Коментари - Невиждано бедствие в Истанбул | Днес.dir.bg

Невиждано бедствие в Истанбул

Поройните валежи и придошлите води на реки заляха централни пътни артерии на Истанбул. Магистралата за България и пътя за летището са затворени.

Обратно в новината

Коментари - Невиждано бедствие в Истанбул | Днес.dir.bg

Коментари

до любопитен ,,,,,,, то се вижда кой е мангала хахаха ганю балкански ,научи си историята приятел ,никоя нация която не си знае историята не се е развивала като страна, както става и с БГ ,не в ЕС ами и на луната да ва качат пак си оставате ганювци.

Бре селски тарикат, много добре се усети, за това се държиш като обикновен мангал на битак. Ти на това ми ниво не можеш да комуникираш, та какво остава да съм на по-високо ниво. Няма да се видим дори.

до любопитен ,,,,,, за да ма разбереш трябва да си на по високо ниво ,съжалявам

Който в невежеството си или в умишленото си отричане на духа на учението на Христос е проявявал особена усърдност, рано или късно ще бъде наказан.

до любопитен, да тикажа щом си толкова любопитен просто човек в истинския смисъл на думата пиша като нормален човек псувам като ненормален само ненормалните щото само от това разбират като човек приемам съболезнованията от името на хората ако те интересува нещо друго за мене питай ако искаш да ти напиша автобиографията си няма проблем

Споделям на 100 %. Наводнението не е от майката-природа, а от скаларно оръжие. Първата ми асоциация беше с урагана Катрин...

наистина голямо бедствие не пожелавам таково нещо на никой ,а за злобарите мога да кажа че това са хора с комплекси.Благодаря на всички съчустващи хора .

В неделя се върнахме от Истанбул наистина има на какво да се научим от тях.Такива пътища без една дупка, красиви градини и усмихнати хора ценящи всичко което имат. Жалко за хората и за цял красив Истанбул. Дано се съвземат бързо

Трябва да помогнем на комшиите !!! В такива моменти да не забравяме , 4е вси4ки сме хора независимо от религия или цвят на кожата !!! НЕКА ДА БЪДЕМ ХУМАННИ !!! Това е нашата природа!! Стига злоба !! Стига!! Пред природата сме равни!!

Голямо нещастие. Бог да прости загиналите. Неуместни са всякакви злобни коментари. Вече имаме и двама пострадали българи. Народът ни казва: заиграе ли мечката у комшията и в твоя двор ще дойде, ами ако и при нас стане така. Готови ли сме да си помагаме в трудните моменти? Ако си мислите, че сме - прочетете злобните коментари. Още веднъж - съболезнования на близките.

срам за вас българи,нима забравихте наводненията тук през 2005?

До всички злобеещи - престанете! Грехота е от Бога - а според всички религии - той е един! Престанете, хората страдат! Проявете човещина и страдание. Миналата година посетих Истанбул и бях очарована - и от града, и от хората!!!!

Срам за всички българи-нима забравихте наводненията при нас през 2005?Трябва човещина,бе хора,къде сте тръгнали?

Бог да прости загиналите..никой не трябва да се подиграва с чуждото нещастие защото може и него да го сполети..това са хора, каквито и да са....жалко и за хубавите кадъни ако има сред жертвите, харесвам много турските жени, те са красавици, дори имам две гаджета като млад, прекрасни момичета, горещи и любвеобилни....обича туркините....това е ..и ми е мъчно за загиналите в Турция....лека им пръст...Аллах ще им даде едно по добро място на небето....поклон!!

Не бъркайте Турчин с циганин, и не бъркайте Турция с Догания.

Горките хора! Искрено съжалявам за сполетялото ги бедствие! Бог да прости загиналите. Форумните злобари да се засрамят от думите си!

