Пил мъж без книжка катастрофира, загина дъщеря му

15-годишно момиче загина в тежка катастрофа снощи между карловските села Московец и Богдан, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Пил мъж без книжка катастрофира, загина дъщеря му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз познавах С. (Бог да я прости) ! Много хубаво и умно момиче... много тъжно ми стана като разбрах! Една година по голяма от мен в едно училище учим!

Момичето е била на предната седалка без колан. Ще съдят бащата

Преди няколко години беше допостимо до 0.8 промила сега вече не знаям май до 0.6 .Найстина не е мн алкохол ,но това ще е причината ,а ене лошият път , което според мен е по-верояната причина.

Е, ти мислиш ли, че ще остане на свобода??? Айде моля ти се, тази не става от днес за вчера. Има си процедури и т.н., още повече че е освободен за домашно лечение. До няколко дни ще е заведено дело срещу него и до още няколко ще е в панделата...ако не реши, че не му се живее повече. За жалост това няма да върне дъщеря му...твърде жалко!

Не смятам, че си прав. Да, най-жестокото наказание за бащата е, но каква е вината на дъщеря му? Значи щом се родиш в семейство, което не зачита законите и т.н. заслужаваш да умреш, така ли? И Бог не си свършил работата, защото няма Бог!!!

Така ти се пада селянин!!! Да беше пукнал ти, а не дъщеря ти. Сега през целият ти мизерен животец ще мислиш за това и ще съжаляваш ,че пиеш жалко селско нищожество.

ТОЗИ ПОЧТИ Е НЯМАЛ АЛКОХОЛ В КРЪВТА, ТОВА НЕ Е ПРИЧИНА, НО АЗ ПОЗНАВАМ ТОЗИ ПЪТ, ТЪЙ КАТО СЪМ ОТ КАРЛОВО И ЧЕСТО ХОДЯ ПРИ МОЯ ПРИЯТЕЛКА В ТЕЗИ СЕЛА. пЪТЯТ Е УЖАСЕН ,С МНОГО ЗАВОИ И НАПЪЛНО РАЗБИТ, ВИНАГИ УМИРАМ ОТ СТРАХ, КОГАТО СЕ ДВИЖА ПО НЕГО, А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРЕЗ НОЩТА.

Каква детска седалка, 15 годишна е била.Някои 15 годишни са по-високи и по-тежки от 30 годишен мъж.Колан е бил достатъчен, но повечето българи си мислят ,че като са без колан правят на пук на полицаите и изобщо не се замислят,че при по-лека катастрофа един колан може да ти спаси живота.След като бащата е бил неправоспособен и пийнал на всичкото отгоре щеше да е чудо, ако бяха с колани.Поне не е убил чуждо дете, което ако беше живо щеше да стане достоен последовател на баща си и кой знае кой друг баща щеше да плаче заради нея.Колкото и жестоко да звучи мисля,че този път Господ си е свършил работата,наказал е този когото трябва.Бащата и да го осъдят и да не го осъдят все тая, докато е жив той ще знае ,че той е виновен за смъртта на дъщеря си, а от това по-голямо наказание не знам дали има.

А вчера всички псуваха по куките, че глобяват за колани!!!!

Малоумник! Коланът можеше да я задържи за седалката и да ПРЕДОТВРАТИ контузията на главата, която си е причинила най-вероятно докато колата се е преобръщала и тя си е паднала на главата. Какво имаш против коланите бе, льольо, те няма да ти спасят живота задължително, но поне ще ти дадат още един шанс... като например този да не се търкаляш като чувал с картофи вътре в колата докато тя се преобръща, и да не си счупиш главата/врата/гръбна и т.н. при това!

