Коментари - Корнелия Нинова върна папката с неизпълнения мандат на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този път нямаше рози и бонбонки.......

Големият напън на "сини" и "червени" комунета е за "съдебната реформа" на Зарков и секретарката Надежда Бойкикиева... Заедно с Радев инсталираха "съдебната реформа" в ПВУ, което е показател за техния капацитет. Да видим дали Радев ще заиграе по свирката на Зарко - Кацамунски.

Депутати избрани с под 30% вот отмениха решение взето от референдум и никой не сезира КС. От сега са се уговорили кои как след иборите, ама избори ако има как по великден или най добре направо на есен. Ами направо да отменят изборите.То така и така от тук на сетне гласовете ни ще отиват направо в кръглата папка...Поне да не се залъгваме, а и някой лев в пробитата ни хазна да спестим.

Или не гласувайте изобщо или генерирайте нещо ново и читаво, защото колкото и да се въртят тия същите мутри във властта, все ще си ходим по избори.

Според Вучич този план е "част от натиска на Запада" за решаване на проблема с Косово и е резултат от "променените геополитически обстоятелства", тъй като "Западът има свой собствен дневен ред, който включва поражението на Русия и всичко, което стои на пътя на този дневен ред, ще бъде смазано", каза Вучич.

А празна кутия Мерси имаше ли ?

Мунчо ни бута на коня в краката.

Що бяха тея циркове с мандатите?

Папката не е празна. Писали са … и са бегали

То хубаво, но като гледам Русия не е много съгласна да бъде унищожена... И света не е само запад

Но явно си заслужаваме съдбата.

Хич не ни трябва министерски съвет. Не биваше да разтурят държавния съвет, а само да махнат Живков и Радев оттам.Трябваше да се бастиса МС още през 1991 г. Попитайге Крум Зарков ей така за етимологията на понятието министър. От което следва да си извадим извод що е това МС.

Ако може в следващия служебен кабинет без Зарков, Стоянов Алексиев, Папукчийски, че много издънки и кирливи ризи излязоха...

Че ние я докарахме дотука защото почнахме да гласуваме все за нови и различни...

Браво Коце, с Възраждане сме!

точно това е "генерирал". Не знам, ще ми се да се случи чудо. Да се отделят ясно честните и можещите сред политиците, а маскираните престъпници да им паднат маските.

разгеле, родиха! само се напъваха като гладен на сране!

А сега да видим дали ще плювате от БСП по Президента повече.

Абсолютни боклуци

Вече колко време се разнасят празни папки и междувременно така наречените политици си въртят далаверите и обслужват господарите си отвън !!!

Останаха верни на Митрофанова

Тази госпожа се прави на ударена, че не знаела къде отиват оръжията продавани докато е била министърка защото ги купили други държави. Нека се заинтересува какво означава "енд юзер" . Швейцария и Германия също продават оръжие на съюзниците си, но категорично забраняват износа му за трети страни.

Другарят Радев сложи другарката Корнелия на динена кора и я засили по пързалката надолу. Кирето и беше верен като ядоха кюфтетата, а сега показа защо му викат канадски измамник

Пичове, Възраждане и те ли са за президентска република? Питам сериозно

А Деса какво мисли по въпроса

ДУхай, руски трол

Кой я сафери Крушовската биволица за пет пари.................????????? Плюят я а тя си мисли че дъжд вали т.е.че прави политика................?????????????

проблемът е че новите не са по-различни от вече наличните мутри в парламента. За справка Киро и Асен, да не кажа и по-зле, ако изобщо е възможно.

" Ни един патрон не се изнася за Украйна..."

То президентската република да не свърши като македонския космонавт

като на погребение .... ех, колко не можахме да откраднеме

Не съм трол бе, още по-малко пък руски. Явно и сред хората с про западна позиция има и по-глуповати индивиди.

Накрая пак ще клекнат а го правят щотоминак ще лъсне какви баклюци са оръжията им

ee 11g 23g dai ma6ina nlo

Тоя грозен травестит др. Нинова кога ще облече нещо различно от мъжко сако?

дават пример с Плевню, че може да свършим с такъв човек поставен. Всеки си мисли за Румбата, ама задкулисието гласи плевню 2, или някоя пача

Румен Радев ше върне папката на Херо Мостафата

Големият нос започва все повече да прилича на Тодор Живков...

още не се е доизпразнила

Получаването Нинова беше с бяло палто и червени рози

Парламентарни +президентски избори. Другаря Радев да си ходи ,доказа че не е президент. Цялата държава в хаус .

Всеки ден не е рожден ден.

Ти да не си панелист от “На кафе”

ДуууГан и Мутрофановна искат президенска република. По целесъобразност е решено, че по лесно се контролира един човек. А е и пп-евтино.

Сте основно глуповати гейтаци!

ШЕНГЕН въобще не е важна задача ! Престанете да ревете за тази тъпотия ! България няма нужда от ШЕБГЕН ! България няма нужда да е част от Еврото !

Борисов и Нинова са НЕЗАВИСИМИ, защото от тях нищо НЕ ЗАВИСИ!!!!

България има нужда да е афро-азиатска държава под ръководството на путин. Нал тъй, руска подлого.

що тупкахте топката 4 месеца и още 3 месеца искате? кви бели натворихте за тези 7 месеца? с колко ни увътрихте? кво прикрихте....

Що не е с червена връзка другарката? Я да се поучи от началника си радев.