Коментари - Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ | Днес.dir.bg

Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ

Настояваме за преподписване на споразумението с приоритетите на правителството, за да сме убедени, че цялото мнозинство стои зад тях.

Обратно в новината

Коментари - Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Г-жа Кунева е особено жадна да е във властта, след като се съгласи да бъде министър в министерство от работата на което няма понятие.затова трябва да си подвие опашката и да си кюта, че да не провали и без това проваленото ни образование.

сън ли е или истина, но ми подсказа, че идват още по-гладни управляващи............

Безкруполна. Като. Кмета. На. Пд. Фестове. Вкапана. След. Това. Ад. Пияни. Дрогирани. Пикаят. К рещят. Не. Ни. Пращай. Да. Живеем. Другаде. Ние. Сме Родени. Тук

Засуневица. Най. Важен. Е. Кокаала. Такива. Са. Безкрупони. Същият. Е. И. Кмета. На. Пловдивправи. Фестове. В. Капана. Не. Можем. Да. Спим. От. Пияни

Да лъснеш повече от сто бастуна, да омачкаш чершафите в многозвездни хотели, барабар с млади жребци, не е лека задача! Барозу беше оценил високо палавницата и я гласеше за втори мандат, но Бацето й би шута и сбърка! Позволи на кривоустата еврейка да се докопа до МОН и да го срине, както срина навремето 4 реактора на АЕЦ Козлодуй!

Защо ли не се учудвам? Подлоги на Борисов. Хвърля им пържолки.Както беше наредил на Цветанов да направи с едно кученце. Както вече написах-за ДБГ,РБ и пр.люспи,най-важното е да са на Власт.Сега,днес.Че утре се не знае. Властта в БГ осигурява мноооого кинти.От Агенции,Кметсва,Министерства,Обществени поръчки и пр.Екстри. Мръсни мръсници.Освен пари,нямат нищо друго в главите си.Цялото им говорене е спам-лъжи,лъжи,лъжи,кухи фрази,декларации.Никакви принципи,никакъв морал,камо ли мисъл някаква за България и хората й.

Тази не трябваше ли вече да трие наровете в сливенския, а още акъл дава, пуста тояга.

Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

И сто пъти да се подпишеш - все тая. А сега да обясниш на народа, 140 милиона лева за новия глупав проект "Моят час" как ще ги похарчиш ??? щото само за това си във властта, нали - да се крадне яко!

Това чучело де факто повтаря думите на Боко с други изразни средства. И не знам защо я припознават още към РБ. Всичкото министър от "РБ" вече е купено отдавна от Боко и той иска безпрекословно подчинение. Все едно, че управлява улична банда, а тая го играе принцесата. Само дето не си плаща членския внос в партията ГЕПИ.Щеше да е много интересно как мутрата управлява с 87 души в Говорилнята. Горкият, плаши гаргите с "довиждане". Ветер го вее на бела кобила, ми ДОВИЖДАНЕ!

Ку-ку, ку-ку! Ех,ако Мафията си нямаше държава,какви чудеса щяха да и се случат...

и тая продаде България за собствената си изгода, дано свърши в Сливенския!

Борбата е за салама Санчо, а той е по сладък от филията с мас.

госпожа "Да" се е вкопчила със зъби и нокти за шлифера на ББ, само и само да заема някакъв пост

Истината е една, че Кунева е едно голямо недоразумение на поста, който заема в момента. Борисов сгреши, че я направи вицепремиер.......

Ако Кунева е недоразумение, то цялото БСП е на бактериално ниво на интелект. Кунева е доста добър политик с дясно мислене, реакции и действие. Ползите от нея са големи, щетите са измислени, защото по едно време излезе много силно напред и комунистите се уплащиха. За известно време бремето на предния поеха Плевнелиев, сега Цачева. Но комунистите все ги боли и от Кунева, за това я кръщават Пръмова, за това измислиха, че е затворила блокове на АЕЦ, а тя изобщо няма дял в това решение, просто е подписала за узпълнение отдавна договорено споразумение, от което не е логично да има отказ. Да не говорим, че днес наличните мощности работят на 1/3, на ръба, от който надолу се спира реактор. Изобщо срамно нещо е комунизмът за една нация! Да произвеждаш плюнки по тези, които създават, е много долно комуноявление у нас.