Не, че искам да ставам адвокат на пияните шофьори, заради ей такива си патим ние останалите.Но все пак някой може ли да ми каже какво значи : НЕСЪОБРАЗЕНА СКОРОСТ ?!. Несъобръзена с какво?!С козите пътеки дето нашите т. нар. държавници имат наглостта да наричат пътища и да ни карат да плащаме по три данъка едновременно за тях?! И забележете човека не е бил с превишена скорост(защото ако беше превишена нямаше да пропуснат да ни го наврат в очите),а НЕСЪОБРАЗЕНА , това е една много удобна формулировка на куките според която ВИНАГИ шофьора е виновен.Пак подчертавам , не искам да оправдавам тоя в конкретния случай, според мен той си е виновен щом е пил и седнал да кара.За друго обаче иде реч тук, ако ме разбирате...

Понякога малоумниците се избиват сами. До крак.

Никой нищо не може да направи при положение, че няма самосъзнание и самодисциплина. Та това са пълнолетни хора. На всеки пазач ли да сложим?!

И какво щеше да и помогне колана при контузия на главата? Просто народ овчи, като ви каже овчаря, че коланЯ ви спасява от всичко и вие бееееее, само това блееете. По-скоро каска и е трябвала, но то с баща пояндурник, нищо не те оправя. До нелепост (10.11.2009 г. 11:29ч.) Папагал, те детските столчета са до 12 г.

По селата е ужас-никакъв контрол,никакви проверки,те го знаят и карат пияни, без въобще да се замислят.Кой ще направи нещо,за да се промени всичко това.

Нощ , грешиш , не през ноща а след 10:00 вече е така както казваш. Ма кой го боли , по важното е в София на десен завой някой да не завие на червено - и хоп кукичките чакат , някой път по 2 патрулки даже.

Konfiskacia na voziloto za vsi4ki ypotrebili alkohol i zatvor !!!!!!! Samo tova moje da gi spre !!!!!!!!!!!!!!

Много хора са толкова неграмотни и глупави, че повече няма накъде. Откъде това самочувствие - нямаш книжка, употребил си алкохол и си тръгнал да возиш детето си. Вече нямам думи за нашия български манталитет.Да бяха единици - нормално, ама то ще се окаже че 80% са в тази графа.

Ееееей, тия малоумници не се научиха, че алкохолът не прощава. Като си сам прави каквото искаш, но като носиш отговорност и за други хора, ще се съобразяваш. Това е! Прошка за пияндета не трябва да има...

В СЕЛАТА СИ КАРАТ ПИЯНИ .ХОДЯТ И ДО СЪСЕДНИТЕ СЕЛА .ТАМ ПОЛИЦИЯ НЯМА И ТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ.

Той вече е получил наказанието си от нарушаване на правилата. Няма по-голяма загуба от смърт на дете.

Бащата - освободен за домашно лчение?! Бог да прости дъщеря му, но ако беше наранил друго семейство?! Пиян, без колан, с несъобразена скорост - 3 нарушения на закона, плюс смърт на един човек, макар и дъщеря му - 4-то много силно нарушение, която е била без детска седалка - 5-то нарушение, без шофьорска книжка - 6-то нарушение. Сега, при 6 нарушения наеднъж, този си е удома, оплаква дъщеря си и утре пак в колата. Следващия път може да да се блъсне във вашето семейство, господа управляващи, защо е на свобода?!?!?

мъгла , малко повече газчица на педала , и преди това червено винце и разсейване на шофьора - и аре у 3та глуха.

поредната селска катастрофа...

Е този със сигурност е изтрезнял....само жалко за дъщеря му.

Боже, какво трябва да се случи за изтрезнее - буквалния и преносен смисъл българин.

През ноща по селата и междуселските пътища е пълно с пияни шофьори.Това всеки го знае.

така му се пада!!! да видим как ще живее с тая мъка и грях през останалия си скапан живот!!!

По селата е ужас!Няма полиция,няма контрол,хората си карат пияни-заляни и не им пука,защото знаят,че няма кой да ги спре.Колко млади хора си отидоха така.По селата не знаят какво са колани и се смеят на всеки,който ги използва.Защо никой не прави нищо по този въпрос?