Кличко отвърна на критиките на Зеленски: Не искам да се занимавам с политически игри

Президентските съветници манипулират усилията, които полагат местните власти в Киев, каза той

Обратно в новината

Коментари - Кличко отвърна на критиките на Зеленски: Не искам да се занимавам с политически игри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

парламентарната група на партията на Зеленски "Слуга на народа", ...... ............................................. СЛуги са нужни на народа, не господари..... Цитат от Господин за един ден. Умират и страдат хора, иначе би било смешно. Не знае, че това е името на партиятта на зеления.

До седмица земята замръзва в Укрина, танковете могат да се движат и укрорайха ще бъде приключен аканчательно

Тази Зима с преврат ще свалят джуджето, Украйна ще капитулира и войната ще спре, Кличко ще го направят президент на това каквото е останало от загубената им държава

а с русорайха кога?!

Кличко го уважавам. Не се държи и не мисли, като обикновена мутра. Не интриганства, а се стреми само да помага с каквото и където може. Чест и почитания за което!

ЕВРЕИТЕ СЕ БИЯТ САМО ЗА ПАРИ ОТ ЕС ....

ЕВРЕИН БОКСЬОР

Приятни Новини от Кочината Киев ! Скоро ще вземат Главата на еврея Зеленски ! Мечта на всеки нормален Българин , укрите да изчезнат от България в един миг!

Зеленият, каква страхотна вила има в Италия. Могат да живеят 4 семейства. Страхотна къща в Лондон. Могат да живеят 5 семейства, обаче човекът не дава на своите да живеят там. Милиардерът Зеленски, по изтекла информация за панамските офшорки. Ха ха ха ха А вие пращайте помощи

Е и? Можеш ли да сравниш със Зеленски? (Продажна отрепка!) Русофил съм, но когато един мъж е мъж на място всичко друго е без значение...

Taka наречените "центрове за отопление" представляват една палатка с едно кюмбе на дърва по средата. Даваха ги по телевизията. Само, че за украинските туристи фургоните в Елхово са лоши. Да ходят в палатките на Кличко в Киев.

ukraina e nova darshava, taka ce who cares, no russia e stara i velika sila, pravilno e da se rashiri

АКО НАБИЕШ НЯКОГО БЪРЗО ... ТОЙ СИ КАЗВА " ТВА БЕШЕ СЛУЧАЙНО И ЩЕ ДОЙДЕ ПАК ДА СЕ СБИЕ" .... ОБАЧЕ АКО ГО МАЧКАШ БАВНО И ПРОДЪЛЖИТЕЛНО ВСЕКИ ДЕН , ТОЙ НАКРАЯ САМ ЩЕ ДЕ ОТКАЖЕ ДА СЕ БИЕ, ЩЕ ИСКА МИР И НЯМА ДА ПОМИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА БОЙ ..... ЗЕЛИНСКИ И ШАЙКАТА МУ НЯМА ДА ГИ СВАЛИ РУСИЯ , АМИ РУСНАЦИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ТАКА , ЧЕ САМИТЕ УКРАИНЦИ ДА ГИ УБИЯТ :))

Много сте ранобудни,, мина ли ви сутрешния инструктаж

много добре знаехте, че с руснаци трудно ще излезете в положение, което ще бъде от полза за вас украинците. Много ви се искаше да въвлечете в истинска война целият блок на НАТО, но видяхте, че това няма как да стане, въпреки, че почти всички са против Русия. Вашето място е там, където ще се чувствате най-добре, а именно близо до Русия. Можете спокойно да сте член на ЕС, но на НАТО не може да сте член, тъй като това е невъзможно.

Yes

това нова опорка ли е или втора употреба

Я виц ти ! Гръм в рая ! Нещата явно не са такива каквито му се искат на Зеленски !

Слуги са нужни на народа, не господари. Звучи ми познато от някъде.

Ми че разбира се как иначе...за Лондон не знам ма вилата в Италия не я и крият даже...

Ама как бе , ти не се занимаваш с политически игри !!!!!!!!!! Само вдигаш юмручето и викаш слава усраина , слава бандера !!!!!!! От много бой по главата ти е изтекъл и малкото ум който ти беше останал . Бандерюги и престъпници сте вие с наркоманчето .

Ама, разбира се, че УКРИТЕ ЩЕ ПРЕЖИВЕЯТ ЗИМАТА. Според Клоунската съпруга "украинците са готови ДА СТОЯТ 2-3 години БЕЗ ТОК, ЗА ДА ГИ ПРИЕМАТ в ЕС".

Зеленски и Кличко се борят с глад, мизерия и войната на руснаците. А в България глезени палячовци саботират собствената си държава. ако Зеленски е казал една истина, това не може да се смята за конфликт. В Украйна има война, но те се справят и подкрепят държавата си.

Дираджийски руски подлоги, нацапани с кафяви, топли, миризливи кремълски лайна, иставете го Кличко. Защо не напишете за колкосалните загуби на Пичкин Клиторов? 90 хиляди ватници- ликвидирани, 3000 танка, 5000 БТР, 300 самолета, 300 хеликоптета... Мълчите като пичета, а? Рублите са хубаво нещо, а?

Нали си "политик"кмет бе нацист.

Скоро и Зеленски и Кличко ще оставят украинците на произвола на руснаците и ще офейкат в топлите страни. Руснаците ще изтрепят мъжете и че напомпат жените. Буряти, чеченци и туви че помпат яко. Връзват украинката на куките за теглене на танка и се изрежда цялата рота. Така са правели с германките през 1945 година. За това в германия има купища ариици с азиатски черти.

