Инцидент от мащабите на Хитрино е дебнел на "Цариградско шосе"

Няма опасност от взрив около бензиностанцията на булеварда, в късния следобед окончателно ще бъде отстранен рискът, съобщи комисар Тошко Бързилов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като чета заглавието и знам какъв подарък ти трябва за коледа - буквар!

и да чуем, защо резервоара е там? норми, закони?

А кокошката с мерцедеса как е?

най великия пожарникар на вселената пак ни спаси...Овации

По-скоро читанка. Думите сами по себе си са наред, граматиката куца.

Ми щото е бензиностанция, бе клепчо.

Пак ви казвам - Чалева и Гогов са неграмотни!

Какво от това? Като разберете последиците за алфа селяндура( ако въобще има такива) пишете. Иначе само зрелища...

Какво му е на резервоара там??? От към страната на булеварда е ограден със стена!! Проблема не е в резервоара. Не резервоара е излязъл на булеварда и да препречи пътя на малоумника, а малоумника се е натряскал в резервоара!!! Разбрахте ли го??? Не са виновни билбордовете и дърветата около пътя, а малоумниците, които са набиват в тях! Има една категория хора, които си мислят, че улиците са състезателни писти! Има си правила за движение по пътя и според тези правила, този автомобил там е трябвало да се движи с 20 км/ч, като и тази скорост му е много. Как пък все някой друг Ви е виновен бе???

Там, каквото каза, че си ....

тъпак недоклатен ... има си норми, къде на какви отстояния се монтират резервоарите за гориво според вида му така, че да не се получават точно такива инциденти

кокошка ли е била? мислех, че е кокош

ще кара каруца с една конска сила

Ууу, да! Толкова беше професионално всичко, че вчера привечер, като минах от там, милиционерите пушеха най-невъзмутимо, подпрени на патрулката.

Заглавието беше променено 2 пъти - първо за да си оправи граматиката и след това за да си оправи и правописа. Граматиката в самата статия обаче продължава да си куца

Като се намеси главният шлангаджия Тиквоний проблема се решава от самосебеси.

Толкова години стана, как не взеха от Дир някакви мерки срещу тази ужасяваща неграмотност, която струи от сайта им. Явно толкова им е нивото. И на писачите, и на собствениците

Що инциденти се случиха по времето на ГЕРБ - Хитрино, залятият Бисер, атентата на летището, хората факли.

https://lex.bg/laws/ldoc/2134649345 Отвори чети и коментирай!

А на бас, че мерцедеса е с летни гуми с 3 мм грайфер!

Един призрак дебне на Цариградско шосе - призракът на дебилизма! А може би дебне и в редакцията?

пича с мерджана сигурно се е разминал с 50 лв.

Най-якото беше, че всичко навсякъде беше задръстено, точно лентата посока Пловдив беше ОК (като всеки нормален ден, но нищо извънредно). Симеоновско, Драган Цанков, Яворов, Цариградско към центъра .....мазаляк...Как стават тия работи, никога няма ад разбера.

Не е ли -ичка?

Щеше да е смешно макдоналдс да се позиционира изведнъж с гръм на паркинга на мола. А с тия два стъклени мастодонта на кръстовището на Йерусалим, жителите на китния квартал младост щяха дълго време да си вадят стъкла от задниците. Хубави коледни фойерверки щяха да са. Жалко, че се не получиха.

ем да.. но както виждаш има и отрицателни "like"', т.е. явно има хора, които не са съгласни с теб, те боготворят зеленчука и асансьора.. прост нардод бе

Добро утро! Тук жертвите щяха да са мнооого повече.

Айде още един смотаняк се пръкна от село да учи OMV как се правят бензиностанции.

Никъде в медиите няма нищо за шофьора, пиян ли е бил, и най важното кои е бил, явно е някоя важна клечка???

Ха, на вчерашния въздух само газ му липсваше и веднага се намери мъдър мераклия да го осигури.

Ако е имало опасност от взрив, то защо не евакуираха детската градина, която е на 200 метра от бензиностанцията. Или отново само ненужно ескалират напрежението или покриват истината. Синът ми е в тази детска градина и никой не ме уведоми, че има потенциална опасност. И кой по дяволите е разрешил да се строи не една, а две бензиностанции в близост до детска градина? Пълна пародия е нашата държава.

На някого са му се досвидяли неколкостотин лева за парче мантинела. Нека продължават да си играят на "тука има - тука нема". Няма ли кой да седна да помисли какво може да се случи на един взривоопасен обект?

Тоя с мерцедеса да се беше зривил. То и тая бензиностанция там е отвратителна и скъпа

А защо мълчат за шофьора, причинил произшествието!? В други случаи веднага цитират трите имена, възрастта, дори местоживеенето, а сега - нищо! Явно е някой много "наш" та си траят като партизани на разпит. елементарно е да се вземат предпазни мерки да не се случват такива неща по бензиностанциите, особено на тези - в гъсто населени райони и покрай улици с интензивно движение. Защо собствениците на бензиностанции не са задължени да правят това?

още по-яко е как КАТ регулираха тежкия трафик, който се създаде - Никак.

А бе я си разкарайте тъпата детска градина като не ви харесва и я направете на село . Анан от мрънкачи.

Мерцедеса как е? Ох, дано да не огънат тежко.

Резервоара за газ трябва да се огради с противотанкови съоръжения, защото следващия път може да не е автомобил, а камион.

защо мъчат за шофьора къде е защо го крият

Защото си придават важност и се правят на герои.

Ето ви два основни въпроса : 1, Кой е разрешил този съд под налягане да се постави толкова близо до пътното платно. 2. Задействали ли са се т.нар отсекатели , които трябва да спрат изтичане на газ при разкъсване на тръба? Монтирани ли са въобще?

Детската градина е зад прилично голям десет етажен блок. Можеше и да не чуят.

И един “неспециалистски” въпрос. След като чичо Манчо с москвича може да предизвика без да иска “експлозия с мащабите на Хитрино” насред София, какво би могла да направи група тренирани в Сирия “французи”, от онея, дето Франция не си ги иска обратно? Нещо за нормите ни за газостанции някой експерт да се изкаже? Някой от ДАНС?

Наш човек

ЗНАЧИ АКО БЕШЕ НЯКОЙ МАЛЪК ДИРЕКТНО ГО ЗАТВАРЯТ НО НАЛИ Е ОТ КАРТЕЛА КАЗВАМЕ БРАВО НА ОГНЕБОРЦИТЕ АМ ПРЕВЕНЦИЯТА В СЛУЧАЯ КЪДЕЕ

Измерване се пише. Замерване е като хвърляш нещо по някой.

за пореден път има свръх преекспониране на проблема и създаване на страх и паника сред населението. От всичко написано става ясн, че няма серионзно изтичане на гас, няма високи концентрации и прочие, ама иначе пожарни, линейки, гражданска защита и не знам си какво. Така правят власт имащите за да се презастраховат и някой да не им бутне столчето. Малоумна българска работа...

Ама някой видял ли го е този инцидент да си тръгва? Ми той може още да си дебне там! Няма ли кой да го изгони този инцидент от там бе?? Бах ти държавата!!

Чак сега схванах за коя бензиностанция става въпрос. Трябва много виолетови гъбки да си излапал, за да успееш да я нацели тази бензиностанция!

Инфраструктурните обекти( язовирни стени , магистрали , тунели , мостове ) са предвидени на максимално 30 години експлоатация със стандартна поддръжка преди подновяване или генерален ремонт ......... А сега смятайте нещо въобще дали дири е било дори боядисвано през последните 30 години