Каракачанов: Безотговорно е да се твърди, че саботираме НАТО, като не участваме в "Посейдон-21"

"Как да изпратиш един кораб с 40 души екипаж, на който има петима с COVID? Това означава да рискуваш и останалите 35", заяви военният министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не на милиционерската неграмотна крадлива шайка и не на лъжевойводите суджуклии! Българи, да ги изритаме с мощен шут по дебелия задник!

Причината е че миналата година не ти одадоха чест " съюзниците " за първи път в историята на НАТО а тази може да ти окажат чест като дойдат в кабината

"Ако пратим българската армия срещу Русия, цялата войска ще премине на руска страна. Барабар с духовия оркестър." цитат от цар Борис III.

И точно поради тази причина през първата световна война ги бием в Добруджа. Другарю, чети малко история, ама не от тази кремълската.

тодоре, що не си гледаш селските кушии!

Ей родоотстъпник, прочети за Добруджанската кампания на Трета Българска Армия през ПСВ. Много са ви промити мозъците, ама МНОГО! Бих воювал и срещи Русия, и срещу Турция, и срещу САЩ ако се наложи да защита БЪЛГАРИЯ. Аз поне знам от коя страна се държи оръжието за разлика от много от пишещите тук другари.

Параноици, шизофреници, сорософилистици-колхозници, фобофили, филофоби ДУХАЙТЕ СУПАТА БАРАБАР СЪС КЪРВАВИЦАТА, МО-БА РЕШАВА ДАЛИ ЩЕ УЧАСТВА В УЧЕНИЯРА А НЕ РАЗНИ ПИСАЧИ И ЛАЙНОМЕТИ МАЙСТОРИ НА БЪРЗИТЕ МИ...... НЕТИ

Стига си мрънка бре, изправи се и с достойнство отговори на всички, че не можем да участваме срещу страна дори в учения, която ни е освободила от османската сган.Всички еврогейски педали да го духат щом не разбират това, но това е и трябва да бъде истината.

Стига с постулатите на коминтерна другарю, виж реалността на 21-ви век. Прочети истинските документи от архивите, а не подправените от любимата ти партия. Ако руската империя не беше искала да се разшири на балканите щяха да те освободят, ама друг път.

Събират се 6-7 шматки около махленския бияч САЩ и се надъхват едни други колко са велики. И така в очакване че някой ще им обърне внимание. По слабите държавици в региона може би ще се уплашат, ама на Китай и Русия не им пука.

ЧЕ Е САБОТАЖ ДА СИ ЗАВРЪТ ПИСАНИЯТА ОТЗАД

"саботираме натовско учение" То пък едно нато...Могат единствено да тероризират и рекетират слабовати държавици.

поне млъкни, руско посрано ченгенце

безотговорно е да нямаш отговори, тъпак как само на нашите кораби има ковид? флотът ни от 50 души ли е?

Кой въобще си е помислил, че такива лизогъзци ще се осмелят на нещо!?

Проф. Иван Илчев по БНТ: "Боже Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!"

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов отхвърли като безотговорни твърдения, че с неучастието си във военноморското "Посейдон-21" саботираме натовско учение и призова към отговорност.... НАТО направо ще го закрият без нас.

не може да се измъкне с твърдението че са секретни, след като руснаци са ги заложили. А самите руснаци използват шведска навигация ГАРМИН.

"...шведска навигация ГАРМИН" Откога пък ГАРМИН стана "шведска" навигация. Нещо бъркаш навигацията с шведска маса, май. "

Лумпени прости мурзилки, ще ви пецкаме на изборите!

Проф. Иван Илчев по БНТ: "Боже Господи, какви нищожества стоят начело на българската държава!"

Прост си беше от малък, Йоце и тъй си отиде. Професорът е синчето на Илчо Димитров, помниш го, вярвам. И виден специалист по македонските въпроси, за някой лев е готов и цяла България да признае за македонска. За нищожествата може и да е прав, но не е по-различен от тях.

Плувай, плувай! Не е риба ...

Раничко си се наквасил.

Не им се чуди на дрОгарете .Те толкова си могат.Само черногледство и далавери са им в кратуните.Я някоя мандра ще набележат,я влак ще взривят,толкоз им е багажа.

