Коментари - Нинова дава ”портфейла на Борисов” на КС | Днес.dir.bg

Нинова дава ”портфейла на Борисов” на КС

Внасяме жалба до Конституционния съд, с която искаме отмяна на текстове от Закона за публичните финанси - МС разпределя средства предимно към общини на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Нинова дава ”портфейла на Борисов” на КС | Днес.dir.bg

Коментари

Тая стои,стои и на магарето дии вика,все Бойко и е в устата,влюбена ли е или е яд .е не е на негово място.Кранта

Само моля да ми обясни някой как ще се реализира един проект без финансиране? Всъщност, като върнете назад, та чак до Станишев - БСП никога не се е интересувла. БСП не е имала желание за 'реализация', защото хем нямат кадърни кадри, хем намалява кражбата на под 100%. БСП никога не се е интересувала от европейски програми, защото там се плаща на свършена РАБОТА, а това е мръсна дума в червените среди. Ако се плащаше на свършена кражба, щяха да са първи, но уви! БСП се интересува само от бюджета, защото от там може да се краде на воля без никой нищо да каже.

Настъпвай Корни но с доводи и аргументи. Разкарай милионерчето Добрев и Станишко защото са достатъчно дискредитирани и излагат партията.

ЛЕЛЕ КОРНЕЛЧЕ, АМА ТИ ЩЕ ГО УМОРИШ ОТ ГЛАД КРАДЛИВИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ-БУДА, ВАШИЯ ДОНОСНИК!! АМИ КАТО МУ РЕЗНЕШ ТРИТЕ МИЛИАРДА-МИ ЩЕ ЗАЛИНЕЕ, ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СВАЛИ ШКЕБВЕТО, А И КАКВО ЩЕ ОСТАВИ НА ВНУЧЕТО!!??

Тая стои,стои и на магарето дии вика,все Бойко и е в устата,влюбена ли е или е яд .е не е на негово място.Кранта

Дайте й нещо да зобе

ЕЙЙЙЙЙЙ, ТАЗИ НЯМА ЗАДРЪЖКИ !!! ТАЗИ ГО ИСКАШЕ КАТО МЪЖ, ПОСЛЕ МУ ПРЕДЛАГАШЕ КАКВО ЛИ НЕ, А СЕГА МУ ИСКА ПОРТФЕЙЛА !!! ЕЕЕЕЕЙ КУРНИ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЕ СЕ КОТИРАШ, ТОЙ НЕ Е ПО СЛАНИНЕСТИТЕ, ОПИТАЙ ПАК С РЕШЕТНИКОВ !!! И ТОЙ ИМА ПОРТФЕЙЛ .

Да не харесваш Нинова , а да харесваш В.Симеонов , А.Тодоров ,М. Андреев , Караянчева , Цачева , Атанасова , Фидосова , Цветанов , Борисов и т.н. си е къде , къде проява на екзотичен вкус , като тия дето са пристрастени към екзотични влечуги примерно.Не че ги няма и такива , има ги , а има и такива дето им е паднало с глупостта си да изкарват пари.

Тази няма ли да изчезне и да не разваля настроението на хората,егати и наглото същество то бива тапизъм ама чак толкова ...повръща ми се от нея тя как се понася не знам...по отвратителна личност едва ли се среща някъде...!!!

Цецо Цветанов , подпиши се де.

"Става въпрос предимно за съфинансиране на европроекти. Сумата е близо 3 млрд. лв." А, ГОСПОЖА ЛЪЖА знае ли, че европроектите задължително се съфинансират? И това, че се финансират проекти на кметове на ГЕРБ е защото кметовете на БСП не могат да защитят пред ЕС един свестен проект, а тези на Герб могат. Ама нали всеки ден трябва да измисляме по нещо, че виж ни забравили съвсем!

