17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма не искам ...

Италиански предатели! Още при битката за Сталинград, Червената армия проби обкръжението на тази част от фронта, където бяха италианците! И сега отново пробив на фронта! На Натовския фронт!

Хахахаха, тоя италиански маймун доказа тезата, че руския нещастник в мАсква освен "президент" в САЩ е успял да си осигури купени, евтини марионетки и в правителството на италианските СигаНи!!!

Я пак помисли жабар , да нямаш некой близки срещи..

Всичко е отбрана. Даже разходите за лов и риболов. Къде си виждал войска да не яде риба?

Айдееее, натуто почна да гризва дръвцето... То и семейните скандали така почват - с разправии за пари :))

Италия играе за Тръмп и Путин и налива масло в огъня! :)) Само така! Колкото по-бързо бъде демонтиран актуалният модел на устройство на света, толкова по-добре за всички ни!

Пич, параноята се лекува трудно но ако си взимаш редовно хаповете може и да те облекчи.

Това можеше да се очаква.Вероятно и Испания ще каже ...Но пасаран! !А французите не им дреме те разполагат със ядрено оръжие и вече са излизали от НАТО.Вишеградската четворка не им се воюва особено на Орбан.

хубавото е, че първо дръвцето ще гризне бензиноколонката и тогава няма да има нужда от НАТО

Schilo

Ще гризне, когато чумата върне на майките децата. Бягай да лъскаш паметника на Рейгън

Schilo

Чака сега в Рим да се появят "млади", "умни" и "красиви"

В деня, в който ставаме свидетели на най-големия вътрешен разкол в западния глобален проект, доминиран от атлантистите-глобалисти, САА тържествено вдигна сирийския национален флаг над джамията Ал-Омар в Дераа, там откъдето, западът стартира войната срещу сирийския народ през 2011г... Колко символично само, нали???? Няма нищо случайно!!!

Как пък никой не се сети да заяви на Тръмп следното: да, съгласни сме, нека да бъдат 4% от БВП за отбрана. Но заради диферсификацията, оръжията ще ги купуваме от Русия.

Рим не , ама Радев натиска всеки за 2 процента, за това го избраха за президент... и за това толкова нсекопосано игра ролята на русофил....

Я е казал, я Корнелия и Радев са му скочили .... Радев и Корнелия са новите Сороси... затова ни отвличаха вниманието с разни гейтове за да могат да си хапнат едни 2 милиарда лева , на година гарнатирани .... а кажиш ли да за 2 ще ти вземат 6

Орбан е лобист на САЩ ... орбан си е баш човека на САЩ:)

Тръмп за жалост се оказа пълен палячо. Колкото и да не харесвам САЩ подобен палячо просто е опасен за целият всят. Дано да греша и да се окаже ,че освен палячо е и страхливец това ще е най-добрата комбинация. Но силно ме съмнява един милиардер да е страхливец.

Т. е. ?

Обещанието е форма на културен отказ. По случая, българите имат една много сполучлива поговорка. Работата е готова, човека каза, ще видим. А пък това Конте и това не е казал. Личи си, че италианското ново правителство, наистина е нещо ново.

Щом САЩ опира до пари , явно положението им е КОФТИ !

Всъщност истинската опастност за света отмина с влизането на Тръмп в Белия дом, защото ако бяха надделели глобалистите и техния човек - Килъри беше на неговото място, то сега войната щеше да тече с пълна сила на няколко фронта едновременно!

въпросът с банята се уреди, баняджията каза - ще видим

вас с лопата ли ви рият бе, изкопаеми :))))))

не е Палячо а следва много добре очевртана линия , каквото прави можех да ти го кажа още 2008 че ще става....може би е най добрия им президент само се прави на палячо , разбира с етова което прави нас не трябва да ни радва , ама едва ли ще разбереш най много Иво христов да го предстваи като анализ в няква негова полюция ......