Abe vie o6te malko i po golemi talibani ot turcite 6te se izkarate be. Kak moje da su4uvstva6 na niakoi koito iska da ti burka v kan4eto..prosto e normalno da sme bezrazli4ni kum tiah - ne im jelaem zloto. No i te sa ne po-malko bezrazli4ni kum problemite na bulgarite ..tova 4e vi vikat kom6u ili mom6u ni6to ne zna4i osven licemerie! Ne ni zanimavaite s tia neandertalci nito s tova dali religiata im bila edi kakva si i 4e gospod bil edin, ami stanete musulmani i si slagaite fesovete.. Samo mojem daim kajem da po4ivat v mir!

Впечатлението, че Истанбул се поддържа и има ред за град от такъв размер. И основната причина за това е, че има силна власт, народът не е разединен, и традициите на турската политическа с-ма не допускат в у-нието някой, който би могъл или има намерение да работи против турскта държава. За разлика от България, и това е сатава ясно още при външния вид на държавата ни. Това е простичката истина, дами и господа... Проумейте я и нещата ще почнат да си идвата на мястото!

искрено съжалявам нашите готини суседи

Познавам Турция от повече от 30 години.Истамбул съм виждал в състоянието което се намираше чифте кафене в Плевен преди 55 години .След 81 обаче нещата се промениха.Злобеят тези които не знаят за какво става дума.Един 16 милионен град изцяло обновен,автобус тръгващ от спирка пресича еднопосочна улица широка колкото магистрала тракия и само след 200 метра влиза в друга улица-няма клаксони майката няма пиковите задръствания във Варна,Бургас,София.О грузинската граница Хопа през босфора,дарданелита до Сейхан Искендерун Сирийската граница.Мога да кажа че този народ се труди и строи.И ако политиците не серат лайната много неща не биха били такива.В европейска Турция сме гявури във Фаца,Юмрие,Мерсин сме комшу и аркадаш.Човек сам гради клетката в която живее.Евреите не признават Исус защото не може човек от народа да е Христос,християните мразим евреите щото са предали Исус и са го разпнали.Мюсулманите мразят християните,а в същност героите от корана са тези от библията и хава и мусса и исса и дауд пък адам означава човек.Едните били католици,другите протестанти.тамили шиити ...Та и тук същите глупави доводи и злорадство.Ей хора и те като нас обичат и се любят раждат и умират .Не бъркайте политиката със съдбите и нещастията.Тоз дето гледа отгоре решава по заслуги къде и колко. Не е човешко да злорадстваш - иначе по нищо няма да се различаваме от митрополита Николай от Филибето

Възможно е да не съм прочел всичко ,написано от теб.Пред лицето на стихията и пред нещастието всички сме равни-няма българи,турци,афгани сме просто хора.Би трябвало да го помним не само когато пострадаме.Още веднъж моето съчувствие.

blagodarim na trezvo misle6tite ,na vsi4ki koito ikat da pomognat , na tezi koito sa do6li i na tezi koito ne sa do6li v TR zapovqadayte ne se bespokoyte ot ni6to elate da bidem kom6iyi da si pomagame da obs6tuvame .....a tezi koito viv foruma sa svidlivi ,zlobni ,zavislivi ne6tastni da si ostanat vinagi takiva .Pozdravi za vsi4ki 6taslivi hora .

напълно съм съгасен с теб. А също България не се е намесвала никога във вътрешните турски дела и избори. Така, както тези избори Турция се месеше у нас това лято. Рано или късно за всичко се плаща. Но ако поискат помощ, трябва непременно да се помогне. Все пак са ни комшии. И са много по-нормални хора за разлика от измислените наши турчеещи се.

Какво ли става с Мурат?

лелелелел,какви коментари виждам тук. направо нямам думи. дано бог се смили над бедстващите и над всички хора. и спрете да бълвате злоба и простотия,защото утре бедствието може да почука и у нас. не сме много далече.

