17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То няма достатъчно паркинги за престой на тировете, ама глоби ще има в абсурдистан.

Да монтират камери и да ги цакат.

Е ТАКА ,,ЩЕ НАМАЛЯТ ,,КАТАСТРОФИТЕ С ТИРОВЕТЕ УБИЙЦИ. Герб само работят за олигархисите от БСП.А уж не могът да се понасят.Целта е да ни унищожат,защото правилата по пътищата не са важни за тираджий и цигани ,мутри

Как да увеличим приходите в пъти, като същевременно намалим работата наполовина...Нямало да ги спират, те сами щели да се контролират! Единственото, към което се стремят е как да могат да задават въпроса "Ся ко ши праим?" повече пъти. А, че това ще доведе до задръствания, катастрофи и загуба на човешки животи на кой му пука? ...май на никой... Тези фуражкаджии ни взеха за тотални идиоти... и май с право!

Ние гражданите ще ги контролираме, споко!

Поредната герберастка простотия на великия пожарникар от с.Банкя.

От простотия ,на простотия,патент на геп

спрете и влаковете , и самолетите ..че на нашите шофьорчета всичко им пречи

Stan Stan

Нали уж беше свободна пазарна икономика, свобода на конкуренцията, гъвкав малък частен бизнес !?

Ясно е , че отпадат забраните за движение на тировете в предпразничните дни. Тази измишльотина, че ТИР-овете сами ще се контролират, показва безсилието на полицията и КАТ да се справят с тях! И в периодите на масови пътувания ( преди и след празници) родната полиция, вместо да облекчи трафика, на практика го усложнява! Още едно доказателство (заедно с новите камери) , че основната грижа на държавата е, да събира колкото се може по-вече глоби, вместо да се грижи за безопасността на движението.

някой работи ли в бг... трябва да му бръкнем в .. за какъв .. са тия забрани ..... и най вече на магистрала

Спрете с тия измислени забрани!

Ако имаше държава нямаше да обсъждат тези неща като новина за да си запълват страниците - щом закона казва така така трябва да е - не ви ли писна постоянно да намирате косури! Всеки го сърби за нещо а нищо не казвате че ви съдират гъзовете с ненужни данъци, че 240 неужни гъзове получават заплати обвързани с минималната което значи че с всяка стъпка към по-добро за бедните те стават още по богати, седнали да разискват мерки свързани с идеята да пътувате спокойно. Цялата ви работа втасала та обсъждате има ли игла в сеното и ли е мит!!!!

Добре де, защо трябва да има патрул който да ги спира? По една камера на входовете на магистралите не е ли достатъчна? Чиста работа. Така ще има свободни патрули, които реално да се грижат за важните неща.

Защото забраната не важи за всички товарни автомобили- има такива с бързоразвалящи се стоки и т.н.

Защо спират камионите?

щото така било във франция

Stan Stan

Конкурират западняците