Коментари - Кунева: Ще участвам в избори, ако имам ясна задача | Днес.dir.bg

Кунева: Ще участвам в избори, ако имам ясна задача

Не бих искала да участвам в каквито и да е избори, в които нямам ясна задача.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Ще участвам в избори, ако имам ясна задача | Днес.dir.bg

Коментари

Заради тази жена ни наричат "йесмените" на Европа. Тя не защити нито един български интерес при преговорите за ЕС. Заради нея се съгласихме да затворим по-рано блоковете на АЕЦ-Козлодуй, макар че първоначално се бяхме договорили с ЕС да го направим след 5 години. Представете си тази жена главнокомандващ на българската армия! Това е все едно да изберем Барозу и евробюрократите да ни управляват тотално!

Че то пък ти кога си имала ясна задача, бе Кунева?! Какво направи като еврокомисар ?! Едно нищо! Жената която говори много , а не казва нищо. Виж за порно филм май ставаш още :))

Не ни занемавайте с тая Кунева, защото тя нищо не направи за България освен за себе си. Бългаските потребители са най унижени. После се откака от депутатското си място ,защото не е сложиха за еврокомисар ,за което помогна да махнат Румяна Желева. Не и приличаше. Не е за България тази злобна жена.

КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ, ТА ДА НЕ РЪФАТ ТЕ: КИТАЙСКО ЗЕЛЕ, БОБ, ОРИЗ, ТУРСКИ КРАСТАВИЦИ И ДОМАТИ , ТИКВИЧКИ И ПАТЛАДЖАН, ПЛУЖАВИ БАНАНИ И ПРОГИЗНАЛИ ПОРТОКАЛИ,МАНДАРИНИ - НИЩО РОДНО НЕ ОСТАНА! МАЙ ДЕЦА СМЕ НА САХАРА! нО И ОТ ТАМ НИ СТИГА БОБ - ЗА ПРОСТИЯ НАРОД!

На мадам Кунева трябва да й е ясно, че дедо отдавна не пее в хора, не й целува ръчичка и краченце, че едва ли някой ще се сети да отиде да гласува за нея, защото видяхме колко ни бе полезна в европарламента и прочетохме колко цифри има работната й заплата и същите на предстоящата й пенсия, би било по-достойно да не си отваря устата повече,защото с пълни уста не се говори....

Kривоустата пак търси медиини изяви. Hе би била участвала в избори без ясна задача. Aми и ние не настояваме тя да участва , изобщо даже.

Тази жена има удивителното свойство да говори много и да не казва абсолютно нищо, а за правенето - да не говорим! По-голям въздух под налягане няма! Вижте какви мъглявини с каква важност коментира! Предполагам, че в нищоправенето е още по-голям корифей!

Жена,която спи с убийците на баща си е пълен боклук.В Шенген- хляб-1 евро,заплата делена на 2-200-300 евро.Всички държави пропищяха първите години след приемането им.Шенген-еврото става официално разплащателно средство.Смятайте как ще ни ... монополистите.

Въх, Мегленке-ееей ... Ама Вий таквоз, всерьез ли бе, др. Пръмова ?!(Я си опичайте акъла там дето Ви сложиха, че да сте под око ... че и ние българските данъкоплатци плащаме надзора в режим ( поне ! ) двадесет-и-четири часа на ден седем дни на седмица )

ясната ти задача е да си върнеш комунистическата фамилия Пръмова и да се обесиш. СТига си цицала от където ти падне. А за президентството си знаеш. Ще го духаш пак като еврокомисарството от ГЕРБ.

Друга грешка, която се направи" - дали е грешка, че това не ни е национална цел и приоритет номер 1? Аз лично изобщо не държа на Шенген, ако всичко друго ми е наред!... Японците примерно не са в Шенген, и едва ли биха пожелали, но нищо не им пречи да кръстосват цял свят!... Отнво същият въпрос - какво ще спечелят обикновените хора, редовите данъколатци, от влизането ни в Шенген? Ако е само за потупване по рамото, усмивка пред строя или за да се изфукаме - Вижте ни, и ние влязохме в Шенген! - просто няма смисъл! Трябва да има промяна в живота им, и тона първо място във финансово и правно отношение!...

