Илияна Йотова: Спрямо Северна Македония буксуваме, дори се връщаме в изходна позиция

Никой друг в Европа не допусна такъв хаос с ваксините. Прави се всичко възможно президентът да не разговаря с гражданите, твърди вицепрезидентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една камара сланина Представяща се къто вице Президент проста и злобна Къто президента Ушат това е червената свиня със име Йотовата

То па народа е умрял да разговаря/слуша/вярва на чекмедже Ефенди !

А бе смешник селски що не видиш на шпакловчика шкафа че там има мно повече от другото шкафче

Мутрите да си гледат идола:Бай-Ганьо.

В бг-то има само добри и лоши мутри. Бокича е пич, не е като мултаците на муня.

Ти че си рапон рапон си но и голям педерунгел си

Тази разплула се свиня даде ли някакво смислено обяснение от къде взе половин милион лева за сватбата на синът си? Вероятно не е от вицепрезидентските закуски щото необятният и задник говори за друго.

Тоя бидон с говвна е абсолютният бек вокал на руци-шпакловкаджията с непрестаннното си вонящо словоизхождане.

Бих направил всичко възможно президентът да не разговаря с мен, да не му гледам злобните очички, да не слушам натъртения му глас.

Лелкооо 4 години спа иде време да те изритаме

Ясно си спомням колко години наред на 3-ти март ходех на Шипка. И се случи немислимото, когато не ни пуснаха да отидем на върха и то точно на датата. Причината беше, че Първанов поканил Путин да види тържеството и той се съгласил. Но охраната му не иска да има много хора, освен официалните лица и всички останали не се допускаха да върха. Този факт окончателно ме отрезви, че тази дата не е никакъв национален празник, защото българи не пускаха обикновени българи, но пък пропускаха други българи, които имали право да бъдат там и то заради един руснак, пък бил и той президент на Русия. От тогава не съм стъпил на този ден на върха пък и нямам намерение.

А не мое ли да те боксиме...щот за друго не ставаш...

Ако отивайки на Шипка срещна Грипена и Пиги какво следва? Много ясно - прецакал съм се щото с тези две създания, дори на една планета не искам да съм, камо ли на един връх от историята ни!

Във време на пандемия, когато хиляди хора изгубиха живота си, президентът Радев наруши законът за консултативен съвет за национална сигурност и не го свика почти една година. Това е изключително нарушение и то пред очите на народа”, заяви Плевнелиев.

Как се плъзна по колене в краката на московския патриарх, а!? Нищо не е схванала от Европа тази жена. Речника и е, като на надъхана комсомолка.

Поредният международен гаф на Радев - ангажирането на българските разузнавателни служби с положението в Македония умело се раздухва от антибългарските партии там.

Буксуваме зер щото една говорителка стана вицепрезидент... това ни е жалкото ниво.

Какво иска тая пача - да направи македонците бугари ? Нема да стане ! Може само да им го подържи, ако някой не го е гнус да й го подаде.

Жабокът Кърмит и мис Пиги - каква чудесна двойка!

Никой не е изненадан, че Радев ще се кандидатира за втори мандат, но го обяви по недемократичен начин. Той се подигра на собствената си политическа партия, самоназначи се за втори мандат. Това каза Росен Плевнелиев, президент в периода 2012 - 2017 г. Радев е популист. "Подадох му ръка и исках да му помогна, надявах се да се поучи от грешките на предшествениците си. Имаме президент популист генерал-русофил, който води битка за властта", смята Плевнелиев. "Радев единствено води битка срещу правителството, обслужвайки собствената си партия, която е в опозиция. Един президент не се мери по рейтинга, а по прогреса и успеха в обществото. Радев не ни помага по пътя към европейското и демократично развитие на България", коментира Плевнелиев. Според него Румен Радев съзнава, че не може да има втори мандат без подкрепата на БСП и ДПС и си дава сметка, че неговата съдба ще се реши на парламентарните избори, не на президентските

Народа помни вдигнатия юмрук на президента срещу българите! Помни заканата му първия ден в НС "Остават ви още 7 дни"- позор!!!

Защо ми изтрихте коментара- това е дикриминация - На И.Йотова публикувахте хиляда знака - моя коментар изтрихте ????

Абе тия двамата смешници какво се разлодуваха ????!!!! Хем две нормални приказки не могат да вържат , и само плещят простотии !!!!!!!!!!!!! Стойте си там у коневръзо да не излагате българите !!!! Не че до сега не сте го правили !!!!!!

ЗАПЛАТКАТА 12 000 !! НЕ СА ЛЕВ –ДВА ?? ЩЕ РАЗХОДИ ЩЕМБЕТО МАЛКО !! И БЕЗ ТОВА Е СТАНАЛА КАТА СВИНКЯ !! ЗАЕДНО С МУНЧАКА ЗАБОГАТЯХА БЕЗМЕРНО ЗА 4 ГОДИНИ !! ТЯ ОТДАВНА Е МИЛИОНЕРКА ЧЕ БАЩА И ВИДЕН КОМУНИСТ !! НО ЦЪРВУЛА МУНЧО НЕ БЕШЕ И СЪНУВАЛ ТЕЗИ КИНТИ !!