Г-жа Йес огново е готова всичко да преподпише, само и само да остане на власт и да лапа

Всички в единен строй ? Ех, Кунева, Кунева. Защо да не критикуваш тъпизмите в политиката и решенията на управляващите и без да си в опозиция. Или "рапорт даден, рапорт приет" е все още в главицата ти ?

Нямат за един файтон членове, а наглост-до края на Вселената/ако го има/.

Кунева,влез тука и прочети надолу,какво мислят хората за тебе!Ако имаш поне малко мозък си подай оставката!Твойта измислена партия да има максимум 1,5%!!!Какво преподписване те гони!Колкото и да не харесвам Герб и Боце,в случая е прав.Грешката му е ,че ви търпи все още.Проблемът е негов......!

Нахалството на тази червена баба няма край! Вън!

Х.й да беше нямаше толкова да и се иска на тая продажница да седи на него , като във властта.

Кунева, спри с тия пируети ! Не ти ли омръзна вече? Отвратителни езуитски трикове!!!

Другарката Пръмова е готова и свирки да прави, само и само да е във власта. Другарко Пръмова, сменяйте от време на време бузата, че съвсем Ви се изкриви устата!

Вчера гледах Шоуто на Слави и страшно ме възмути факта че в такива региони където преобладава турчеещо се население , Директора е от този турчееще се етност и налага не без знаннието на тази криводжука Турски правила и образ на живот ! Обидно че ни нарича Гявури , само за една такава дума гявур трябва да лежи в затора 5 години , къде са БХК , или БХК работят ако им се плати и то много - Добре ! Възмутен съм от случилото се и виновна е тази концисионерка на Минестерството на Образованието , до кога такива продажни ...... ще ни управляват , да се махат и никога да не заемат ръководни постове до живот !!!

Преподписвайте, че иначе сте аут от политиката (и кражбите).

Елате пиленца при батко! Тук ще има време и за коалиционни споразумения и за автобиографии и за отмор след ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ! Зачислил съм ви във VІР отряда за почистване на клозетите и другите санитарни помещения с отряден бос -естествено Бацето!

Като знае, че тия работи са и за последно и дава всичко от себе си.

е снесла вече яйцата си в чуждото гнездо и сега с всички сили прави напъни да не я изхвърлят от топлото гнезденце.Като се излюпят и пораснат кукувичетата,те пък ще мътят в други чужди гнезда.

Хареса и да бъде управляващ на няколко Министерства и сега не и се харесва това че Борисов ги гони от коалицията и ще си подаде оставката след Президентските избори ! Изпълни задачите поставени от Джордж Сорош , за обезличаване на Българската История , намаляване на интелекта на Българските ученици , унищожаване на Българската самосъзнание и традиции ! Най добрия вариант е ако Бойко Борисов след Президентските избори да си подаде оставката за да спасим Бъллгарското образование от такива Министри които всичко знаят и всичко могат !

Навремето Борисов се беше загрижил, че ДПС извива ръцете на столетницата.Сега май реформаторите извиват неговите.Всичко е за постове и облаги.

Тази от снимката докато беше в Брюксел, се бараше на елитна проститутка, но тук се разкри, че е само магистрална.

Sm3hurk0

по арна фурнаджийска лопата от тази на снимката не съм виждал. Седнала е удобно на софрата и не и се става. Погледни пак снимката, ако имаш съмнение !

