Половината българи никога не са ползвали Интернет

Повече от половината българи никога не са ползвали интернет. Това поставя страната ни в незавидно положение спрямо другите европейски държави.

Обратно в новината

Коментари - Половината българи никога не са ползвали Интернет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че е нета за да можем да си обменяме с Баба Чатка рецепти за сладко и туршии, че само с телепатията е трудно;)

Блазе им.

Взе ми думите от устата - какво му е незавидното... че не са зомбирани и те и че все още не могат да ги следят ли?

по-интересно е какъв процент от Българите изобщо не могат да четат и пишат на какъвто и да е език. А интернета е малко след това...

Махни-махни - самата компютърна грамотност! Бил Гейтс ще вземе да се гътне, толкова сме талантливи! Намремето имаше една политическа закачка - "приятелят" на Горбачов - канцлерът Хелмут Кол, нарече руснаците "аборигени от Горна Волта с ядрени ракети"!! Та така, като дадеш високи технологии на идиоти.....То и на нашите за какво им са?! Дай им по-добре един чушкопек наесен и казат за компоти, лютеница или ракия.....

само където не му е тук мястото на това изказване

една по реална новина на наште журналя

пенсионерите, щото компютрите са дело на това поколение. Сигурно не знаеш, че преди да се родиш произвеждахме компютри. Доста от по-възрастното поколение работят от тогава с тях и на мнозина нивото им е много по-високо от твоето. Така че, аре по скромно!

Горе долу си прав, ама човека сигурно има в предвид хората на 70 години, които останаха по селата. Съгласен съм с питащия как се е събрала тази стъкмистика, а и бих допълни, че поради емиграция над 1,5 млн. предимно млади хора и това което е "изчислено" може да е грешка. Във всички случаи нашите емигранти са включени в процентите на други държави!

За сметка на това, другата половина не излиза от нет-а.

че нашите т.н. журналисти само дебнат къде каква класация има по света,че да ни набиват в главите как сме на последно място.Ами намерете,ако трабва измислете такава класация, в която да сме първи.Ама не по корупция,кражби и други такива,а по нещо свястно.Е не може само лошотия да има в тази държава.

е ние нали не сме уж като македонците ;) а все повтаряме че са българи... а им се смеем като кажат че и Господ бил македонец.. ;) Май сме си същите баш - все българин бил изобретил това, бил онова... били сме най-умните... е май просто трябва да сме реалисти и да видим че сме нация пълна с цигани и скоро ще изчезнем от тъпотия и меркантилност да бягаме по Америка...

да вземат да разяснят куде и как е правено това проучване шото сум сигурно ше не е представително.да вземат да се коригират... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Останалите само лупат по клавиатурата и дънят карти, а някой драскат и по форумите!

ама пък 100% са слушали чалга! Да живее чалгата, долу интернета и книгите! Булгаристан ке пребъде, воглаве с ГРОБ и бат боко бащицата начело!

Как може това да ни очудва като половината държава е само цигани и пенсионери.

Защо слагате в една графа с циганите и пенсионерите.Между тях има хора образовани,модерни,в крак с времето.Като са се пенсионирали не значи, че са загубили и знанията и интереса си.Моят баща е пенсиониран архитект и не бих казала,че е много изостанал.Хайде,коригирайте се,обидно е.