17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро и други маймуни от зоопарка.

Краварника все повече се вмирисва ... кеф ... хахаха

Черна - добре. Но щеше да бъде още по-добре ако беше неграмотна лезбийка. Напълно в съзвучие с нагласите в САЩ.

Каква е тая любов на Бай Дъна към чернилките

Е да си бял в УСА... Малко смърди наСССР вече... Тук по равни бяха разни борци и обирджии на мандри о селски мазета... Дали тази е най способна или най черна...

Успех на г-жа Блек. Не ставя ясно дали е от ЛГТБ общността, че така с един индивид решават всички политкоректни казуси. Дразнещо е, че чак сега САЩ могат да допуснат подобен типаж във Върховния съд - минали са над 50 години откакто такива хора имат човешки права и предполагам г-жата не е родена в робство.

Не е ли транс-лесбийка, не ми я фалѝ

А освен че е черна какви други изисквания за поста е покрила ?

Ами всичките. Компетентности, квалификации. Juris Doctor magna cum laudae от Харвард, работила е като секретар в офиса на Брайер (когото сега замества), била е редактор в Harward Law Review, адвокат, публичен защитник и апелативен съдия. Не е опипвала колеги и колежки по време на пиянски партита, не е членувала в християнски комуни и за капак на всичкото не афишира публично политически пристрастия и не демонстрира woke поведение. Изобщо, една смислена и порядъчна кандидатура, която ще бъде опорочена и похабена заради активната роля, която ВС е възприел във формирането на политиката и дневния ред на федерацията.

Ами аз само пак да я попитам. "Какво е жена". Щото тоя въпрос МНОГО я затрудни при изслушванията, а мисля, че като ще взима решения по теми за репродуктивни функции и прочие като Row vs Wade дето го отмениха сега ще е много полезно, ако все пак знае какво е то жена и какво е то мъж. Иначе може да е много квалифицирана ама като не знае елементарни неща няма място там!

Ти да не си и светил? Един път да стъпи накриво и ще окаже, че е яла и бебета.

и първото куцо магаре - тогава се похвалете!

живот е бил в нпо-та изхранвал се е на гърба на хората. В защитата на малцинствата има мноу ляб. А освен това е обещавал да спре употребата на горива изцяло, така че то ва което се случва по света в момента, познайте чие дело е в голямата си част. Ще минаваме на фотосинтеза

А Вие защо още биете негрите? Black lives matter