Кунева би трябвало да се придържа към правилата на вече сключеното споразумение и да поясни защо иска преподписване? Факт е, че РБ запази правителството и с това обърка плана на ДСБ, БСП и ДПС. Това всъщност е същественото. А на фона на изявените проруски позиции на БСП и политиката на сближение на Русия и Турция, е налице алтернатива европейски или азиатси избор. Което в исторически не е толкова страшно, но ще е икономически разорително и ще води глад и болести. Затова е уместно ББ и хората от БСП и ДПС да се погледнат и да решат какво ще причинят на народа ни.

Кунева е пример за политическа мърша.

Мноого е важно "преподписването на споразумението", Много! Толкова е важно, че без него земята ще се завърти обратно! Ужас! те ее*а у тутката, проста, въшлясала..

Ние не разбираме как тази жена Кунева се е издигала във времето, чрез какво, чрез кой? Никой не се заиграва с нея и образованието-тя не се грижи за МОН и образованието. Денят протича в интриги, Борисов е усетил, но е късно. Между партиите в блока-все интриги, заплетени от няколко човека-те знаят че Кунева е вътре в недоразуменията. Тиха, кротка на Панорама, зла и вършееща като Баба Яга след Панорама. Отново дразни преди избори-преди обед мрази себе си-след обед другите-казват така познавачи. Образованието е оставено така както предишният министър работеше, хората се страхуват от нея. Медиците от Му-София са в шок от действията на Кунева и ще търсят правата си там където трябва по закон. Водещият Университет с приноси в наука и образование с печалби и не загуби ТЯ искаше да го погребе-но не успя. Спасиха се хората, дано Финансовият не се подведе да им спира парите-той поне не е интригант и зломислещ на ГЕРБ. Така няма да успее с интригите с ГЕРБ- там има умни хора, но защо не са я разбрали отдавна. Сега обществото я разбра след случайте с децата от гимназиите и техните изпити, спрените европейски стипендии за медиците у нас (ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ СПРЯ) и след сагата-инквизицията върху хилядбния състав на МУ-София( работещи и студенти и ощ

ЗА ВЛАСТТА И СОФРАТА БРАТЧЕ, ТАКИВА КАТО ТАЗИ ВСИЧКО ПРАВИ, ОТ ПРОТИВНА ПО-ПРИТИВНА

Куневица както винаги е много принципна. Винаги е за тоталитаризма и принципа и е винаги да се намърда в него.

Криводжуката е по-гнусна дори от Тиквун Велики.

Много пъти

Има някаква потресаваща наглост в постоянния и несекващ стремеж, на подобни същества към още и още власт и блага! От снаха на член на политбюро на ЦК на БКП, през царя, десни, леви, каквото дойде само да е на софрата! Мъча се да не напиша какво мисля, защото е прекалено нецензурно. Тази жена е нанесла такива огромни щети на България и има ужасяващото нахалство да продължава да се бута като фактор! Дори не става въпрос само за затварянето на блоковете на АЕЦ. Като европреговарящ за квотите и субсидиите за селското стопанство е обрекла много отрасли на дългогодишна агония. Всичко това не без здрави изгоди и дивиденти за нея лично! Кошмарно търпелив е народа ни! Как си мислят т-нар. "реформатори" да печелят доверие и избори с такива като нея и Касим Дал в редиците си?

Че к'во му е на Касим Взел-Дал-Мангал? Най-обикновен анадолски шпионин.

Мдаа , прав си !!! Но , кои са ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ НЕЯ ??? Нима не са всички създадени от БКП и ДС ??? Изреди ми поне два , или дори само един висш политик и държавник за последните 72 години, който да не е КОМУНИСТ ??? А??? НЕ МОЖЕШ , НАЛИ ??????????????????????????????????????????????????????????????????? ЗАТОВА СЕГА СМЕ НА ОПАШКАТА НА ЕВРОПА , ДОРИ И СЛЕД АЛБАНИЯ .. А СКОРО И НА ОПАШКАТА НА СВЕТА ????? НАЛИ ????