Искате да кажете, че кметовете на БХ са умни, а на другите са глупаци - хахахахах

Най-доброто в последните дни от кметовете на БСП: Кмета на Асеновград в ареста, с постоянна мярка, кметицата на Каварна на път да опропасти това градче станало известно даже и зад граница!!!! За какво говорим? БСП- тотална неспособност за управление и мислене от преди 40 години!!!

Тази личност няма ден в който да не доказва, че въобще не става за политик с визия, с переспектива и с правилни виждания за развитие на държавата. В същност от тази партия никой не става.

Какво да очакваш от костова приватизаторка и от нейн заместник, виден трафикант Киро-куфара

... финансирането избирателно на общини беше политика при ореха.... кУрнелия, стига простотии...

Кажи за кои общини става въпрос?Аз обикалям цяла България и виждам приказни села и призрачни села,без да се интересувам от партийната принадлежност на кметовете.Задължителното условие на ваши кметове е членството в БСП,но не достатъчно.Трябва да си грамотен,да знаеш какво искаш,а не само "Я сакам пари"Пример мога да дам с две села около София в които кметовете са ваши.Едното село е с красиви градинки,чисто,подредено,защото кметицата знае как да организира хората,знае за какво да влага парите на общината.Другото село -мръсно,с обрасли тротоари,а 4 пъти последователно са били ваши кметове,които се съмнявам,че могат грамотно да напишат собствената си биография,камо ли компютър да ползват.Предлагате неграмотни,необразовани ваши другари и после се чудите защо работите не вървят.На калпак се даваха пари по татово време.Не съм съгласен.Всеки кмет трябва да иска и да показва за какво е вложил парите.Или можеш или си членувай в партията без да мрънкаш като си неграмотен.

Имам чувството че другарката КУРнелия е на хапчета! Само не съм сигурен дали са от правилните или от тия дето са по дискотеките? Време е всеки народен представител да минава тест с дрегери за алкохол и опиати!

Марешки , ти ли си бе ? Хапчета против тъпоумие и простотия измисли ли вече бе , че има един нуждаещ се.

парията е приключила парите окрадени от КТБ и търси други източници, но не вярвам с портфейла на Борисов да им се получи.

Така не постига нищо. Само шуми и цапа.

Я ти вземи ни разясни как точно се прави.

Замириса и на пари и отвори устата.

а при Орешарски какво беше - червените общини бяха облагодетелствувани за сметка на тези от ГЕРБ. Тогава някой от БСП да се е засатъпил? Разбира се никой. Така, че писка или не писка другарката Нинова да пие една студена вода. Колкото им дават трябва да им стига. Никой вече не обръща внимание на Кресливата Сврака и нейните сврачета. Някой случайно да знае името на една по-сериозна червена община? Май няма такава. Има мноооого ама все селски.

Ти си един съвършен умствено ограничен герберастки простак, който по нищо не се различава от бетонните комунистически глави. Простако, отвори гуреливите очи и виж кой те управлява, откъде идва, кой гое учил, и къде отиват парите на България и ако пак гласуваш за Тиквата, значи си по-зле и от Червена бабичка. Ако си от братовчедите на държавната адмимистрация, това е друга работа-напълно те разбирам, макар и да ме е гнус от теб.

... вие червените мандрили винаги сте най-прави и най-знаещи, от 9.09.44 год. е така, не търпите чуждо мнение, то винаги е тъпо и некомпетентно, за разлика от изказаните такива на вождовете на партията и сляпо следващия ги електорат. Айде пребърши си пяната отпред и лай*ното отзад от напаните, ама в този ред, щото иначе ще си омажеш джуките с кафяво... червен питекантроп нещастен......

на тебе акъл трябва да ти се набива отзад.Изглежда си кьорав какво тази червена шайка причини на България.Няма вече копаня...трябва да свикваш с това!

Курни ако вземе портфейла, има да чакаш да го даде...докато на коча падна мандалата.

Ей,комунистите,от герб и бсп,ще се избият за пари,просяци такива.

Плащам данъци и издържам държавно обвинение , наричана Прокуратура и следствие , да си свършат работата.

