Калфин: Ако китайските инвестиции се случат, те ще са по правилата на ЕС

Страшно грозно е когато политици и институции използват мъката на майките на деца с увреждания, смята бившият социален министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия не бяха ли зли комунисти, убили дЕдо му и заплаха за световния мир?

Службогонец.

Този подлизур.о сега се захвана с китайската тема. Все търси келепира. В Китай властва марксизмът. Ще ставаме марксисти пак. От тук ще завладяват Европа

За 20 години китайските инвестиции са 200 млн. което направо смешно. Нека не забравяме че десет от тези двадесет години на власт беше простата мутра, която съзнателно ги затлачи. То и сега с назначаването на свинята-талпа е един вид неглижиране на тези отношения.

ще се случат, колкото се случи "Южен поток"...

са слугини на СОРОС

Калфин, спри да поучаваш и да ни даваш акъл. Ние всички задружно те млазим за пенсионната реформа, която ни направи! Благодарим ти Калфин за 40 години непрекъснат трудов стаж и 68 г. за пенсиониране. Благодарим ти отвратителна номенклатуро, че така по социалистически/ама в правителството на ГЕРБ/ ни даде възможност да умрем преди да се пенсионираме. Благодарим ти!!!!Дано някой не ти поиска трудовата книжка търтей такъв, че вътре ще има трудов стаж колкото на Станишев. Не ни се мяркай повече, скрии се , яж от краденото и си мълчи убиецо на възрастните българи. Марш и да не те чуваме повече буклук такъв.!

Теб пък кой те пита?

Добре, че си ти да кажеш. Ако може и някой процент да гушнеш ще е още по-добре.

да ти кажа. Но мъката им се използва все от твои съпартийци - Мая Костинбродска(Галева), немлъкващата Нинова, костовите(то и Костов ваш) долни отпадъци. А ако е вярно, че кола, свързана с БКП и учиндолеца докарва сутрин Босия, какво по-долно?

Пуякът от снимката ни гледа и ни се присмива...

А китайчетата дали знаят как строихме ,,Южен поток,,?..!

Знаят! И винаги имат в резерв ...,,номера на китайката,,.

Бате, ма ниъ сме за ,,социялното..,,.

Естествено е да се случат по правила и БСП няма да може да краде !

И в Китай имаше многознайковци - икономисти, които искаха да крадат като нашите седесари и лукановци, но им се случи случка на Тянмън и от тогава китайската икономика е най-произвеждащата икономика в света!

Инвестициите са китайски , и ако бъдат реализирани,ще е по китайски правила,мунчо ! Това са бизнесмени,а не джендъри от Брюксел ! А това не значи,че не могат да корумпират бандата Б&Б !

Бившият социален министър, бившият външен министър, бившият зам-министър председател и т.н. ....

Тоя е много долен и продажен ка... ..елемент!!:))))))

Тоя беше първия кадър на БКП пратен на обучение в САЩ.

Цензорите ми изтриха репликата, че тоя даже беше по престижен кадър на БКП от Станишев, който беше изпратен като номер 2.

Социалдемокрацията е катраникът на буржоазията !

И какво е катраникът? Такие слова у нас нет!

Те германските не можаха да станат по правилата на ЕС, но китайските със сигурност ще станат- но тогава ще ви видим откъде ще крадете.

този неприятен тип защо не си трае

а стана голямо мекере, Калфин!

Никога не е бил свестен.

Но винаги мекере!!!

И този специалист по всичко.Социален министър,външен министър,шеф на администрацията на президента Първанов,кандидат за шеф на ОЛАФ-контрол на европейското финансиране.Като Кунева,Габриел и Захариева.,,службогонци.За власт винаги готови!

че при Първанов не бе шеф на администрацията му, а негов секретар по икономическите въпроси. За другото си абсолютно прав, защото този откакто оглави социалдемократите и ги нарече нови социалдемократи само за власт ламти и съвсем затри тази партия. За този няма нищо по-свято от парата и за него с пълна сила важат думите на Ботев "Патриот е - душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата."

Той е в партия АБВ, в момента е евродепутат.

тоя се сдуши с АБВ-то още при учредяването му и като типичен "бояджия" си мени и цвета и партийната принадлежност, която за него е само средство за власт, а не идейна платформа.

Имаме кадри най вече от една партия.

Ако ЕС отвори портата, защо си мислите, че китайците ще се задържат тук? Ще стане както с електрониката и битовата електротехника - уж България беше лидер в СИВ, ама инвестициите подминаха Костофф и отидоха в Полша и Словения.

Тънкият момент е в думите "лидер в СИВ". При световна конкуренция, никой не инвестира при мърлячи.

Колкото дойдоха инвестициите от Катар, толкова и тези. Най-много да се довлекат няколко милиона китайчуги да се смесят с мангалите.

Докато САЩ и РФ се карат с ЕС и се чудят какво "мръсно" да му направят, , КНР бавно и полека го превзема- от Африка и Лат. Америка вълната на /временно/ благосклонното китайско влияние вече залива и Стария континент. Има ли кой да мисли сред белия елит? Какво пак не можахте да поделите? Имането на майките и бащите си ли? Тяхното и ваше "почтено" наследство? Безкрайно разочароваща, късогледа, безперспективна политика...

Този кариерист от къде изпълзя пак?!!!

Защо бе до сега по какви правила правиха инвестициите,че нещо не мога да се сетя? Калфин топлата вода отдавна е измислена бе другарю!

тоя сега какво работи

Правилата на ЕС ? Този успя да ме разсмее. Кои правила - СП2 или ЮП ? Аман от експерти със силно лакейски мисли !

Прав е човека, но когато той беше в това министерство защо не се зае да направи нещо?

Дали ще се случат, един Господ само знае, но дано се осъществят - това вече зависи от двете страни.Научи се да използваш глагола " случва се"- ти идруги немислещи публични личности!

Инвестициите не се случват - те се правят, реализират, договарят и т.н. Кой и кога намести този недодялан маниер на изразяване- "случва се проект" " случват се инвестиции" и пр..?! В българския език се казва "случва се нещо", "не се случва нищо", "всичко може да се случи", да ти се "случи случка" / иронично/… В английски език много неща може да "happen", но в нашата родна реч не е така. Езикът ни се е напълнил с недодялани русизми / планът сработи, да стиковаме нещата/и американизми от типа на вече цитираните.

Ама каква мазна физиономия сте му хванали на тоя плондир - 100% попадение !

тва комунистите пак се разсмърдяха понеже пак са извън тепсията с баницата

Така си е. Само дето тоя комунист си е от вашите.

нашите бе,че вашите ги знаем

Randall_Zwinge

Сичките.