Коментари - Извънреден и последен: Четиринадесетият конгрес превърна БКП в БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Си легнаха комунисти а се събудиха социалисти. И след това започна роенето на партиите които са сега. Но това не е всичко то продължава

Милува и копнее за коминистическия режим.

В ЕДНО НЕЩОН ОТДЕЛИ ЛИ СЕ ГРУПИЧКА ОТ ХОРА ... КОЯТО ДА СЕ НАРЕЧЕ ЕЛИТ .... И ТОВА НЕЩО СЕ СКАПВА .... ПРИМЕРИ : ЦЪРКВАТА, РИМСКАТА ИМПЕРИЯ, РУСКАТА ИМПЕРИЯ, ВИЗАНТИЯ, ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ, ЦК НА БКП , ЕС, ЕК , СССР, БРИТАНСКАТА ИМПЕРИЯ, ЕВРОПАРЛАМЕНТА, НАТО , САЩ, БЪЛГАРИЯ ДНЕС .... И КОГАТО НЕЩОТО СЕ СКАПВА Е ПО-ДОБРЕ ДА ИМА НАСИЛИЕ В МОМЕНТА НА СКАПВАНЕТО , ОТКОЛКОТО ДА СЕ ЧАКАТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ДА СЕ ПОПРАВЯТ ГРЕШКИТЕ :))

Загубихме войната. Затова сега най бързо умиращата нация в Света според цру. От почти 10 милиона през 1989 година, сега 33 години по късно сме около 5 милиона. Няколко години вече циганския етност ражда повече от Българския, благодарение на предателите политици.

Добро утро!Днес ще има ексцесии във Франция.Националната стачка по повод пенсионната реформа обещава да е сърдита.Аз лично ще подкрепя стачкуващите в някогашният заселен катарски(богомилски)град Каркасон.Поне тук "купона" започва в 14.30 френско време.

В СМИСЪЛ ЧЕ " ЕЛИТА" ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЕ ОЩЕ ДОКАТО СИСТЕМАТА СЕ СКАПВА .... НАРОДИТЕ НЕ СА ПРОСТИ - ЩЕ СИ ИЗБЕРАТ НОВИ ХОРА :))

По заповед от Москва, властта беше прехвърлена от БКП към ДС. Така си живеем до днес!

Комунистите заварват най-високият прираст през 1944 г, но през цялото им управление прирастът намалява, а в края му е отрицателен.

Властта винаги е била в Москва и филиалът на КГБ - ДС.

Промяна нулева.

защото изпуснахме момента , затова ще вием на умряло ... вместо те да виеха .

ЕДИНСТВЕНАТА СИСТЕМА КОЯТО Е УСТОЙЧИВА . Е ТАЗИ КОЯТО СЕ САМО-ПОЧИСТВА .... И ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ МНОГО ЛЕСНО .... МАКСИМУМ 2 ПО 4 ГОДИШНИ МАНДАТА НА ИЗБИРАТЕЛНА ДЛЪЖНОСТ .. И НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ МОГАТ ДА ТЕ ИЗБИРАТ ДАЖЕ ЗА КМЕТ НА СЕЛО С 10 КЪЩИ

Ама забравяш да добавиш че имаме 4 военни окупационни американски бази на нашата територия. Затова това което пишеш като трол не струва нищо.

След метежите (цветни революции) организирани от западни служби и изпълнение на местни сребролюбци имаше вариант да се приложи пекинския вариант Тянанмън ,но в Москва се изплашиха и изпуснаха Сив и Варшавския договор. Днес с войната в Украйна се опитват отново,но както е казал народа,,късно е чадо,, ...

Най голямо намаление на раждаемостта е след преврата от 1944 г., около 3-4 пъти!

Значи най добрите политици са в Банглдеш и Пакистан че там си удвояват населението на всеки 10-15 години

Нов бардак със стари курви!!!

окупацията е в дъртата ти,празна,комунистическа кратуна

Преди 1944 г. децата са били до 10 в едно семейство, след 1944 г. бяхме твърдо две!

къде трябваше да се направи масов арест на руски колаборационисти....

Не падайте духом, другари комунисти и русофили!

Повечето от тези - боклуци неотлюспени, без един нормален трудов ден, като ВиГея и СерГея

народите са прости, и при насилие си ги поделят съседите.

