Андрей Райчев: Корупцията у нас е нещо огромно

Ситуацията с избягалите затворници Владимир Пелов и Радослав Колев от Централния софийски затвор коментираха социологът Андрей Райчев и Михаил Константинов.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Райчев: Корупцията у нас е нещо огромно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но никой не го вижда!:)

правилно бе райчев щом и ти дето не можеш да приказваш членоназделно си милионер и собственик на поло игрище ама нали виза е дъщеря на генерал партията ви направи богати

Не само съпругата му, а самият райчев има дълбок кагебишки произход, още от преди 9.9.44г. ???

на този "бедняк" Райчев,бе!

Няма да може да говори ако ги вържат.

Iivanov84

И ТОЯ КРИВОГЛЕДИЯ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА КОРУПЦИЯ,ДЕТО СИ НАПРАВИ ГОЛФ ИГРИЩЕ ЗА 70млн лв. НА МОРЕТО МЕЖДУ Балчик и Каварна..ЩО НЕ ГО РАЗСЛЕДВАТ ТОЯ...

Корупцията и невежеството в българската администрация са в основата на мизерията в България. За съжаление от 20-ина години те само нарастват, а мизерията се задълбочава, уви! Колкото до 'силна външна политика на герб' - да, ако силна политика означава светът да се забавлява искрено на глупостта и простотията на българските 'политици', значи има силна външна политика :))) Всеки би се усмихнал снизходително към хора, които не знаят че граф Монте Кристо е герой от роман ... Само българите ' избират ' такива хора в парламента, всъщност изборите в БГ просто се фалшифицират поне от 2001 г.

администрцията да бяха - всичките сме такива и затова сме се докарали докъдето сме се докарали...

Поне Мамата на нацията си е на мястото: Цецка Цачева: Каква оставка? Аз си изпълнявам задълженията по управленската програма! :)))

Гинка купи "ЧЕЗ ",но сметките на абонатите пак са високи.

Професор Константинов вече не е на страната на едикойси! А той е в тясна връзка с ЦИК, ерго, управляващите. А той е много сериозен човек и честно казано не съм го чувал да говори глупости никога. Но той се смее на Великобритания и България!!! Защо ли? Ако той го прави не ми се иска да казвам къде живеем......кенеф с "велик" мин.пре/ц/предател.

Другарю райчев тя копира ие със същите изпълнители като руската

Тоя е голфът медиум

Каква успешна външна политика бе Райчо, почивката на външния министър в ЮАР ли имаш предвид?

Когато една лъжа се повтори стотина пъти от медиите, всички почват да я повтарят, без да се замислят, че за да имаш външна политика, трябва да си на първо място независима държава. С Външно, което чака да види реакцията на Държавния департамент, за да обяви своята позиция, не виждам как се вписваме в изискването за независимост

Успешната вп е председателството на ЕС, което крепи групичката на НС сплотена, че нали и едните и другите се целят да станат депутати в ЕП, да осигурят и правнуците си чрез скромните си заплати. Това има предвид - председателството - чисто външно явление, дължим го на първата буква на държавата ни, на нищо друго.

но за да е пълна картинката на гнусотията са нужни точно тези двамата на снимката! голфаджията-щедро платен червен манипулатор райчев да ми говори за корупция! и професорчето, което беше шеф на информационно обслужване и славословеше герб, но щом го изритаха и стана голям критикар и мърморко по всички въпроси. йезуита-голфаджия и ренегата-пенкилер ще ми обясняват кое какво е...не бих ги попитал дори колко е часът в момента без да погледна към слънцето, за да сверя дрънканиците им!

Щом Райчев го казва значи е така. Дай да позная сега според Райчев - ако дойде БСП и ДПС на власт корупция няма да има никъде, ще изчезне и всичко ще цъфне и върже в държавата.

бг комунизъм +бг капитализъм = 0

Култово е изказването на професора !Наистина щеше да бъде много смешно,ако не беше толкова тъжно!Това,че видни представители на бивша велика империя са паднали толкова ниско че стават за смях на тия,у които е останало поне малко здрав разум ,е допустимо.но не е допустимо повече от половин Европа да се повлече по изцепките на англичаните!За мен има само едно обяснение- глупостта е заразна,а някои нямат и имунитет срещу нея!?

ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХИГИЕНИЗИРАНИ С НОВИЧОК ! НО ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАПЪЛНЯТ И С ПРОДАЖНИТЕ СЪДИИ, ПРОКУРОРИ, ПОРИЦАИ - АБЕ, ТО МАЙ Е ПО-ДОБРЕ ДА СЕ ПОДКАРА НАРЕД !!!

