Коментари - Изгорелите момчета в кола край Трън са от Омуртаг, работи се по две версии | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещата приличат на риболовните нещастни случаи. Преди години рибаря Никола Н. имал навика да обира паарагадите заложени за риба.... Намерили го на Гарда "очукан" от вълните -бая "вълни" са гоблъсали. Напомня и на някои случаи в Мандрата. Та, тези момчета дошли от Румънската граница в Добруджа, на трънската граница със Сърбия. Ама пък ноща за да се срещнат сабахлан в Трън. Те тези трюфели да не фосфорисцират нощем или.... като мрежите, парагадите

ЩО МИ СЕ СТРУВА ЧЕ ТУК ИМА ПРЪСТ СИСТЕМАТА ГГЗ /ГЪЗ ГЛАВА ЗАТРИВА/

На тези координати черен път пресича на два пъти границата 42,8555391, 22,5139502

убили са ги. Това с гръмнатата бутилка е толкова смехотворно. Те са не са били под упокйа всичките барабар с кучето, че не са мръдна ли нанякъде.

Обяснявам.на неразбралите или незапознатите. Да береш посред нощ трюфели...това може да мине само за наивни или глупави хорица... Трюфели се берат само през.деня, подлежат на ПРОВЕРКА от съответните органи даши въпросните ”берачи” имат сертификат за.право да берат трюфели или имат разрешително за подобна дейност, иначе трюфелите се водят за една от най-скъпите гъби, които е възможно.да се появят. Цената им на пазара стига за 59 гр. около 59-60 лева и нагоре(говорим за черния трюфел, отделно има други видове трюфели). Накратко, има си регистър за лицензираните берачи на трюфели, които имат и регистрирана фирма за извършване.ма.подобна дейсност. Пита се в гатанката, какво са правели НОЩНО време?? Това вече е в ръцете на разследващите органи, включително и да разследват брата на единия от загиналите, за да не се окаже.вмирисана работата.

Аз доколкото разбрах са спали в джипа, когато заради проблем с газовата уредба е станал пожар и са загинали. Кой ти каза, че са търсели нощем трюфели?

В предишната статия си пише. Никой не е луд в този студ да спи в колата, когато уж са тръгнали за бране на трюфели. Така или иначе, разследване ще има, но на медии не се надявай да разбереш какво точно се е случило. Затова, само запознати могат да имат представа.

Ама вие четете ли! А проумявате ли прочетеното! Хайде пак отначало и на глас

Какъв е този Закон за Лицензиране на Берачи на Трюфели ? И то Лицензирани ? Да не копаят НЕФТ ?

Тези са били на незаконни боеве с кучета. Там залозите са големи. Някой нещо не си е платил/дал/взел и те го резултата.

Не е хубаво да се спекулира в такава ситуация. Близките на покойните могат да четат. Да се твурди с такава увереност, че са убити е, меко казано, неетично! Един познат така си замина в гаража си. Отворил само горните прозорчета на гаражната врата и на пияна глава пуснал автомобила, който поправял да се загрее. Е, намериха го на другия ден. Сега си представете следната ситуация - момчетата уморени, дефект в газовото, работещ двигател (не е невероятно, претъркан маркуч), въздуха влиза в купето през парното, кучетата и да лаят, ако момчетата са припаднали вече няма кой да им отвори, искра и ... жалко за младите момчета. С трюфелите се печвло бързо, къртовска работа е, мисля че териерите и декоративните прасета вършат страхотна работа, но си е и къртовски труд! Залагам на нелеп инцидент!

Обикновените хора да се молят да не попадат на неподходящото място в неподходящото време. Следват няколко дни медиен шум и след това- забрава! Мъката и страданието остават за близките!

са и кучетата за да няма свидетели.

Нали ... кучетата ще излаят кий ги е убил! Стига де! Това е сериозно произшествие. Ще има аутопсия, ще има изследване на кръв, ще се разбере от какво са починали. Не е хубаво да спекулираме!

Май са били от трюфелите с крака…

Абе авария може да стане и да изгорят, но кучетата ме учудват, ако беше да спят в колата, когато е станало, нямаше ли кучетата да усетят миризма на газ, на дим? Все пак са обучени следотърсачи, щом могат трюфел под земята да надушат.

От любопитство,ти прочете ли статията или си правиш вятър на зъбите.

ОчевАдно е, че са убити и запалени за да се заличат следите. Джурналята що спите и не питате , как 3 здрави мъже ще изгорят в една кола бе ? Освен да са някакви сектанти, решили да се самоубият ритуално - това ли ще ни сервира Гешефтурата ?

Ако искаш вярвай, но понякога стават и нещастни случаи, някои от които буквално парадоксални!

Ами, не вярвам. Цялото нещо смърди на умисъл от километри.

Как не са те взели в следствието да им решиш проблемите, не знам !

А може да са били свидетели, как граничните прехвърлят мигранти в Сърбия.

Ти знаеш ли къде се намира Омуртаг? Така от любопитство питам

А Трън къде е , любопитко ?

А ти случайно да знаеш къде се намира Трън или си мислиш,че колата е била в Омуртаг?

А ти четеш ли? От Омуртаг са, но са изгоряли край Трън!

И наистина ли вярваш, че нашите гранични биха убили 3-ма младежи и две кучета, за да прикрият нещо, което е недоказуемо и то при случай, че въпросните хора споменат някъде нещо? Защото ако аз видя, че прехвърлят бежанци през граница, даже бих предложил помощ. За какво са ни нас тук?

На никой не трябват. Единственото, което ни спасява е, че и бежанците не искат да пребивават на тази територия. Освен украинците в 5*-те хотели.