Потопът остави хората в Истанбул на улицата

В засегнатите от пороите райони на Истанбул продължава разчистването на пострадалите домове и укрепването на дигите на реките заради очакваните валежи.

Обратно в новината

Коментари - Потопът остави хората в Истанбул на улицата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да не ги е клал обикновения гражданин бе простако,ти какво си виновен ако държавните ти мъже правят грешки-крадат.убиват .лъжат и сега ти да се наводниш.може ли да си толкова безмозъчен.там има и екскурзианти -българи ,японци ,чехи и какви ли не,ама и да няма -много знае този народец какво са правили с нас тогава,а и никой не ги е питал.

до изклаха ВИЗАНТИЯ- жалко че само са прокудили а ви трябвало да ва изколят такива като тебе мизерник ,има да го духаш още много .

Жалко, всеки човек в подобно положение е нещастие, но те са държава и ще се оправят, не веднъж са имали такива и подобни бедствия. А ние дето плюем, ако ни се случи се мъртви до един. Там поне имат застраховки и правителство, а ние дори нямае вече и служба за педствия и аварии, не че като имахе действаше, но поне имахме. Нямаме един спасителен хеликоптер, нямаме техника никаква, няколко джипа и няколко БТР-а това е! Ще си мрем като кучета. И новото правителство не му пука и невижда, че бесдтвията стават ежедневие в света и основните средства и действия трябва да са насочени натам!

тези нещастници , които пишат простотии за нещастието на ората дано ги стигне най-лошата трагедия в живота им. простаци.

всечки невежи тук,които не знаят българския правопис са и злобари.какъв е изводът.тъпото е и злобно и нещастно.

ti si dolnoproben idiot, ne6tastnik, bokluk!

mnogo ste zlobni, mnogo ste prosti, a i nay ve4e ste i negramotni! Kak ne vi e sram, v4era, a i na ostanalite sre6ti na Balgariya be6e podkrepyana ot tezi hora/izselnici/ po basketbol! Kak ne vi e sram! ZLOBARI I TAKIVA 6TE SI OSTANETE

щото се ползува канализацията още от времето на Мануил Х Палеолог а и много от съоръженията на Константинопол!

на турските служби Сивите вълци, Гладио, Контрагериля, Мюсулмански братя и др. и се месят в държавата ни, това ли ви е комшулука, бе, мизерници?

Наскоро се наложи да пътувам за България ами то като минаваш границата от Турция за България все едно от рая в ада отиваш 50 години назад сте макар и в ЕС пропътувайте и ще се убедите а това че немотията ви оэлобява е очевидна!

Видях църквата Света София, не можах да разбера какви са тези четири стърчилки като джамии около нея, кой ги е направил тези грозни моливи около християнската светиня, кат искат минарети да си правят далече от църква в която са коронясвани императорите на свещената Римска империя!

Пише се Константинопол, съгласно Севърския и Лозански договори след Гръцко-турската война 1919-22 г., които турците не изпълниха пред погледите на цяла Европа, а сега искат ЧЛЕНСТВО!Дори и Мудроското примирие не спазиха!

и им окрадоха земя и имущество, за това ще Ви накаже провидението, да ви натръшка господ, изедници долни, дето прокудихте българите от ТРАКИЯ!

Идвате да ми гласувате в държавата, да , ама аз не ви искам и Бойко ще промени избирателния закон и ...нанай...

Марш в Анадола, та чак в Османския бейлик!

Балканската ги бяхме нашепили чак до Константинопол и щяхме да ги изтикаме от Европа,ама другите комшии ни удариха в гръб, само бой по тъпите турски кратуни, а икономиката ни е 2 пъти по ефективна от турската, макар, че сме в колапс,като не се отчита и сивата икономика, там заплатите са по 150-200 лева наши, не ни лъжете резаци, като сте добре що скитате из Европа и миете кенефите, а не си стоите в Турчоландия и драпате за членове, да ама ние казваме НЕ НЕ на вашето присъствие, тук е само за развити нации!Деба и примати недни!

Каква 17-а икономика ви тресе, по индекс на човешко развитие сте последно място в света, а и нямате в уикипедия раздел култура, пък за писменост и азбука да не говорим, всички турски думи са арабски, в азиатската част е пълна скръб - Карс, Бингьол,Диарбекир, Лалапаша, Ерзурум...ДА ЖИВЕЕ КОНСТАНТИНОПОЛ!

Първо - да се радвате на такива неща издава едно сериозно простодушие. Иначе това ме разби - Умразна ни. Егати и писането, да не искаш да кажеш, че ни е омръзнало?! Абе, деца мили, като се опитвате да се правите на родолюбци и защитници на българското - първо научете родния си български език! А другият помнел 500 години турско робство - доста дълга памет имаш и си сериозен дълголетник. Честито! Изобщо, говорите си шаблонни недомислици. Иначе ходите всички в Турция и Гърция на море, купувате масово турски стоки, гледате им вече и тъпите сериали по цял ден. Има разлика между турци и турци, както има разлика между българи и българи. Проблемите ни идват от нас самите и са в нашата си държава. А пък промените трябва да дойдат пак от нас самите, не от политиците...

Проблемът не е в това дали са спрели европейското развитие на България.Едва ли е имало до 1900 г. някакво обединена Европа, камо ли да се говори за европейско развитие(да не посочвам колко войни са се водили).А за да се развие една страна като европейска, първо гражданите и трябва да имат европейски манталитет, а не бай Ганьовски, какъвто в момента имат повечето български граждани в момента... за жалост.

