. Жал ми е за 5-6% читави хора с руски корен, които сега умират от срам и се проклинат, че са родени руснаци.

Ройтерс отбелязва, че целите на Москва в Украйна не са напълно определени ..................... Споко...целите са ясни Всичко отдавна е измислено - въпросът е как ще стане...по лесния или по трудния начин. Руска Новорусия, неутрална Малорусия около Киев и бандеровското котило Галиция... Тя да ходи в ЕС, НАТО, на Марс или на майната си...все тая

Руснак да мисли! Дай му водка, не го карай да мисли!

С терористи не се преговаря - правилно. 3 терористични акта от украинци с дронове имат за 2 дена на Руска територия.

Естествено че няма да има никакви преговори... Бой по каските ... Украина без ток - той и без това е съветски... Тамошните бандеровските свини, както и нашите соросоидни нямат сложени 2 тухли една върху друга... Нали искат да се отърват от комунистическото наследство...сега е момента. Тока не е само светло и топло...а в Украина -20 зимата е нормално... Той е и вода...и интернет...и телефони...и ЖП транспорт...и т.н. Да се връщат във времето на Фред Флинстоун... А напролет руснаците ще подпукат оцелелите щото Харков и Одеса чакат...

Напролет ще се размиришат полята и горите на Украина на немогилизирани мобилизирани.А много е възможно и Русия наистина да освободи….от присъствието си окупираните територии.Включая и Крим.И да почне със изплащането на трилионите долари и евро за разрушенията и убийствата в Украина

Няма проблем...от хохлите става добра тор...всеки ден от 300до 500 отиват всеки ден при Бандера при Бахмут... А репарации плащат и сега...в ракети - е вчера пак имаше транш...

Веднага щом се оттървете от бункерния старец. Нова година, нов късмет.

Ще..ще...2036... Ми Бидона кога ще го ровим!? Преди Пелосито или след нея!?

Махнете се от Украйна, спрете да я бомбардирате и там отново ще има мир.

Ами хубаво, след още 30-40 хил. загинали орки и като почнат да ви падат бомби в Масквами,( щото от вчера вече братята украинци думкат много близо до там), пак ще си говорим.

Няма да им дадър Американците Не искат да се засилва конфликта те и така си се справят добре украинците ако искаха щяха да им дадът и ракети и самолети какво ли не а те им дадоха хаимарси с наи малките ракети ! Рашките са бегали отвсякъде заминават си в историята не случайно няма нито един атентат или някава операция в Москва до сега Не си мисли че украинците при толкова избити деца и жени не им се ще да спретнат една забава в московското метро например по лесно от това няма. Те ушанките може и да си вдигат акциите че воювали с нато ама 20 гаубици от складовете на НАТО не е НАТО .

Могучая си изпука ПВО ракетите по наземни цели в Украйна и сега няма с какво да се пази от украинските дронове. Хахахахаха

и да поздравим успешното изпитание на украинския дрон от снощи , довел до -2 стратег бомбаридовача на Цара . явно трбва да си ги крие на повече от 1000км от украйна

Верно ли е, че ВСУ провеждат специална военна операция по денацификация и дефашизация на народите на бившата Российска федерация?

крайно време беше!

Отново имаме двуполюсен свят. Военното и икономическо джудже Русия не е включена в него.

ТОВА СМЯТАХ ДА ПИША - БЛЯДИЯ ИЗЧЕЗВА КАТО "ФАКТОР" И ЩЕ ОСТАНЕ "РЕГИОНАЛНА СИЛА" В СЯНКАТА НА КИТАЙ !

Китайски енергиен придатък. Русията има по-малко население от една средна китайска икономическа зона.

Дори Нигерия има с 30% повече население от Могучая. И по-голям БВП.

Смешници. Вече не е важно какво мисли губещата русия. От тук нататък победителя ще решава кога и дали да има мир...а това е Украйна

А сега си избърши лигите,че замириса

изчерпан трол

Още на 24-ти февруари казах - пилците се броят на есен. Нещата за Путин може и да не изглеждат много розови в момента, но не бих подхождал с такава детерминираност. За нас като държава е важно тази олелия да свърши час по-скоро. Не може тази година на празничната трапеза да можем да си позволим половината на това, което е било миналата година, заради някаква война, която би трябвало да не ни засяга. Засегна ни в момента, в който ЕС наложиха санкции на Русия. Резултатът го чувстваме всички ние. Прагматично погледнато извършихме две основни грешки: 1) Имаме доста старо оръжие, което се използва и от двете страни във войната. В момента се търси. Не говоря за МиГ-29 или С-300, ами за гаубици, снаряди с изтичащ срок на годност, ракети - изтървахме момента да се отървем от застоялата стока - а който иска да купува - Русия, Украйна ... важното е свеж капитал да влезе при нас! Щом искат да се бият - хак да им е! 2) България, в частност КП скъсаха договора с Газпром, който ни даваше газ на безобразно ниски цени спрямо сегашните. Сега купуваме на съвсем различни цени, което влияе и на всички стоки и услуги(тук заслугата е и на това, че сме в ЕС, а това е свободен пазар - ако при нас е в пъти по-евтино отколкото в Германия, например ... ми идва тира и купува всичко и на там)! Та ... лека полека започваме да се усещаме, това с Лукойл беше добър ход, успяхме да защитим нашите интереси, защото Русия е по-сговорчива в момента. А каквото и да бръщолевят по телевизията и в дир-а, няма толкова луд кръчмар, който да си изгони пияниците! Същото важи и за Русия - санкции-манкции ама парите не миришат. Колкото до неистовото защитаване на Украйна - ами - ще спечели този, който има повече пари, толкоз по въпроса. В момента запада налива ангария на Украйна, само и само да успеят да отбият руснаците, но и последните се държат, и май-май войната навлезе в една фаза, в която който тръгне напред бива унищожен. И в двете държави има огромно количество оръжие. Но ясната истина показва, че авантюрата на запада да събори Русия я плащаме ние.