Лъжливото пожарникарче трябва да бъде стискано здраво за гушата, докато мандата му започне да излиза през носа!

Прав си относно мястото, поради отсъствие на топки.

Абе доста му е дебел врата на ББ. И вече е "старо куче вълча порода". Не елесно да го стискаш където и да е. Но др. Курнелия може да го стисне за члена. Ако беше по-млада можеше и да го поеме и между балдърите. Сега само някой бай Мангал или насран пенсионер може да се прелъже.

Ако мозъкът беше у врата цена нямаше да има , ама е у главата , а тя малка и куха.

БСП няма кметове в градовете. Има няколко селски кметове, но в селища по 400-500 пенсионери спортни зали и пречиствателни станции няма смисъл да се правят.

бб инвестира държавни пари в мафиотски далавери и така оправдава очакванията на избирателите си . българите ,които се прекланят пред тикви ,имат акъл колкото един майстор-гробокопач .нашите мили и скъпи гробокопачи ,гробокопачите и на майка България .

И Господ не може да защити Тиквата по две обвинения: 1. За държавна измяна-отказа от Южен поток като губещ. Ако беше губещ, турците щяха ли да го вземат светлкавично?. Това бепе активно мероприятие на турските и американските служби и на Тиквата беше наредено от6 САЩ да откаже проекта. От което България загуби милиарди. 2. Обвинения за двойно завишаване цените за саниране с европейски пари. В БГ могат да се намерят стотици хиляди експерти- инженери, майстори, инвеститори, които ще докажат с документи, , че половината от парите се крадат- при реални 7-максимум 8000 , се изплащат 17 000 на фирмите, близки то се знае до кой. Това са обвиненията , по които Тиквата не може да се оправдае , а по първото в Китай може и да намаже въжето.

Парите за санирането въобще не са включени в европейски програми и не е предвидено финансиране с евро-пари. Средствата са от бюджета и самонадеяната Тиква носи отговорност пред нас.

Дори и така да е, това си е пладнешки грабеж, сравним с грабежа на КТБ . Като гледам как са ми наслагали минуси за нещо, което не подлежи на съмнение, започвам да си мисля , че Тиквата е най-доброто нещо , което може да се случи на този народ.

А ве жополизник?!Орешарски спря Южен Поток който заробваше Бълггрия за тридесет години напред!А порите от санорънато отиват директно в Народа и са ползват само от Народа!Това ви е ад вас рескита жополизци начело с Нинова,че не можете да окрадете порота със рускота си господари!

А бе, тъпак, извади си носа от задника на Тиквата и прочети спецификации и ценоразписи колко струва саниране на 2-3 стаен панелен апартамент . Максимум 6000 лева за труд и материали. Ако сложим с двойно завишение 2000 лева като ценови дял за документацията на блока , излиза на повече от 8000 лв. Къде са 8000, къде са 17 000 бе, дебил? - нерде Мутра, нерде Тиква.

Нинова да търси друго оправдание за некадърните и крадливите си кметове. Има червени общини, селски при това, които са пример за количества европроекти. Още с влизането във въпросните села се вижда - тротоари, градинки, обществени сгради... Щом едни го могат така добре, значи не е въпрос само на политически признак.

Имам аз една мечта Борисов с Темида да уредя.

Ще е необходимо престъпление и доказателство. Има ли?

За 1000 тома съдебни досиета има материали.

Или "Народен съд". Мокрият сън на Партията.

мечтая пък за Курни баба и нейните 40 кармази апаша.

Много от кметовете на ГЕРБ са подкрепени къде по-явно, къде по-дискретно от съветници и цели общински структури на БСП. Та Нинова си плаче чисто политически. Койтото кмет се отчита при капо ди тути капи взима допълнителни пари, кой не го духа!

Ами тя е ясна - от ''портфейла на Борисов'' по сметките на Борисов. Само една единствена думичка искам от теб - разследване на Борисов за цялата му творческа дейност.

