Караджов към превозвачите: Няма да подавам оставка

Регионалният министър е обещал още разговори за отлагане на тол такси в Пловдив

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

будала , по хубаво ли е с камъни и тояги да те гонят :)))

Той е бизнесмен. Може би иска да я пРодаде? Киро също би продал срещу 5-6 милиона. Ако им съберем 100млн за цялото правителство, дали ще се навият да си ходят?

Гроздан Караджов се разбра с протестиращите в Пловдив, като изрично заяви, че няма да подава оставка.защото още не съм се е налапал! Нека поне да оправи родата до трето коляно!

Вече никой не ти иска осРАВката! Ние ще ти я вземем! Еба си, как са се вкопчили във властта!!!!!!!

Кокорчо днеска дръпнал нови 300 милиона, и до кога така ва? само на заеми не се живее. Нови укри ли ще идват, та требват пари за хотели , кво ли? Мислим, че много скоро ще ядете хурката, измекярчета!

Само приказки...коментари и протести у фейсо. Много добре знаят, че могат да се дънят безкрай. Никой няма да им търси отговортост, защото българинът вече е ОВЦА.

За 12 години управление на Герб се получиха доста монополи. Европейските средства помогнаха да се разрастне един бизнес и друг да си замине. Със игурност пловдивският транспортен собственик не е случаен и едва ли е станал голям по естествен път. Сега има камиони, част от парите е върнал и иска да се върнат неговите хора за да се играе по техните правила. А ако може и някой и друг камион по европейска програма....супер. Така си мисля аз. Да сигурно им е трудно на мен да не ми е лесно? Не ми беше лесно и при Герб, макар, че при тях усещането беше за каруци и коне. Сега се сещам че техния вожд не съм го виждал на кон, а все на скъпи возила. Как става така? Вожда на кола за стотици евро, а народа в каруци на по 20-30- години. Ясно е че не е нормално. За това и този вожд го няма вече. Да си стои и да дондурка внуци, защото главата вече не го слуша, а и хоратя вече са по-умни:))

Е , само петтима ли му искат оставката в тоя сайт ?

Тези се впиха във властта като пиявици. Няма отърване. Само Гешев може да ги спре.

Комуняга кокала не пуска без бой

За щастие Караджов не е комуняга.

Искаме оставката на Киро! Той е безмозъчното, оглавяващо държавата.

Ти ли си умният бе,нещастник гербав...айде измитай се в Банкя при мутро-боклука си.

Тази сутрин 2/3 от "протестиращите" камиони бяха на PIMK до Пловдив. Та или PIMK държи 2/3 от този бизнес или ги е пратил баце да се опитват да извиват ръце на кабинета.

Извинете но тези не са кабинет а подмяна назначени с мадуровски машини Инфлацията фалити срутяване е резултат от подмяната незнаещи алчници божковисти слуги бкп кой ги е избирал за управляващи Гечев и сие дето фалираха банките безнаказано си управляват и сега важни богати тогавашният главен прокурор защо не ги е разследва а по живо по здраво си богатеят И стига вече с този Борисов

На теб трябва всеки ден да ти се напомня , че тик вата няма как да се върне ,ама и каквито плонжове да прави на Мустафа , няма как да го приемат и в ЕНПто с чекмеджето , удара беше и по ЕНП .

Кои протестират? Главатарите им са фирмаджии и са взели милиони от държавата. Ама протестират. Вижте в ,,народ.бг" подробно.А жената на клюна , кВо търси там? Тези,които го убиха ли защитава? А Клюна с какво се занимаваше? Работеше в цеха за кашони ,а? Долна паплач .Затова България е последна по всичко с изключение на смъртността.

че най накрая БДЖ става приоритет както е в цивилизованите държави. Интересно що не блокират немските магистранли заради ТОЛ таксите или там няма проблем да си плащат и да правят бизнес

ЗНАЙМИВА ВАСДРУГАРИТЕ,КРЪВ СЕРЕТЕ ОСТАВКА НЕ ДАВАТЕ.

на Илиян Филипов, собственик на "ПИМК" и ще ви стане що за бизнесмен е това подставено лице

тва камионите на ПИМК, явно са танковите бригади на крадливия банкявски тулуп.

Ще я подадеш но с цената на счупена глава ,ръце и крака

Е няма де. Как ще подаваш.

Време е за нова транспортна схема. Има населени места без всякакъв транспорт. Забравени и със затихващи функции. Ето тук е мястото на държавата да субсидира тази дейност.

Единственият мъжкар в правителството на Кирчо. Не го интересува политиката. Гледа си сектора и интересите на хората.

А на бас че не можеш една оставка да подадеш.

Събев си е платил! Може да говори и прави каквото си ще!

Тоя съсипа и пощите, за да се нагуши неговата спедиторска фирма.