17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя и жена ми само критикува ,дава акъл за работи дето ги е видяла от самолет. По дифолт от всичко е недоволна макар ,че получава всичко наготово и забрави какво беше при майка и нивото и колко високо е сега. Да намираме кусури и да лаем е най лесната работа,ама като се наложи да сменим сами и една крушка - оле мале ,ми то как се прави . Умните ще се сетят за какво пиша а за тъпаците дето в момента дебнат за да си заработят сорос хонорарчето изобщо не ми дреме.

Бонев и Спаси София предложиха преди няколко месеца трамвай 7 да се раздели на две линии, като новата 17 да минава през Халите. Това беше отхвърлено от Контрера и Гербавите му приятели. 1-2 месеца по-късно Контрера и Гербавите предложиха линия 7 да се раздели на две, като новия трамвай 27 вече минава през Халите. Очаквам от сега до изборите другата година Фандъка да се хвали как са пуснали нов трамвай.

Именно заради такива като Контрера София е така "цъфнала" и "вързала"! Прага, Будапеща, Загреб са къде, къде по- грозни и невзрачни!

скапаното корумпирано к@п@Л@ Контрера Дилърчето на пчаки в СОС

Абе дира. Що така упорито мълчите, че Бонив е рисков за мънкипокс?

Бонев просто се бори корупцията в общината да спре.

Глупости! Нищо не прави само приказва.

Ами да ходи да ги стреля значи? Пак повече от теб прави, гербавски трол

Бо невата пъстроцветна дружинка , така и не разбира , че с лъжи , манипулации и безмислени презентации на шарени картинки за наивници - Кмет не се става ! Но ще го разбере !

Последни напъни на Крадливата шайка герб-патреоти. Лошото е, че ще се измъкнат безнаказано.

Контрера е замесен в толкова схеми, че не виждам какво се обяснява. Били дали на Бонев 50 000 лв за дизайна на табели, който бил несполучлив. Та той Контрера е в схеми за милиони.

Това Боневото Боре от Смучи София ли

А ти от агенция ПИК ли си, защото само и единствено те го наричат смучи София. Колко сте елементарни троловете на ГЕРБ.

Значи не отричаш, че единствената цел на Борко е да смуче София, но ние сме били елементарни тролове?!