В с. Боруш (Крушето, непосредствено до вливането на р. Росица в р. Янтра и до Никюп) на 29. 08. 1924 г. са регистрирани 294 мм/м2. Валежът със стойности над 100 мм/м2 е обхванал около 7000 км2 площ и е предизвикал едно от най-големите наводнения в Североизточна България. В резултат на него нивото на р. Русенски Лом при Бесарбово се е повишило с 8 метра. Освен в Боруш по същото време в Попово, разположен на 30-тина км. по права линия от Цар Калоян е отчетен денонощен валеж 216 мм/м2. Съева, (1960) Но това не е всичко. Всъщност нашата страна се е намирала в периферията на ураган, преминал над Долнодунавската равнина придружен от изключителна гръмотевина дейност и градушки със зърна 2-3 см.и предизвикал истинска природна катастрофа. По данни на румънски изследователи в Централна Добруджа (без да се уточнява) е паднал 650 мм/м2 валеж за 24 ч. Калчева (1960). По същото време в Сулина са измерени 341 мм за 4 часа, в селцето ЛаТеа на делтата 691 мм за 16 часа!!!! Явно трябва да се преосмисли представата и стереотипа за валежната сянка, която Карпатите хвърлят над Долнодунавската равнина. Това важи за многогодишните валежни суми, но не и за проливните валежи. Всъщност това е известно, защото подветрените склонове на Украинските Карпати учените наричат проливно-опасна зона, с регистрирани максимални денонощни валежи над 340мм. Друг пример на 17.08. 1900 в Караомер (Негру вода, в непосредствена близост да Кардам) само за 4 часа са паднали 320мм валеж. Но и това не е всичко. Според Ръководството по хидроложка практика на СМО (за валеж в една точка), в южното подножие на Карпатите, в Куртеа де Арджеш (450 с.ш., 450 м.н.в.) на 7 юли 1889 г. за 20 минути е паднал 206 мм валеж и все още за този интервал рекордът не е надминат!!!!

Всичко зависи как и колко се е надрусал оператора на HAARP тук наводнение ,другаде цунами ,лятото преминава в късна есен изведнъж.Експеримент експерименти .Е трябва да се настрой американското климатично оръжие на Аляска.Търпение.....

Лоша работа. Гледах цунамито в Суматра 2004. Жестоко. Тук е в по-малки размери, но не би трябвало някой да се радва на това. Не е проява на патриотизъм, а на вандализъм.

Дреме ми за за удавените турчоля толкова,колкото им дремеше на тях за удавените българи в Охридското езеро.Но понеже съм православен християнин поднасям съболезнованията си на разплаканите фамилии на цариградските жертви.

това,което чета е срам за целия български народ.Няма друго човешко същество,което да се радва на чуждото нещастие,освен българина,понеже е изтакан от злоба,завист и подлост.Някой от вас дали е слушал как съседите коментират за кораба в Охрид?Как изказват съчувствие към българския народ?Не,нали... Ни не забравяйте,че утре може да се стовари това бедствие в България...Бог е един

А пък пра пра прадядо ми с кан Крум кла Византийците при Ришкия проход. А тази година ходих на почивка в Гърция и никой не ми се е сърдил. Ако всички бяхме като теб,щяхме още да си живеем в пещерата!

А майор Емел Етем- Тошкова , къде е?

Гоце да им помогне, нали от там са доста от избирателите му! Да ги посъветва да си направят министерство за бедствията и да им подари Емел, за да го оглави и да им чете прогнозата за времето. Е и ще пооткрадне нещо Етемката, Гоце само на комисионна ще кара!

Толкова си неосведомен и откъснат от реалния свят че си чак за съжеление. За твое сведение да ти кажа че преди по малко от година екип от Софийското кметство посети Истанбулското за обмяна на опит да научат как турците се справят толкова безупречно с подръжката на 15 милионен град а ние не можем да очистим милионна София. Доколкото за водата ....тече си денонощно...не ставай смешен

Съжалявам за пострадалите хора. Ама неслучайно се казва, че Бог наказва. Ние винаги сме помагали при земетресения в Турция. Когато обаче при нас имаше големи пожари и поискахме помощ от Турция, тя ни беше отказана. Да видим дали сега те пак ще искат помощ от нас.