Проблема не е в това кои е или е бил комунист. Проблема е съвсем друг. Хората са казали, че по дрехите посрещат, а по делата изпращат. Въпроса е кой какво прави за народа. Онези комунисти може да са всякакви, но построиха пътища, училища, болници, издигнаха граница и хората никога не са гладували. Тези комунисти сега...Ами не мога да ги похваля и с едно нещо. Не може да си бил комунист и сега да плюеш по това което си бил. Все едно сменяш гражданството с немско и ставаш вече немец, който плюе по българите. Гротеска е всичко това.

"Няма особени индикации за вододел в управлението, но Реформаторският блок в момента..." играе водевил. царистите, след като обраха, каквото можаха, а другото го затриха, сега доразрушават и по образованието.

Такаа , ся да ви обясня аз в едно едничко изречение какво става в парлаМента-та : Та , едни комунисти, / тия на Пръмова-Кунева/, са недоволни от други комунисти /тия на борисовата чета/ защото обръщали малко повече внимание на трети комунисти/тия отДСБ.../ , а давали под масата много на четвъртите комунисти/ тия на агент Гоце/ ., за да им помагал агентчето да не вдигат много глава петтите поред комунисти в НС, - тия от турскосилньото ДПС/ , а шестите и седмите комунисти от ПФ и незнам си кои там останали - се чудят да си искат ли и те като другарката Пръмова-Кунева повечко мъни и власт от "другите комунисти" , или да седят и чакат да ги оправят сами :)) ??? Абе комунистическа му работа ... Само дето в НС , нямат Конгресите на БКП и системното преизпълнение на Насрещния план :)))))

Аааа , да не ми се обидят пък сега другарите от любимите на всички нас АТАКА ? Забравих ги -извинявам се :) Те пък горките , нали са на рубли и копейки , и докато им дойдат парите от Масква , вземат та се обезценят ..и затова са готови да "полегнат" на когото и да е ..на принципа"кой колко даде..." :)))))

За другарите от БСП , няма да говорим , те са демократи и много много нямат нужда нито от ПАРИ НИТО ОТ ВЛАСТ .. НАЯЛИ СА СЕ И СА СЕ НАПИЛИ..ПЪК И НАЛИ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ Е ТЯХНО ДЕЛО.. КАКТО И ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ -ПАК ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ТЯХНАТА :)))))))

яхнали гнидите калмуканя на пожарникаря като ракета носител и той ги клати за кеф

ИВАН МАВЪРА Е ДАЛ ФИТИЛ НА РЕСТИТУТКИТЕ ЧЕ ДЕДО ИВАН ЩЕ ЛИКВИДИРА МУТРА АА БАНКЯНЛИЯТА И ТЕ СЪОТВЕТНО ГЛЕДАТ ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ В НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ :))

Шилo

Тая другарка е*а мамата на РБ и на надеждите на истинските десни избиратели!

Един път да се научиш да говориш без да казваш нищо смислено и си глей кефа!

В ОСНОВАТА НА ВСИЧК СКАНДАЛИ СА КИНТИТЕ .... НЯКОЙ ДА СВЕТНЕ ЗА КАКВИ КИНТИ И ОТКЪДЕ СТАВА ДУМА ?

О-став-ка-та, о-о-т джо-о-о-ба М-у-у надни-и-ча...... О-став-ка-та!

Да се събират всеки понеделник и да преподписват, за да е спокоен баце и да не се страхуват палетата за кокала

колко е готино да си министър в опозиция!! комфорт от всякъде!

Коментари - Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ | Днес.dir.bg

Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ

Настояваме за преподписване на споразумението с приоритетите на правителството, за да сме убедени, че цялото мнозинство стои зад тях.

Обратно в новината

Коментари - Кунева иска преподписване на споразумението с ГЕРБ | Днес.dir.bg

Коментари

Г-жа Кунева е особено жадна да е във властта, след като се съгласи да бъде министър в министерство от работата на което няма понятие.затова трябва да си подвие опашката и да си кюта, че да не провали и без това проваленото ни образование.