В БГ всичко е мъгла.Алчността погуби тази страна окончателно.

И СВЕТА

Кунева? Не беше ли Г-жа Йес? Кой ще гласува за тая......

Откажи се по добре ще бъде за теб и за българските граждани

Задачата отдавна й е ясна - да печели пари на гърба на сляпо вярващия избирател. Аз се излъгах да гласувам на последните избори за нея, а тя си даде поста на някакъв си, дето изобщо не бях го чувал. Всичко отдавна е ясно, особено за нея.

като гледам колко коментари са изтрити ми става ясно как яко я подкрепя народът тая...също ктао ГЕРБ в 22%....големи смешници тва лизаческите медии

пак съ пуяви )))))

Нека поне един от подкрепящите "шенгенизма" да разясни, каква ще е тази "манна небесна", която ще се изсипе върху нас, ако ни приемат? Много напън може само срам да ти докара, както очевадно забелязваме. Дугарката Кунева вече се класира на благо местенце, но явно и то изисква от време на време да пролайва към бившите сънародници.

Ами така братята Сигани ще хукнат още по-лесно и по-бързо към Юропата да плячкосват и да се наричат българи и вследствие, и без това недолюбващите ни западняци, съвсем ще ни намразят. Имаме полза от Шенген точно толкова, колкото и от ЕС - както се вижда, от ЕС се облагодетелства пак главно крадливото племе в БГ благодарение на фондовете. Вместо да се погрижат за страната и хората да се чувстват добре тук, защото аз съм си тук, те само се занимават с глупости. Национална цел трябва да е да ми вдигнат заплатата, защото заслужавам повече и мога да получавам повече и защото си харча парите тук в Бг.

. ФОРУМА

да ви напиша нещо??? я си ....*

Пожелавам ви усмихнат ден.

до ideyazabulgaria.org - бях зает със саита ви известно време. хвърлили сте много труд дано не е напрзно. идеи имате много, някои дори добри но имам чувството че по-скоро летите из висините отколкото да ходите по земята. за да стане това което вие си мечтаете трябва да сринете българия из основи, да избиете половината народ, на останалите да им наложите диктатура за 5 години с крумови закони и след това да свикате велико народно събрание да напише вашата заветна нова конституция и нови закони. не желая да се впускам в детаили в програмите ви и т.н.

Па ти на лазенето летене ли му викаш.

лизането?

От всичките ти приказки само едно разбрахме, че ние лижем някакви гъзове. Само не разбрахме коя е твоята Нова визия? Вероятно да лижеш стари и познати на всеки гъзове, за това си в този форум??За такива като теб Алеко преди сто години е намерил точен термин тъмен балкански субект"

Нациална цел е предателите на България да отидат там, където им е мястото. Но засега не ми се урежда въпросът, няма какмо да се лъжем. Някой ден, може би... А тази госпожа какво е допринесла за нас, не мога да се сетя. Освен дозатварянето на АЕЦ.

Модераторката, можеш да ми дадеш IP адреса на кунева. Тя и без това ме познава, както и ти, нали така(?). Нека да дойде и да докаже, че не е дебил!

Не знаеш как се прави ехо локация на IP адрес ... направи ехо и след като видиш адреса на дир .бг , ще видиш навярно и някои друг рутер на съответната мрежа и ще ти трябва само един калкулатор да го изчислиш съответния номер . Почети малко ще ти е интересно . Щом циганин го може, ще го можеш и ти :)))

И аз не държа на Шенген, но скитниците Ганьовци не могат без Шенген! Не им се плащат визи!

кунева е от репресирано семейство-баща и-адвокат от преди 9,е бил в белене няколко години.

Кунева -Пръмова от репресирано какво беше - я , да спрете да пиете преди обед :)))

преди всичко...всичко друго няма значение след това....