пиша за втори път,понеже съм ужасно възмутена.Не може толкова злоба.Това са човешки животи...и утре може да ни се слу4и и на нас...

Абе говедо, ти си затворен в обора и не можеш да излезеш ли ? Защо ти не отидеш да помогнеш. Как да им помогнем, да отидем с кофи да изхвърляме водата ли. Съпричастни сме, съжаляваме, че се е случило. Аз лично не виждам как бих могъл да помогна, иначе бих го направил според възможностите си. Това е страшна трагедия, навсякъде може да се случи. Горките хора. Бог да прости мъртвите - отново нелепа смърт.

това,което чета е срам за целия български народ.Няма друго човешко същество,което да се радва на чуждото нещастие,освен българина,понеже е изтакан от злоба,завист и подлост.Някой от вас дали е слушал как съседите коментират за кораба в Охрид?Как изказват съчувствие към българския народ?Не,нали... Ни не забравяйте,че утре може да се стовари това бедствие в България...Бог е един

Ами къде са сега нашите спасители - да сформираме бригада и да отиваме да помагаме. Все пак е съседска страна и трябва да сме солидарни с бедствието им!

бъдете хора и човеци , и ако можеш помогни , ако не можеш- спести си злорадството.... да се справят и дано България изпрати помощ на съседите и бог да им е на помощ , без значение как се казва ...

леле другата събота трябва да съм там.ЕЕЕ да си имам късмета.А сега чух и за 20 загинали.Ужас

по-правилно е да се идентифицираш като една идиотка. Типично за промитите от седерастия мозъци е да търсят за всичко вина и оправдание в комунистите. Да не би, идиотко, турската комунистическа партия да е пуснала дъжда? Или нарочно да е запушила канализацията? За всичко ли са ти виновни комунистите? Сигурно когато мъжът ти не те доклати е виновна оная му работа, че е с червен цвят, а не с любимия ти син. Иди пий отрова и се удари в стена за всеки случай, малоумнице седрастка

Лоша работа са тия наводнения ама сега и за тях ли да мисля,да се спасяват сами нали са най-знаещите и можещите!

Ужасно бедствие !За съжаление срещу природните стихии няма как да се борим и те не си избират къде да се стоварят !Искрено им съчувствам !

Това все пак са хора,турци или не няма значение...трябва да си помагаме по комшииски в днешните трудни времена...

Ще отмине, ще се оправите, вие сте трудолюбив народ. Жалко за пораженията, най-тъжно и непоправимо е, че има жертви. Съседи, не давайте ухо на злобарите във форума - те и себе не обичат... С Богом на загиналите, здраве и живот на пострадалите!

Ако Станишев и Доган най вече бяха крадили по-малко,щяхме да имаме вече Горна Арда и сега водата щеше с 5 см да е по-ниска

Abe ostavete gi turcite sa 60 miliona da se opraviat sami..ako ne mogat neka armencite da im pomognat..sigurno imat 100 pri4ini da im pomagat nali sa kom6ii i te..

Съвсем наскоро се завърнах от Истанбул и мога да ви кажа ,че това е един прекрасен град,чист и подреден.Бяхме както в европейската ,така и в азиатската част.Навсякъде беше поддържано - чисти , красиви градинки и улици.И хората бяха много учтиви.Моля ви не злобейте! Никой не може да се изправи срещу природата!Молете се в България да не се случват повече катаклизми,защото хората,които са ги преживели знаят какъв ужас е.А ние,които сме в градовете и седим пред компютрите много лесно пишем глупости.Човек никога не трябва да се радва на чуждото нещастие,защото и него може да го сполети нещо още по-лошо.