сън ли е или истина, но ми подсказа, че идват още по-гладни управляващи............

Безкруполна. Като. Кмета. На. Пд. Фестове. Вкапана. След. Това. Ад. Пияни. Дрогирани. Пикаят. К рещят. Не. Ни. Пращай. Да. Живеем. Другаде. Ние. Сме Родени. Тук

Засуневица. Най. Важен. Е. Кокаала. Такива. Са. Безкрупони. Същият. Е. И. Кмета. На. Пловдивправи. Фестове. В. Капана. Не. Можем. Да. Спим. От. Пияни

Да лъснеш повече от сто бастуна, да омачкаш чершафите в многозвездни хотели, барабар с млади жребци, не е лека задача! Барозу беше оценил високо палавницата и я гласеше за втори мандат, но Бацето й би шута и сбърка! Позволи на кривоустата еврейка да се докопа до МОН и да го срине, както срина навремето 4 реактора на АЕЦ Козлодуй!

Защо ли не се учудвам? Подлоги на Борисов. Хвърля им пържолки.Както беше наредил на Цветанов да направи с едно кученце. Както вече написах-за ДБГ,РБ и пр.люспи,най-важното е да са на Власт.Сега,днес.Че утре се не знае. Властта в БГ осигурява мноооого кинти.От Агенции,Кметсва,Министерства,Обществени поръчки и пр.Екстри. Мръсни мръсници.Освен пари,нямат нищо друго в главите си.Цялото им говорене е спам-лъжи,лъжи,лъжи,кухи фрази,декларации.Никакви принципи,никакъв морал,камо ли мисъл някаква за България и хората й.

Тази не трябваше ли вече да трие наровете в сливенския, а още акъл дава, пуста тояга.

Или, както му викат в Израел -КИБУЦ! Това е всъщност Деформаторския файтон на еврейските РъБове! Всеки от тях гепил по едно перо от бюджета на нещастната ни Родина и лапа до пръсване! Здравният разбойник Москов успя да завлече милиони от аферата с турските ваксини, каруцаря Ненчев загроби ВВС с договорите за МИГовете, а кривоустата куковица Примо ръси алабализми по студиата! Всъщност проблема им е един- Как ще седнат "независимите" Рамадан Пънев и гнома аТанасчо аТанасов до "независимите" Ердоганови марионетки Местан ефенди и останалите резняци? И за капак на всичко- в компанията на парламентарната звезда Баракова и друггите отломки на Кольо Додука! Цирк! И накрая кво??? "управляват"....за нещастие на България и Българите!

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

И сто пъти да се подпишеш - все тая. А сега да обясниш на народа, 140 милиона лева за новия глупав проект "Моят час" как ще ги похарчиш ??? щото само за това си във властта, нали - да се крадне яко!

Това чучело де факто повтаря думите на Боко с други изразни средства. И не знам защо я припознават още към РБ. Всичкото министър от "РБ" вече е купено отдавна от Боко и той иска безпрекословно подчинение. Все едно, че управлява улична банда, а тая го играе принцесата. Само дето не си плаща членския внос в партията ГЕПИ.Щеше да е много интересно как мутрата управлява с 87 души в Говорилнята. Горкият, плаши гаргите с "довиждане". Ветер го вее на бела кобила, ми ДОВИЖДАНЕ!

Ку-ку, ку-ку! Ех,ако Мафията си нямаше държава,какви чудеса щяха да и се случат...

и тая продаде България за собствената си изгода, дано свърши в Сливенския!

Борбата е за салама Санчо, а той е по сладък от филията с мас.

госпожа "Да" се е вкопчила със зъби и нокти за шлифера на ББ, само и само да заема някакъв пост

Истината е една, че Кунева е едно голямо недоразумение на поста, който заема в момента. Борисов сгреши, че я направи вицепремиер.......