докога ще я показват тази, чак и за кандидат-президент се гласяла, УЖАС! Я КАЖИ КОГА ВЪРШАТ ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА РАБОТА ЧЕНГЕТАТА КАТО СЕ ЗАНИМАВАТ С РАЗУЗНАВАНЕ. И КАКВО РАЗУЗНАВАТ СЛЕД КАТО ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ПОЧНАЛИ КАТО ДОНОСНИЦИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ? ВЕЧЕ БЕГЛЕЦИ ОТ НРБ НЯМА! А и на мен като на повечето от коментиралите тук ми е все тая с него или без него. Само ще ни събират повече данъци заради вноските ни като страна-член. Ако дойде тая на власт ще върне всички простотии от социализъма, аман.

СЪГЛАСНО СЕГА ПРИЕТИЯ, НО ВЪРНАТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС, Г-ЖА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НЕ ОТГОВАРЯ ЗА КАНИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ, ПО КРИТЕРЯ "ОТСЕДНАЛОСТ"! НЕ Е ЖИВЯЛА И ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, КОИТО ЗАКОНА ТРЕТИРА! ИЛИ Е БЛЪФ, ЧЕ ЩЕ Е КАНДИДАТ НА ГЕРБ, ИЛИ ГЕРБЕРИТЕ НЕ ИМ СТИГА КАПАЦИТЕТ НА МИСЛЕНЕ! А ПРЕМИЕРА ТЕЗИ НЕЩА ГИ Е ПУСНАЛ В КАНАЛА! ЗА НЕГО СА ПО-ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИТЕ ОТ СРС-ТАТА! ПИШЕ СИ МЕМОАРИТЕ НА ТЕМА МИНИСТРИ В УСЛИЯ НА КРИЗА!

Прочетох много олупави коментари,които нямат нищо общо с темата!Миглена Кунева много неубедително коментира този въпрос?Какво значи ,Шенген не е национална цел и по какво щеше да се различава,ако беше национална цел?Влизането в Шенгенското пространство естествено е национална цел и зависи от това кой как разбира въпроса!

Така е, но се попитай защо нея цитират в пресата постоянно! Коя е М.К. сега? Отстъпи си мястото като евродепутат на Първанова и не представляваща нищо, освен работещ в борда на банка Париба?

Коя е Кунева ли? Ами човек, чийто мозък и интелект са оценени и търсени в Европа.А ти заедно с другите плюещи некадърници, висите по форумите и неспособни да направите нещо по-добро , бълвате змии и гущери срещу успелите хора.Даже сте неспособни дори и темата , която се дискутира, да разберете.

Внимавай какво обясняваш.Искам да ми защитаваш позицийте хубаво-лъжи,мажи....

Горните двама смешници! Цял народ разбра, само вие не разбрахте, че това смешно противопоставяне между Първанови Борисов е ИЗКУСТВЕНА ИГРА между два напълно еднакви политически ренегати. Време е Вие -ПИАРчиците на Борисов да смените тактиката, защото ще направите патрона си напълно смешен в очите на обществото..

Така те харесвам.Слагай ме редом до Бойко!По-напред недей-няма ти повярват

Гоце и комунягите отрано започнаха с кампанията....Очаквам утре Андрей Райчев да го пратят на тур по сутрешните блокове,с олигофренската си визия да зафъфли как ГЕРБ имат вече около 10 процента,а доверието към Гоцко и БСП расте.А Мегленка да не си прави илюзии да се явява на президентски,първите 2-3 години мятаха на простия българин прах в очите какъв интелигентен европолитик е,но всички вече я разбраха що за стока е.

Ха ха ха, всички разбраха, че това смешно противопоставяне между Първанови Борисов е ИЗКУСТВЕНА ИГРА между два напълно еднакви политически ренегати. Време е ПИАРчиците на Борисов да сменят тактиката, защото ще направят патрона си напълно смешен в очите на обществото..

Dimitar Dimitrov

здравеите идеини! как я карате? отпочинахте ли?

И в неделя ли си на работа.Гоце извънредно ли ти плаща

за какво ни е шенген,UK не е в шенген и не е в EURO zone ,ние защо се натискаме-незнам !!!

