Загинал след удар с автобуса на ансамбъл ”Българе”

Един човек е загинал при катастрофа на пътя Разград-Търговище при катастрофа между автобуса на фолклорен ансамбъл “Българе” и лека кола, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Загинал след удар с автобуса на ансамбъл ”Българе” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моите съболезнования на близки те му! Мир на праха ти,Христо! Не мога да повярвам,че е истина........

Ицо беше много примерен шофьор. Мир на прахта му. За шофьора на автобус - в затвора за убийство!!! Но ще се оттърве с условна присъда най много. България.

Защо само в тъпа БЪЛГАРИЯ има такива кръстовища - две абсолютно прави отсечки и стоп . Добре няма пари за подлез или надлез , но поне едно кръгово могат да направят и тогава щат нещат ще намаляват всички там

Бог да прости загиналия! Не мислиш ли, че е напълно достатъчно да се спазва предимството и с дву- или еднопътен СТОП? Интересно ми е как този, който не спазва предимството, дадено на колегата му със знак СТОП ще уважи предимството на пристигналия преди него. А как, освен с добро възпитание, ще се установява кой е пристигнал по-рано? С фотофиниш?

Хора, знаците са там, вярно е. Катастрофи обаче продължават да стават. Следователно или нещо не е наред със знаците или със шофьорите. Понеже шофьорит се променят доста по-трудно от знаците, вземете и реагирайте на ситуацията и променете знаците! Замислял ли се е някой какъв е трафика Търговище-Разград и какъв Лозница-главен път Русе-Варна. Хиляди коли повече пътуват от Т-ще за Разград от колкото Лозница-Варна. Ама така е регулирано кръстовището още от Татово време, че Лозница е родното село на бай Пенчо Кубадински и затова от пътя от село до Варна е с предимство, а не този от Търговище до Разград. Предлагам тъпанарите от КАТ, дето отговарят за пътната регулировка да вземат да четат статистиките за произшествията и да почнат да реагират адекватно. Щото не е важно вече кой не е спрял, важно е това че загиват хора на идиотски регулирани кръстовища като това и трябва да спрем да се самоизбиваме!!!!!!!!

Не спиране на знак СТОП от шофьора на автобуса е причина за тежката катастрофа. Защо ли не направят както е в САЩ, на почти всяко кръстовище да има занак СТОП и в четирите посоки - така всеки ще спира и ще тръгва този, който е дошъл пръв. Поне ще се оглежда да види дали няма някой завеян шофьор или хвърчащ пикльо с бърза кола, дето се мисли за безсмъртен. Но предимството на четири пътния СТОП трябва да се спазва безкомпромисно от всички .

Хора, нямате представа какъв човек е Ицо, затова говорите глупости! Надали има друг такъв работохолик като него. Работеше денонощно, абсолютно стриктен и перфектен! Сигурен съм, че няма абсолютно никаква вина за катастрофата, но за съжаление е потърпевш. Много жалко за него. Мир на душичката му!!!

Абсолютно съм съгласен с теб приятелю.. но това е положението, пътна инфраструктура - слаба, а качеството на съществуващата е под всякаква критика. Но за това сме си виновно само и единствено ние. Политиците са част от народа и се избират преди всичко от народа! Незнам колко години и колко души трябва да се избият докато не се почне да се мисли за подобряването на ситуацията!!!

До запъртък: Кръстовището е регурирано. Припомни си какво се нарича нерегурирано кростовище. За останалите: Там има по около 4-5 знака от всяка посока. Едва ли има по-регулирано кръстовище в тази област. Освен това асфалтът по пътят без предимство е набразден под формата на дъги в разстояние на около 30 метра и от двете страни на кръстовището. Едно време браздите бяха толкова дълбоки, че ако не спазваш ограниченето на скороста, орелефяването те изхвърляше в канавката преди да стигнеш до кръстовището. Сега са по-скромни, като тези на Владая.

Ние Българите не сме за хубави коли,а трябваше да продължи комунизмът със Зас-овете,Москвичите и Трабантите!С идването на Демокрацията и навлизането на бързите и мощни западни коли настана истинска вакханалия,нородът си въобрази ,че освен западни коли имаме и западни пътища!Но докато извън градовети в Италия,Франция,Испан и САЩ почти липсват знакове Стоп,поради липса на конфликтни точки,то тука сме поне 50 год.назад и резултата е налице!

е сега шофьора на буса доживот... инак няма да има оправия в таз държава

Какво общо има ансамбълът в случая. Поредната катастрофа с жертви ... - както всеки ден ... толкова.

Първоначално новината беша само че е станала катастрофа с един убит и това е.Пишеше -за подробности ,да чакаме.какво се обаждате ,чели недочели...еейй..все философи в тая държава бе,,,,

Ако четете тук редовно може би сте забелязали, че първоначално статиите излизат с малко информация, после се ъпдейтват според актуалните постъпления. Та явно първите три коментара са отпреди да се добави предположението за причината.

преди малко минах оттам, още май не можеха да извадят човека от колата. На това кръстовище има повече паметни плочи и некролози от гробищата и докато не се направи кръгово все така ще е. А иначе е виновен автобуса , че не е спрял на стопа , както не са направили и всички други убити или убили на същото място. Знаци стоп на кръстовището с лопата да ги ринеш, ама не се глледа и така умират хората.

Какво от това, че ние, които имаме само категория Б караме така. Той нали се води професионален шофьор, изкарва си хляба с това, учил е повече и е минавал допълнителни изпити и тестове. От него и от всички т.нар. професионални шофьори се очаква да са най-примерни по пътищата, а като гледам те са по-големи убийци и от селските тарикати! Не е възможно да пътуваш за някъде и поне един професионалист да не направи някой зулум пред очите ти. КАТ вместо да се чудят как да ни цакат повече с разни фарове и колани на задните седалки, да си променят закона и да въведат в ПЪТИ по-високи глоби за професионалните шофьори!!!

СЛОЖЕТЕ МАЛКО СНИМКИ,ДА НЕ НИ СЕ НАЛАГА И ДА ЧЕТЕМ...:)

ЧЕТЕТЕ БЕ ХОРА!!!

Вие нечете ли цялата статия По думите му вероятно автобусът е причинил катастрофата, тъй като шофьорът не е спрял на знак Стоп и е ударил колата. Незнаете ли как карат шофоьорите на автобуси. Не че всички некараме по този начин, но ........... Лека му пръст на починалия

Там (след селото в посока Търговище) има свирепо нетегулирано кръстовище, с лоша видимост и с предимство за пътиващите по пътя Попово-Лозница... Сляп трябва да си, за да не видиш знаците... Остава само да се разбере кой се е мислел за безсмъртен... не бързайте да обвинявате водачът на лекия автомобил.

МАЙ Е ТАКА,ЩОМ НЕ НИ ЗАНИМАВАТ :)

Кой е виновен кажете първо ? Ако тези с Тойотата са навлезли в насрещното да изпреварват и са се нацепили в автобуса - не ни занимавайте.

Вие ако не сте забелязали, статията постоянно се променя. Докато са писани тия коментари, статията беше 10 реда и нищо нямаше написано за това кой е причинил катастрофата.