Грух, грух, грух...това е което разбрах.

В Германия положението къде по лошо от това в България но няма мрънкане и плюене.

Тъпа шундо, стига си опявала като оня каун до тебе! Ако бяхте вие - и за две пари нямаше да свършите работа! Ебати червените мърши!

Според Конституцията на РБългария задължение на президента е рабати за изпълнение на външната политика на страната! Каква иницциатива беше предприета от президентството? Никаква! Пълна нула! Защото на практика нямаме президент!

аааа не така, отиде до Естония!

Прави се всичко възможно президентът да не разговаря с гражданите, твърди вицепрезидентът! Ми кой иска да разговаря с мафиот, който плаши гражданите с юмруци! Утре моге да размаха и пищов, а после и Какалашник! И къде е записано в Конституцията, че Президентът има право да разговаря с граждани, след като си има за това виц-президентша?

Аз съм фен да ида на Шипка за 03.03, ама като знам кой ще ми срича траурни слова ми се отщява.

Ние не боксуваме, макар да сме яко у блатото, ама твА е друга тема. Боксуват макетата - демек драпат всуе.

И на тази ще и дойде Коледата!!!

Аре, ма Иляно, сериозно ли? Ами тогава вашата крастава жаба Йончева що ги окрили директно от ЕП с македонското малцинство в България?

Президента кога ли е говорил с гражданите?

Фигуранта трябва да бъде поставен под запрещение! Дори и на националния празник той е способен да насъска едни българи срещу други. Спомнете си как с вдигнат юмрук поведе хората на бунт с призива Мутри вън, като под мутри той имаше предвид законно избраното българско правителство, т.е. това беше призив за държавен преврат!

Поздравления, за тези които ще се качат на Шипка. А другите българи?..Кучета да ги ядат, така ли? Наши и ваши....до кога бе, Йотова, до кога? Теб и сто тояги са ти малко, да знаеш. До кога ще ви търпим такива не знам. Точно вие разделята българите и точно вие не спряхте да ги натискате в калта, мамицата ви продажна, изобщо не ви пука всъщност за нас - гледате си само интереса и осребряването на властта!

Ъм чи кък. Едните са с партийните книжки, другите са плебеите - смесване не трябва има!

към метеж,а разплетената дамаджана зове за качване на Шипка-приликата дали е случайна,а?!

започна да се прави на интересна,като безделника...

избори идват, а те са кандидати. И така....

Шибана герберастка пасмина, колкото и да дращите по форума, колкото и + да си праскате, явно чрез фалшификация, знаете как, утре ще бъдем хиляди, десетки хиляди на Шипка. Елате нали ужким сте патриоти!

Там сме, ще има много хора! Няма да има само официална част, иначе няма да има забрана за посещение!

Аз съм фен да ида на Шипка за 03.03, ама като знам кой ще ми срича траурни слова ми се отщява.

Йотова, за щастие и на тези избори БСП ще претърпи поражение, надявам се и вие с фатмака да се издъните на президентските, защото ако сте на власт веднага ще отстъпите от сегашната политика на България към Р. С. Македония, която е принципно правилна. А това, че критикуваш забраната за събирането на множество хора на връх Шипка по повод 3 март си е чист популизъм от твоя страна. Ти като журналист и съпруга на лекар трябва да бъдеш по внимателна в оценката си в тази пандемична ситуация.

Слоницата дебела и проста пак ръси мозък, защо изобщо пишете какво е изгрухтяла, сигурен съм, че на никого не му пука!

Йотова поздрави всички българи, които ще качат утре на връх Шипка, за да отбележат националния празник 3 март. А тези, които няма да се качат? За тях какво, Йотова? Питам понеже съм един от тях. Искам да кажа, уважавам много този празник, но нямам възможност. Нека попитам така: Трябва ли утре да сме шест милиона на Шипка?

Важното е да разделят народа и после да реват, че се разделя народа.

Свинята-майка пак се изгрухтя по въпроси, които са много над интелектуалното и ниво.

"Ръжда на покрива,влага в мазето"-мъжка поговорка:)))))))))))

Комунистите , Белград и Москва измислиха македноската нация и съпътстващите насилия срещу българи е тяхно престъпление. И сега нямат интерес да сме в добри отношения с нашите западни братя.

Да буксуваме, от 1945-та до днес, защото не пускате кокала, затова е така :)

Ами направете си правителство и покажете как се решава проблема със македонията. Досега само се плюнчите и махате с юмруци, докато си клецате в президенството и ви хрантутим!

Вече един път го решихме, дадохме ги на сърбите те да се оправят с тях! Кво сме виновни че има още такива които се мислят за българи, на нас ако днес ни кажат че сме руснаци ще го направим официален празник!