Аз съм бакалин и ви казвам как да плати правителството държавният дълг за КТБ! Колко е 4,5 млрда лв??? Ми тези 3 млрд плюс ония 2 млрда за саниране и готово бе?? Ооооо санирането го осраха......

Първо не отговаря на истината.и второ Станишев какво правеше?слагаше 3-4 милиона по малко и после без закон без нищо с решение на мс правеше каквото искаше и без закон.тук поне има закон.

Това беше покана за секс, Макси.

Друго ще е като го видиш на живо. Ще ти подаря носни кърпички да си попиваш сълзичките по Простия.

Къде къде по-лесно бе по времето на Станишев. Бюджета се прави с 2-3 милиарда по-малко, после се отчита излишък, а излишъкът се харчи с постановление на МС за каквото си искаш. Дори нямаше нужда от закон. Важното е да не вдигнеш пенсите, че да не ти отиде зян излишъка!

Щото гербаджиите ич не ги правят тия хватки , ама ич.

Няма да миряса това същество! Като си представя, че тоя шестак може да стане премиер изведнъж мутрата ми става някак си симпатичен........

Какъв шестак бе? Най-обикновен пожарникар. Не обиждай шестаците. А подозирам, че те и симпатичен не от сега.

Докога ще ни занимавате с тъпите полюции на соцелита? Поне веднъж да бяха свършили нещо полезно за хората, а то по цял ден дрънканици пред журналисти.

нещо искате и вие да бръкнете в кацата с медеца, ама нали се сещаш, че се финансират общини на Герб, защото е сигурна и бърза възвращаемостта. А вие как ще му върнете на Боко?

да ги върне на бойко ,защото са негова лична собственост ли ?

Социалистически простотии.

На тая само Интимохелп ще й помогне. В гоолеми дози.

Тая защо още не е в затвора.

Много странно как лидерЪТ на БСП вече не е жена, а мъж (виж последното изречение, започващо с ТОЙ) :)

Тъй като 90% от кметовете са на Герб много ясно, че общините които получават 90% от държавното финансиране ще са на Герб. Проста аритметика. Ама не е за прости социалисти.

Социалистите не са прости. То и затова Гергов има активи за 700 милиона. Прости са избирателите им със скъсаните гащи, дето им вярват.

За Резидента!

Всичко, което е насочено срещу Борисов лично аз го одобрявам!

КОЙ,си бе?

Аз пък искам да я дам на ПСИХОДИСПАНСеРА!!!!!!!!!

Точно така Корнелче! Любимеца на всички прости българи, трябва да бъде държан на къс повод!

Че вие не правихте ли същото когато управлявахте с Орешарски!?

А вие оревахте ли за 1 милиард заем а ПОСЛЕ ??????????

Аз не съм ревал, бъркаш ме с някого. Ти си на принципа "който не е с мен е против мен" ;)

Я виж ,че почти всички кметове на градове в България са от ГЕРБ. ТОВА Е ЗАЩОТО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!

подкрепям я, криминалната клика наречена ГЕРБ трябва да бъде спряна, оляха се, усвояването на евросредства не може и не трябва да е цел на една държава, няма дългосрочна визия за развитие, назначени са хора от кри контингента, нечистолътни хора като В. Симеонов и Каракачанов. Не става така....

Излишъци в хазната имаше и при Станишев. Всяка година на 22 декември Правитеството ги разпределяше безследно. Ако можете да посочите едно нещо, направено с тези пари? Г-жа Лъжа не е зле да си припомни, че "съфинансиране" има САМО когато кметът е написал проект, той е одобрен от ЕС и трябва да се задейства. Такива проекти във Враца и Видин - бастионите на БСП се броят на пръсти. На ръката на стругар с 30 годишен стаж.

Или на пръстите на пенсиониран дърводелец....(: Нинова е наистина отвратителна!

