Изписаха патриарха от болницата

Светейшият патриарх е в добро здраве и благодари за вниманието, положените грижи и молитвите, съобщиха от Синода

Обратно в новината

Коментари - Изписаха патриарха от болницата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В турска клиника ли е бил? Ужас!

Да е жив и здрав ....

Защо винаги слагат такива избръмчали старци, грохнали от вековно безделие, начело на такава институция? И после, все по болници киснат. Как да уважаваш структура с такова ръководтво, гушнало босилека в едната ръка. А с другата продължава да гепи....безполезни лентяи....

Защото у неизбръмчалите младежи все още бушуват страсти! Патриархът при нас не е с абсолютна власт като при католиците, тъй че има по-скоро почетна роля. Относно какво е вършил през живота си - не бързайте да съдите. Беше ректор на Дух. Академия, ходеше и на Запад, с брат си са помагали на съвсем обикновени хора, закъсали на пътя!

Веднъж на литургия не благослови дете или болен,а размахва кръст за благодат на височайши политици,намазани да стоят до олтара..Поведе шествие държавата да им даде Храм Ал.Невски,а нв води шествие,че народа е болен,измира,че бяга навън.Аз не вярвам на църквата-институция,създадена през вековете да държи в страх,подчинение и да се самооблагодетелствува.Ако имаше Бог,щеше първо да се разправи с брадатите-че те най-петнят името Му!

На колко служби присъствахте, за да видите? Едно от децата ми благослови, като минавахме покрай него на улицата пред Синодалната палата.

Не сме имали по-безплътен, антихаризматичен и невзрачен патриарх от този. А преди това сума ти години онова ченге .

И НАЙ-НАКРАЯ ДА СПРЕ ДА ЛЯГА НА КИРИЛ, ЧЕ ПО ПРИНЦИП ИСТОРИЧЕСКИ МУ Е ШЕФ, А НЕ ОБРАТНОТО !

На многая и благая лета, Светейши владико!

На Негово Светейшество!

Сега си има явно друг грип. И аз го минах. Нищо общо с ковида, с много хрема. Най-гадното е, че не може да спиш от нея. Подобен имах и по-предната година преди ковида. Тогава имало грип Б, може да е той. А ковида сигурно съм го минал без да разбера, че го имаше роднина. Както е казвал Мутафчийски, грип Б е по-опасен от ковида.