ИДИОТЧЕТА ЛИ НИ ПРАВМИТЕ? ТОВА СИ БЕШЕ ТОЧНО САБОТАЖ НА НАТО! ПО ЗАПОВЕД НА ПУТИН! С ИЗПЪЛНИТЕЛ - ГЛАВНОКОМАНДВАЩИЯТ АРМИЯТА, ПРЕЗИДЕНТ ПАДЕВ. Може целата арвия да ти е ковидна. Има начин да УЧАСТВАШ И ПОКАЖЕШ СОЛИДАРНОСТ! Монтираш ена лодка, празна, трик,льорна, като враг, да я целът и потопът! ПОКАЗВАШ ОТНОШЕНИЕ, ИЗОБРЕТАТЕЛНОСТ И ПОДКРЕПА КЪМ НАТО! А не да се завреш у ковидна дупка и да мрънкаш. Айде, направил сте го, россиа вми е на сърце, путин ви е на черото - ок, това го приемам- АМА НЕ МИ СЕ ОПРАВДАВАЙ БЕ, ДА НЕ СМЕ МАЛОУМНИ!

Много удачно си си избрал никнейма. И като представител на животинския свят, по-добре не се меси в човешките работи. Гледай си там дажбите с храна от Козяк, пък другото го остави на хората.

КРЪСТИЛ СЪМ СЕ НА ЛУБИМАНА СИ МАРКА ВЕЛОСИПЕДИ.... карай, вперед иванушка, вокзал, москва.

Ами отвори български тълковен речник и прочети що значи скот на кирилица. Пък като толкова искаш да си байк, да си беше избрал друга марка. А най-добре иди в армията, виждам че си мераклия за учения с НАТО.

не става. това карам, товма обличам. и не ми пука кво значело на бугарски.

Май си се кръстил на любимата си седалка велосипедна, ама само на стърчилката й т.е.

Защо не се прегледаш, а.

купи ли си номер едно или да? Колко даде? Отде парите? Паспорти или самолети. Или имоти военни? Кажи, признай!

Руски кавал си Иване.

Как да наречеш министър някого, които не може да обуе и облече войните ни и ремонтира бойните ни самолети при тези които ни обявяват за враг във военната си доктрина?

кога Беларус са ни наричали враг? Може и да се е случвали Аз не знам. Да ме светнеш. Добре е да си имаме и щурмови самолети. Нямам нищо против Беларус. От 15 републики точно Беларус има най-запазената от соца промишленост. не са като нас.

Беларус е изключение! И стана след скандал. Всички други ремонти са при братята". И Беларус не ни е обявявал за враг. А можеше да е при съюзник- Полша, те имат лиценз за ремонт на МИГ. Да не говорим за това, че и наш завод имаше лиценз, а какво направиха с този завод?

Натовците са останали без бърсалката си какво толкова .....

Браво на шебека. Подкрепям тези им действия.

Споко гос'тин торбичка "БИЛА" . Вярвам че вече всички членове на екипажите са здрави под вашето мъдро ръководство.

ДС

слугата на бобокови

Безотговорно?? Дали знаеш значението на тази дума? Безотговорно е да се наричаш политик и да говориш, че работиш за народа, докато обслужваш собствените си интереси и нужди. Грозно е да лъжеш и да се смяташ за нещо над закона. Казвам нещо, защото вече толкова сте се ояли, че приличате на барбарони, а барбароните са нещо. Имай срам и замълчи и глава сведи неблагодарнико.

Пиеш ли си хапчетата редовно?

Армията ни днес има възможностите на партизанското движение през 1944та. Само дето няма същата младост, хъс, идеи и живец.

Съмнявам се, че има дори и половината възможности ...

ама не съм от партиотаците. Затова леко надцених, от патриотизъм.

Каквото и лъжи да плещи агент иван, ние българите сме против окупаторите ватници!

Каквото и да говори агент Иван, ние българите, сме на страната на Русия

Слагам ти плюс, ама на дира му е платено да ти идмат по няколко минуса наведнъж.

Шкембе Вайвода, защо не изпрати поне подводницата? Тя нали е затворена и под вода, няма опасност да заразите никога! Ама и аз! Сетих се че подводницата отиде за скрап, защото течеше като гевгир!