Каква е тази злоба,бе хора?Нали се сещате,че това може да се случи и в България.Съчувствам им на тези хора и им пожелавам бързо възстановяване.А на тези,които злобеят ще им кажа едно:Много сте ограничени.Не ви е виновен Турският народ за робсвото,виновни са тогавашните управници.А и това е било толкова отдавна.С тази злоба до никъде няма да стигнете.

ами ще ти се месят докато се научиш ако си нормален как се пише омръзна на родния ти български : ))))

до огромния брой отчайващо некомпетентни форумци - Турция наближава челната 10 на най-развитите страни в света. ние сме си много далече и като оценявам писаното тук от моите сънародници - ще си останем много назад. държава не се изгражда от некомпетентни комплексирани хора, повтарящи с промити мозъци за 500 години робство. хора, роби сте на собствения си мозък и на нищо друго !

права си > Историята, трябва да се помни- аз помня 500години турско робство което ни забави от европеиското развитие!!!! като ги жалиш толкова отивай при тях

амиииииииии 17 аиде бе маи сте по назад доста от производствата при вас вече са в Китаи та за тва и драпате да влезнете в ЕС. А че България ви е трън това си го знаем отдавна. И ни умразна някои все да ни се месят.

Ке пее га ме няма ;-)

във връзка с засе4ени огромен брой високорадиоактин извънземни източници в хора и животни вкл и техника е извършен експеримент експери покаzа че обикновенни алумосиликaтни глини разтворени в вода не са достатъчни при ваденето на техниката виж снимки се оказа че става вопрос за воурожение доставено от друга цивилизация разрпостранявано масово срещу всички вкл срещу ядрото на Земята

Току що притигам от Турция и по-точно от Кушадасъ. Пътуването беше изключително спокойно и безпроблемно.Възможн е да има такива страховити гледки,каквито показват по тв, но ние не видяхме нищо токова и там никой не говореше за такива бедствия. Пожелавам на всички,които ще пътуват - безпроблемно пътуване!

БОли ме фАра! Сега поне ще са заети да си строят къщи, а не да гласуват в други държави.

Бях там по време на майските празници. Богат град ,с много милионери и много бедни хора.А да и средна класа има! С перфектна инфраструктура в богатите квартали. Апокалипс ,за който говорят е само в БЕДНИТЕ квартали в старата и новата част на Истанбул,в които няма канализация.

продължавате да си живеете със злобата-та това е трагедия-и да желая им бързо да се възстановят от това бедствие и съм сигурна че ще е така!

Bravo kom6iq! Radvam se na uspehite kakto na Bylgariq tak ai na Turtsiq,. Taka ili ina4e sme imali stotitsi godini edna stolitsa i edna dyrjava , iperiq.DNO POSKORO NAHNAT GRANITSITE NA NA6IQ REGION NA BALKANITE! Vsi4ki nie imame mnogo blizyk mantalitet i bih se radval da jiveem v edna ob6ta imperiq :)

Само който няма приятели там, може да пише подобни простотии. Каквото за тях, това и за нас.Историята, трябва да се помни- но до тук. Дано им се размине по-бързо

po imrasen ot teb ima li, bay ganya? ot zloba i zavist, 6te pukne6, smotanyako!

здравейте днес се върнах от Турция и такова не дават там по тв ЛЪЖА

Драги българи не се безпокойте за нас ние сме 17 икономика в света и имаме 2 пъти по висок доход на човек от вас препоръчвам ви да се заемете със собствените си проблеми докато е време ако вече не сте го изпуснали завинаги!

да си загубиш дома е много трудно ..да се приеме.... само преживял го знае какво е

Tova e zadeto glasuvahte v dargavata ni...mrasni turcholq...

Ами да попитаме нашия брадат козел. Бяха наврени в миша дупка преди 89 година. Сега и пророци станаха. Не мога да ги слушам като каканижат в църквата.

Пише се ИСТАНБУЛ!!!

Мадона пя ли в Истамбул?

ЦЯЛ СВЯТ МРАЗИ ТУРЦИЯ абе педарас смотан за каква икономика говориш в БГ ,кога сте имали икономика мамицата ти ганювска ,мрете бе мръсници

Абе, резаци, вие за хора ли се броите, бе?

ve4e neznam za koy pit pisa komentar no nese otrazqva

da ti e.. mama..

YATAGANITE IM SA NATOCHENI,SAMO CHAKAT SIGNAL I STE PADAT GLAVI....

VISHTE -STIGA STI MI SPIRALI I ZAMRAZIAVALI PUSLANIATA-ST ZAG E ISTORI$ESKI I geroi$en grat -grat-giroi::::::STI SME SI DAVALI ZADNIKA I 4ISTA NA OSMANLII -%OO-500 GOD STIGAT:::MI TOVA SHIPKA;MI SHENUVO;MI BATAK I PEROSHTICA:::KRIVIA TURSKI IATAGAN NAPRAVI ZLU$ESTI I SIRACI SHTO SAMO NAROT:::::DIADO MI E NOSIL VODA S KUFITE NA STULETOF I NA UPAL$ENCITI I SAMIA TOI MI E RASKAZVAL KAKVI JISTOKUSTI SA ISFABRIKUVALI ASKERITE:::BASHIBUZU E KOLIL I PUTPALIL I NA DIADO MI PEIKATA PRIT KASHTI-KOLKU GIROIZMI I $UDISA-MI NEKA SIGA I TE SA POIZMATCAT TA DA VIDIAT DIBELIA I DA SA NAUTCAT NA AKAL I MILUSARDIE-TE IDVAT LI TUK DA SA FKLIU$AT S KUFI DA GASAT NASHTE PUJARI---SHI DOIDAT AMA UTRI

ZAMETRESENIA I POTOPI DOKATO IZPADAT VSICHKI DGAMII,NAI VECHE TEZI,KOITO SA NA BG-TERITORIA!