Каквото и да лееш мозък , Г-жо Кунева, няма да станеш Президент.. кого ще "консолидираш"? Червените и получервените монархисти и полумонархисти от НДСВ ? Тази Илюзия изчерпи потенциала си.. Ще загубиш изборите срещу Кристалина Георгиева защото тя е жив човек за разлика от твоето вяло и полубезжизнено получевено, полуНДСВ излъчване.. Нали?

Глупак. Ставаше въпрос за Шенген

Хубаво нещо е интеграцията на обществото. Нека започнем с интеграция по доходите на населението, какво ще кажете ? Защото без това - всякакви други "интеграции" ни дезинтегрират на съставните ни части...

Тази постоянно говори къде е сгрешила България,се идно идва от Луната...кът,че ли тя не е българка,а нещо извънземно...аман от критикари на България...кът не помагаш махай се пикло!!!

и теб те видяхме другарко комсомолке, спри да се упражняваш , скриисе някъде завинаги

Някой да ми каже тая кокошка какво е направила за България!

Кой говори???? поредния "доброжелател" - етническа еврейка. Другарче на МОСАД и Соломон Паси!

Не бива да се обижда безпочвено, нали ?!(че хъкомъкайки-гъгнещо недоразумение ходи на църква събота сутрин)

Меглена, не споменавай пред пожарникаря думата "Шенген", защото му става лошо!

Да нашепвай я само тайно на оня със скъсаният руски шинел , корифея по история , специалиста по героизма на Съветската армия , сърГЕЙ

мнението на тази комунистическа подлога ввобчте не ме интересува!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знаем КОЙ те е посъветвал да се обадиш точно сега по тези проблеми с хрисим тон. Знаем, че АБВ ти предлагат да те издигнат за кандидат-президентша. Но нито комунисти, нито техни сродственици или поставени лица НЕ ТРЯБВАТ. Дори и независим кандидат не можеш с фамилното име "Пръмова" да станеш.

Коментари - Кунева: Ще участвам в избори, ако имам ясна задача | Днес.dir.bg

Кунева: Ще участвам в избори, ако имам ясна задача

Не бих искала да участвам в каквито и да е избори, в които нямам ясна задача.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Ще участвам в избори, ако имам ясна задача | Днес.dir.bg

Коментари

Заради тази жена ни наричат "йесмените" на Европа. Тя не защити нито един български интерес при преговорите за ЕС. Заради нея се съгласихме да затворим по-рано блоковете на АЕЦ-Козлодуй, макар че първоначално се бяхме договорили с ЕС да го направим след 5 години. Представете си тази жена главнокомандващ на българската армия! Това е все едно да изберем Барозу и евробюрократите да ни управляват тотално!

Че то пък ти кога си имала ясна задача, бе Кунева?! Какво направи като еврокомисар ?! Едно нищо! Жената която говори много , а не казва нищо. Виж за порно филм май ставаш още :))

Не ни занемавайте с тая Кунева, защото тя нищо не направи за България освен за себе си. Бългаските потребители са най унижени. После се откака от депутатското си място ,защото не е сложиха за еврокомисар ,за което помогна да махнат Румяна Желева. Не и приличаше. Не е за България тази злобна жена.

КАКВО НАПРАВИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ, ТА ДА НЕ РЪФАТ ТЕ: КИТАЙСКО ЗЕЛЕ, БОБ, ОРИЗ, ТУРСКИ КРАСТАВИЦИ И ДОМАТИ , ТИКВИЧКИ И ПАТЛАДЖАН, ПЛУЖАВИ БАНАНИ И ПРОГИЗНАЛИ ПОРТОКАЛИ,МАНДАРИНИ - НИЩО РОДНО НЕ ОСТАНА! МАЙ ДЕЦА СМЕ НА САХАРА! нО И ОТ ТАМ НИ СТИГА БОБ - ЗА ПРОСТИЯ НАРОД!

На мадам Кунева трябва да й е ясно, че дедо отдавна не пее в хора, не й целува ръчичка и краченце, че едва ли някой ще се сети да отиде да гласува за нея, защото видяхме колко ни бе полезна в европарламента и прочетохме колко цифри има работната й заплата и същите на предстоящата й пенсия, би било по-достойно да не си отваря устата повече,защото с пълни уста не се говори....

