17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агресорите с това се доказват като направят пълна тизишна около тях за да са свободни да грабят и да се разширяват... Такава лакомия за територия и властване само при евреин може да има и на тази си основна част са завладели многофинансови пазари и се разпореждат със зависимите от парит и властта...Всяко нещо обаче има начало и край.......

натеняу да не се отвлича от темата и пак да ни покаже оная бомба в ооне, дето показва как иран е построил атомната си бомба на 97%.. аахахаааа.. :-)))

апценцатта , лудняк !

натеняу пак се провали. същински меркел... :-)))

апценцатта , лудняк !

май са забравили Втората световна война, когато се криеха като плъхове и Хитлер ги избиваше....сега прилагат тактиката на Хитлер, самите те играят ролята на Хитлер спрямо Палестина!!!!

Бог да прости! Жалко за загиналите, но защо съм с впечатлението, че по времето на Тръмп там беше по-спокойно?

крайно време е ЕС и САЩ да си изровят главите от пясъка и да спрат израелския геноцид над палестинците, санкции и изолация на Израел докато не спре

Чел си много криминални романи...!

До IILT !

Който е против Израел ще си плати прескъпо. И той, и семейството му.

Продажниците са и страхливци...!

Опасно близко си до смъртта. Наведи глава над твоите деца. Те може за последно да те видят и после като спомен да си отидат. Поздрави от ада.

И в качеството си на КАКЪВ точно изживяваш подобни душевни оргазми бе Христо ???? Когато пътят свърши , мислиш ли , че някой ще те пита какъв си бил : Евреин , Арабин , Будист, Християнин и т.н. ?! Защо си останал с убеждението , че със заплахи би могъл да постигнеш каквото и да е - Защо си мислиш че ти ще си "вечен " ?! Чувал ли си приказката : " Насила хубост НЕ става " ?! ЗАПОМНИ едно нещо : НЯМА истински ВЯРВАЩ човек , който да смята , че насилието решава каквото и да било !!!

БЕЗ значение кой кого "защитава" и обвинява : Араби , Евреи , Американци , Руснаци , ит.н. - ИМА ЛИ ЕДИН НОРМАЛЕН на този Свят да се запита : ДАВАМЕ ли си сметка какво си причиняваме и каква болка си нанасяме на всичките ни претенции за "величие " , технологии и "модерен живот " - КОЕ му е " модерното - Това че леем кръв и се самоизбиваме всеки ден , че хора гладуват и мизеруват или това че ще отнемем със сила парче земя от някой по-слаб , само защото технологиите са ни дали повече оръжия ??????????? ПРОКЛЕТО да ни е "ВЕЛИЧИЕТО " и " модерния свят " !!!!!!

Всички парадират с "вярата " си в Господ , всички убеждават , че са права вяра - Е КЪДЕ ВИ Е ВЯРАТА бе хора - НЕ сме ли всички равни пред Господ , НЕ сме ли всички негови чада ?????? Какво сте се захапли всички на този Свят за гърлата като глутница крастави псета и само демонстрирате сила и военна мощ - Няма ли място за всички да живеят мирно и спокойно на тази Зема , да се радват на семействата и децата си , и да изживеят живота си колкото и да е кратък спокойно ???????? Накрая ГОСПОД ЩЕ НАКАЖЕ ВСИЧКИ НИ ЕДНАКВО и какво ще постигнете - НИЩО !!!! Животът е толкова крехък , и толкова е трудно да създадеш живот , да го отгледаш , да го възпиташ - Кому е нужна тази злоба и омраза ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Харесвам войната, но екстремистите палестинци си го търсят. Жалко че тъпите араби бутат напред деца, това им е стара отработена тактика

"екстремистите палестинци" защитават територията си от израелските окупатори

Замисли се, умна главо: Дали щеше да оцелее родата ти 'подчовеци', ако г-н Хитлер си беше 'свършил работата'?

И твоето време ще дойде, и твоите дечица ще страдат. Длъж си езика зад зъбите, за да не си го държиш в ръцете. Поздрави от ада.

Марш бе,Моше ...!

КЬДЕ СИ ГОСПОДИН ХИТЛЕР ЗАЩО НИ СИ СВЬРШИ РАБОТАТА... ТИ СИ БИЛ ПРАВ.....

ИП адреса ти е записан. Знаем ти и телефонния номер, имената и къде живееш. Скоро ще отидеш при хитлер да му правиш компания. Поздрави от ада.

Дали ???

За Навални - така му се пада! Екстремист, терорист, серсемин ниеден! За разните там Хамаз, Ислямски джихад, Хизбулла - ах милите миролюбиви, невинни, онеправдани душици (хлъц).

Това не е ли небесното царство, което никога няма да бъде на никого.