Коментари - Невиждано бедствие в Истанбул | Днес.dir.bg

Невиждано бедствие в Истанбул

Поройните валежи и придошлите води на реки заляха централни пътни артерии на Истанбул. Магистралата за България и пътя за летището са затворени.

Обратно в новината

Коментари - Невиждано бедствие в Истанбул | Днес.dir.bg

Коментари

до любопитен ,,,,,,, то се вижда кой е мангала хахаха ганю балкански ,научи си историята приятел ,никоя нация която не си знае историята не се е развивала като страна, както става и с БГ ,не в ЕС ами и на луната да ва качат пак си оставате ганювци.

Бре селски тарикат, много добре се усети, за това се държиш като обикновен мангал на битак. Ти на това ми ниво не можеш да комуникираш, та какво остава да съм на по-високо ниво. Няма да се видим дори.

до любопитен ,,,,,, за да ма разбереш трябва да си на по високо ниво ,съжалявам

Който в невежеството си или в умишленото си отричане на духа на учението на Христос е проявявал особена усърдност, рано или късно ще бъде наказан.

до любопитен, да тикажа щом си толкова любопитен просто човек в истинския смисъл на думата пиша като нормален човек псувам като ненормален само ненормалните щото само от това разбират като човек приемам съболезнованията от името на хората ако те интересува нещо друго за мене питай ако искаш да ти напиша автобиографията си няма проблем

Споделям на 100 %. Наводнението не е от майката-природа, а от скаларно оръжие. Първата ми асоциация беше с урагана Катрин...

наистина голямо бедствие не пожелавам таково нещо на никой ,а за злобарите мога да кажа че това са хора с комплекси.Благодаря на всички съчустващи хора .

В неделя се върнахме от Истанбул наистина има на какво да се научим от тях.Такива пътища без една дупка, красиви градини и усмихнати хора ценящи всичко което имат. Жалко за хората и за цял красив Истанбул. Дано се съвземат бързо

Трябва да помогнем на комшиите !!! В такива моменти да не забравяме , 4е вси4ки сме хора независимо от религия или цвят на кожата !!! НЕКА ДА БЪДЕМ ХУМАННИ !!! Това е нашата природа!! Стига злоба !! Стига!! Пред природата сме равни!!

Голямо нещастие. Бог да прости загиналите. Неуместни са всякакви злобни коментари. Вече имаме и двама пострадали българи. Народът ни казва: заиграе ли мечката у комшията и в твоя двор ще дойде, ами ако и при нас стане така. Готови ли сме да си помагаме в трудните моменти? Ако си мислите, че сме - прочетете злобните коментари. Още веднъж - съболезнования на близките.

срам за вас българи,нима забравихте наводненията тук през 2005?

До всички злобеещи - престанете! Грехота е от Бога - а според всички религии - той е един! Престанете, хората страдат! Проявете човещина и страдание. Миналата година посетих Истанбул и бях очарована - и от града, и от хората!!!!

Срам за всички българи-нима забравихте наводненията при нас през 2005?Трябва човещина,бе хора,къде сте тръгнали?

Бог да прости загиналите..никой не трябва да се подиграва с чуждото нещастие защото може и него да го сполети..това са хора, каквито и да са....жалко и за хубавите кадъни ако има сред жертвите, харесвам много турските жени, те са красавици, дори имам две гаджета като млад, прекрасни момичета, горещи и любвеобилни....обича туркините....това е ..и ми е мъчно за загиналите в Турция....лека им пръст...Аллах ще им даде едно по добро място на небето....поклон!!

Не бъркайте Турчин с циганин, и не бъркайте Турция с Догания.

Горките хора! Искрено съжалявам за сполетялото ги бедствие! Бог да прости загиналите. Форумните злобари да се засрамят от думите си!

