Ауди се заби в ограда, 4-ма младежи са ранени

Четирима младежи от Сопот са пострадали при тежка катастрофа, станала снощи в село Марино поле, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Ауди се заби в ограда, 4-ма младежи са ранени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай на лайно кола и си гледай сеира-на родителя е проблема.

много ли е повредена след удара от 4-те дървета?

Тъпи некадърни олигофрени.

Тъпи олигофрени са родителите на шофьора, ако има такива. Нивото на подготовка и уменията на новите шофьори са такива, че някой трябва да е с тях първите 2 - 3000 км. Докато получат елементарно чувство за маневри, скорост и да се оглеждат постоянно. И да им смъква илюзорното самочуствие след първите 100 - 200 км.

Дизелово Ауди А4 на около 15-18 години е ...извинете ме кола която ако можеш да караш можеш да я въртиш с един пръст с волана...пали почти сама, нищо не и се троши и е стабилна... виж, това че в нея са се накачили 4ма пубери , без книжки и без да знаят какво се прави зад волана е друго, хората са го казали -Докато не усетиш волана като естествено продължение на ръцете си - не си готов за шофьор...но какво да се прави и бизнеса с книжките трябва да върви, децата - май.ната им ще се народят други у.родчета...от маТряла дето не струва...

Да спрем Имбецилите по пътищата: Roadmadnessbulgaria! Гражданският контрол!

Добре, че аудито е било A4, а не V8...

Ауди се заби в ограда дай теслата да го извадиме преди да е ръждясало

..трябва си някакъв контрол, не може да строят огради, където им падне..

ще ми плати за оградата?

Аудито

Не ви ли минава през акъла, че такива заглавия: "Ауди се заби в ограда, 4-ма младежи са ранени" карат извършителите да се чустват без ОТГОВОРНОСТ? Аудито се забило... самичко... шото така му кефнало... Пишете: 18-годишен пешлигар заби аудито в ограда! Точно, ясно и КОРЕКТНО!

Ауди, БМВ и младежи са лоша комбинация, дано се размине без смъртни случаи !!! Оцелелите младежи да се научат и да научат и връстниците, че с колата шега не бива !!!

естествен подбор