2022-12-06 19:06:56 Че защо? (нерегистриран) Генерал Мраз винаги е помагал на Русия. Справка Наполеон и Хитлер. И Йеленски. --------------- САМО ДОКАЗВА - КОЛКО КУХИ СА "ПАБЕДИТЕ"! ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ ... НО С ОБРАТЕН ЗНАК, ЗА ДА ИМА РАВНОВЕСИЕ - ПРИРОДЕН ЗАКОН !

Този път великите руснаци са с летни униформи в снега. Историята се обърна наопаки.

но с местно парно в палатките....

Господи,благослови ме, благодаря ти за всичко,което си ми дал и си ме научил на този свят,благодаря ти че я има Русия на Земята и че чрез нея Господи се бориш със Сатаната(САЩ ) знам че накрая винаги доброто побеждава ! Русия Вовеки! Амин!

На американците живи укри не им требват. Та поне още 7 - 8 милиона фира като дадат, тогава може да да помолят руснаците да се кротнат!

хахахахахаххахахахахахах най големия виц

Ей са ше се съгласят. Изчакайте само да им свършат ракетите....

Украйна няма да я има!

И аз се чудя с кого ще подписва мира Зеленски, като ням ада я има Могучая. То и сега вече я няма. Изобщо се не знае кой командва парада в Кремъл.

Трудно може да се говори с Русия като червената линия бе мината. Освен това следейки Путин през последните 20г. Се оказва че е мистър на шах. Ако отказват преговори са сигурни че че спечелят. Се га е достатъчно да подържат Конфликта достатъчно дълго. Колко време че издържиме Ния западо да плащаме и даваме на Украйна?

Как да спрат войната като плана е да продължи и зимата?

След втората световна война в Русия има сериозен дефицит на мъже, който до преди украинската война не беше решен. Сега толкова се е влошил, че вече за да плюща рускиня давам само 1 пакет цигари, а не 2 както преди.

сега рускините дават по 10 000 доларес за мъж китаец

Сега разбирам от къде идва израза - искаме преговори, ама нямаме желание.

Украйна - рано или късно страните , които ги подтикнаха към война ще се изтеглят . Европа - големият губещ спрямо САЩ .

Ще чакаме путин да умре и нещата да си дойдат обратно по местата.

Да ще го обявят за предател така както обявиха тези преди него ! Ще обявят и сталин за диктатор и сатрап както си е ! И ще се правят пак на бели хора тоя път ще се наложи много по дълго ! После КГБ ще им сложи друг цар Те обикновенно са до гроб колкото и да изкукат (този бие всички предни) и като се видят пак в долари Пак ще започнат да се правят на велики ! Освен ако не се спрът скоро и цялата им военна техника съвсем отиде по дяволите и тия републики с нефта и другите суровини не им писне Москва да им краде богатствата и не не им тегли една подобно на Казахстан и останалите републики Китаи ще ги прегърне както Казахстан и толкова приказката ще приключи около москва и питер

Бой по укрите докато им дойде акъла.

Троленето е вредно за вашето здраве.

Нема ко се лъжеме...след 24 Фев. Кремъл реално не е искал мир. И с право!!! Колко години пробваха с добро?!? И не се получи!!! Руският валяк е бавен и в момента превключва на втора като разбра че на първа не е достатъчно. Ако трябва и на трета ще включи, но ще си вземат това което им трябва от територията Украйна и няма сила на този свят която може да ги спре и да промени това!

Както винаги русопитеците да го духат.

Че като побеждават украинците заедно с западната техника, къв мир бе вати... направо до мАсква ще стигнат, ще сдавате територии вий

Руските нещастници ще видят преговори, когато се изнесат от Украйна.

Че Окрайна е руска бре, тъпунгер.

ами добре

Я да видим кво вика Блинкън по въпроса вчера...: The US backs Ukraine’s goal of forcefully retaking territories that voted to join Russia, and rejects the notion of a ceasefire and peace deal with battle lines as they are now, Secretary of State Antony Blinken said on Monday. Тия фалшиви статии, представящи САЩ за повдигнали въпроса за мир, дираджии, ги спускате по команда и без никакъв срам.

Вече трета седмица, най-върлите журналисти подкрепящи агресията на Кремъл реват в ефир, че руската армия била малка и никой не е предполагал, че ще се бие едновременно срещу 50(!) държави. Още преди три седмици, Русия зададе курс за приключване на войната.

Я цитирай един бе, трол смотан.

Мир ще има когато мръзнещите излязат от подземията озверели и обесят Зеления в центъра на Киев.

аз пък викам че мир ще има когато озверелите руснаци обесят Путин.. А Зеленски е герой че не се предаде и не предаде украинския народ... да ви е яд..ха.ха.ха