Abe vie o6te malko i po golemi talibani ot turcite 6te se izkarate be. Kak moje da su4uvstva6 na niakoi koito iska da ti burka v kan4eto..prosto e normalno da sme bezrazli4ni kum tiah - ne im jelaem zloto. No i te sa ne po-malko bezrazli4ni kum problemite na bulgarite ..tova 4e vi vikat kom6u ili mom6u ni6to ne zna4i osven licemerie! Ne ni zanimavaite s tia neandertalci nito s tova dali religiata im bila edi kakva si i 4e gospod bil edin, ami stanete musulmani i si slagaite fesovete.. Samo mojem daim kajem da po4ivat v mir!

Впечатлението, че Истанбул се поддържа и има ред за град от такъв размер. И основната причина за това е, че има силна власт, народът не е разединен, и традициите на турската политическа с-ма не допускат в у-нието някой, който би могъл или има намерение да работи против турскта държава. За разлика от България, и това е сатава ясно още при външния вид на държавата ни. Това е простичката истина, дами и господа... Проумейте я и нещата ще почнат да си идвата на мястото!

искрено съжалявам нашите готини суседи

Познавам Турция от повече от 30 години.Истамбул съм виждал в състоянието което се намираше чифте кафене в Плевен преди 55 години .След 81 обаче нещата се промениха.Злобеят тези които не знаят за какво става дума.Един 16 милионен град изцяло обновен,автобус тръгващ от спирка пресича еднопосочна улица широка колкото магистрала тракия и само след 200 метра влиза в друга улица-няма клаксони майката няма пиковите задръствания във Варна,Бургас,София.О грузинската граница Хопа през босфора,дарданелита до Сейхан Искендерун Сирийската граница.Мога да кажа че този народ се труди и строи.И ако политиците не серат лайната много неща не биха били такива.В европейска Турция сме гявури във Фаца,Юмрие,Мерсин сме комшу и аркадаш.Човек сам гради клетката в която живее.Евреите не признават Исус защото не може човек от народа да е Христос,християните мразим евреите щото са предали Исус и са го разпнали.Мюсулманите мразят християните,а в същност героите от корана са тези от библията и хава и мусса и исса и дауд пък адам означава човек.Едните били католици,другите протестанти.тамили шиити ...Та и тук същите глупави доводи и злорадство.Ей хора и те като нас обичат и се любят раждат и умират .Не бъркайте политиката със съдбите и нещастията.Тоз дето гледа отгоре решава по заслуги къде и колко. Не е човешко да злорадстваш - иначе по нищо няма да се различаваме от митрополита Николай от Филибето

Възможно е да не съм прочел всичко ,написано от теб.Пред лицето на стихията и пред нещастието всички сме равни-няма българи,турци,афгани сме просто хора.Би трябвало да го помним не само когато пострадаме.Още веднъж моето съчувствие.

blagodarim na trezvo misle6tite ,na vsi4ki koito ikat da pomognat , na tezi koito sa do6li i na tezi koito ne sa do6li v TR zapovqadayte ne se bespokoyte ot ni6to elate da bidem kom6iyi da si pomagame da obs6tuvame .....a tezi koito viv foruma sa svidlivi ,zlobni ,zavislivi ne6tastni da si ostanat vinagi takiva .Pozdravi za vsi4ki 6taslivi hora .

напълно съм съгасен с теб. А също България не се е намесвала никога във вътрешните турски дела и избори. Така, както тези избори Турция се месеше у нас това лято. Рано или късно за всичко се плаща. Но ако поискат помощ, трябва непременно да се помогне. Все пак са ни комшии. И са много по-нормални хора за разлика от измислените наши турчеещи се.

Какво ли става с Мурат?

лелелелел,какви коментари виждам тук. направо нямам думи. дано бог се смили над бедстващите и над всички хора. и спрете да бълвате злоба и простотия,защото утре бедствието може да почука и у нас. не сме много далече.