Kривоустата пак търси медиини изяви. Hе би била участвала в избори без ясна задача. Aми и ние не настояваме тя да участва , изобщо даже.

Тази жена има удивителното свойство да говори много и да не казва абсолютно нищо, а за правенето - да не говорим! По-голям въздух под налягане няма! Вижте какви мъглявини с каква важност коментира! Предполагам, че в нищоправенето е още по-голям корифей!

Жена,която спи с убийците на баща си е пълен боклук.В Шенген- хляб-1 евро,заплата делена на 2-200-300 евро.Всички държави пропищяха първите години след приемането им.Шенген-еврото става официално разплащателно средство.Смятайте как ще ни ... монополистите.

Въх, Мегленке-ееей ... Ама Вий таквоз, всерьез ли бе, др. Пръмова ?!(Я си опичайте акъла там дето Ви сложиха, че да сте под око ... че и ние българските данъкоплатци плащаме надзора в режим ( поне ! ) двадесет-и-четири часа на ден седем дни на седмица )

ясната ти задача е да си върнеш комунистическата фамилия Пръмова и да се обесиш. СТига си цицала от където ти падне. А за президентството си знаеш. Ще го духаш пак като еврокомисарството от ГЕРБ.

Друга грешка, която се направи" - дали е грешка, че това не ни е национална цел и приоритет номер 1? Аз лично изобщо не държа на Шенген, ако всичко друго ми е наред!... Японците примерно не са в Шенген, и едва ли биха пожелали, но нищо не им пречи да кръстосват цял свят!... Отнво същият въпрос - какво ще спечелят обикновените хора, редовите данъколатци, от влизането ни в Шенген? Ако е само за потупване по рамото, усмивка пред строя или за да се изфукаме - Вижте ни, и ние влязохме в Шенген! - просто няма смисъл! Трябва да има промяна в живота им, и тона първо място във финансово и правно отношение!...

В БГ всичко е мъгла.Алчността погуби тази страна окончателно.

И СВЕТА

Кунева? Не беше ли Г-жа Йес? Кой ще гласува за тая......

Откажи се по добре ще бъде за теб и за българските граждани

Задачата отдавна й е ясна - да печели пари на гърба на сляпо вярващия избирател. Аз се излъгах да гласувам на последните избори за нея, а тя си даде поста на някакъв си, дето изобщо не бях го чувал. Всичко отдавна е ясно, особено за нея.

като гледам колко коментари са изтрити ми става ясно как яко я подкрепя народът тая...също ктао ГЕРБ в 22%....големи смешници тва лизаческите медии

пак съ пуяви )))))

Нека поне един от подкрепящите "шенгенизма" да разясни, каква ще е тази "манна небесна", която ще се изсипе върху нас, ако ни приемат? Много напън може само срам да ти докара, както очевадно забелязваме. Дугарката Кунева вече се класира на благо местенце, но явно и то изисква от време на време да пролайва към бившите сънародници.

Ами така братята Сигани ще хукнат още по-лесно и по-бързо към Юропата да плячкосват и да се наричат българи и вследствие, и без това недолюбващите ни западняци, съвсем ще ни намразят. Имаме полза от Шенген точно толкова, колкото и от ЕС - както се вижда, от ЕС се облагодетелства пак главно крадливото племе в БГ благодарение на фондовете. Вместо да се погрижат за страната и хората да се чувстват добре тук, защото аз съм си тук, те само се занимават с глупости. Национална цел трябва да е да ми вдигнат заплатата, защото заслужавам повече и мога да получавам повече и защото си харча парите тук в Бг.

. ФОРУМА

да ви напиша нещо??? я си ....*

Пожелавам ви усмихнат ден.

