Демонстрации за Пирин и морето посрещнаха екоминистри от ЕС

Министърът на околната среда и водите Нено Димов подписа ново споразумение за финансиране по програма "Околна среда" - за изменения на климата.

Обратно в новината

Коментари - Демонстрации за Пирин и морето посрещнаха екоминистри от ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еколози ли? Поредната платена акция на хората на Иво Прокопиев!

И отново платена акция на зелените рекетьори.

Поредното дирижирано протестче на псевдо еколозите, които вече 10 години целенасочено саботират развитието на Банско.

Платени и скалъпени по поръчка протести, нямащи една вярна опорна точка.

Не че нещо, ама на Пирин нищо не се прави и не знам срещу какво точно протестират? То и те май не знаят, ама ей така по инерция си ходят

Този шушляк министъра, няма ли кой да го разкара. Нали заплаши с милиони глоби за строежите в Калиакрия (голф игрище, ВЕЦове, вилни селища), какво стана - лъгал ли е или да? А защо не отидат еколозите да снимат как е в разгара си поредния строеж - аквапарк и спретнати къщурки за мутри/нашихора 50/50.

36 милиона за проекти! Понеже на всички е ясно, че зъбоустите жаби и куците комари никой не ги брои в действителност, то поне някаква публична дейност трябва да се отчете, за да се усвоят парите..

Къде беше ти, тоя, дето все чакаш друг да ти свърши рабората и докато чакаш тролиш насам-натам... Аааа, и още нещо се случва докато тролиш. Министрите се разхождат и подписват документи - ту с подаръци към приближени, ту "вааажни" документи за опазване на нещо си...

на демонстрации къде другаде да бъдат За това им се плаща...

Къде бяха платените еколози когато бедстваха шъркелите в снега и измираха конете на оня с европарите? Там нямаше келепир и поръчка май?

Искаш еколозите да оправят всичко ли? И като те няма в къщи ли?

То ги няма и в София където мангустите изсичат дърветата по парковете ти искаш по планини и дерета да ги видиш.....това е ПЛАТЕНИЯ ЗЕЛЕН РЕКЕТ който си живурка само от това от години,колко записи им направиха за искани подкупи и какво от това....няма осъдени,няма в затвора и за това като излязат трябва с камъни да ги почнем

Къде са били когато имаше сняг и онези коне бяха в новините няма голямо значение. Сега са си точно на мястото - да изискват некадърните и корумпирани търтеи да спазват законите. Все пак, щом питаш - ами бяха при конете и при щъркелите, да проверят какво става. Дори някои от тях всъщност откриха конете. Които уж бяха умрели, но се оказа, че хергелето се е разделило на три части и всъщност има 7-8 умрели и там някъде родени нови.