В с. Боруш (Крушето, непосредствено до вливането на р. Росица в р. Янтра и до Никюп) на 29. 08. 1924 г. са регистрирани 294 мм/м2. Валежът със стойности над 100 мм/м2 е обхванал около 7000 км2 площ и е предизвикал едно от най-големите наводнения в Североизточна България. В резултат на него нивото на р. Русенски Лом при Бесарбово се е повишило с 8 метра. Освен в Боруш по същото време в Попово, разположен на 30-тина км. по права линия от Цар Калоян е отчетен денонощен валеж 216 мм/м2. Съева, (1960) Но това не е всичко. Всъщност нашата страна се е намирала в периферията на ураган, преминал над Долнодунавската равнина придружен от изключителна гръмотевина дейност и градушки със зърна 2-3 см.и предизвикал истинска природна катастрофа. По данни на румънски изследователи в Централна Добруджа (без да се уточнява) е паднал 650 мм/м2 валеж за 24 ч. Калчева (1960). По същото време в Сулина са измерени 341 мм за 4 часа, в селцето ЛаТеа на делтата 691 мм за 16 часа!!!! Явно трябва да се преосмисли представата и стереотипа за валежната сянка, която Карпатите хвърлят над Долнодунавската равнина. Това важи за многогодишните валежни суми, но не и за проливните валежи. Всъщност това е известно, защото подветрените склонове на Украинските Карпати учените наричат проливно-опасна зона, с регистрирани максимални денонощни валежи над 340мм. Друг пример на 17.08. 1900 в Караомер (Негру вода, в непосредствена близост да Кардам) само за 4 часа са паднали 320мм валеж. Но и това не е всичко. Според Ръководството по хидроложка практика на СМО (за валеж в една точка), в южното подножие на Карпатите, в Куртеа де Арджеш (450 с.ш., 450 м.н.в.) на 7 юли 1889 г. за 20 минути е паднал 206 мм валеж и все още за този интервал рекордът не е надминат!!!!

Всичко зависи как и колко се е надрусал оператора на HAARP тук наводнение ,другаде цунами ,лятото преминава в късна есен изведнъж.Експеримент експерименти .Е трябва да се настрой американското климатично оръжие на Аляска.Търпение.....

Лоша работа. Гледах цунамито в Суматра 2004. Жестоко. Тук е в по-малки размери, но не би трябвало някой да се радва на това. Не е проява на патриотизъм, а на вандализъм.

Дреме ми за за удавените турчоля толкова,колкото им дремеше на тях за удавените българи в Охридското езеро.Но понеже съм православен християнин поднасям съболезнованията си на разплаканите фамилии на цариградските жертви.

това,което чета е срам за целия български народ.Няма друго човешко същество,което да се радва на чуждото нещастие,освен българина,понеже е изтакан от злоба,завист и подлост.Някой от вас дали е слушал как съседите коментират за кораба в Охрид?Как изказват съчувствие към българския народ?Не,нали... Ни не забравяйте,че утре може да се стовари това бедствие в България...Бог е един

А пък пра пра прадядо ми с кан Крум кла Византийците при Ришкия проход. А тази година ходих на почивка в Гърция и никой не ми се е сърдил. Ако всички бяхме като теб,щяхме още да си живеем в пещерата!

А майор Емел Етем- Тошкова , къде е?

Гоце да им помогне, нали от там са доста от избирателите му! Да ги посъветва да си направят министерство за бедствията и да им подари Емел, за да го оглави и да им чете прогнозата за времето. Е и ще пооткрадне нещо Етемката, Гоце само на комисионна ще кара!

Толкова си неосведомен и откъснат от реалния свят че си чак за съжеление. За твое сведение да ти кажа че преди по малко от година екип от Софийското кметство посети Истанбулското за обмяна на опит да научат как турците се справят толкова безупречно с подръжката на 15 милионен град а ние не можем да очистим милионна София. Доколкото за водата ....тече си денонощно...не ставай смешен

Съжалявам за пострадалите хора. Ама неслучайно се казва, че Бог наказва. Ние винаги сме помагали при земетресения в Турция. Когато обаче при нас имаше големи пожари и поискахме помощ от Турция, тя ни беше отказана. Да видим дали сега те пак ще искат помощ от нас.

