Константин Пенчев отрече да има жилище в Париж

Нямам апартаменти във Франция и където и да било извън България, заяви председателят на Върховния административен съд (ВАС) Константин Пенчев.

Обратно в новината

Коментари - Константин Пенчев отрече да има жилище в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..и за фирмите послъгва, или не познава законодателството ??..

Не е лошо да се проверят и братовчедите му до n-то коляно. Все нещо ще се намери. "Винаги остава кал под ноктите!" Четете Робърт Пен Уорън "Цялото кралско войнство"

Абе, Пенчев, никой не казва, че апартаментът в Париж се води на твое име. Що ти пука какви ги плещи Яне. Запази гордо и презрително мълчание!

Дайте да му купим на човечеца за да не страда....

Как пък все на такива им идват наследства и заявяват, че печелят много, когато става въпрос за покупки, а когато се отнася до имуществени декларации и обявяване на доходи, излиза че не притежават нищо и все взели заеми от банки и познати. Не му вярвам и дума на тоя мухльо и по добре да спре да се появява по медийте и да се пръждосва в Па риж да не го гледаме-а и дано Саркози му вземе апартамента и го изгони заедно с мангалите.

Пенчев, за да ти повярвам, кажи кой те натиска преди изборите? Недомъфкариннооооо.... А иначе за ония тримата, способни са на всичко, съвест нямат, то се видя....

Като на всеки почтен човек в България и на този съдия ще му бъдат приписвани несъществуващи грехове! Кой би му позволил да става морален коректор в един голям батак, като така наречената, българска правосъдна система? Той трябва да бъде притиснат! Трябва да бъде "изобличен"! По всевъзможни начини трябва да му бъде разрушена увереността, че са необходими истината, почтеността, моралът и доброто!!! Сега лозунгът е : "Убий добрия, за да оцелее престъпникът!" Дерзайте "българи" така се затрива държава - със защита на злото и лъжата! Успех и в предстоящото дело за конфликт на интереси срещу "големия" консултант!

И на какво основание той да бъде почтен а другите маскари?????Айде стига девици като всичките са първокласни к....и

В София не били два апартамента,а станаха три?И то в центъра.....

Света вода. Работил и събрал а прокурора от Перник/не го защитавам защото незнам кое е истина а го давам като пример/неможе да има тези пари с които междиу другото неможе да си купи и стая от апартаментите на Пенчев. Да прояви малко срам и да не става клюкарка от долно ниво