ИТН и ДБ след преговорите: Конструктивен диалог, но без персонални въпроси и имена

Тошко Йорданов обясни, че ако има правителство, то ще е на малцинството, а не коалиционно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата тази гнила електорална кал, която преди време докара мадридското ГМО Бай Дедо Симе Сакс-Идиотски да ги оправи барем 800 пъти за 800 дни, сега докара този тюрлю-гювеч от шибани чалгари, недоубити костови копилдаци и пестил от вкиснати галево-кюстендилски сливи ... Резултатът от предишният скотски избор го знаем ... Резултатът от сегашният скотски избор го знаем изпреварващо - той ще е съвсем същият като предишния ...

Много е важно да махнем Гешев, за да могат да се върнат безнаказано в Бг олигарсите, които ни спонсорират. И Мунчо Естонски и той малко да се успокои, след всички предателства към страната. Нали така, другари?

Тъпи коменгари пишете. Тъпи и глупави коментари на заблудени, неинформирани и злобни хора. Затова си избрахте - маймуняци да ви управляват. Жалко...и не съм адвокат на ГЕРБ. Но избрахте диктатурата на комунистите....

Усещате ли как в чалгопитеците се прокрадва досадното усещане, че отново ги употребиха?

само Боцко гледа като пресно оноден, за другите незнам!

Счупят ли бюджета, счупили са и държавата. И кого ще викнем да я оправя.

Иван Костов, най-големия

Кво става с Маджо?

В такива моменти не съжалявам, че плащам данъци. Ще има нови, честни и прозрачни избори, организирани от най-добрият протестър сред президентите и най-добрият президент сред протестърите!

Банкянския клептоман кво изгрухтя по въпроса? Шъ бият ли тъпана?

чегъртате ли?

Сърцето ми се къса! Кое ще бъде по-зрелищно - олимпиадата в Токио или парламента в София? Може да ли да спретнем едно референдумче?

Абе Ристьо-десантчика нали орева орталъка, че Сливи издигнал Малкият Мук без да го питат? Сега какви политики подкрепя без да знае дали другарката Меглена Кунева-Пръмова или Миленчо Велчев няма да е следващият предложен мин. председател? Мустафата разпореди: Всички по Соросоидно-Американска линия да се активират и да правят правителство.

Чалгопитеците сами си счупиха държавата. От скука.

Най се кефя на Томито Биков! Само изключителен гъзолизец може да израстне до такива висини!

Победих. Мойте от ДБ(Дай Божко) се съюзиха с мойте от ИТН (Идиоти Търкат Номерца)

5-на антигерберска коалиция. Интересно

Оптимистична новина. Ще има нова порция бой по тъпите празни Тикви на гербаджийските отпадъци. Бай Ставри е бъдещето. Строг, но справедлив.

Я кажи един арестуван и осъден за злоупотреби бивш управляващ? Че не се сещам за такъв.

Чакай 2-3 месеца и ще видиш много. Кака Лаура има 2 стаи с документи за България. ОЛАФ не могат да смогнат с Боковите диващини и безобразия.

Бойко щели да го съдят, че преди 25 години минал на червено с първия джип на Ипон.

Цялата пара в свирката. Шоу за духовно бедни чалгаПитеци

Христо клекна пред Тошко. Сега да докара Васко кръпката да му пее на Слави на ушенце

Разбирам че герберите сте разстроени, но това е положението. Цивренето и кълненето как всички освен вас били комунисти е жалко. Стягайте се за конструктивна опозиция за дълго. Никоя партия в държавата засега не иска да работи с вас.

Кое е положението? Вече 6 месеца страната е без работещ Парламент и правителство. Това ли искахте?

По-добре без Парламент, отколкото с такъв под командването на ГЕРБ, ДПС + патерица!!!

Ти се стягай малоумнико, че догана ти е приготвил кофа с възелин

Аз пък съм доволна от ДСБ..бях за ИТН но много си развихриха простотията

steltian

Как няма да са доволни Прокопиевите хрантутници като ще има и за тях парче от баницата.Толкова време навън от парламента огладняха и сега да им подадеш пръст ще ти налапат ръката.