Ако Кунева е недоразумение, то цялото БСП е на бактериално ниво на интелект. Кунева е доста добър политик с дясно мислене, реакции и действие. Ползите от нея са големи, щетите са измислени, защото по едно време излезе много силно напред и комунистите се уплащиха. За известно време бремето на предния поеха Плевнелиев, сега Цачева. Но комунистите все ги боли и от Кунева, за това я кръщават Пръмова, за това измислиха, че е затворила блокове на АЕЦ, а тя изобщо няма дял в това решение, просто е подписала за узпълнение отдавна договорено споразумение, от което не е логично да има отказ. Да не говорим, че днес наличните мощности работят на 1/3, на ръба, от който надолу се спира реактор. Изобщо срамно нещо е комунизмът за една нация! Да произвеждаш плюнки по тези, които създават, е много долно комуноявление у нас.

Г-жа Йес огново е готова всичко да преподпише, само и само да остане на власт и да лапа

Всички в единен строй ? Ех, Кунева, Кунева. Защо да не критикуваш тъпизмите в политиката и решенията на управляващите и без да си в опозиция. Или "рапорт даден, рапорт приет" е все още в главицата ти ?

Нямат за един файтон членове, а наглост-до края на Вселената/ако го има/.

Кунева,влез тука и прочети надолу,какво мислят хората за тебе!Ако имаш поне малко мозък си подай оставката!Твойта измислена партия да има максимум 1,5%!!!Какво преподписване те гони!Колкото и да не харесвам Герб и Боце,в случая е прав.Грешката му е ,че ви търпи все още.Проблемът е негов......!

Нахалството на тази червена баба няма край! Вън!

Х.й да беше нямаше толкова да и се иска на тая продажница да седи на него , като във властта.

Кунева, спри с тия пируети ! Не ти ли омръзна вече? Отвратителни езуитски трикове!!!

Другарката Пръмова е готова и свирки да прави, само и само да е във власта. Другарко Пръмова, сменяйте от време на време бузата, че съвсем Ви се изкриви устата!

Вчера гледах Шоуто на Слави и страшно ме възмути факта че в такива региони където преобладава турчеещо се население , Директора е от този турчееще се етност и налага не без знаннието на тази криводжука Турски правила и образ на живот ! Обидно че ни нарича Гявури , само за една такава дума гявур трябва да лежи в затора 5 години , къде са БХК , или БХК работят ако им се плати и то много - Добре ! Възмутен съм от случилото се и виновна е тази концисионерка на Минестерството на Образованието , до кога такива продажни ...... ще ни управляват , да се махат и никога да не заемат ръководни постове до живот !!!

Преподписвайте, че иначе сте аут от политиката (и кражбите).

Елате пиленца при батко! Тук ще има време и за коалиционни споразумения и за автобиографии и за отмор след ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ! Зачислил съм ви във VІР отряда за почистване на клозетите и другите санитарни помещения с отряден бос -естествено Бацето!

Като знае, че тия работи са и за последно и дава всичко от себе си.

е снесла вече яйцата си в чуждото гнездо и сега с всички сили прави напъни да не я изхвърлят от топлото гнезденце.Като се излюпят и пораснат кукувичетата,те пък ще мътят в други чужди гнезда.

Хареса и да бъде управляващ на няколко Министерства и сега не и се харесва това че Борисов ги гони от коалицията и ще си подаде оставката след Президентските избори ! Изпълни задачите поставени от Джордж Сорош , за обезличаване на Българската История , намаляване на интелекта на Българските ученици , унищожаване на Българската самосъзнание и традиции ! Най добрия вариант е ако Бойко Борисов след Президентските избори да си подаде оставката за да спасим Бъллгарското образование от такива Министри които всичко знаят и всичко могат !

Навремето Борисов се беше загрижил, че ДПС извива ръцете на столетницата.Сега май реформаторите извиват неговите.Всичко е за постове и облаги.

Тази от снимката докато беше в Брюксел, се бараше на елитна проститутка, но тук се разкри, че е само магистрална.