Два стари клоуна на снимката.

А,тия които предлагат парите?За тях ,какво?

Вярно е че системата е така добре скалъпена , че всеки следващ скандал измества предходния. И край няма...... Гръмва нещо , всички ТВ канали го повтарят през час до втръсване, до идване на друг скандал и предишния изчезва от хоризонта , почва дъвчене на новия.

Този така наречен професор Константинов е във всяка манджа мерудия. Той смята ли, че разузнаването във Великобритания стои със скръстени ръце и не знае как действа Путин. Ако е така, значи този така наречен професор е тъп. Той смята ли, че цялата информация ще бъде споделена с него. Абе пишман професоре, а затвори този плювалник. Колко пъти до сега се изказваш неподготвен......Нещата стоят според мен така: Разузнаването е прихванало документ, подписан от Путин за физическото ликвидиране на известен брой руски граждани, противници на Путин. Този да не го наричам професор смята ли, че ще му кажат кой е дал този списък и как точно англичаните са разбрали за него....НАЙ ДОБРЕ Е ТОЗИ ЧОВЕК ДА СЕ КРОТНЕ НЯКЪДЕ И ДА МЪЛЧИ.

И ТИ СИ ЗАСЛУЖАВАШ ЖЪЛТАТ ФЛАНЕЛКА

НЯМА такова нещо!!! Ако имаше - то до сега или всички да са осъдени и вкарани в затвора, или пък народа да се е вдигнал на въстание и да е изгонил и избил крадливите, лъжливи и долни управляващи! Народе ?

ако я нямаше корупцията ,нашите политици нямаше в и около правителството .ние сме създали държавата ,която бяга назад с всички сили и без спирачки .там ,където царуват измамата,лъжата ,кражбата и тревата няма права . сатаната е умрял от смях и удоволствие !

Разходите по един затворник ни стрували повече от тези за един професор! А, колко ни струва един лаладжия на празни приказки? А, едни лаладжии, назначени за вечни политици и депутати? А, едни "бизнесмени" захранвани с обществени поръчки? А, едни "независими" от съдебната система? А, един полк от беловласи генерали без армия? А, мафията от бели престилки? А, мушмороците от образователната система, произвеждаща дебили на конвейр? И на това всичкото, държава ли му думате?

а колко струват стотина ,хиляда драскачи по форумите на дс ?!

Корупцията не може да е огромна в абсолютни мерки, защото огромна корупция има при разпределянето на огромни пари. За щастие или нещастие в България нито парите се въртят толкова бързо, нито са чак толкова големи в сравнение с тези на една Германия например. Усещането за "огромност" идва от това че много голяма част от тези пари се краде, както и че са засегнати не само екстрите, но и растежа, а понякога и оцеляването, на субектите в държавата. Но след като няма куршуми, значи всичко е ОК и може да продължава по този начин.

Професорът и ръкомахащия винаги са ме разсмивали. Пурвият бори корупцията с призиви да се краде по - малко, а вторият с стрмежа си, да хване това, кието лети около него навярно са собствените му мисли.:)

В какво точно се изразяват успехите ни във външната политика!!!!

В прегръдки, целувки и потупвания по рамото.

"циркът е пълен"- Айде необиждайте цирковите артисти и цирковото изкуство! Идея си нямат търтеите т.н. "полицай" какъв труд полагат тези артисти за да забавляват хората! Помиари а не полицаи усвояват милиардите на данъкоплатците!!

Онези един милион няма да се разклатят никога и не са един милион а са 1,2 до 1,4 милиона, това са назначените на държавна служба и в общините, заедно с роднините си те стигат 1,5 милиона души, така че избори за парламент и местни /особено местни избори може и да се провеждат близките 10-20 години...

предполагам,че в страната на дебилите и наивниците е доста лесно .

Райчев, ти си част от тази система на корупция и далавери. Кажи за имотите?

Какво откритие просото!

Един милион партийни членове, един милион сътрудници на ДС, един - два милиона роднини, един - два милиона напуснали странста, един - два милиона....!!! Те не останаха хора!

Корупцията е до шия, грабежа е огромен, но сега ще видите по празниците тая корумпирана и крадлива пасмина, как пали свещи и се кръсти, и пак е подвластна на МАМОНА!

На картинката ти ли си или Сифилистика другаря Владимир Илич ?

Райчев, и на теб ти стърчат пачките от джоба.

Няма ругатня на света, която българските политици да не заслужават стократно! Запомнете! Няма ляво и дясно! Има народа срещу властта!