Меркел им беше трън в очите още 2007 година понеже тя първа каза не , после им вкараха бежанците, появиха се Орбановци дотирани от САЩ , като заитници на Европа, Орбан е лобист на Американски воени компании....та атаката с бежанците беше добре медиино разпорстранена, имаше много полтици които бяха за Тръмп уж русофили .... та гълъбчета сладки мислещи се че разбирате какво става разбирате до толкова до колкото искаха да разберете . САЩ създаде кризата в Гърция, Испания и Португалия за да събори ЕС , създаде е в Британия и с емигрантите .... и Меркел им беше най големия трън и Германия въобще... а вие лйаците слушахте плагиати , като Иво Христов който крадеше чужди мисли и ги опаковаше в негови и от това нищо хубаво не излиза

ЕС да има своя европейска армия (ЕА) и своя стратегия за сигурност, а НАТО, ако не се закрие, то да остане като политически съюз за сигурност в който ЕС и САЩ да са равноправни, а не като сега - оръдие за натиск върху ЕС.

:) елита ни е от дебили самия Иво Христов е дебил. Който ене разбрал досега че Орбан и Румънците на които се кланяше президента работиха за САЩ е дебил, който не е разбрал че БРЕКЗИТ е на САЩ и линията която следва САЩ е дебил ....За моя радост българите не сме дебили .... просто един "елит" трябва да си отиде.........всеки кълнял се в Орбан трябва да е зилезе от политиката, .... кълнял се в Путин, в Тръмп трябва да се пенисионира ,всеки радвал се на БРЕКЗИТ не става за политик ......

БРАВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ ИМ ОМРЪЗНА ДА СА НИКОИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГОВЕДАТА ДА СИ ТЪРСЯТ ДРУГИ СПОНСОРИ КАТО УКРАИНА МОЛДОВА ГРУЗИЯ И Т.Н. ДЕТО СА НА ПОЧИТ ТЕЗИ ДЕТО СА НИКОИ

Крайно време е да им се каже на американците да вървят на май..та си. Все едно някой ги е молил да държат толкова войски в Европа уж, че има заплаха. С Русия подписаха договори, но американците ги нарушават, Русия много зазля. Да си ходят краварите или да останат само по граничните държави с Русия, но не им стиска и затова перхидроле Ото човече се опитва да блъфира. Ако никой не му се върже на тъпите блъфове голяма излагация ще падне.

Плащаме им еднократно 20% , след което се чупим от сатанато . Разкарват се от военните ни бази и от Мариците , прибират си и васалите от Челопеч , разтурят си сборището срещу Пирогов и да не забравят нпо-фелакните до една ! Както и треторазрядните служители като хаджията от Западните Балкани и гуменетката. Офертата е срочна , процентите подлежат на обсъждане само в посока надолу :)))

В монета Радев и Корнелия са им най близките служители по близки от гуменката и Борисов, гуменката и Борисов, феноменално , но факт , войната е срещу Европа бойко е европеец , Радев натовец.... НАДЕЖДЕН натовец , на който във Вашингтон отдават почест

Оранжевия палячо се изживява като господар на света за ужас на кремълското джудже, което има същите амбиции.

Марсианец, ако бомбаджия търчи в някоя посока - не изоставай! Ако висш военен (или бивш военен) ти казва, че трябват пари за отбрана - по-добре да почнеш да пестиш от банички. Само който не е ходил казарма не знае в какво окаяно положение се намират въоръжените ни сили. Това за съжаление не е от сега, а от времето когато въведоха ЗКПЧ-тата. По принцип не би трябвало да харчим повече от 1,5% от БВП за отбрана, но сме толкова изостанали с материала, че трябва да се бръкнем двойно за да имаме шанс да наваксаме. В противен случай дори тея 1,15% дето ги даваме в момента са пропилени пари. И под отбрана нямам предвид да се въвежда наборна служба отново (това само малоумен НГВС може да го съчини).

tonk11

Интересно какво значи едностранни мерки? Ще излезе от нато? Екстра. Ще спре да се меси и да заплашва? Чудесно! Ще обяви война на нато? Или нови санкции?

