Интерпол призова интернет-потребители за помощ

Интерпол отправи призив към интернет-потребителите да помагат за откриването на неколкостотин души, издирвани за престъпления.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол призова интернет-потребители за помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато интернет потребителите зовяха за помощ - такава нямаше насреща. Така че...

Айде всички ченгеда да ставаме сега...

То хубу ама не са писали колко ще платят. Нали в USA филмите се за пари се говори. Пък и ние вече станахме пазарна държава. Кат платят поне ще си оправим дупките.

Кога и нашата полиция ще ни призове за Маргина,за Таки ,за Мето Илиенски и другите престъпници,които уж се крият,а никой не ги търси???

тая я познавам! Ама аз към я.......Какви устни, какво нещо, какъв разкош! Що й требаше да се забърква в простотии, момето, ама на - пита ли те някой, а и смееш ли да им кажеш истината!??!

помагал съм като отговорен гражданин. но когато сам имах проблем, полицията не ми помогна. прокуратурата не ми помогна, дори ми се присмиваха и ме гледаха мен, като престъпник. за какво да помагаме на служители, които са на сигурна работа и няма кой да им търси отговорност. как например след като престана да бъде шеф на дирекция на полицията лицето стана съдружник на бившия представител на вис. ние ли сме балъците. народа живее в мизерия, за сметка на такива мутри, които подкрепят другите мутри.

Защо се обръщате към потребителите в мрежата нали си имате Ешелон който е свързан със всички публични камери .... и въпросната система може да хаква и уеб камерите на нищо неподозиращи хора. Имате и инсталирана програма за розпознаване на хората стоящи в полезрението на камерите.

Каква е тази програма за разпознаване на хора стоящи в периметъра на камерата? Може ли да се изключи камерата на лаптопа?

Може, но е подозрително, затова по-добре си сложи тъмни очила, боядисай си косата, сложи си изкуствен голям нос и изкустени брада и мустаци. Можеш да си затвориш и очите - няма нищо да виждаш;)

Щом се обръщат значи нямат такива неща и те съществуват само в нечие въображение...

Е, да де ... ама нали спецназовете отвъдчерноморски започнаха систематично да подменят картината (май даже се отнасяше и за такова действие към нетяхна сателитна система)

Ако работят като нашите от киберпрестъпления представям си какъв КПД имат....