ВСИЧКИ ВКУПОМ ГОРЯТ, ЧЕ КОРУПЦИЯТА ЗАПОЧВА ОТ ВИСОКИТЕ ЕТАЖИ. НО НИКОЙ ДО СЕГА НЕ Е ПОСОЧИЛ КОНКРЕТНО ОТ КОЙ ЕТАЖ ПО ТОЧНО- ТРЕТИ ЛИ, ЧЕТВЪРТИ ЛИ? ДАЛИ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ ИЛИ ПЪК ВСИЧКИ ГИ Е СТРАХ?

До 1989 г. 9.000.000 население, външен дълг 11 милиарда долара! 2018 г. 7 000.000 население, 32 милиарда евро, външен дълг!

,... то е , НЕДОСТИЖИМО!

Коя е държавата, в която един от създателите на корупцията Андрей Райчев, да прави констатация че страната е корумпирана... СЛЕД КАТО ТИ СИ РАБОТИЛ ЗА КОРУМПИРАНЕТО И...?!? Първо да започнем от корупциите на баща му Венцел Райчев, да минем от там че като "социолози" с мекерето Кънчо Стойчев откраднаха "Галъп" без да имат нещо общо...!?! И накрая станаха и голфър-милионери, като окрадоха на безценица морски земи за голф игрища... Хай сиктир бе Райчевци и Сточевци, писна ни от вас...

Тези двамата вече не знаят какви глупости да плещят..., това, което казват сега може да го каже всеки без да е социолог, политолог или тем подобни "умници".......

В останалите държави досега Съдебната власт и правителството след толкова корупция и престъпност и при такива фрапиращи случай,които се случват досега да са били изметени и избити,като кучета,но в България народа си трае и си псува по форумите!!!! Ами все по зле по по зле ще става!!!! Света е в световен икономически подем,а тук все още се оправдават с кризата и ни говорят,че по света било много зле! Зле е само в България,държава в която се наливат десетки милиарди и само една клика от 20 човека прибира всичко,строи магистрали и сгради от пясък и след тях потоп и разрушения!!!! Продължавайте да си стоите в къщи,тази държава е катастрофирала отдавна! Това завещавате на децата си,вие българите сте най лошите родители на света! Защо унищожавате бъдещето на децата си,ЗАЩО???

"Това завещавате на децата си,вие българите сте най лошите родители на света! Защо унищожавате бъдещето на децата си,ЗАЩО???" Вие българите?!?!??! А вие сте......?Американец,марсиянец?!?!?! За една приятелка питам......

Грък съм,жена ми е българка! Живеем в северна Гърция,където повечето гърци си се чувстват българи... (история) В Гърция е в пъти по добре от България въпреки милиардите,които дължи държавата,там има социална политика,а в България е някаква изродщина! И не разбирам,как търпите??? Как може да търпите това,та вие сте от 10 години в ЕС и доходите ви трябва отдавна да са минали гръцките,вие нямате такива заеми,като Гърция???!!!!????Но имате страшна престъпност и корупция! В Гърция при най малкото нещо се бунтуваме,а в България ако не плати някой,протести няма!

Между изказването на Райчев, че "корупцията е нещо огромно" и констатацията на Константинов, че ГЕРБаджийския твърд един милион не се топи, има пряка връзка: тия един милион са администрацията(местна и държавна) и техните семейства, които са в основата на корупцията у нас и нямат никакъв интерес ГЕРБ да пада от власт.

Парадоксът в случая е, че Райчев говори за корупция, а самият той е истински олигарх. Никой обаче не го пита как е забогатял.

ЯСНО! Американски шпиони помогнаха на двамата убийци да излязат през централния вход на затвора! За да покажат, че от 50 години в България само алчни, безскрупулни и злобни хора са ОСНОВАТА НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ!

"Рибата се вмирисва от главата" То не бе ЧЕЗ и Гинка , то не Бяха "АМЕРИКАНСКИ"централи , то не бе грабеж , то не бе чудо!! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! ИЗГОНЕТЕ И ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРИН НЕЩАСТНИЦИ ТАКИВА!

Усещане Андрейчо , усещане за корупция.

Не виновна нито корупцията, нито доходите. Виновен е социалистическия начин на мислене в главите на голяма част от българите. А парите не растат по дърветата...

социализмът не ни задължаваше да мислим ,защото политическата върхушка не я устройваше едно мислещо стадо .това е начина да стоиш на власт до безкрайност . българите не искат и не могат да мислят като българи и човеци . какво е един българин ,ако България изчезне и я няма повече ? ром ,бг ром !

Глупак.