Коментари - Нинова дава ”портфейла на Борисов” на КС | Днес.dir.bg

Нинова дава ”портфейла на Борисов” на КС

Внасяме жалба до Конституционния съд, с която искаме отмяна на текстове от Закона за публичните финанси - МС разпределя средства предимно към общини на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Нинова дава ”портфейла на Борисов” на КС | Днес.dir.bg

Коментари

Тая стои,стои и на магарето дии вика,все Бойко и е в устата,влюбена ли е или е яд .е не е на негово място.Кранта

Само моля да ми обясни някой как ще се реализира един проект без финансиране? Всъщност, като върнете назад, та чак до Станишев - БСП никога не се е интересувла. БСП не е имала желание за 'реализация', защото хем нямат кадърни кадри, хем намалява кражбата на под 100%. БСП никога не се е интересувала от европейски програми, защото там се плаща на свършена РАБОТА, а това е мръсна дума в червените среди. Ако се плащаше на свършена кражба, щяха да са първи, но уви! БСП се интересува само от бюджета, защото от там може да се краде на воля без никой нищо да каже.

Настъпвай Корни но с доводи и аргументи. Разкарай милионерчето Добрев и Станишко защото са достатъчно дискредитирани и излагат партията.

ЛЕЛЕ КОРНЕЛЧЕ, АМА ТИ ЩЕ ГО УМОРИШ ОТ ГЛАД КРАДЛИВИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ-БУДА, ВАШИЯ ДОНОСНИК!! АМИ КАТО МУ РЕЗНЕШ ТРИТЕ МИЛИАРДА-МИ ЩЕ ЗАЛИНЕЕ, ЩЕ ВЗЕМЕ ДА СВАЛИ ШКЕБВЕТО, А И КАКВО ЩЕ ОСТАВИ НА ВНУЧЕТО!!??

Тая стои,стои и на магарето дии вика,все Бойко и е в устата,влюбена ли е или е яд .е не е на негово място.Кранта

Дайте й нещо да зобе

ЕЙЙЙЙЙЙ, ТАЗИ НЯМА ЗАДРЪЖКИ !!! ТАЗИ ГО ИСКАШЕ КАТО МЪЖ, ПОСЛЕ МУ ПРЕДЛАГАШЕ КАКВО ЛИ НЕ, А СЕГА МУ ИСКА ПОРТФЕЙЛА !!! ЕЕЕЕЕЙ КУРНИ, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НЕ СЕ КОТИРАШ, ТОЙ НЕ Е ПО СЛАНИНЕСТИТЕ, ОПИТАЙ ПАК С РЕШЕТНИКОВ !!! И ТОЙ ИМА ПОРТФЕЙЛ .

Да не харесваш Нинова , а да харесваш В.Симеонов , А.Тодоров ,М. Андреев , Караянчева , Цачева , Атанасова , Фидосова , Цветанов , Борисов и т.н. си е къде , къде проява на екзотичен вкус , като тия дето са пристрастени към екзотични влечуги примерно.Не че ги няма и такива , има ги , а има и такива дето им е паднало с глупостта си да изкарват пари.

Тази няма ли да изчезне и да не разваля настроението на хората,егати и наглото същество то бива тапизъм ама чак толкова ...повръща ми се от нея тя как се понася не знам...по отвратителна личност едва ли се среща някъде...!!!

Цецо Цветанов , подпиши се де.

"Става въпрос предимно за съфинансиране на европроекти. Сумата е близо 3 млрд. лв." А, ГОСПОЖА ЛЪЖА знае ли, че европроектите задължително се съфинансират? И това, че се финансират проекти на кметове на ГЕРБ е защото кметовете на БСП не могат да защитят пред ЕС един свестен проект, а тези на Герб могат. Ама нали всеки ден трябва да измисляме по нещо, че виж ни забравили съвсем!