Трактористът Тошко Африкански и Хр.Иванов - тъпото , ще оправят България !!!!!!! Това е пълна порнография и подигравка с българите ....

Гласувах за Слави а сега получавам Христо с Маджо и оня алкохолик уж генерал Слави, опомни се и разкарай джендарите

Гласува за Тиквата, а сега си Трол на заплата при баба Севда и дедо Боко.

В България се провеждат подигравателни политики, онагледено на снимката горе е селския идиот Тошко и един друг бай Хой! Колко несериозно!

Единия незнайно защо винаги е с маска напоследък.

steltian

Ами от лизане на прокопиевия задник дъха му мирише.

Соросоиди и чалгари , добра комбинация

За 70% от българите които не гласуваха ъози фарс е несъществен и не значителен , защото са наясно, че тези така наречени " политици " са подлоги на другата част от олигарсите . Преживяхме виденов , царя и разни други идиоти ще преживеем и управлението на тези шебеци.

А защо трябваше да ги допуснем изобщо? Та те се подиграват на хората в лицата. Командват ги през Фейсбук и те пак гласуват за шебеци.

Arcadium

С думи прости: Пихме кафе и чакахме от сарайте да ни кажат, кой, къде. Дългия пак прекалил с белото и неможал да присъства.

Защо не са поканили на разговори гъбарите, на които не им пука от нищо и ги мързи да отидат да гласуват, или да се кандидатират за депутати.

Какво да ви правя бе прости гяури, освен да ви управлявам

Според мен някъде Черепа-Доган и Слави водят паралелни преговори. Почти съм сигурен.

Логично.

Слави обаче за едно го признавам ... пратил ги е тия всичките за зелен хайвер да се договарят с Тошко. А той си седи с балета на "репетиция".

......на дребното тоше са му подали бибитка а отзат леко (за сега) е поел резаният на дръндарският циганини и за това се е ухилил като настъпен домат,.....мамицата ви мръсна комунистически гадове!

новите ще дадат парите на никому дригумо, освен на ПП ГЕРБ и Борисов! Не ви ли ясно? Ако не ви е ясно или сте непоправими мечтатели или глупави!

Маймун и мравояд...

Като гледам май Ристю,Пашата,Прокопи и Тошко ще ни дооправят.

Четете прос.аци: Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат. Всичко тежко, всичко мъчно е за нас! „Аз не зная! Аз не мога!“ – общ е глас. И не знаем, не можеме, не щеме да работим за себе си със време. Само знаем и можеме, и щеме един други злобно да се ядеме… Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни… Все нас тъпчат кой отдето завърне, щот сме туткун, щото не сме кадърни… Всякой вика „Яман ни е нам хала!“ – а всякому мерамът е развала… Не сме народ! Не сме народ, а мърша, пак ще кажа и с това ще да свърша. Петко Славейков

Всеки народ си носи кръста. Щом чалгопитеците сами си счупиха държавата, значи това са искали.

кое му е африканското на тошко - мъника не знам, но това стихотворение да си го пропомни нали е "литератор".

Върнаха се усмивките по лицата на българските политици. Иначе все едни такива начумерени бяха с тоя Борисов дето им беше спрял крана. Щяха 1 лев да правят субсидията. ... предполагам са го поставили като условие ... и в тоя момент дори са се разбрали да слязат на 50 стотинки ... затова са толкова доволни предполагам.

