2-ма полицаи загинаха в патрулка след преследване

Двама полицаи са загинали тази нощ след като са се ударили в крайпътно дърво в с. Хайредин, община Козлодуй, съобщиха от полицията във Враца.

Обратно в новината

Коментари - 2-ма полицаи загинаха в патрулка след преследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Писна ми от еднакви мнения. Бе, пишете, ако имата нещо различно или само тоя е крив, тоя -прав..., че не ми се чете вече всичко... Къде сте чували полицейска кола да предприеме гонка без да уведоми диспечера. Тая версия я забравете. Щеше да се знае още преди да е станало. Какво остава? Къв служебен дълг? Или са гонели неотчетен сутеньор?

коментатори вие от къде знаете че не са докладвали кого преследват и дали не знаят рег ном ако са гонили някой престъпник др песен ще пеете отделно че на 40г би трябвало да знаят че преследването не е желателно в мвр и че при всяко такова птп са виновни служителите мир на душите им

Bog d aProsti kolegite............

Ех адаш, колко си прав само... лошото е, че това надали скоро ще се промени, откъдето и проблемите ще си останат нерешени. А аз да задам един друг въпрос - ами ако НИКОЙ не си хвърля фаса на улицата дали ще е необходимо който и да било да звъни на съответните органи? Ех, толкова ако-та...

Почивай в мир Валери

Айде стига с тъпите коментари. Спомнете си, че само преди няколко дни ТАМ-В ХАЙРЕДИН беше направен опит да бъде разбит банкомат. Някой от ВАС, които плюят ще се извинят ли за глупостите, които са написали! БОГ ДА ПРОСТИ КОЛЕГИТЕ!

Защо според някои хора всички Полицай трябва да са пияни.Има и такиво които си вършат работата а има и такива драскачи които им пречат.

Някой да е виждал полицаи с предпазни колани? Или такива, които спазват знаците, не говорят по мобилния докато карат.. Аз съм виждала такива, които спазват знаците. Нееднократно. Не твърдя, че всички спазват правилника, но да слагате всички под един кюп е смешно и показва елементаризъм на мисленето. Колани обаче май наистина не слагат. Съболезнования на семействата на загиналите.

Почивай в мир Валери

az sam rabotil s tezi mom4eta.biaxa istinski profesionalisti.ne govorete gluposti,tuk ima mnogo izrodi.mir na praxa im.

Imalo e i kokain v patrulkata. Te naistina sa presledvali karadci za6toto predi tova sa6tite bqha se opitali da razbiqt bankomat v hairedin. o6te podrobnosti na moq skaype poli_97

Знаете ли че в патрулката е намерен кокаин.

мен лично са ме проверявали с трегер полицаи които не могат да отидат до патрулката толкова пияни!!!! не ме учудва нищо!!!!!!

Скапана държава.Народните представители са само балони. Как ще ги освободиш от отговорноста да не си слагат коланите. В другите страни където е разрешено колите им са оборудвани с айрбеци. От последното прочистване / НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ОТ КАКВО / не останаха читави служители в МВР. МИР НА ПРАХА ИМ ЖАЛИМ ЗА ТЯХ.

Policaite sigurno sa se nakarkali, a i kakvi shofiotri mogat da badat selyanite?

e zatova 6e jadete boj ot policaite.

Колани ???

И аз съм един от далите тъпи кометари. Истината е, че на официалната версия никой не вярва. Просто полицаите сами направиха така, че никой да не им вярва. Не ми харесва факта, че са загинали хора. Не ми харесва и факта, че не вярваме вече на никого. Както и че нашите полицаи не са минали обучение по преследване. Да се преследва кола е трудно занимание за което човек трябва да е обучен. И когато се преследва кола, трябва да си с колана си.

Простотиите на Бецко с евтиния пиар за жена му и червения светофар водят до неуважение към редовите полицаи ... Сега е момента Бецко пак да ни повтори как жена му като добросъвестна гражданка си е платила 50 лв глоба, задето минала на червен светофар ! Мир на праха им !

Простотиите на Бецко с евтиния пиар на жена му и червения светофар водят до неуважение към редовите полицаи ... Мир на праха им !

Vie ludi li ste!?! Ako vie se nari4ate bulgari, to az ne iskam da buda takuv ili pone da buda otujdestvqvan s bulgarskata naciq, za6toto tiq va6i komentari sa BOLNI. Shto za psihopati mogat da pi6at takiva ne6ta za pokoinici, ebahti i 6ibanite idioti ste. Mir na praha na tiq mom4eta. Te sa vi pazeli zadnicite, dokato vie ste si pili rakiqta. Prosto sum otvraten ot bulgarite kato cqlo.

Вчера в квартала карах след една патрулка. Завиваше си преспокойно без мигач. Какво уважение искат?

Лека им пръст, съболезнования на близките.

Каквито и да ни ги разправяте ние не вярваме. Да видите докъде сте я докарали, хората и цяла нация да не вярват на такава институция, която първата й работа при такива гафове е да лъже и заблуждава. Пълна чистка !

Какви преследвания, какви екшъни посред нощ сънувате ? Нещо тук мирише цялата работа, а какви оправдания ще дадат преките им ръководители е друг въпрос.

Mnogo zalko za zivota na zaginalita!Zalko za semeistvata im sa6to!Mnogo ot vas predpolagat ,4e sa bili piani?Xa ,da vidim kakvo 6te se polu4i kato rezultat pri razsledvaneto?Ako se potuli barzo,zna4i ima ne6to .................