Искате да кажете, че кметовете на БХ са умни, а на другите са глупаци - хахахахах

Най-доброто в последните дни от кметовете на БСП: Кмета на Асеновград в ареста, с постоянна мярка, кметицата на Каварна на път да опропасти това градче станало известно даже и зад граница!!!! За какво говорим? БСП- тотална неспособност за управление и мислене от преди 40 години!!!

Тази личност няма ден в който да не доказва, че въобще не става за политик с визия, с переспектива и с правилни виждания за развитие на държавата. В същност от тази партия никой не става.

Какво да очакваш от костова приватизаторка и от нейн заместник, виден трафикант Киро-куфара

... финансирането избирателно на общини беше политика при ореха.... кУрнелия, стига простотии...

Кажи за кои общини става въпрос?Аз обикалям цяла България и виждам приказни села и призрачни села,без да се интересувам от партийната принадлежност на кметовете.Задължителното условие на ваши кметове е членството в БСП,но не достатъчно.Трябва да си грамотен,да знаеш какво искаш,а не само "Я сакам пари"Пример мога да дам с две села около София в които кметовете са ваши.Едното село е с красиви градинки,чисто,подредено,защото кметицата знае как да организира хората,знае за какво да влага парите на общината.Другото село -мръсно,с обрасли тротоари,а 4 пъти последователно са били ваши кметове,които се съмнявам,че могат грамотно да напишат собствената си биография,камо ли компютър да ползват.Предлагате неграмотни,необразовани ваши другари и после се чудите защо работите не вървят.На калпак се даваха пари по татово време.Не съм съгласен.Всеки кмет трябва да иска и да показва за какво е вложил парите.Или можеш или си членувай в партията без да мрънкаш като си неграмотен.

Имам чувството че другарката КУРнелия е на хапчета! Само не съм сигурен дали са от правилните или от тия дето са по дискотеките? Време е всеки народен представител да минава тест с дрегери за алкохол и опиати!

Марешки , ти ли си бе ? Хапчета против тъпоумие и простотия измисли ли вече бе , че има един нуждаещ се.

парията е приключила парите окрадени от КТБ и търси други източници, но не вярвам с портфейла на Борисов да им се получи.

Така не постига нищо. Само шуми и цапа.

Я ти вземи ни разясни как точно се прави.

Замириса и на пари и отвори устата.

а при Орешарски какво беше - червените общини бяха облагодетелствувани за сметка на тези от ГЕРБ. Тогава някой от БСП да се е засатъпил? Разбира се никой. Така, че писка или не писка другарката Нинова да пие една студена вода. Колкото им дават трябва да им стига. Никой вече не обръща внимание на Кресливата Сврака и нейните сврачета. Някой случайно да знае името на една по-сериозна червена община? Май няма такава. Има мноооого ама все селски.

Ти си един съвършен умствено ограничен герберастки простак, който по нищо не се различава от бетонните комунистически глави. Простако, отвори гуреливите очи и виж кой те управлява, откъде идва, кой гое учил, и къде отиват парите на България и ако пак гласуваш за Тиквата, значи си по-зле и от Червена бабичка. Ако си от братовчедите на държавната адмимистрация, това е друга работа-напълно те разбирам, макар и да ме е гнус от теб.

... вие червените мандрили винаги сте най-прави и най-знаещи, от 9.09.44 год. е така, не търпите чуждо мнение, то винаги е тъпо и некомпетентно, за разлика от изказаните такива на вождовете на партията и сляпо следващия ги електорат. Айде пребърши си пяната отпред и лай*ното отзад от напаните, ама в този ред, щото иначе ще си омажеш джуките с кафяво... червен питекантроп нещастен......

на тебе акъл трябва да ти се набива отзад.Изглежда си кьорав какво тази червена шайка причини на България.Няма вече копаня...трябва да свикваш с това!

Курни ако вземе портфейла, има да чакаш да го даде...докато на коча падна мандалата.

Ей,комунистите,от герб и бсп,ще се избият за пари,просяци такива.

Плащам данъци и издържам държавно обвинение , наричана Прокуратура и следствие , да си свършат работата.