Искам да видя дали дали след преговорите пак бивши министри от НДСВ като Любомир Дацов, Николай Василев и Ради Найденов ще бъдат пробутвани до безкрай в новия кабинет. Любомир Дацов - зам. министър на финансите от НДСВ и зам. председател на НДСВ 2011г. Николай Василев - вицепремиер НДСВ Ради Найденов - началник на кабинета на царя

След месец ще почнат да се самоизяждат. Общо взето на ИТН това е шанса да участва в някакво управление, защото ако се провалят нещата и има още избори са пътници. ДБ имат много долна политика наподобяваща тази на ДПС, за тях такива разклатени положения са идеални, защото се явяват, като патерица. Глупостите за съдебна реформа мисля, че е излишно да се коментират при такъв рехав парламент, разбирам да имаха стабилно мнозинство, но ако така реформират - тежко ни! БСП мазно се набута и ще видим как ще се развият нещата следваща седмица, но в крайна сметка това, което става е пълна подигравка с избирателите на ИТН и ДБ, защото уж се дистанциарт от статуквото, а то ще им е основна подпора при съставяне на правителство... Така не става мили хора, политика е, но има неща, които ако не ги премахнеш, те винаги ще те гонят и спъват. Губим си годините в глупости и някакви много извратени експерименти, поука за 30 години не успяваме да си извадим и абее ... Сещам се за Томов, който години наред лъжеше млади хора и що милиони изкара от това и най-интересното е че продължава, все още има баламурници, които му вървят по тъпотиите и по неговия модел действат много "политици"!

Важното е че герб са аут от властта.

Тях нищо,едно голямо нищо и в тъпата ти глава

Къде са кадърните и надъхани, млади и неопетнени, можещи нови политици, които Слави ни обеща?

Питайте Бойко - той имат опит от съвместно управление с тези герои.. Няма никога да забравя куриоза - хем бяха в управлението, хем бяха опозиция... Но и Тошко си го бива - въобще чака ни едно голямо Шоу! Тъпото е само, че ще ни вземат много повече от 78 стотинки за него. А някъде към 30 милиарда на първо време.

На главите си доброволно и сега ще Ви серат върху тях

имаше един дето щеше да избива зъби. тошко хлебарката ще човърка нещо. хлебарка посмали манго :))))

"... и на лицето на малкото озлобено човече с вечната гневна гримаса на лице изгря усмивка за първи път. Изпълзяло от схлупени панелки то никога не бе и мечтало, че ще решава съдбата на цял народ. А милионите възможности и чувалчетата със злато пред очите му, предлагани от хора, които до вчера даже не биха го забелязали на улицата, го накараха да започне лека-полека да преосмисля житейската си позиция. - Ех, колко сладко е да лъжеш а после на кой му дреме, си мислеше човечето с новата си усмивка."

за какво лежахте на орлов и терорирахте толкова много хора? На обиколихте жена с деца и почупихте колата? За да върнете БСП, ДПС и уредите на Радев втори мандат? За това ли? Браво страхотни сте Няма проблем да са на власт тия партии, стига наистина да са избрани; но вие - ДБ просто излъгахте и подменихте вота на хората със западно и прогресивно мислене ГЛАСУВАШ ЗА ДБ, а те ще се прегърнат заедно с бившата комунистическа партия и не открито с доган... Това беше ясно за всички мислещи хора от момента в който целунаха ръката на Радев... тези са готови на всичко само и само да се докопат до власта.... А защо толко драпат при положение че заплатата на един министър е няколко хиляди лева и по-ниска от частния сектор... на това мислещите хора също могат да си отговорат...

Това и за ДБ и ИТН беше ясно още от момента на своето създаване че ще се сдушат с комунистите аз нито за миг не съм имал съмнения и се чудя как уж умно хора им се връзват.

начукам на всички нови дупедавци, маши в ръцете на Радев, руски мекерета и изкуфели комундета. Радостта им от извърлшвашвания комунистически преврат в България ще е много кратка.

Фиксация върху Гешев, първо трябва да е бюджета, пенсии и плана, идиоти долни, мен ме интересува пенсията на родителите му, не Гешев

Два другара,два помияра...

Трябва да има задължително правителство, за да може Ицаки да изкара някой лев, защото както сам си призна е безработен и се издържа от членски внос на ДБ в размер на 2000 лева. Абе дъбари, бачкате , а тоя паразит се разхожда по улиците под ръка с любимата си наложница Мирчев - съвсем новичкото Шиши.