Пребий го чифута, кво го бавиш :)

Господа, колкото и да отлагане тежкото решение - толкова повече страдания на народа ви причинявате. Подлъгаха ви от САЩ и Великобритания че може да “спечелите” тази загубена война (която не трябваше да почва) и сега за вас остава само студ, кал и смърт. Време е за преговори.

Васо се римува с?

Зъл укродобитък

Нормално тия милиарди дето му наливат, къде мислите че отиват? Тия са си накупили движимо и недвижимо имущество, защото знаят че войната рано или късно ще свърши и ще трябва да се бяга някъде.На тоя наркоман да не мислите, че му пука за Украйна или народа?

ОТ ПОЛКА АЗОВ СМЯТАТ ЗЕЛИНСКИ ЗА ПРЕДАТЕЛ ПРОДАЛ И АРМИЯТА И УКРАИНСКАТА НАЦИОНАЛНА ИДЕЯ ЗА ТОВА ЧЕ СЕ ГУШКА С ПОЛЯЦИТЕ .... НИЩО ЧУДНО ЗАКЛЕТИТЕ ФАШИСТИ ДА МУ СКОЧАТ .... И ТОГАВА В УКРАЙНА ЩЕ СТАНЕ ... ЧИСТО МАКЕДОНСКА СВАДБА :))

И 400 000 изпържени укросвине, оле, оле, оле :)

Дори и да е вярно - в един циничен Сталински стил “и какво от това?!”, Киев е превърнат в третия свят и милиони хора страдат?

Също както в Бълхарията ,карат се за разпределение и усвояване на средства. Братя близнаци .Красавци и спортисти с по два паспорта и сметки в чужбина.

КЛИЧКО Е ПЪРВИЯ ЕВРЕИН ШАМПИОН ПО БОКС :))

Марш в усраинските форуми!

Зъл укродобитък

Олена Зеленская, накипрена с лъскаво тоалетче, натокана и нахална, заяви, че украинците са готови да стоят 2-3 години без ток, за да ги приемат в ЕС Защо и с нас не процедираха така!?! Олена Зеленская, накипрена с лъскаво тоалетче, натокана и нахална, заяви, че украинците са готови да стоят 2-3 години без ток, за да ги приемат в ЕС. Ма то много завиши изискванията, бре! Чак съжалявам, че на нас не се поставиха такива условия да стоим години без ток – гаранция, че на втората седмица щяхме да сме пратили ЕС там, където слънцето не огрява и да сме споменали родата на всеки от ръководството им поименно. Извън майтапа, тази женица явно изобщо не знае как се живее извън лъскавите бутици на Ница, където ходи на шопинг, докато бедните украинци стоят без ток. Когато имаш имения на Лазурния бряг и пазаруваш във френските бутици, е много лесно да хвърлиш народа си във война. Впрочем, май това е цената на лъскавия начин на живот. Иначе с по едни заплати надали щяха да разсъждават по този начин. Да продадеш родината си е много скъпо. Но пък се вижда. И рано или късно се получава възмездието. Интересно ми е какво смятат обикновените украинци за това да стоят три години без ток, за да влязат в ЕС? И дали в един момент няма да се обърнат към Зеленските….. Елена Гунчева-Гривова

ne oporka a rasporka na dshendarskoto ti dupinzi selianin

Защо ли българите са се съпротивлявали срещу османското робство? Направо можеха да се обрежат, да приемат исляма, да станат воини на Аллаха и да научат турски? Цялата тая вековна съпротива защо? Просто можеха да станат еничари като nikie.

Да си избереш боксер за лидер и политик. Дори и Кричко не му е в "категорията" на президента. Мислите ли, че една боксова круша е по-ерудирана от един актьор и колко сценарии е прочела? Та много да внимавате с едни други двама роднини, да не вземат и те първо да се появят по рекламите за залагания преди да ви яхнат!

Sm3hurk0

Щом има документирани разногласия, значи нещата не вървят на добре за украйна :))) "Докато имат ракети, те няма да спрат" - зеленото човече е проумяло някой истини... По-добре късно, отколкото никога ! Слава на Русия !

ВИНАГИ С ЕВРОПА , НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ !!! УКРИ ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ !

Оскар Лафонтен,екс председател на ГСДП: Войната в Украйна започна с предварително дадените 8 млрд.д.,обучението и въоръжението на бандеривците които по нареждане от САШ извършиха незаконния преврат през 2914 г. Веднага след това САШ доставиха въоръжение на ВСУ и над 200 военни специалисти , които обучаваха украинците и планираха военните действия против Донбас. Крим беше планирано като база на САЩ, но Русия ги изпревари. САЩ са причината за тази война защото не спрв НАТО да не наближава Русия. Голям проблем за ЕС създадоха Полша и Балтийските държави с глупавата си антируска политика

А ние те смятаме за идиот, продал България за центове, но ревящ, колко бил велик Путин. Невменяем, необразован, малоумен идиот!

Прадед и его семья по линии матери отца, имевшие еврейские корни, были расстреляны немцами во время Холокоста в 1940-х годах

Значи, че държавата не е нацистка като Руската федерация управлявана от фюрер Путлер, където всички са единни с вожда.

Много еничари в този форум рано сутрин!

И малкото украинчета които са записани в български училища са с промити мозъци. Бащицата БАНДЕРА е чист украинец борещ се с нацистите / имат предвид руснаците / . Защо наште деца трябва да бъдат заедно с деца на неонацисти ????????????