...Ми това ами !

Виждам, че има доста антисемити.

силно казано. Просто си има хора, които си мислят, че евреите са им виновни за мизерното съществуване........а това ,че не ходят да гласуват няма нищо общо :) И те така.

Ти евреин ли си? Или тролиш за 20 цента?

Kaкво значи широкомащабна война? Те израелците ако тръгнат с цялата си военна мощ то жив палестинец няма да остане ,така че това не е широко мащабна война а поредната интифада на добре живеещите в Израел араби които търсят под вола теле!

Ако беше така до сега да са ''тръгнали'' евреите ама им е ясно че бая сговор между останалите арабски страни ще да срещнат нищо че за сега са се договорили да се подкрепят на материална основа.

Изцяло подкрепяме Израел в борбата срещу тези въшки. Смачкайте ги като гниди. Жив арабел не трябва да остане.

Така звучиш като душманин.

После се правят на много цивилизовани израелците...

Точно както прогнозирах! ЕС и САЩ се надигнаха за правата на уйгурите в Китай и Срещу сействията на Русия в Украйна, но за Израел- табу! Иначе ще ядат мазната еврейска ......

нещо общо в случаите за които говориш?

Израел най-после ще реши всички проблеми в близкия изток. Един железен мъж,който знае как се брани народ и Родина! Кога ли ще се роди такъв и по българските земи, че аман от продажници и ибрикчии.

И как ще ги реши? Войната не е опция, серсемино! Това е пробвано многократно, колкото Хитлер реши проблема с евреите, толкова и евреите ще го решат с арабите! Учудва ме късата памет на уж мъдрата нация, нищо добро няма да има за тях, чети история!

Войната не е опция ... така е. Само че първи я започнаха терористите от Хамас със стотици бомби. Останалото е твърд отговор на Израел. Много твърд.

Това е заявка за явен геноцид от страна на чифутите. Къде спи международната общност? Незабавно изпращане на миротворци и налагане на санкции.

сте от ония 80% нали

къде го видя тоя геноцид?!? Хамас са доказана терористична групировка!

в Израел втория език е руски и това не е от сега или от вчера!

Израел убива деца, евреите имат банки и са разпнали евреина Иисус Христос, Биби Нетаняхо е Сатана... Вай вай вай

бай ицо не е евреин, приписват му семитски стрък, но не е тази подраса. А си е говорел и арамейски, който не е изцяло семитски език. Просто юдовете стогава са били превзели изцяло областта и човека им се е изрепчил и... какво може да очакваш от злобни юдове... крадене, мъст и мамене - гадове и мошеници

Най-добре еврейте да натварят сичкото циганин в Газа на параходите и да го карат на Садат в Сирия Така или иначе Израел се напълни с руснаци- бягат кат мишки от режима на Путашкия, някъде трябва да ги слагат- може ги заселят в Газа. Толкова много руснаци колкото в Израел никъде другаде не съм виждал. Почвам да си мисля че зарад израелския паспорт сяка втора рускиня ще признае че баба и е била еврейка

И в бг много филистимци !

Абе нали знаете че на тия скакалци им се доставя ток,вода и храна от Израел...ква Палестина кви 5лв,дайте да си говориме истината...

И пари от Щатите ...

А дано Иран ви приключи скоро сатанисти долни, Аминнн.

На Иран му трябва малко - една бомба по Техеран. Е, атомна, де.

Израел е преграда. Иран ако ги унищожи, ние сме следващите ... нали си чувал за свещената война. Ще хвърчат глави, вкл. и твоята. Освен ако не чалмясаш навреме.

Най-интересното тепърва предстои. Стягайте се в кръста.

Израел сиима истиснки министър наотбраната ,нека кат нащопоследно кифте от била!

С това "евала", еба мамата на всичко.

Оставете Израел и не се бъркайте там. Те сами ще се оправят и ще прочистят австалопитеците.

БРАВО на Израел! Има само един лек за калта на Земята - ислямисти, комунисти и нацисти! Въже на врата или куршум в главата!

За комунисти се препоръчва разпъване на петолъчка.

и евреи и палестинци купуват краварско оръжие,кво се чудите тогава че ционистите седят мирно и тихо и печелят,това е политиката на бадъня който е зависим от цру които са менторите на краварския впк

Евреите направиха от пустинята рай. Евреите Хранят, поят и плащат сметките за ток и вода на арабите , а те пак негодуват. Явно искат здрав бой. Евреите са много умни хора и много добри търговци. Където и да отидат държавите процъфтяват.

глупаци верващи в дедо си коледа

Ционистите заселват арабите в пустинята, и в момента в който арабите превърнат пустинята в градина... израелската армия ги гони в ново парче пустия а в градината заселват евреи... Нали и този път арабските бунтове започнаха защото евреите откраднаха домовете на араби.