Sm3hurk0

по арна фурнаджийска лопата от тази на снимката не съм виждал. Седнала е удобно на софрата и не и се става. Погледни пак снимката, ако имаш съмнение !

Кунева би трябвало да се придържа към правилата на вече сключеното споразумение и да поясни защо иска преподписване? Факт е, че РБ запази правителството и с това обърка плана на ДСБ, БСП и ДПС. Това всъщност е същественото. А на фона на изявените проруски позиции на БСП и политиката на сближение на Русия и Турция, е налице алтернатива европейски или азиатси избор. Което в исторически не е толкова страшно, но ще е икономически разорително и ще води глад и болести. Затова е уместно ББ и хората от БСП и ДПС да се погледнат и да решат какво ще причинят на народа ни.

Кунева е пример за политическа мърша.

Мноого е важно "преподписването на споразумението", Много! Толкова е важно, че без него земята ще се завърти обратно! Ужас! те ее*а у тутката, проста, въшлясала..

Ние не разбираме как тази жена Кунева се е издигала във времето, чрез какво, чрез кой? Никой не се заиграва с нея и образованието-тя не се грижи за МОН и образованието. Денят протича в интриги, Борисов е усетил, но е късно. Между партиите в блока-все интриги, заплетени от няколко човека-те знаят че Кунева е вътре в недоразуменията. Тиха, кротка на Панорама, зла и вършееща като Баба Яга след Панорама. Отново дразни преди избори-преди обед мрази себе си-след обед другите-казват така познавачи. Образованието е оставено така както предишният министър работеше, хората се страхуват от нея. Медиците от Му-София са в шок от действията на Кунева и ще търсят правата си там където трябва по закон. Водещият Университет с приноси в наука и образование с печалби и не загуби ТЯ искаше да го погребе-но не успя. Спасиха се хората, дано Финансовият не се подведе да им спира парите-той поне не е интригант и зломислещ на ГЕРБ. Така няма да успее с интригите с ГЕРБ- там има умни хора, но защо не са я разбрали отдавна. Сега обществото я разбра след случайте с децата от гимназиите и техните изпити, спрените европейски стипендии за медиците у нас (ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАРИ СПРЯ) и след сагата-инквизицията върху хилядбния състав на МУ-София( работещи и студенти и ощ

ЗА ВЛАСТТА И СОФРАТА БРАТЧЕ, ТАКИВА КАТО ТАЗИ ВСИЧКО ПРАВИ, ОТ ПРОТИВНА ПО-ПРИТИВНА

Куневица както винаги е много принципна. Винаги е за тоталитаризма и принципа и е винаги да се намърда в него.

Криводжуката е по-гнусна дори от Тиквун Велики.

Много пъти

Има някаква потресаваща наглост в постоянния и несекващ стремеж, на подобни същества към още и още власт и блага! От снаха на член на политбюро на ЦК на БКП, през царя, десни, леви, каквото дойде само да е на софрата! Мъча се да не напиша какво мисля, защото е прекалено нецензурно. Тази жена е нанесла такива огромни щети на България и има ужасяващото нахалство да продължава да се бута като фактор! Дори не става въпрос само за затварянето на блоковете на АЕЦ. Като европреговарящ за квотите и субсидиите за селското стопанство е обрекла много отрасли на дългогодишна агония. Всичко това не без здрави изгоди и дивиденти за нея лично! Кошмарно търпелив е народа ни! Как си мислят т-нар. "реформатори" да печелят доверие и избори с такива като нея и Касим Дал в редиците си?

Че к'во му е на Касим Взел-Дал-Мангал? Най-обикновен анадолски шпионин.

Мдаа , прав си !!! Но , кои са ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ НЕЯ ??? Нима не са всички създадени от БКП и ДС ??? Изреди ми поне два , или дори само един висш политик и държавник за последните 72 години, който да не е КОМУНИСТ ??? А??? НЕ МОЖЕШ , НАЛИ ??????????????????????????????????????????????????????????????????? ЗАТОВА СЕГА СМЕ НА ОПАШКАТА НА ЕВРОПА , ДОРИ И СЛЕД АЛБАНИЯ .. А СКОРО И НА ОПАШКАТА НА СВЕТА ????? НАЛИ ????