Лъжливото пожарникарче трябва да бъде стискано здраво за гушата, докато мандата му започне да излиза през носа!

Прав си относно мястото, поради отсъствие на топки.

Абе доста му е дебел врата на ББ. И вече е "старо куче вълча порода". Не елесно да го стискаш където и да е. Но др. Курнелия може да го стисне за члена. Ако беше по-млада можеше и да го поеме и между балдърите. Сега само някой бай Мангал или насран пенсионер може да се прелъже.

Ако мозъкът беше у врата цена нямаше да има , ама е у главата , а тя малка и куха.

БСП няма кметове в градовете. Има няколко селски кметове, но в селища по 400-500 пенсионери спортни зали и пречиствателни станции няма смисъл да се правят.

бб инвестира държавни пари в мафиотски далавери и така оправдава очакванията на избирателите си . българите ,които се прекланят пред тикви ,имат акъл колкото един майстор-гробокопач .нашите мили и скъпи гробокопачи ,гробокопачите и на майка България .

И Господ не може да защити Тиквата по две обвинения: 1. За държавна измяна-отказа от Южен поток като губещ. Ако беше губещ, турците щяха ли да го вземат светлкавично?. Това бепе активно мероприятие на турските и американските служби и на Тиквата беше наредено от6 САЩ да откаже проекта. От което България загуби милиарди. 2. Обвинения за двойно завишаване цените за саниране с европейски пари. В БГ могат да се намерят стотици хиляди експерти- инженери, майстори, инвеститори, които ще докажат с документи, , че половината от парите се крадат- при реални 7-максимум 8000 , се изплащат 17 000 на фирмите, близки то се знае до кой. Това са обвиненията , по които Тиквата не може да се оправдае , а по първото в Китай може и да намаже въжето.

Парите за санирането въобще не са включени в европейски програми и не е предвидено финансиране с евро-пари. Средствата са от бюджета и самонадеяната Тиква носи отговорност пред нас.

Дори и така да е, това си е пладнешки грабеж, сравним с грабежа на КТБ . Като гледам как са ми наслагали минуси за нещо, което не подлежи на съмнение, започвам да си мисля , че Тиквата е най-доброто нещо , което може да се случи на този народ.

А ве жополизник?!Орешарски спря Южен Поток който заробваше Бълггрия за тридесет години напред!А порите от санорънато отиват директно в Народа и са ползват само от Народа!Това ви е ад вас рескита жополизци начело с Нинова,че не можете да окрадете порота със рускота си господари!

А бе, тъпак, извади си носа от задника на Тиквата и прочети спецификации и ценоразписи колко струва саниране на 2-3 стаен панелен апартамент . Максимум 6000 лева за труд и материали. Ако сложим с двойно завишение 2000 лева като ценови дял за документацията на блока , излиза на повече от 8000 лв. Къде са 8000, къде са 17 000 бе, дебил? - нерде Мутра, нерде Тиква.

Нинова да търси друго оправдание за некадърните и крадливите си кметове. Има червени общини, селски при това, които са пример за количества европроекти. Още с влизането във въпросните села се вижда - тротоари, градинки, обществени сгради... Щом едни го могат така добре, значи не е въпрос само на политически признак.

Имам аз една мечта Борисов с Темида да уредя.

Ще е необходимо престъпление и доказателство. Има ли?

За 1000 тома съдебни досиета има материали.

Или "Народен съд". Мокрият сън на Партията.

мечтая пък за Курни баба и нейните 40 кармази апаша.

Много от кметовете на ГЕРБ са подкрепени къде по-явно, къде по-дискретно от съветници и цели общински структури на БСП. Та Нинова си плаче чисто политически. Койтото кмет се отчита при капо ди тути капи взима допълнителни пари, кой не го духа!

Ами тя е ясна - от ''портфейла на Борисов'' по сметките на Борисов. Само една единствена думичка искам от теб - разследване на Борисов за цялата му творческа дейност.