А защо полицаите не плащат винетки и гражданска отговорност ,за тях отделен закон ли има?

Ако си бяха сложили коланите можеше и да са живи. Почивайте в мир, момчета!!

еи хора прочетете всичките мнения и вижте колко низко сме паднали като нация

ако се преследва кола по правилник веднагга се съобщава в най- близкото МВР. Така че тук няма място за първоначални и второначални дании. Или -да или не. Мисля че ни баламосват. Може да са карали с превишена скорост или колата да не е изправна.

а версията за преследването е за да замажат нещата.

Petio ti si super, mnogo hubavo si go napisal

Причините за настъпване на конкретния инцидент е рано да се коментират във връзка с това, че все още информацията е доста оскъдна, НО трябва на всички да стане ясно, че болшинството от полицаите не са подготвени за работата, която трябва да изпълняват като служители в МВР. Готов съм да се обзаложа с Министъра на вътрешните работи, че поне 90% от пътните му полицаи, няма да решат листовките без наказателни точки. Твърдя, че голям процент от служителите, управляващи служебни коли са слаби шофьори, липсват им елементарни технически познания и опит зад волана. Познавам полицаи, които са станали такива след няколко годишно обучение в полицейското училище и такива, станали полицаи след няколко месеца школа. Разликата в поведението, уменията, морала и отговорноста при носене на службата и извън нея е огромна. Провежданите рутинни изпити на полицаите по физическа и огнева подготовка се заверяват от изпитващите чисто формално, недопустим си мисля е факта, че хора, които са повтаряли учебни години в среден курс на обучение, както и такива без шофьорски книжки, могът да контролират високо интелигентни хора и да им дават акъл как трябва да карат колите си, как да паркират и още куп неща свързани с работата на един полицай. Сигурно на повечето от вас ще се стори някаква шега, но не е шега, защото имам съученик, който повтаряше 10 клас за слаб успех, но стана полицай и...., познавам полицай, който няма шофьорска книжка, но ме е спирал за проверка на документите за правоуправление на МПС, познавам и такъв, който като види 140км/ч на скоростомера на колата получава нервна криза. Как тези хора мислите, че могът да се справят в ситуация на преследване на автомобил? Нищо лично към загиналите полицаи, но както казах, на повечето им липсват опит, умения, с една дума казано-рутина. Отправям съболезнования към семействата на загиналите и препоръка към министерството за повишаване качеството, както на служителите, така и на обучението им. Да не искат само големи заплати, а да отделят време за повишаването на професионализма си.

Не мога да разбера, що хората които говорят на меко, пишат и на меко, ебахти тъпата държава!! А относно случката- ако се беше случило с мен и ли някои случаен данъкоплатец, досега щяхя 220 причини да намерят, ама щом е полицай, сигурно нещо много драматично ще да е!!!

Сега се надявам да ви тежи на съвестта, че толкова плюхте, че са пияни............... е имало нещо и мога да ви гарантирам, че ей така да лети патрулка аз досега не съм виждал. Относно това, че не е съобщено за започнато преследване може да има много причини............

Бог да ги прости момчетата, казвам го като човек. А като гражданин напира някакъв гняф в мен.Не е нормално да се получават по една пачка пари и само да се имитира работа.Ромите навсякъде безчинстват, а те къде са.Попътищата на милата ни Татковина карат пияни убийци които никой неможе да озъпти .А да не говорим за това че голяма част от тях са корумпирани и и гледат да приберат някой лев .

мир на праха им

НЕ Е ИСТИНА колко злобни могат да бъдат някои...но колко е лесно,нали?Да си седиш вкъщи на топло,да си цъкаш в разни сайтове и да плюеш по другите?!?А какво ще кажете да тръгвате вечер за нощна смяна,да пожелаете лека нощ на детето си и да не се приберете на сутринта...просто защото...не е истина колко злоба има в хората...

Ех, защо повечето не са като теб? България, може би, щеше да е по-прияно място за живеене. Бог да ги прости момчетата. Последната ми среща с органите на КАТ бе с вежливи служители, които, по моя преценка, си гледаха работата съвестно.

Ако е имало преследване,трябва да е имало и комуникация по УКВ-то с управлението,и всичко това да е отбелязано и записано.Така,че ако няма такива записи,да не ни баламосват и веднага да кажат истината.

Бог да ги прости ! Абе какви хора сте, как може да се подигравате на мъката на хората ..............

Ако им разрешат да стрелят по гумите на преследваните автомобили резултатът ще е друг!

smotanqci....ne pi6ete lo6i ne6ta za tiq mom4eta i ne umuvaite....koi ..kakvo..i 6to.... Bog da gi prosti mom4etata...kak si go predstavqte be..da sa piqni.... tova samo ostroumni knijni plax4eta mogat da go kajat...

Бог да ги прости. Мили хора,не озлобявайте поне в такива моменти.Полицаите са загинали докато са изпълнявали служебните си задължения.Какво са правили други полицаи на други места е ДРУГА тема. Мир на праха им.Съболезнования на близките.

Дано почиват в мир!

Да погледнат гумите на колата.Полицаите си събират пари за гуми,бензин и масла.На една кола се пада по една нова гума на година.Няма защо да гонят бандитите по улиците-те са властта.

Da mrat

АМИИИИ....КОЙТО КАРА БЕЗ КОЛАН .....А ПИШЕ АКТОВИ НА ОБИКНОВЕННИТЕ ГРАЖДАНИ....