до ideyazabulgaria.org - бях зает със саита ви известно време. хвърлили сте много труд дано не е напрзно. идеи имате много, някои дори добри но имам чувството че по-скоро летите из висините отколкото да ходите по земята. за да стане това което вие си мечтаете трябва да сринете българия из основи, да избиете половината народ, на останалите да им наложите диктатура за 5 години с крумови закони и след това да свикате велико народно събрание да напише вашата заветна нова конституция и нови закони. не желая да се впускам в детаили в програмите ви и т.н.

Па ти на лазенето летене ли му викаш.

лизането?

От всичките ти приказки само едно разбрахме, че ние лижем някакви гъзове. Само не разбрахме коя е твоята Нова визия? Вероятно да лижеш стари и познати на всеки гъзове, за това си в този форум??За такива като теб Алеко преди сто години е намерил точен термин тъмен балкански субект"

Нациална цел е предателите на България да отидат там, където им е мястото. Но засега не ми се урежда въпросът, няма какмо да се лъжем. Някой ден, може би... А тази госпожа какво е допринесла за нас, не мога да се сетя. Освен дозатварянето на АЕЦ.

Модераторката, можеш да ми дадеш IP адреса на кунева. Тя и без това ме познава, както и ти, нали така(?). Нека да дойде и да докаже, че не е дебил!

Не знаеш как се прави ехо локация на IP адрес ... направи ехо и след като видиш адреса на дир .бг , ще видиш навярно и някои друг рутер на съответната мрежа и ще ти трябва само един калкулатор да го изчислиш съответния номер . Почети малко ще ти е интересно . Щом циганин го може, ще го можеш и ти :)))

И аз не държа на Шенген, но скитниците Ганьовци не могат без Шенген! Не им се плащат визи!

кунева е от репресирано семейство-баща и-адвокат от преди 9,е бил в белене няколко години.

Кунева -Пръмова от репресирано какво беше - я , да спрете да пиете преди обед :)))

преди всичко...всичко друго няма значение след това....

докога ще я показват тази, чак и за кандидат-президент се гласяла, УЖАС! Я КАЖИ КОГА ВЪРШАТ ДИПЛОМАТИЧЕСКАТА РАБОТА ЧЕНГЕТАТА КАТО СЕ ЗАНИМАВАТ С РАЗУЗНАВАНЕ. И КАКВО РАЗУЗНАВАТ СЛЕД КАТО ПОВЕЧЕТО ОТ ТЯХ СА ПОЧНАЛИ КАТО ДОНОСНИЦИ СРЕЩУ БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ? ВЕЧЕ БЕГЛЕЦИ ОТ НРБ НЯМА! А и на мен като на повечето от коментиралите тук ми е все тая с него или без него. Само ще ни събират повече данъци заради вноските ни като страна-член. Ако дойде тая на власт ще върне всички простотии от социализъма, аман.

СЪГЛАСНО СЕГА ПРИЕТИЯ, НО ВЪРНАТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС, Г-ЖА КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НЕ ОТГОВАРЯ ЗА КАНИДАТ-ПРЕЗИДЕНТ, ПО КРИТЕРЯ "ОТСЕДНАЛОСТ"! НЕ Е ЖИВЯЛА И ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ, КОИТО ЗАКОНА ТРЕТИРА! ИЛИ Е БЛЪФ, ЧЕ ЩЕ Е КАНДИДАТ НА ГЕРБ, ИЛИ ГЕРБЕРИТЕ НЕ ИМ СТИГА КАПАЦИТЕТ НА МИСЛЕНЕ! А ПРЕМИЕРА ТЕЗИ НЕЩА ГИ Е ПУСНАЛ В КАНАЛА! ЗА НЕГО СА ПО-ИНТЕРЕСНИ ИНФОРМАЦИИТЕ ОТ СРС-ТАТА! ПИШЕ СИ МЕМОАРИТЕ НА ТЕМА МИНИСТРИ В УСЛИЯ НА КРИЗА!

Прочетох много олупави коментари,които нямат нищо общо с темата!Миглена Кунева много неубедително коментира този въпрос?Какво значи ,Шенген не е национална цел и по какво щеше да се различава,ако беше национална цел?Влизането в Шенгенското пространство естествено е национална цел и зависи от това кой как разбира въпроса!

