Как са съшити речите на Зеленски – реторичните трикове на украинския президент

Швейцарската медийна компания Tamedia открива модели и промени при анализ на обръщенията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От екип на ЦРУ и МИ6. Слава Кокаине.

Мачкай империята на Злото, окупатора РаZZия!

Швейцария е велика страна, Не кълве на глупости като кирчо тъпчовци и гановци тиквуни и не тича да слугува на измислени герои, а разкрива машинации, касаещи света.

Смешна статиййка от русоробски трол

Зеленясалия плъх е деградирал

Пошел на Украине.

Зеленски от актьор скоро ще стане дезертьор! Горките хора, които пострадаха и ще продължават да страдат благодарение на тази западна подлога!

Изрода със зелена фланелка е побъркано дрогирано джудже. Хвърли народа си на заколение и гибел.

1) Украйна сама си е виновна 2) Украйна си го заслужава

По тъпа новина не бях чел отдавна .. Ефектът е такъв, че на човек да му се доповръща .. Как не се намери един спайперист за тоя наркоман …

Колегите от САЩ пишат речите му денонощно...

Не забравяйте, че освен актьор, Зеленски е и режисьор, продуцент и сценарист. Ако е силен в нещо, е това да бъде актьор и да влиза в роля. Очевидно за нищо друго не става, камо ли пък за обединител...

Тоя изрод няма да обличам дрехи в зелен цвят, повръща ми се. Всичко хвърлям за помощ на горките бежанци.

Руската кочина потъна в Украйна като руските танкове в калта.

шибан украински боклук, който е виновен за тази война с Русия и трябва да бъде съден за това, че оричини смърта на много украинци и за това , че унищожи Украйна заради чужди интереси.... интересите на Терористчната държава Америка!

Кога ще напише/препише статия как са съшити речите и какви реторични трикове използва руският президент? Тролетарията, въпросът е реторичен-да не счупите клавиатурата сега...

Ясно е, че този е лъжец. Путин е същият.

Украинците случиха на лидер в трудни времена! А не на Мунчовци, които вдигат юмруци по площада...

Дааа, Европата се обедини. Определено си бръкна в задника за да навреди на Русия.

Как няма да напишат една позитивана и интересна новина. Омръзна ми да чета заглавия за Украйна , Русия , бай Дън и корона. Промивка на мозъка, всеки ден депресират хората.....

трябва да бъде съден от трибунала в Хага като Милошевич и екзикутиран!

Кой да предположи, че един актьор ще се окаже много по-добър пълководец от "великия кагабеец"?

Точно! Добре си се изразил- Мунчовци.

Повтаря като папагал едни и същи речи в различен ред, но по същество все едно и също, янките са го професионализарали да сложи акцент върху емоционална основа и това оказа влияние върху не емоционалното западно общество, което е твърде студено, за да може да се справи с подобни емоции.

Плъховодец....за сега.

Толкоз велик че затри една държава за 3 месеца само.

Подкрепа за Украйна - ЕС, САЩ, Канада, Южна Корея, Турция, Австралия, Япония Подкрепа за Русия - Беларус, Сърбия, Туркменистан, Армения, Еритрея, Северна Корея Изключително е неясно кой ще победи - световния финансов, интелектуален и човешки елит или бандата бананови републики с по един пожизнен диктатор?!?

И на нас троловете не ни се вярваше. Голяма изненада.

Баси противния !

Как върви 30-км-вата колона пред Киев от танкове, докъде стигнаха днес?

Путин е умрял по време на операцията за третиране на РАКа му! В кремль всички са в паника! Тъпчат куфари и грабят сейфове! Това е краят на раZZия! АМИН!

КОМАНДИРИТЕ НА АЗОВСКИТЕ ПРАСЕТА И ТЕ СЕ СДАЛИ И ЗАМИНАЛИ ЗА РУДКИ СВИНЕФЕРМИ ..... ОБАЧЕ ОПЪЛЧЕНЦИТЕ КАЗАХА ЧЕ ПРАСЕТАТА ВЗРИВЯВАЛИ И ГОРЕЛИ ВСИЧКИ СЛЕДИ... .... ПРЕДИ ДА СЕ ПРЕДАДАТ СЕ ЧУВАЛИ ВЗРИВОВЕ

Браво на колегата. Само така. Жив и здрав да е!

шибани украинци....каквото са си надробили, това да сърбат! Щом искат да мрат, нека да е по скоро за да свърши войната и Европа да си поеме глътка въздух. Мрете украински "герои"!

Който ги предаде, и това било голям лидер, заповядва им да се предадат в плен, хайде бе дебил, това лидер ли е или е предател?

Schilo

Кой го слуша още?

Зеленски шибан наркоман, нацист и клоун.

Западът квичи, братушките мачкат. Тоя педал да дрънка квото са му написали.

Аз

Бледнеят речите му пред речите на леля му Мутрафонова..

да го духат на Вовата под вода, за да не вдигат прах!!!

Schilo

Щом като нямаш други забавления, слушай!

Егати глупавата статия! Това е върха на простотията и празноглавието на американските сценаристи, които налагат холивудските блъвочи на европейската политическа сцена. Пример как глупавата американска реклама се опитва да превърне един посредствен клоун в герой.

на Байдън му дават измамно самочувствие

Дълъг ферман, пълен с глупости. Ясно е от кой се владее информационното поле и разбира се, че руснаците нямат шанс. Обаче силно прекалиха с героизирането на клоуна, не е толкова добър актьор и натрапването му навсякъде ще започне да им носи щети.

тази украинска сволоч, до 9 коляно, за да не се пръкват нацисти повече!

Schiloфреник, Игор Зеленски тъпче щерката на ПутКин като пуйка с бел пълнеж, а Володимир Зеленски тъпче дъртият и и плешив баща по същият начин! ХИ ХИ ХИ ХИ

Schilo

Тия казва само едно :Дай!

Зеленски е по-популярен, от как му беше името на онзи руския президент.

МИСТЪР БИЙН ( THE BLACK VIPER) .... Е СКЛЮЧИЛ ОГРОМЕН ДОГОВОР С ЮНИВЪРСЪЛ ПИКЧЪРС .... ДА ИЗИГРАЕ МАЛКИЯ КЛОУН ВЪВ ВОЕННАТА ДРАМА ," СВЕТИ ДЖАВЕЛИН ЗЕЛИНСКИ - ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА ОСТАП-ЛЕОН БАНДЕРА "