Агент Иван, комунистически отпадък, на лъжите ти вярвам само форумните тролове в Дир.ру.

Мъдро. най-после и от Ковида да видим някаква полза. Пък който толкова иска да участваме във всички учения на НАТО, да отива да попълва редовете на БА. Напред, бойци клавиатурни!

тоя тулуп, коджакюфтаноф, вчера на празника, на сред мегдана, го даваха дърпа цигарка, набързо, с маниери на заклет наркоман. Толкоз ли няма никаква мяра на лакомията и простащината си, бе!

а бе червен боклук миризлив, ми ако по време на бойни действия убият петима от екипажа, да не вземат да си потопят кораба, бе русолюбецо смотан!?? илие нямате петима други некадърници дето ги храним залудо? или болниците затварят, като умрат петима медици бе? баси нещастното копеле е този!!!!

Швейк, нали краварите със салюти и всеобщи тържества ни подариха три-четири спасителни лодки, с които лично Роско Тапета искаше да поведе "Великата Армада" срещу Рашата и да освободи Крим! Защо не прати здравите матроси с тях, да видиш как другите участници в учението ще се насерат от смях!

Добре ли си?

Някой нещо за върнатите съдии и прокурори от Кьовеши ?

Ще се чуе , ама след 5 години , изтриха в доста медии тоя СРАМ !

то колко читави съдии има в България от къде да ги вземат 10

ви фана шубе от Русия, а дебелак...? Или вече е договорено преразпределянето сферите на влияние с новия им посланик, който чудесно владее български. И правилно, време е НАТО да си бега оттука отдето е дошло. Да ви ЕМ.

Е аз като ти ЕМ, виж какво л...о се пръкна от тебе!

обади се, да ти извадя и другото око като не си доволен от живота, гробаджийски урроде.

Да, бе

"твърдения, че с неучастието си във военноморското "Посейдон-21" саботираме натовско учение" Не че Каракачанов ми е любимец. Но в случая е атакуван от партийка, която иска да се намести в парламента и ако може да избута ВМРО. Затова е и тази измислица. А партийка, която се напъва да се натяга на НАТО няма как да е любима на народа, затова и е извън парламента от последните избори. Твърде елементарно...

Какви маневри бре? Започва туристически сезон след месец и нещо, а те ще ми цапат с мазут водата и ще пушат и бръмчат. Маневри - от ноември до февруари- после сезон и туризъм и хляб за народа. Направете по един завод да сглобяват коли във Варна и в Бургас пък правете маневри по плажовете, ама народа да е нахранен.

Бахти социалистическото мислене, хляб за народа...народа да си стяга задника да работи и да прави пари, не да ми ходи по курорти.Търтеи.

Понеже съм дърт, помня как всяка година ходехме по 10 дни на море и поне една седмица на Балкан. И това беше социализъм. И рядко сме били в станции, просто се качвахме на колата, палатки, надувни дюшеци, малко храна и пари и спи града. Изкарвали сме с по 200 лева цяло море без да се ограничаваме много. И така беше със 70% от населението. Имам роднини, които в началото на лятото си закарваха караваната на Арапя и през септември си я прибираха. А стояха там месец, месец и половина, а през останалото време децата им , приятели и купонът не спираше! За не много пари. Така беше и това че сега лъжете, как ви репресирали и тормозели комунягите не може да промени истината. И не си спомням тогава някой да строеше хотели на първа линия, а да казва че строи подпорна стена с клетки за птици и асансьори!

Трансджендарите пак се опитват да коментират....

Ха ха. Много смешно. Очевидното е факт. Има руска зона в черно море, която започва от линията Абхазия, през Крим, до украйнските теририални води. Към тази зона има един анклав- западното черноморие, т.е. българското крайбрежие. Тук влизат руските бази Росенец, Камчия, ЛУКОЙЛ, както и малките закрити "жилищни комплекси" от затворен тип, който са разпръснати по цялото крайбрежие. За Поморие не говоря. Няма обща политика на НАТО, която е имала за цел да сдържа Русия, като агресор, която от България да не е била саботирана. Това са фактити, изводите са от Вас.