Араби и градини ахахахахахахах

да ти пикам на логиката ти ОАЕ,Катар Йордания,Оман,Кувейт са аозиси в пустинята,хазарите са подъл народ не забравяй кой разруши Велика България на хан Кубрат

Палестинците не разбират от АОЗИСИ. Добри са В правенето на бомби.

Никога не е имало държава Палестина! Римляните прогонват евреите УЖ заради въстание срещу Рим, но истината е била, че евреите са били по-добри търговци! Евреите винаги са се справяли добре с парите и всички алчни владетели са искали кредити от тях! После вместо да връщат кредитите са ги избивали! Клането в Йорк, Англия е пример за това! После комунистите в сСсР въпреки, че са били евреи са подгонили собствените си хора! Същото е било и в нацистка Германия! Истината е, че евреите са древен народ с уникален език на 5 000 години! Те са и супер интелигентни!

съдейки по твоя интелект ми е ясно защо си се продал на турците

Вашият Путин се е продал на турците

Моше,ти ли си?

Никога не еимало и държава Израел а местното население на Юдея са семити сефардитски еврей а не както сега хазари ешкинази

14 ВЕК ПРЕДИ МОИСЕЙ ВСИЧКИ СА БИЛИ АРАБИ ВИЖ В КАРТАТА В УПЕТО СИ.

Светът ако обърне палачинката евреите ще изсъхнат.

Вижте в интернет - картата на Ханаан през 12 век пр. Хр. Нещо не виждам Палестина що така...

е имало карти на компове бе,арте да си пасеш овцете че ги разтри из баирите

Нищо не виждаш,защото си тъп! Прочети стария и новия завет и ще видиш,че има само една държава-ПАЛЕСТИНА!

Палестина е само историческа област, била е под властта на римляни и византийци. А не държава.

Евреите избиват ханаанците... виж значи от кои времена се държат като главорези;)

Всички ислямисти/нацисти/комунисти мразят евреите! Нищо, че баща му на Хитлер е бил евреин! Нищо, че Карл Маркс, ленИН, сталИН и путИН са евреи! Те мразят евреите! И Мразят Израел!

мрази евреите както нацистите,нали е комбина стях бе плешивия фес

Путин е евреин и нацист! Него го обичаш! А! Хи Хи Хи

Всички комундета го дават големи ислямофоби, НО само докато не се заговори за Израел! Тогава стават първи ислямолюбци! Това си е стара партийна линия от едно време! Брежнев и Ясер Арафат как се целуваха страстно с език! Колко калашници и бомби заминаха за землянките на терористите и колко израелски деца умряха заради СсСр!

се целуваш с оджата сега,кво се напъваш бе плешивия

Палестина исторически не съществува. Тази земя се е наричала в древността Юдея или още Ханаан. Древна еврейска земя. По-късно населена с мюсюлмани и малко християни. Когато евреите се завръщат заварват на земите си мюсюлмани и съвсем малко християни. През 1948 г. е върната една част от Ханаан на евреите или една малка част от древна Юдея.

нещастник,кога евреите са имали земя след като от библейски и египетски времена са били гонени отсекъде,аман от тиквеници касто тебе

Дори и да е било така, това е било преди две хиляди години. После арабите са придобили тази земя по давност. От чисто практична гледна точка, това не ме интересува. Ако Израел признае, че Македония е българска територия, тогава и ние можем да признаем Палестина за израелска! Ако арабите признаят Македония за българска, съм склонен да признаем Израел за арабска земя! А иначе съм за неутрална позиция, и нека евреите и арабите се бият, докато изяснят коя земя на кого принадлежи!

Израел влиза с армията и приключва веднъж завинаги с тия ислямисти! Който резан е с оръжие - директно с куршум в тиквата!

и за теб така бе плешивия фес

Осведоми се кой какъв е в това отношение, което даваш като признак за разграничаване

Това беше за твоя коментар. Евреите( Израел) също са...

сталин е разрешил на света евреите да си направят държава там,но е подценил мощта на ционистите и лакомията им за територии и зависимоста на еврейските политици от евреите ционисти и цру,народа на израел не е виновен за завсимите им политици от едни лакомници

Палестина исторически никога не е съществувала. Там е древна Юдея, Ханаан.

да пасеш и да учиш още бе неграмотния

До аре бегай Не виждам в историческите карти Палестина. Но ясно виждам на картите Юдея, Ханаан.

кво виждаш бе,аман от кретени

тая новина ми прилича на ония новини как сащ трепеха командирите на идил и те все възкръсваха,аман от дивотии с тия трепания