Така е, но се попитай защо нея цитират в пресата постоянно! Коя е М.К. сега? Отстъпи си мястото като евродепутат на Първанова и не представляваща нищо, освен работещ в борда на банка Париба?

Коя е Кунева ли? Ами човек, чийто мозък и интелект са оценени и търсени в Европа.А ти заедно с другите плюещи некадърници, висите по форумите и неспособни да направите нещо по-добро , бълвате змии и гущери срещу успелите хора.Даже сте неспособни дори и темата , която се дискутира, да разберете.

Внимавай какво обясняваш.Искам да ми защитаваш позицийте хубаво-лъжи,мажи....

Горните двама смешници! Цял народ разбра, само вие не разбрахте, че това смешно противопоставяне между Първанови Борисов е ИЗКУСТВЕНА ИГРА между два напълно еднакви политически ренегати. Време е Вие -ПИАРчиците на Борисов да смените тактиката, защото ще направите патрона си напълно смешен в очите на обществото..

Така те харесвам.Слагай ме редом до Бойко!По-напред недей-няма ти повярват

Гоце и комунягите отрано започнаха с кампанията....Очаквам утре Андрей Райчев да го пратят на тур по сутрешните блокове,с олигофренската си визия да зафъфли как ГЕРБ имат вече около 10 процента,а доверието към Гоцко и БСП расте.А Мегленка да не си прави илюзии да се явява на президентски,първите 2-3 години мятаха на простия българин прах в очите какъв интелигентен европолитик е,но всички вече я разбраха що за стока е.

Ха ха ха, всички разбраха, че това смешно противопоставяне между Първанови Борисов е ИЗКУСТВЕНА ИГРА между два напълно еднакви политически ренегати. Време е ПИАРчиците на Борисов да сменят тактиката, защото ще направят патрона си напълно смешен в очите на обществото..

Dimitar Dimitrov

здравеите идеини! как я карате? отпочинахте ли?

И в неделя ли си на работа.Гоце извънредно ли ти плаща

за какво ни е шенген,UK не е в шенген и не е в EURO zone ,ние защо се натискаме-незнам !!!

Каквото и да лееш мозък , Г-жо Кунева, няма да станеш Президент.. кого ще "консолидираш"? Червените и получервените монархисти и полумонархисти от НДСВ ? Тази Илюзия изчерпи потенциала си.. Ще загубиш изборите срещу Кристалина Георгиева защото тя е жив човек за разлика от твоето вяло и полубезжизнено получевено, полуНДСВ излъчване.. Нали?

Глупак. Ставаше въпрос за Шенген

Хубаво нещо е интеграцията на обществото. Нека започнем с интеграция по доходите на населението, какво ще кажете ? Защото без това - всякакви други "интеграции" ни дезинтегрират на съставните ни части...

Тази постоянно говори къде е сгрешила България,се идно идва от Луната...кът,че ли тя не е българка,а нещо извънземно...аман от критикари на България...кът не помагаш махай се пикло!!!

и теб те видяхме другарко комсомолке, спри да се упражняваш , скриисе някъде завинаги

Някой да ми каже тая кокошка какво е направила за България!

Кой говори???? поредния "доброжелател" - етническа еврейка. Другарче на МОСАД и Соломон Паси!

Не бива да се обижда безпочвено, нали ?!(че хъкомъкайки-гъгнещо недоразумение ходи на църква събота сутрин)

Меглена, не споменавай пред пожарникаря думата "Шенген", защото му става лошо!

Да нашепвай я само тайно на оня със скъсаният руски шинел , корифея по история , специалиста по героизма на Съветската армия , сърГЕЙ

мнението на тази комунистическа подлога ввобчте не ме интересува!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Знаем КОЙ те е посъветвал да се обадиш точно сега по тези проблеми с хрисим тон. Знаем, че АБВ ти предлагат да те издигнат за кандидат-президентша. Но нито комунисти, нито техни сродственици или поставени лица НЕ ТРЯБВАТ. Дори и независим кандидат не можеш с фамилното име "Пръмова" да станеш.