Само се чудя, добре ще дадем 2млрд. за отбрана, а няма сто милиона за хората с увреждания, няма пари за пенсии, няма пари за болните българчета,а що не ви го нябия шиба*яци такива?

а през това време ти ще подпийваш водка с другарите от червената армия и ще им разказваш колко е хубаво да дойдат в България? да, ама не, другарю... руснак повече у нас ще дойде само ако се ожени за българка или ако е на почивка.. и то с платена туристическа виза за 20 дни.

Принтер нямат ли си?

ако ще е от Русия 4% няма да стигнат вЕрвайте ми!

когато ни с ерушеше армията и се разпродавха самолетите ни на части , радев е градил кариера познавам много летци които тогава напуснаха армията . Още в средата на 90-те се оплакваха , Радев просто е бил на курсчета.... имаше си патриоти воени ... Радев , Шаламанов са си Натовци , като Радев е по глупавия от двамата , но са виновни за унищожаването на армията сега те ли ще е възраждат ? като изотчим парите за американско субсидиране ......

така сеп стига до лудницата, да ти кажа.

Говори с Радев, или питай жена му тя повече разбира

браво на САА.. сега ще трябва да се оправят със Саудитските си братовчеди и техните приятели, които гонят перси из целия близък изток. тая история до момента беше само за разгрявка. Войната едва сега започва и твоите анти-либерални приятели от русия нямат по-добър момент да хванат полет до дома преди двете мюсюлмански секти не ги хванат на DP (18+). Щото като те думне американска ракета ти прибират останките като герой, а иначе те вкарват в затвора за морална деградация и развратна содомия.

Нещо не се сещам от кой точно ще ни защитава нато ... Срещу три вагона кинти . Единствените врагове на България са политиците от всички десени , ама те в огромната си част са назначени от усарската амбасада ;))) Това си е парадокс - всички ние плащаме на някакви терористи , да държат на власт продажни дембели , които се опитват да ни унищожат по всякакъв начин ! Да не сме луди ;))))

Всеки от полтиците атакувал ЕС , не е за политиката.... Британия трябва да се върне в ЕС

виж ти - не се забавиха много... Да видим останалите

Военно-промишлената хазарска мафия на САЩ и Израел, която се храни с кръвта на невинните и беззащитните по света назначи Тръмп на власт и сега той като послушен слуга ще направи всичко възможно да има поръчки за тях и най-лесния начин е да накара колониалните генерал губернатори в Европа да източат и без това празните бюджети за сметка на образование и здравеопазване.Просто превеждам за "непросветените", че някои се обиждат от истината.

А защо не обявяваме нацонална стачка? Мълчанието е израз на съгласие.

армията ни се руши още преди татковците на Шаламанов и Радев да са се запознали с майките им. А по-вероятно още преди да са можели да имат деца.

ха-ха-ха...... разбирам, че ви казват всеки път да я пробутвате тази опорна точка, но тя повярвай ми издиша. Историята е показала нееднократно, че докато популисти имат достъп до публична власт светът е в опасност. Последният път когато хората не повярваха умряха десет-дванадесет милиона човека и неизвестен брой руснаци, няма да прецизирам точно число, защото то зависи от политическата конюнктура и инфлацията и последно беше 29-30 милиона, предвид, че рублата падна малко може да са станали към 40. Е справка дават всеки 9-ти Май така, че ще се ориентираме догодина пак. Та ти си вярвай в каквото искаш, ама след това матушката ти реве с най-кървави сълзи. Като ми турите минуса - питайте тези дето ви плащат и вземете запалете свещ за душите на загиналите в месомелачката... нали сте православни славяни. Няма да ви карам да се молите и мислите, щото и двете не ги можете.