те си бяха Българска Капиталистическа Партия и си останата Капиталистическа Партия. Те не решиша нито един важен социлален проблем за последните 33 години! те не осигуриха нито минимален доход на всеки туземец, нито дори едно безшплатно хранае на ден на всеки туземец! те издевателстваха и издевателстват над социално слабите! те дори не осигуриха курсове за квалификация и преквалификация на безработните... изобщо ницо социално, нищо социалистически! да се разтури или преименива на поддържаща капиталистите партия!

Същите магарета управляват и днес! Тези, които са измрели са наследени от децата им. Така че, последния конгрес на БКП не е завършил още!

Чак 10 не. Ама 5 си е било нормално. Двамата ми дядовци са по 5 деца всички оцелели. Едната баба 3. Другата единствена оцеляла от 13 деца.

Комунизмът е в нашите души и сърца и наше знаме е другарят Путин!

Откога го чакам този базов доход. Няма да изляза от кръчмата.

Много ли ти се живее в концлагер?

Бай путьо и бай ким по кой мандат карат вече?

Вари го печи го комуниста си остава комунист.

Защо не вярвам на БКП/БСП/ВЪЗРАЖДАННЕ и на всички останали Партии. Защо няма да опида на избори и на референдуми. един пример: ....Референдум за обявяване на България за република (1946) Референдумът за обявяване на България за република, за свикване на Велико Народно събрание и за изработване на нова конституция е проведен в Царство България на 8 септември 1946 г.[1] Той е организиран въз основа на закон, приет от парламента на 29 юли.[2] .... След този Референдум получихме: Цар Тодор Цар Симеон Цар Бойко Цар Кирил. Къде е републиката? в това, че ни гонят като стадо на избори и референдуми без всякакво значение?

И по-конкретно след априлския пленум и текезесацията.

Га не идеш да гласуваш голем праз. Без цар няма да останем.

Не знам кое е по лошото комунизма или селенията. Но си прав и двете са в душата на българина…

последен, но номерацията беше продължена, и преброяването на дивите комунистически зайци също.

Таман щях да ставам комсомолец и разтуриха ДКМСто. Останах си пионерче.

Същите тъпанари са си.....

Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия

Просто вълците наметнаха овчи кожи...докато приватизират държавата и оберат овчия народ. Сега са баш цоц-капиталисти много от "отговорните другари". Долни, гадни, лицемери!

Със стари к.ви, нов бардак. Няма да се оправи държавата, докато не се направи лустрация до девето коляно. Когато тъканите са гангренясали, режеш месото до кокал иначе няма оправия. Живеем не в демокрация, а в посткомунизъм, затова сме на тоя хал. Управляват ни наследниците на ония червени гниди, които 45 години затриваха най-образованите, прогресивни и кадърни хора, за да сложат на тяхно място смрадливи цървулкьовци, готови да колят, бесят и грабят само и само да докопат кокала.

БСП реално умря. Амин! Малкото останал жив електорат на БСП от възрастни хора се отдръпнаха, заради изпращането на орэжия за нацистите от Украйна. Лидерите на партии, които дават оръжия на нацисти, за да избиват славяни, ще горят в Ада, ще се пържат в казана с катрана и то заедно със своите семейства и най близки хора.

И във извънземен обществен строй да живеем пак ще има една прослойка от озлобени панелни педрази като тебе.....

Не живея в панел бе кенеф !

По-точно ще да е "Четиринадесетият конгрес превърна България от социалистическа в шорошка"! А още по-точно: „След антинародния шорошки преврат на 10.11.1989 г., другарите превратаджии проведоха своя четиринадесети конгрес и превърнаха България от социалистическа в шорошка"!

Ей го един от цървулкьовците се обади. Дядо ти като е дошъл за първи път в София е прескачал трамвайните релси да не го хване ток, нали? И се е писал член на партията, за да спечели материални облаги, които не му се следват.

Курнелия е разрешила износа на огромни количества оръжия и на нейната съвест ще лежат хиляди братя по кръв славяни. Надявам се, че майката Природа няма да остави така нещата и много тежко ще си изплаща греховете.

Плачем ли по терористичното си комунистическо минало, подкрепено от терористичната руска кочина?

Това беше циркът на който комунистите станаха капиталисти.БКП продължава да е БКП.

Що ? Курнела ли нападна посред нощите Украйна ? Идиот, завършен