пиша за втори път,понеже съм ужасно възмутена.Не може толкова злоба.Това са човешки животи...и утре може да ни се слу4и и на нас...

Абе говедо, ти си затворен в обора и не можеш да излезеш ли ? Защо ти не отидеш да помогнеш. Как да им помогнем, да отидем с кофи да изхвърляме водата ли. Съпричастни сме, съжаляваме, че се е случило. Аз лично не виждам как бих могъл да помогна, иначе бих го направил според възможностите си. Това е страшна трагедия, навсякъде може да се случи. Горките хора. Бог да прости мъртвите - отново нелепа смърт.

това,което чета е срам за целия български народ.Няма друго човешко същество,което да се радва на чуждото нещастие,освен българина,понеже е изтакан от злоба,завист и подлост.Някой от вас дали е слушал как съседите коментират за кораба в Охрид?Как изказват съчувствие към българския народ?Не,нали... Ни не забравяйте,че утре може да се стовари това бедствие в България...Бог е един

Ами къде са сега нашите спасители - да сформираме бригада и да отиваме да помагаме. Все пак е съседска страна и трябва да сме солидарни с бедствието им!

бъдете хора и човеци , и ако можеш помогни , ако не можеш- спести си злорадството.... да се справят и дано България изпрати помощ на съседите и бог да им е на помощ , без значение как се казва ...

леле другата събота трябва да съм там.ЕЕЕ да си имам късмета.А сега чух и за 20 загинали.Ужас

по-правилно е да се идентифицираш като една идиотка. Типично за промитите от седерастия мозъци е да търсят за всичко вина и оправдание в комунистите. Да не би, идиотко, турската комунистическа партия да е пуснала дъжда? Или нарочно да е запушила канализацията? За всичко ли са ти виновни комунистите? Сигурно когато мъжът ти не те доклати е виновна оная му работа, че е с червен цвят, а не с любимия ти син. Иди пий отрова и се удари в стена за всеки случай, малоумнице седрастка

Лоша работа са тия наводнения ама сега и за тях ли да мисля,да се спасяват сами нали са най-знаещите и можещите!

Ужасно бедствие !За съжаление срещу природните стихии няма как да се борим и те не си избират къде да се стоварят !Искрено им съчувствам !

Това все пак са хора,турци или не няма значение...трябва да си помагаме по комшииски в днешните трудни времена...

Ще отмине, ще се оправите, вие сте трудолюбив народ. Жалко за пораженията, най-тъжно и непоправимо е, че има жертви. Съседи, не давайте ухо на злобарите във форума - те и себе не обичат... С Богом на загиналите, здраве и живот на пострадалите!

Ако Станишев и Доган най вече бяха крадили по-малко,щяхме да имаме вече Горна Арда и сега водата щеше с 5 см да е по-ниска

Abe ostavete gi turcite sa 60 miliona da se opraviat sami..ako ne mogat neka armencite da im pomognat..sigurno imat 100 pri4ini da im pomagat nali sa kom6ii i te..

Съвсем наскоро се завърнах от Истанбул и мога да ви кажа ,че това е един прекрасен град,чист и подреден.Бяхме както в европейската ,така и в азиатската част.Навсякъде беше поддържано - чисти , красиви градинки и улици.И хората бяха много учтиви.Моля ви не злобейте! Никой не може да се изправи срещу природата!Молете се в България да не се случват повече катаклизми,защото хората,които са ги преживели знаят какъв ужас е.А ние,които сме в градовете и седим пред компютрите много лесно пишем глупости.Човек никога не трябва да се радва на чуждото нещастие,защото и него може да го сполети нещо още по-лошо.