Проблема не е в това кои е или е бил комунист. Проблема е съвсем друг. Хората са казали, че по дрехите посрещат, а по делата изпращат. Въпроса е кой какво прави за народа. Онези комунисти може да са всякакви, но построиха пътища, училища, болници, издигнаха граница и хората никога не са гладували. Тези комунисти сега...Ами не мога да ги похваля и с едно нещо. Не може да си бил комунист и сега да плюеш по това което си бил. Все едно сменяш гражданството с немско и ставаш вече немец, който плюе по българите. Гротеска е всичко това.

"Няма особени индикации за вододел в управлението, но Реформаторският блок в момента..." играе водевил. царистите, след като обраха, каквото можаха, а другото го затриха, сега доразрушават и по образованието.

Такаа , ся да ви обясня аз в едно едничко изречение какво става в парлаМента-та : Та , едни комунисти, / тия на Пръмова-Кунева/, са недоволни от други комунисти /тия на борисовата чета/ защото обръщали малко повече внимание на трети комунисти/тия отДСБ.../ , а давали под масата много на четвъртите комунисти/ тия на агент Гоце/ ., за да им помагал агентчето да не вдигат много глава петтите поред комунисти в НС, - тия от турскосилньото ДПС/ , а шестите и седмите комунисти от ПФ и незнам си кои там останали - се чудят да си искат ли и те като другарката Пръмова-Кунева повечко мъни и власт от "другите комунисти" , или да седят и чакат да ги оправят сами :)) ??? Абе комунистическа му работа ... Само дето в НС , нямат Конгресите на БКП и системното преизпълнение на Насрещния план :)))))

Аааа , да не ми се обидят пък сега другарите от любимите на всички нас АТАКА ? Забравих ги -извинявам се :) Те пък горките , нали са на рубли и копейки , и докато им дойдат парите от Масква , вземат та се обезценят ..и затова са готови да "полегнат" на когото и да е ..на принципа"кой колко даде..." :)))))

За другарите от БСП , няма да говорим , те са демократи и много много нямат нужда нито от ПАРИ НИТО ОТ ВЛАСТ .. НАЯЛИ СА СЕ И СА СЕ НАПИЛИ..ПЪК И НАЛИ ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ Е ТЯХНО ДЕЛО.. КАКТО И ВСИЧКИТЕ ПАРТИИ -ПАК ПРОИЗЛИЗАТ ОТ ТЯХНАТА :)))))))

яхнали гнидите калмуканя на пожарникаря като ракета носител и той ги клати за кеф

ИВАН МАВЪРА Е ДАЛ ФИТИЛ НА РЕСТИТУТКИТЕ ЧЕ ДЕДО ИВАН ЩЕ ЛИКВИДИРА МУТРА АА БАНКЯНЛИЯТА И ТЕ СЪОТВЕТНО ГЛЕДАТ ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТ В НОВИТЕ РЕАЛНОСТИ :))

Шилo

Тая другарка е*а мамата на РБ и на надеждите на истинските десни избиратели!

Един път да се научиш да говориш без да казваш нищо смислено и си глей кефа!

В ОСНОВАТА НА ВСИЧК СКАНДАЛИ СА КИНТИТЕ .... НЯКОЙ ДА СВЕТНЕ ЗА КАКВИ КИНТИ И ОТКЪДЕ СТАВА ДУМА ?

О-став-ка-та, о-о-т джо-о-о-ба М-у-у надни-и-ча...... О-став-ка-та!

Да се събират всеки понеделник и да преподписват, за да е спокоен баце и да не се страхуват палетата за кокала

колко е готино да си министър в опозиция!! комфорт от всякъде!