Аз съм бакалин и ви казвам как да плати правителството държавният дълг за КТБ! Колко е 4,5 млрда лв??? Ми тези 3 млрд плюс ония 2 млрда за саниране и готово бе?? Ооооо санирането го осраха......

Първо не отговаря на истината.и второ Станишев какво правеше?слагаше 3-4 милиона по малко и после без закон без нищо с решение на мс правеше каквото искаше и без закон.тук поне има закон.

Това беше покана за секс, Макси.

Друго ще е като го видиш на живо. Ще ти подаря носни кърпички да си попиваш сълзичките по Простия.

Къде къде по-лесно бе по времето на Станишев. Бюджета се прави с 2-3 милиарда по-малко, после се отчита излишък, а излишъкът се харчи с постановление на МС за каквото си искаш. Дори нямаше нужда от закон. Важното е да не вдигнеш пенсите, че да не ти отиде зян излишъка!

Щото гербаджиите ич не ги правят тия хватки , ама ич.

Няма да миряса това същество! Като си представя, че тоя шестак може да стане премиер изведнъж мутрата ми става някак си симпатичен........

Какъв шестак бе? Най-обикновен пожарникар. Не обиждай шестаците. А подозирам, че те и симпатичен не от сега.

Докога ще ни занимавате с тъпите полюции на соцелита? Поне веднъж да бяха свършили нещо полезно за хората, а то по цял ден дрънканици пред журналисти.

нещо искате и вие да бръкнете в кацата с медеца, ама нали се сещаш, че се финансират общини на Герб, защото е сигурна и бърза възвращаемостта. А вие как ще му върнете на Боко?

да ги върне на бойко ,защото са негова лична собственост ли ?

Социалистически простотии.

На тая само Интимохелп ще й помогне. В гоолеми дози.

Тая защо още не е в затвора.

Много странно как лидерЪТ на БСП вече не е жена, а мъж (виж последното изречение, започващо с ТОЙ) :)

Тъй като 90% от кметовете са на Герб много ясно, че общините които получават 90% от държавното финансиране ще са на Герб. Проста аритметика. Ама не е за прости социалисти.

Социалистите не са прости. То и затова Гергов има активи за 700 милиона. Прости са избирателите им със скъсаните гащи, дето им вярват.

За Резидента!

Всичко, което е насочено срещу Борисов лично аз го одобрявам!

КОЙ,си бе?

Аз пък искам да я дам на ПСИХОДИСПАНСеРА!!!!!!!!!

Точно така Корнелче! Любимеца на всички прости българи, трябва да бъде държан на къс повод!

Че вие не правихте ли същото когато управлявахте с Орешарски!?

А вие оревахте ли за 1 милиард заем а ПОСЛЕ ??????????

Аз не съм ревал, бъркаш ме с някого. Ти си на принципа "който не е с мен е против мен" ;)

Я виж ,че почти всички кметове на градове в България са от ГЕРБ. ТОВА Е ЗАЩОТО ГЕРБ СПЕЧЕЛИ БЕЗАПЕЛАЦИОННО МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ!

подкрепям я, криминалната клика наречена ГЕРБ трябва да бъде спряна, оляха се, усвояването на евросредства не може и не трябва да е цел на една държава, няма дългосрочна визия за развитие, назначени са хора от кри контингента, нечистолътни хора като В. Симеонов и Каракачанов. Не става така....

Излишъци в хазната имаше и при Станишев. Всяка година на 22 декември Правитеството ги разпределяше безследно. Ако можете да посочите едно нещо, направено с тези пари? Г-жа Лъжа не е зле да си припомни, че "съфинансиране" има САМО когато кметът е написал проект, той е одобрен от ЕС и трябва да се задейства. Такива проекти във Враца и Видин - бастионите на БСП се броят на пръсти. На ръката на стругар с 30 годишен стаж.

Или на пръстите на пенсиониран дърводелец....(: Нинова е наистина отвратителна!